1 - 25 Şubat 2021 Venüs Kova Burcunda - Burçlara Etkileri

tumblr_9a5a949491fbbc33314173beb5a0f615_448ad07b_1280.jpg

Venüs’ün uçarlı kaçarlı zamanlarına hoşgeldik ! Merkür retrosu boyunca Venüs ,orjinal,bohem,uçucu,kaçıcı burç Kova’da ilerliyor.

Bu ne demek ? Hayatınızda kimse yoksa, bugüne kadar ilginizi çekmeyen,size uygun olmayan,marjinal kişilere çekilebilirsiniz.Aşka bakış açınız bir süreliğine değişebilir..Burada önemli olan,bu yeni duygunun ‘süreli’ olabileceğini unutmamak ! Merkür retrosu gümbür gümbür devam ederken,”aman dur eskiye dönüp başıma dert almayayım” derken,yağmurdan kaçayım derken,beterine tutulmayın..

Kendinizi böyle hissederken bulursanız,bir soluklanın,iyi stalk yapın,bir kere kafadan 22 Şubat’a kadar ilişkiye başlayamayacağınızı netleyin.En azından o tarihe kadar kendinize tanıma süresi verin..22 Şubat’tan sonra hala aynı duygudaysanız,işler yolundaysa “Ya Allah..” arka fonda Hücum Marşı..

Aksi durumda fonda çalan şarkı “hatalarına bir nilüfer,sevgisizliğine bir kalp verdim....” olacaktır. Fotoğrafla beraber sübliminal mesajı verdiğimi düşünüyorum zaten...

‘Sübliminal’ inşallah böyle yazılıyordur.. Amin.

:confused:



Billurella
 
tumblr_pja387HSoT1qas1mto4_1280.jpg


1 Şubattan itibaren Venüs Kova Burcunda.

Aşkı ve ilişkileri yöneten güzeller güzeli Venüs, Oğlak Burcundaki ciddiyetini ve bunaltıcı etkisini, hadi açık açık söyleyelim havasızlığını 1 Şubattan itibaren Kova Burcuna geçerek iyileştiriyor.



25 Şubat 2021e kadar açık fikirli, saydam eksantrik Kova'da; sıra dışı ilişkilerden etkilenmenizi sağlayacak, aşk ve ilişkilerde takip etmekten çok takip edilmeyi, biraz asi, biraz kışkırtıcı davranırsanız da bu ben değilim derseniz; hiç şaşırmayın. Bu sizsiniz ve sizin Venüs-Kova'dan aldığınız etki. Hiç aklınıza gelmeyecek kadar bambaşka, enerjisi sizden çok fazla kişileri büyülemeye hazır mısınız?



Eğer ki tamamen kalbiniz boş ise hatta natal haritanızda Uranüs güçlü konumda ise; bu Sevgililer Gününde bana hiç bulaşmayın da diyebilir, bireysellik arzulayabilir, özgürlüğünüzü korumak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte bir kısım iş arkadaşları tam da bugünlerde yakınlaştıklarını, hatta arkadaşlıklarını ciddi bir ilişkiye dönüştürebileceğini görebilir. Elbette ki Merkür Retrosunu yok saymıyoruz tam da Merkür Retrosunda Venüs güzelliğine sığınarak geçmişte bıraktığımız birini hayatımıza almıyoruz yalnız yepyeni bir ilişkiye başlamak konusunda özgür hissedebilirsiniz demek istesem de bunun için de flört dönemini azıcık uzatıp Mart ortasına kadar tanışma, yemekler yeme, film izleme gibi daha soft zamanlarla oyalanmak, sonrasında Mart ortasından itibaren ciddi aşamalara geçişi sağlamak çok daha doğru olacaktır.



Kulağa ciddi mi geliyor, ancak Kova burcundaki Venüs enerjisi, tüm romantizmlerinizde kendinizi eğlenceli ve özgür hissettirecek. Hatta şunun için size söz verebilirim; Kova Burcundaki Venüs enerjisi, tüm romantik heyecanlarınızda sizi hem enerjik hissettirecek hem özgür hissettirecek.

tumblr_pja387HSoT1qas1mto5_1280.jpg

Şubat Ayı boyunca Kova'da olmasına rağmen çok da rahat ettirmiyoruz bunun sebebi ise gökyüzündeki stelyum yani aynı alanın çok da sıkışık olması..



Öncelikle Satürn ile aynı hizaya gelerek ilişkilerde ya ayrılıklarla bir sınava sebep olur ya daha da yakınlaşmalarla ilişkinizi ilerletir.



Hemen sonrasında güzel Venüs'ün yöneticisi olduğu Boğa'da yerleşik Uranüs ile Kova'daki Satürn'ün kare açısı; sarsıntılar, boşanma kararları, son bir kez konuşmak üzere buluşmalar, ayrılık konuşmaları, yeniden deneme kararı, ayrılık kararı özetle bir sürü gel-git yaşama ihtimalimizi gösteriyor. Tek önerim erteleyin, erteleyin ki durulalım, sakinleşelim, akil hareket edebilelim.



Şimdi bu iki açının arasında bir güzel gün de 11 Şubat 2021 Venüs-Jüpiter buluşması.. İşte mümkünse bugün buluşun, mümkünse bugünü güzel planlayın, konuşun, hatta 12 Şubat'ta buluşun. bu iki gün nefis.

Son olarak 19 Şubat'ta savaşçı Mars ile gergin bir açısı olduğunu unutmayarak devam edelim.; cinsel dürtüler artış gösterebilir, romantik bağlarınızın özel hayatlarını derinlemesine merak edebilirisiniz, gizli gerilimler yüzeye çıkabilir.

Öncelikle Ay Burcunuz Yükseleniniz ya da Güneş Burcunuz Terazi ya da Boğa ise bunları net hissedeceksiniz.






İlknur Azizoğlu
 
tumblr_pbzdmrPDHl1qas1mto2_1280.jpg

♥️ 1-25 Şubat 2021 tarihleri arasında Kova burcunda olacak.
Venüs kovada ilişkiler de özgürlük arayışı verir. Özgür ruhların karşılaşma anlarıdır. Özellikle toplum normlarından farkı marjinal ilişkiler bize çekici gelebilir.

♥️Güzelik ve still konularında daha neon ve gümüş renkler tercih edilebilir. Farklı işlere uygulamak isteyebilir. Farklı saç modelleri tercih edebiliriz. Farklı olan herşey dikkatinizi geçebilir.

♥️Venüs Kovanın bir etkisi ise arkadaşlıklar birden sevgi ilişkilerine dönebilir. Bir arkadaşınızın ilgisini çekebilirsiniz. Arkadaşlıklardan büyük aşklar doğabilir.

♥️Venüs Kova Burcunda iken en şanslı burçlar Kova, Terazi, İkizler burçları, ikinci şanslılar grup ise Aslan, Koç, Yay burçları olacak.

♥️En güzel tarihler ise ;
1-9-10-11-12-13-16-21 şubat 2021 tesadüf anı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Zor tarihler ise;
5-6-7-18-19 Şubat 2021 parasal konularda ve ilişkilerde kısıtlamalar ve tartışmalar çıkabilir.


Sevgilerle🙏

ASTROLOG SENEM ♥️
 
tumblr_pbzdmrPDHl1qas1mto8_1280.jpg

Venüs Kova burcundayken ilişkilerde özgürlük, arkadaşlık, bireysellik, zeka, heyecan arayışı öne çıkabilir.

Sanal, sosyal medya ilişkileri artabilir.

Hem arkadaşlıkta hem de ilişkilerde farklı, sıra dışı olana ilgi duyabiliriz.

enüs Kova seyrindeyken, Merkür’de Kova burcunda ve retro olacağından asla dönmez dediklerimizin döndüğüne şahit olabiliriz. Tesadüfi karşılaşmalar olabilir.

Beklenmedik aşklar başlayabilir. Asla bir araya gelmez dediklerimiz bir araya gelebilir.

Kova burcundaki gezegen dizilimleri bize yeniliklere açık olmayı vurguluyor. Hava elementi gökyüzünde fazlasıyla aktif bu da hayatımızı hızlandırabilir.

Kova, İkizler ve Terazi burçları için keyifli bir dönem olabilir.





Ayşenur Toköz
 
İlişkilerde özgürleşiyoruz duyduk duymadık demeyin :) bu demek oluyor ki daha arkadaşça, dostça, sıradışı, orijinal, farklı düşündüğümüz bir döneme giriyoruz✨dolayısıyla sosyal ilişkilerimiz ya da aşk serüvenleri bu yönde akacak..

Venüs bugün Kova burcuna geçiş yapıyor ve 25 Şubat’ a kadar da kova burcunda seyrine devam edecek.

Kova, terazi ve aslanların ve yükselenlerin aşktan yana yüzü gülecektir:) zekaya ve akla aşık olacağınız günler çok yakında! Dm’lere aman diyim dikkat. kova teknoloji olduğuna göre demek ki sosyal medyadan gelecekler olacaktır, eski sevgililerinizin dönmesi de çok olası. merkür retro olduğu için siz yine de iletişime geçerken emin adımlarla ilerleyin.. sonradan pişmanlıklar yaşamayın🍀


Banu Uzunköprü
 
tumblr_p7n1zksuiB1qas1mto10_1280.jpg

Herkesin kendine göre sevme şekli var... kimi koç burcu gibi kavga gurultu eksik olmasın der kimi terazi gibi ay ben yüksek sese tahammül edemem kibar olacak zarif olacak 🌼🌷 alacak benim ruhum Prenses der...
Herkesin sevme şekli farklı, para kazanma şekli farklı, bereketi farklı... Neler oluyor?? 😆endamın yetmez beyin şart günleri... sevgili kriteri”entellektüel olsun, herşeyi konuşup tartışabileceğim ruhumu zekasıyla doldurmak istiyorum! “ Dediğimiz günlere geldik...
❣️ilişkiler daha özgürlük temalı olabilir geleneksel değil ilginç ilişkilere online mıyız? ⚡️Özgürüz ama mesafeliyiz de... kendi özgürlük alanımızı kısıtlayanlara bir duuuurr! Diyoruz! ❣️hatta ayrı takılalım diyip yeni arkadaşlar edinilebilir sosyalleşilebilir (nereye sosyallik dersen işte şu iki elinin arasındaki telefondan başka sosyallik bırakmayan sisteme buradan selam olsun⚡️) o kadar sosyalleşebileceksiniz ama karantinada evlenme oranı kadar boşanma oranı da fazlalaşmış ben coşkuyu önceden vereyim
❣️rutin her şeyden uzaklaşılabilir, rutin şeyler bizleri sıkabilir acayip, orijinal, farklı ne varsa çekilebilirz! 💭teknolojik ürünlere merak artabilir, astroloji , uzay, STK ile ilgili konular gündeme gelebilir...


bu dönemde kimler şanslı?

İkizler, terazi, kova burçları!
Kendinizden daha genç ruhlu kimi haritasına göre daha olgun tiplere çekilecek... herkes potansiyeline göre getirecek bu transit bence merkür retroda heba olmaz ya...




Kaynak : leomodu
 
tumblr_p7n1zksuiB1qas1mto3_1280.jpg



İLİŞKİLERDE BAĞIMSIZLIK TALEBİ

▪1 Şubat’ta Venüs Kova burcuna girdi. 25 Şubat’a kadar tüm burçlar, sevgi paylaşımı, ilişki kurma, iştah ve değer verme fonksiyonunda “birey olmak ve farklılığını yansıtmak” anlamına gelen Kova sürecini deneyimleyecek.

▪Sevgi Paylaşma Şekli: Serbest, kopuk, zihinsel

🔷Sağlıklı kullanımı:
🔹Karşıklı bağımsızlığa saygı gösteren ilişki
🔹İki tarafın da kendi özgürlük adacıklarını kurduğu birliktelik
🔹Bilinen modellerden farklı çift olma
🔹Özgürlükçü, serbest ve bağımsız sevgi
🔹Bir ilişki içindeyken birey olabilme
🔹Sevgi paylaştığı kişinin yanında farklılığını yansıtabilme
🔹Kişisel olmayan ilişki kurma şekli
🔹Kişiselleşmeden ve duygusallaşmadan çok sayıda sosyal bağlantı kurabilme
🔹"Tanış" seviyesinde medeni ilişkiler geliştirme
🔹Zihinsel ve teorik ilişki kurma
🔹Tuhaf olanı sevme
🔹Orijinal, sıra dışı, kendine özgü bir estetik anlayışı
🔹Cinsellikte geleneğin dışında deneysel yaklaşımlar

🔶 Olumsuz yansıması:
🔸Uzun süreli bir ilişkiye girmenin bağımsızlığını kısıtlayacağından korkma
🔸Aşırı özgürlük sevgisinin bağlanmayı engellemesi
🔸"Ayağı eşikten dışarıda"
🔸Tüymeye hazır
🔸Hemen kaçağı "acil durum çıkışları" barındıran ilişkilere grime
🔸Bir kol mesafeden sevmek
🔸Soğuk, kopuk ve duygusuz sevgi ifadesi
🔸Kayıtsızlık
🔸İlişkide güvenilmez tutum
🔸Fazla deneyselliğin bağlılığa zarar vermesi
🔸Eş ile sadece "arkadaşça" ve zihinsel bir ilişki kurma
🔸"Soğuk"





Efe Erten
 
Biraz da aşk, meşk... 💕

Dün itibariyle (25 Şubat'a kadar)
Aşkın gezegeni Venüs,
Özgürlüğün burcu Kova'ya geçti.

*Bu dönem, daha önce gözümüze hoş görünmeyen şeyler / kişiler, hoş görünebilir.

* Duygularımızı ifade ederken, "fazla" açık sözlü olabiliriz.

* Bireysel alanımıza saygı duyulmasını "daha fazla" bekleyebiliriz.

* Beklenmedik yerlerde, beklenmedik kişilere aşık olabiliriz.

* Çok orijinal fikirler bulup, kazanç elde edebiliriz.



Etkiyi yoğun ve olumlu hissedecek burçlar;


Güneş / Yükselen
* Hava grubu burçlar (İkizler, Terazi, Kova)
* Karşıt burçları (Yay, Koç, Aslan)


Sevin, sevilin, aşık olun, coşun!
Güzel şeyler sizi bulsun 👐 💕 🌟

(Eciş, bücüş adamlara dikkat!) 😂





Hunili Astrolog
 
love (1).jpg

Venüs bugün itibari ile Kova burcuna geçiyor ve 25 Şubat’a kadar Kova burcunda ilerliyor olacak. Venüs Kova’da iken ilişkilerimizde biraz daha mesafeli ve özgür olmak isteriz. Kendimizi ifade edebildiğimiz, konuşabildiğimiz, bizi anlayabilen, ilişki içinde birbirimizi besleyebildiğimiz BİZ olabildiğimiz kişilerle olmayı tercih ederiz.

Bu süreçte Venüs hava elementinde olduğundan hayattan keyif almak önem verdiğimiz ana temalardan olacaktır. Yaratıcı, sıra dışı kişiler ilgimizi çekebilir, bu tarz insanlarla bir arada olmaktan ise çok keyif alırız. Arkadaşlıklarımızı ön plana alabilir, onlarla geçireceğimiz keyifli anlara, sohbetlere daha fazla zaman ayırmayı tercih edebiliriz. ikili ilişkilerde hissettiklerimizi daha net ifade edebilir, daha gerçekçi ortaya koyabiliriz. Sevgimizi farklı yollarla ifade etmek, göstermek isteyebilir, birlikte yeni şeyler deneyimleyebiliriz. Normal zamanlarda alttan alabildiğimiz, uyum sağlayabildiğimiz, geçiştirdiğimiz, tolere edebildiğimiz konularda bu dönem biraz daha isyankar yapıda davranabiliriz. Özünde aslında kendi değerimizin daha çok farkında olacağımız ve bizi içte sıkıştıran konuların artık özgürleşme yönüne tanıklık edeceğiz.

Venüs Kova burcu gibi uranüsyen bir yapıya geldiğinde hiç beklemediğiniz bir anda aşkın kapınızı çalma olasılığı da yüksektir. Bu belki yakın arkadaş çevrenizden biri olabileceği gibi aniden karşınıza çıkan sürpriz bir ilişki de olabilir.

İş anlamında birileri ile ortaklaşa işler yürütmeyi tercih edebilir, çevremizden iş ile ilgili bağlantılarda destek alarak bu süreci güzel geçirebiliriz. Yaratıcı ve orjinal fikirler ile elimizdeki işleri güzelleştirebiliriz ve bundan kazanç sağlayabiliriz.

İlerleyen günlerde Venüs, gökyüzünde Kova burcunda sıralanmış önemli gezegenlerle bir araya gelecek ve paylaşmış olduğum etkilerini daha da güçlü bir şekilde hissediyor olacağız.

6 -11- 13 Şubat önemli.


Kova – Terazi –ikizler- Aslan- Koç-Yay ve yükseleni bu burçlar olanlar için şanslı bir süreç olacak.

Keyifle geçirmeniz dileğiyle…💕




Zekiye Eyilik
 
1 - 25 ŞUBAT ARASI VENÜS ❤️ KOVA BURCUNDA ♒

Venüs kova burcuna geçti ⭐

Satürn, jüpiter, güneş ve merkürden sonra venüs de kovaya geçti. Haritamızda kova hangi evde ise o ev konuları venüsün oraya geçmesiyle o ev konuları renklenecek

Jüpiterden sonra venüsünde kovaya geçmesiyle 25 şubata kadar önce KOVA sonra TERAZİ ve İKİZLER Çok şanslı bir döneme geçirecek. ❤️




Astrolog Çağla
 
v en (3).jpg

Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor ve 25 şubata kadar bu burçta seyrine devam edecek.
Bu transitin güzel etkilerinden ikizler terazi kova burçları yararlanabilir.
Dönmez denenler bile sürpriz gelişmeler ve retro etkisiyle dönebilir,dikkat...

Venüs haritalarımızda, sevgi, sevgiyi paylaşma,birine yakın olma ihtiyacı ,sanat,uyum,değerler(maddi ve manevi) ,güzellik konularını temsil eden gezegendir.
Venüs burcunuz;
Sevgiyi nasıl ifade edersiniz?
Takdir edildiğinizi nasıl hissedersiniz?
Denge ve uyumu nasıl sağlarsınız?
Kendi değeriniz hakkında neler düşünürsünüz?
Paraya,maddiyata bakış açınız nasıl?
İlişki kurma tarzınız nasıl?

Bu soruların cevaplarıdır. Venüs’ün açıları ve bulunduğu ev de önem kazanacaktır haritalarınızda. Örneğin 12.evdeki bir Venüs yalnızlıktan hoşlandığınızı, ilişkilerden tatmin olamadığınızda içe dönüşü anlatabilir. Bu kişi aşık olma halinden o kadar çok beslenir ki ulaşılması ve ihtiyaçları karşılaması zor insanlara eğilim verir.Venüs 12.evde kendini aşka kapatmayı da anlatabilir.

Venüs kova burcunda nasıldır?

•Sınırlandırılmaktan haz etmez.
•İlişkide özgürlük arar.
•Kafa yapısı farklı insanlara eğilimlidir.
•İlişkide çılgınlık,arkadaşlık,sıradışı aktiviteler arar.
•Sosyalliği yüksek orandadır.
•İlişkide konuşmak,anlaşmak,beyin fırtınalarına girmeyi severler.
•Sevdikleriyle fikir ve duygusal konularda gelgitlerle açık olduklarından çatışmalar yaşanabilir.

Gökyüzündeki etki genel olarak bu şekilde olacağından haritalarınıza da ilişki-aşk konularına bu doğrultuda yansımalar olacaktır.
Not; erkeğin kafasındaki sevgili imajını haritasında Venüs ve ay konumlarına bakarak anlarsınız 🌝



Kaynak : venusunizi
 
love (2).jpg



❤️Aşk özgürlüktür zamanı,
❤️Evet bugün itibari ile venüs kova burcuna geçiyor
❤️Venüs aşkın bereketin Sevginin gezegeni, oğlaktan çıkacak kovaya girecek
❤️venüs oğlakdayken biraz sorumluk sahibiydi, biraz ağırdı, biraz önce ne vadediyorsun diyordu
❤️şimdi diyor ki hadi özgürce yaşayalım her şeyi, anın farkında olalım, farklı olan güzel olan gelsin,
❤️biraz da diyor ki aşk kadar arkadaşlık da önemli, o yüzden bu dönem kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaya çalışmayın çok hoş olmayabilir.
❤️Venüs kova kıskançlık sevmez, o yüzden kıskançlık oklarımızı saklayalım bi yerlere :KK66:
❤️bu arada 11 Şubat‘ta bir yeni ay var, o şahane ama önce bir Venüs’ü konuşalım onu ayrıca yazacağım


❤️Yükselenlere göre etkisine gelirsek;




❤️ Yükselen koçlar 11. evinizde bir venüs var yükselen koçlar, çok farklı ortamlara davet edebilirsiniz farklı insanlar tarafından dikkat çekebilirsiniz, hayalleriniz varsa onlarla ilgili küçük adımlar atın, hayat siz destekleyebilir, bazen küçük bir adımın nelere yol açacağını tahmin bile edemezsiniz. zamanı iyi kullanmak dediğimiz şey budur astrolojide, mutlaka hayaliniz neyse onunla ilgili minik bir adım atın. Aşk yok mu aşk Diyenler için kalabalıklar dernekler topluluklar bunun için uygun ortamlar olacak ama Covid ne kadar izin verirse o kadar



❤️ Yükselen Boğalar, kariyer evinizden bir venüs geçiyor, kariyer konusunda çok güzel gelişmeler olabilir, bir terfi, bir iş teklifi ya da sizi mutlu edecek bir projenin size verilmesi gibi. Merkür retrosunu Unutmadan, atın adımlarınızı ama. Aşk yok mu aşk diyenler içinse iş hayatından yada iş çevresinden tanıdıkları biri ile hiç beklenmedik gelişmeler yaşanabilir


❤️ Yükselen ikizler; dokuzuncu evinizde bir venüs var, derinleşmek istediğiniz bir konu varsa, öğrenmek istediğiniz bir konu varsa, yurtdışı ile ilgili bir işiniz varsa, yada yurt dışı ile ilgili bir hedefiniz varsa, bu dönem adımlar atmanızı tavsiye ederim. Venüs siz destek olacak, aşk noldu hoca diyorsanız da bir seyahat ya da eğitim ortamında karşınıza çıkma ihtimali oldukça yüksek




❤️ Yükselen Yengeçler, bir dava sonucunuz varsa, bir gayrimenkul satışınız varsa, sigortadan para bekliyorsanız yada bir miras beklentiniz varsa bu dönemi güzel fırsatlar getirebilir. dönüşüm içinde güzel fırsatlar verecek size hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şeyler varsa adım atabilirsiniz, aşk yok mu aşk diyenler için, biraz dönüştürücü ve biraz hızlı başlayan aşklar gelebilir Merkür retrosunu unutmadan, sakin adımlar atmakta fayda var.


❤️yükselen aslan; hayatınızdaki kişiyle konuşabiliyor olmak, birlikte daha özgür hissetmek birlikte yol almak hoşunuza gidecek yalnız olanlar ise sürprize hazır olsunlar, şimdiye kadar alışık olmadıkları, farklı biri hayatlarına girebilir. Hemde geçici değil uzun süre kalabilir. No kıskançlık:KK66:




❤️ Yükselen başaklar; başaklar sizin iş hayatınızda bir Venüs var artık, şu döneme kadar zorlayan gelişmeler zorlayan projeler varsa birazcık daha yumuşaktır daha farklı çözümler bulacaksınızdır daha uzlaşmacı bir hale gelecektir diye tahmin ediyorum. Aşk yok mu diye soruyosanız Venüs’ün olduğu yerde aşk vardır, o yüzden iş sebebiyle tanıştığınız birileri ya da iş hayatınızdan birileriyle bir flört başlayabilir



❤️ Yükselen teraziler; aşk evinizde bir Venüs var, ışıklar yansın savaş boyaları sürülsün aşk geliyor aşk diyebiliriz. hayatında ilişkisi olmayanlar radarları açın çok yakınınızda, hiç yok ya bunla olmaz diyeceğiniz birileriyle bir şeyler olabilir ya da çok farklı kültürlerden gelmiş birileri ile başlayabilir. İlişkisi olalar için birazcık daha farklı şeyler yapacakları, yeni şeyler deneyimlenecekleri bir dönem. Birbirlerini kısıtlamazlarsa daha keyifli olacak bir döneme giriyor olabilirler


❤️ Yükselen akrepler, sizin için evle ilgili güzel zamanlar, evinizi değiştirebilirsiniz eğer değiştirmek istiyorsanız bu dönemde merkür retrosunu Unutmadan adımlar atabilirsiniz. aileyle ilgili SORUNLAR varsa bunları çözebilirsiniz, evinizi güzelleştirebilirsiniz. aşk istiyorum aşk diyenlerse biraz aile tanıştırması yada yada yakışıklı/güzel bir komşu karşılaşması şeklinde olabilir



❤️ Yükselen yaylar: bu dönem bol seyahat fırsatı, bol eğitim fırsatı, bol iletişim fırsatı var, keyif alacaksınız insanlara keyif vereceksiniz.flörte çok açık olacaksınız, böyle arkadaşlardan birileri bir çöpçatanlık yaparsa hayır demeyin, yada bir eğitim ortamı yada bir etkinlik fırsatı çıkarsa , bir şekilde hayır demeyin, belki sizi orada bekliyordur




❤️ Yükselen Oğlaklar, para evinizde bir Venüs var güzel para fırsatları gelirlerde artışlar yeni gelir kaynakları bu dönemin konusu olacak gibi görünüyor. aşk nerede astrohayat aşk nerede diyorsanız da, bankada finans kurumlarında, belki sergilerde belki de kuyumcu dükkanında, yani değerli olan neresi varsa orada :KK66:



❤️ Yükselen kovalar, yükselen üzerinden bir Venüs geçecek, bu aralar çok güzelleşebilirsiniz, hayatınızda güzel sürpriz gelişmeler olabilir. Auranız artacak, insanların dikkatini çekeceksiniz, hayatın geneline yansıyan bir bereket verebilir, küçük bereket gezegeni kendisi. Aşk yok mu aşk diyenler için, olduğunuz her ortamda dikkat çekeceğiniz için sizin yerinizde olsam adayların olacağı yerlerde olurdum😊




❤️Yükselen balıklar 12. evinizde bir Venüs var, ne demek bu içe döneceğiniz, ruhunuza güzel bir meditasyon yöntemi bulabileceğiniz bilinçaltındaki korkuları çözebileceğiniz bir dönem olabilir. aşk yok mu diye soruyosunuz eminim , aşk var ama işte biraz daha kapalı alanlarda olma ihtimali var, biraz gizli kalması gereken aşklara çekilebilirsiniz dikkat




Gülser Çelik
 
Önümüzdeki 4 hafta Kova burcundaki Venüsle hepimiz biraz sapyoseksüel ( fiziki özelliklerden çok entellektüel özellikleri çekici bulanlar) olacağız.

🌸Tutucu sorumluluk sahibi Oğlağın etkisinden sonra Venüs Kovada sosyal olmak,arkadaşlıklar önem kazanacak
🌸. İlişkilerimizde daha özgürlükçü bir anlayış benimseyeceğiz , akla ve zekaya olan aşkımız depreşecek.
🌸Hiç düşünmediğiniz bir arkadaşlık ilişkisi büyük bir aşka dönüşebilir
🌸Sosyal medyadan yürüyen yürüyene 😬bir dönem olacak

🌸 Bir yandan Merkürde geri harekette olduğundan bu dönem başladığımız ilişkilerle ilgili kısa zamanda fikrimiz değişebilir
🌸7 Şubatta ilişkiler için oldukça sert açılar var gökyüzünde dikkat sakin kalın


AstroRenk
 
v en (1).jpg

✅Venüs kova burcuna geçti (26 şubata kadar da burada)
🔴Venüsün de artık kovaya geçişiyle kova burcunda çok yoğun bir birikim var, herkes bir telden çalıyor, sanki herkes bir şey söylüyor da hepsi birbirine giriyor, kimsenin ne dediği anlaşılmıyor gibi bir durum var!
🔴Bu da hayatımızda çok fazla konunun dönüp dolaşıp sanki tek bir noktaya bağlandığı bir döneme işaret ediyor ✔️
✅öncelikle Venüs hayatımızdaki ikili ilişkilerimi ve aşk ilişkilerimizi de temsil eder. Bu dönem ilişkilerde akıl, mantık ve arkadaşça bir yaklaşım arayabiliriz.
✅Eski partneriniz için ben döneyim bu adama işi kariyeri de vardı zaten kafası yaşayanlara duyurumdur, unutmayın MERKÜR RETRO❗
✅Evliysek bile eşimizden bizi bir arkadaşını desteklermişçesine desteklemesini, bize daha iyi bir arkadaş olmasını isteriz.
✅Kova kıskançlığa hayatta gelemez, bu süreçte bu konu olası sorunlar arasında olduğundan kıskançlığa paydos!
✅Online ilişkiler, dijital ortamlarda tanışma ve dijital flörtler çok olası bu dönem ❣️
✅Arkadaşlıkla aşkı karıştırabileceğimiz bir dönem.
✅Diğer yandan daha çok sosyalleşmek isteyeceğimiz bir dönem olacaktır, arkadaşlarla tv keyifleri, kısır partileri isteriz ama yasaklar sebebiyle olsa olsa online görüşmeler yapabiliriz çoğumuz
✅Kimimiz arkadaşlardan küçük de olsa maddi destekler görebilir ya da onlara destek atabiliriz. Bu destekler manevi de olabilir 🙏
✅Yeni arkadaşlıklara ve sosyal ortamlara açık olduğumuz bir dönem.
✅Dijital ortamlardan para kazanmaya uygun bir dönem👍




Aslı Atmaca Çevik
 
v en (2).jpg


1 Şubat itibariyle transit Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor ♒

Aşkın ve sevginin gezegeni Venüs Kova burcundayken ilişkideki temel unsur iyi arkadaş olabilmektir. Bu süreçte ilişkilerde özgür olmak isteyeceğiz. Belki de uzun zamandır arkadaş olarak gördüğümüz kişiyle aşk yaşayacağız veya karşı tarafın bize böyle duygular beslediğini öğrenip, şaşıracağız. Aşkta sıradanlıktan ziyade marjinalliğe, açık iletişime önem vereceğiz. Sosyal çevremiz, gruplar, arkadaşlık ilişkilerinin ön plana çıktığı süreçte Merkür’ün geri hareketi beni üzse de genede iyi taraflarını ıskalamaya çalışalım💫

Kimsenin üzerinde baskı kurmayıp, akışta kalabilmeyi öğrenelim. Aslında bu ay en çok hissedilen Kova burcundaki gezegen birikimi önümüzdeki 2 yılın teması. Merkür retroları ertelediğimiz, kaçırdığımız her konuyu önümüze getirip, uyanışa geçmemizi sağlar. Bu fırsatları iyi değerlendirip, retro bitimi yeni bir yapılanmaya geçebilirsiniz. Retrolar bazen karmayla da ilişkilendirilir. Bu sebeple söylediğim zaman aralığında birilerini hayatınıza alıyorsanız, size vermek istediği mesajı anlamaya çalışın.

Kısacası bol sürprizli bir Şubat ayı bizi bekliyor.

Hemen aklınıza kötü senaryolar gelmesin. Örneğin yaratıcılıkla uğraştığınız bir hobiniz varsa bu konularla alakalı sürpriz bir gelişme yakalayabilirsiniz. Aniden para kazanmak, aniden haber almak gibi.

En çok etkiyi alanlar demek istemiyorum çünkü retro hepimizi bir şekilde etkiliyor.

Bilhassa aşk hayatına dikkat etmesi gerekenler: Aslan, Kova, Terazi


astromarsiyen​

 


Eksantrik Aşklar

Aşkı zevki ilişkileri finansı sembolize eden Venüs ♀️ 1 şubattan, 25 şubata kadar Kova♒ burcundaki seyahatine başlıyor.

Venüs Oğlak burcunun, güven ve istikrar arayan tarafını geride bırakarak,

Hava elementinin sabit burcu Kova’ya geciyor. Kovadaki Venüs , özgür, yenilikçi ve bağımsız olma eğilimindedir.

Bu dönemde ilişkilerde iletişimin önemi, teknoloji , sosyalleşmek , yenilenmek, arkadaşlıklar gruplar ve dostluk bağlarına daha çok odaklanacağız. Orjinal yeni arkadaşlar hayatımıza girebilir.

Aşklar ilişkiler daha özgür olabilir. Biraz daha isyankar, asi ve inatçı olabiliriz.

İkili ilişkilerimizde fiziksel görünümden ziyade, zeka akıl ve yaratıcılık çekici gelecek. Entellektüel, farklı, sıradışı, tuhaf aşklara çekilebiliriz.

Kova enerjisi bağımsız olduğu için ilişkilerde beklenmedik ayrılıkları, isyan dürtüsünü getirebilir.

Merkür’ün retro harekette olduğunu unutmamak lazım , eski sevgililer, 🙅aşklar, 🙅 arkadaşlar dönebilir, gecmiş kapıyı çalabilir.





Deniz Altıntaş

Danışman Astrolog
 
tumblr_pm23ri6s561qas1mto10_r1_1280.jpg



Venüs 'ün temsil ettiği konular kova burcunun özelliklerine bürünür.Hava grubu bir burçta olması ilişki kurma biçiminde zihinsel ağırlıklı ve entellektüelliğin ön planda olacağını gösterir.

  • Ilişkilerde duygusallıktan ziyade fikir alışverişi ve zihinsel uyum öne çıkar
  • Arkadaş ve sosyal çevresinde kendi düşüncelerini paylaşan insanlarla birarada olmak ister
  • Bir çok arkadaş sevgiliye dönüşebilir
  • Kendimize verdiğimiz değer duygusu arkadaşlarımıza bağlı olabilir
  • Ilişkilerde bilgi paylaşımı, entelektüellik ön planda olur
  • Tarzımızla ilgili farklı olmak adına estetik,güzellik ve kıyafetlerimiz ile ilgili değişiklikler yapabiliriz
  • Ilişkilerde özgürlük ve özgür hareket etmek isteyeceğimiz bir zaman olacaktır
  • Bir çok ilişki ve evlilik kıskançlık ve bağımsızlığının kısıtlamasından dolayı bu dönem bitebilir
  • Sosyal ortamlarda olmak yardıma ihtiyacı olan insan ve hayvanlara yardım etmek isteyebiliriz
  • Parasal konularda daha farklı yenilikçi fikirlere her zamankinden daha açık olabiliriz
Venüs küçük şansımız olduğu için kova burcunun bulunduğu ev konularında şanslı etkiler alabiliriz





Elif Yılmaz

 
11.jpg

♈ Koç: Sosyalleşmenin dibine vurup yalnız kalmak istemeyebilir kalabalıkta daha huzurlu hissedebilirsin. Yaratıcı veya sanatsal yetenekli kişilerle tanışabilirsin.
♉Boğa: Anneye düşkünlük artabilir. Eğlence ya da sanatı içeren sektörde kariyer yapmak ya da özgürce çalışacağın bir iş ortamı isteyebilirsin. Kadınlardan destek görebilirsin.
♊İkizler: Farklı deneyimler yaşamak isteyebilirsin. Uzaklara bir tatil bileti ya da yurt dışında yaşam ideallerin olabilir. Farklı kültürden kişilerle tanışabilirsin.
♋Yengeç: Hayatını değiştirecek gizli konuları keşfetmek isteyebilirsin. Yoğun duygular yaşayabilir kıskançlığın artabilir. Maddi destek görebilirsin.
♌Aslan: Karşı cinse olan ilgi artabilir. Yalnız olanlar yeni bir tanışma söz konusuyken ilişkisi olanlar uyumu ve ahengi arttırabilir. Özgürlük ihtiyacı artabilir.
♍Başak: Şifalanacağın bir dönem senin için. İştahın artabilir şeker tüketimine dikkat etmelisin. İnsanlığın yararına hizmet etmekten mutluluk duyabilirsin. İş ortamında huzurun yükseliyor.
♎Terazi: Eğlenceli güzel ve keyif verici aktivitelere yönelebilirisin. Yalnız tembelliğe ve bencilliğe karşı dikkatli olmalısın. Romantizmin artabilir.
♏Akrep: Evine teknolojik eşyalar, tadilatlar yapmak isteyebilirsin. Ailenle uyum ve huzur artıyor. Bu dönemde sana huzur veren tek yer ev olabilir.
♐Yay: Etrafında güzel olaylar ve güzel kişiler artabilir. Düşüncelerini uyumlu bir şekilde ifade ediyorsun. Yakın çevrenden destek görüyorsun.
♑Oğlak: Rahat, güzel ve lüks şeylere sahip olma isteğin artabilir. Zevklerine ve keyfine paralar harcamak isteyebilirsin. İştahın yükselebilir.
♒Kova: Başkaları üzerinde iyi etkiler bırakıyorsun bu süreçte. Dış görünüşünle fazlasıyla ilgilenebilirsin. Etrafındaki herşeyi güzelleştirmek isteyebilirsin. Özgürlük isteğin artabilir.
♓Balık: Çekingenliğin artabilir. Sevdiklerine karşı aşırı verici olabilirsin. Sessiz ve yalnız kalmak isteyebilirsin. Gizli aşklara veya skandallara karşı dikkatli ol.




Sevgiler
Astrolog
Pınar Bayraktar
 
aslan (8).jpg


♈ KOÇ: Venüs arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızı şenlendirecek. Sosyal cevrenizde ilgi odağı olacaksınız. Yalnızsanız arkadaş ortamında biriyle tanışabilirsiniz.



♉ BOĞA: odaginiz bu iş ve kariyer olacak. Bu konularda hem fırsatlar hem de zorlanmalar da var. Venüs yoneticilerinizle iliskilerinizi de yumuşatıyor. Is yerinde yeni biriyle tanışmamız da mümkün


♊ IKİZLER: Venüs 9.evinizden geçerken yolculuklar da birileriyle tanisabilirsiniz. Medya, yayıncılık vb ortamlarda da olabilir.


♋ YENGEÇ: Venüs ek kazançlar haneninizi olumlu yönde etkileyecek. Eşinizin kazancı yönünde olumlu gelişmeler de olabilir. Miras vb konularda da pozitif gelişmeler olabilir.



♌ ASLAN: Venüs ikili ilişkiler ve ortaklik alanınızı olumlu yönde etkileyecek. Yine de ilişkiye başlamak için ay sonunu tercih edin derim.



♍ BAŞAK: Venüs iş alanınıza geçti. Is konularında pozitif gelişmeler olabilir. Is yerinden biriyle tanışıp yakınlaşmalar da olabilir.





♎ TERAZİ: aşk ve çocuklar alanınıza geçen Venüs cocuklarinizla ilişkilerinizi yumuşarken yalnızdanız yeni bir aşk fırsatı karşınıza çıkabilir. Yatırımlar alanında da fırsatlar yakalama durumunuz da var. Yine de ay sonunu beklemek daha iyi olacaktır.



♏ AKREP: Venüs ev, aile ve ebeveynler alaniniza geçti. Evinizde dekoratif çalışmalar olabilir. Evinizde huzur bulacaginiz gunlerdesiniz. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizde pozitif etkiler var.



♐ YAY: Venüs yakın çevre ve kardeşler alanınıza geçti. Bu alanda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yakın çevreniz araciligiyla yeni biriyle de tanisabilirsiniz.




♑ OĞLAK: Venüs maddi konuları ve ozdegeri anlatan evinize geçti. Hem ozguveniniz hem de kazanclarinizda da artış olacaktir. Harcamalara da dikkat edin.


♒ KOVA: burcunuza geçen Venüs sayesinde güzelleşecek ve dikkat cekeceksiniz. Karizmanız ve cekiciliginiz de artacak. Ikili ilişkiler konularinda da şanslı olacaksınız.




♓ BALIK: Venüs 12.evinize geçerek gizli saklı ilişkiler ve platonik aşklara cekilmenize sebep olabilir. Kadın dusmanliklara karşı da dikkatli olmalisiniz.





Nafiye Mutlu
 
X