- 28 Şubat 2025
- 96
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Folik asite de başlamanı tavsiye ederim gebelik düşünmeden en az 3 ay önce başlamamız gerekiyormuş hatta. tavsiye verecek olursamda ben folidoce kullanıyorum fiyat (200 küsür) performans ondan önce lactofolin kullandım ama o biraz pahalıydı birdaha almadım en son 500 küsürdüMerhaba, 4 aylık evliyim . 22 Ekim son regl tarihim 31 Ekim -1-2-3-4-5 Kasım doğurganlık zamanım 4 Kasım yumurtlama günüm . 31 Ekim-1-3 Kasım il defa korunmasız birliktelik oldu çocuk istediğimiz için . Bir kaç gündür bel ağrısı ve kasıklarda batma mevcut . Geceleri acıkıyorumda. Bidadaki bat 19 Kasım . Erken gebelik belirtisi olabilir mi bunlar ? Tecrübeli anneler veya aynı şeyleri yaşayan var mı ? Birde Folik asit alıp kullanayım mı ??
İnşallah beklediğimiz gibi pozitifi görürüzSat 21 ekim benimde sağ kasığımda batma var ve iştahım çok açık ama yumurtlama sonrası luteal fazda normalmiş galiba
Sen kullanıyor musun şuan ? Yani şuan başlasam da olur yani bi sıkıntı olmazFolik asite de başlamanı tavsiye ederim gebelik düşünmeden en az 3 ay önce başlamamız gerekiyormuş hatta. tavsiye verecek olursamda ben folidoce kullanıyorum fiyat (200 küsür) performans ondan önce lactofolin kullandım ama o biraz pahalıydı birdaha almadım en son 500 küsürdü
İnşallahİnşallah beklediğimiz gibi pozitifi görürüz
evet şuan kullanıyorum yani bi 3-4 aydır düzenli kullanmaya çalışıyorum 7 aydır deniyoruz ilk zamanlar içmemiştim bendeSen kullanıyor musun şuan ? Yani şuan başlasam da olur yani bi sıkıntı olmaz
Bende bugün eşim aldı kullanmaya yarın mı başlayayım . Aç karnına mı tok karnına mı ?evet şuan kullanıyorum yani bi 3-4 aydır düzenli kullanmaya çalışıyorum 7 aydır deniyoruz ilk zamanlar içmemiştim bende
Ben rastgele içiyorum aklıma geldiğinde aç - tok sabah - akşam farketmiyorBende bugün eşim aldı kullanmaya yarın mı başlayayım . Aç karnına mı tok karnına mı ?
Hangisinden almışBende bugün eşim aldı kullanmaya yarın mı başlayayım . Aç karnına mı tok karnına mı ?
FolidoceHangisinden almış
Güzel içimi kolay lactofolin çok büyüktü ben zorlandım biraz folidocei de arkadaşım önermişti bunu kullanıp hamile kalmış öyle söylediFolidoce
Bende sabah başlayacağım inşallah olurGüzel içimi kolay lactofolin çok büyüktü ben zorlandım biraz folidocei de arkadaşım önermişti bunu kullanıp hamile kalmış öyle söyledi
Benim bi arkadaşımm da onu kullanıp hamile kalmışGüzel içimi kolay lactofolin çok büyüktü ben zorlandım biraz folidocei de arkadaşım önermişti bunu kullanıp hamile kalmış öyle söyledi
Bizede nasip olur inşallahBenim bi arkadaşımm da onu kullanıp hamile kalmış
1.5 yıllık evliyim yani yeni sayılır hdjdjdodkAy amin inşallahyeni mi evlisin sende
1.5 yıllık evliyim yani yeni sayılır hdjdjdod
yenisin sende işte1.5 yıllık evliyim yani yeni sayılır hdjdjdodk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?