1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Regl olmam yakındır karnıma ağrı girip girip çıkıyor şişkinlik de var biraz :9:
Bugün tam gaz devam ediyorum kaldı 16 günüm. 18 gün sonra gidiyorum son 2 günümü de diyetle geçirmek istemiyorum gittiğimde Eskişehir'de devam ederim. Ah işte 15 günde yine bi 2 kilo verebilsem çok süper olacak. :52:
Sabah kahvaltısı, 1 kepekli peynirli tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay, domates ve salatalık

Son düzenleme:
2 buçukta:yogurt karışımı
3 buçukta: 2-3 dilim karpuz,1 erik
4 buçukta: 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm

8 buçuk:2 kuru kayısı
10: 1 erik, 3 dilim karpuz
11 kahvaltı: bir yumurta, bir kepekli galeta,5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber

2 buçukta:yogurt karışımı
3 buçukta: 2-3 dilim karpuz,1 erik
4 buçukta: 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm
6da:1 buçuk kepçe işkembe çorbası,1 fırında karnıyarık,biraz salata

Bugün meyve yemeyeceğim onun yerine dondurma yedim keşke yemeseydim ama canım aşırı tatlı çekiyor pasta yerine ben de dondurma yedim ve kalorisini baya bolca ekledim kalori listeme 180 olarak girdim ne olur ne olmaz diye mini magnumlar çikolatalı olduğu halde 150 kaloriyse, sade ve vişneli dondurma daha azdır herhalde :9: Toplam 878 kalori almışım bugün.
Ama yok ya içime sinmiyor böyle, of eski hırsım bi geri gelse..

akşam dışarıdaydım türk kahvesi yanına küçücük bir lokum yedim.sonra baya yürümüş oldugum için kendimi halsiz hissettim bir kuru kayısı attım agzıma. bu kadar :)

Regl oldum az önce oh be sporun etkisi mi bilmiyorum ama geçen ay baya geç olmuştum bu ay geriye geldi yine düzene girdi. Sancım falan da yok maşallah. :nazar: :9: Dün canım baya tatlı çekmişti ama doymamıştım hiç belliydi. Şimdi de canım pek bir şey istemiyor. :31:
Sabah kahvaltısı, 1 dilim kepek ekmeği, 1 küçük kk peynir, 1 yumurta, 1 zeytin, domates, şekersiz çay. :32:

Yaaa evde karpuz yok meyve yok ağzım boş kaldı karnım kazınıyor :9: Tv seyredeyim dedim, diyetteyken tv seyretmek de eziyet yemin ediyorum. Ya sürekli pizza, kek, abur cubur, ıvır zıvır reklamları çıkıyor :47:

Günaydınlar :) Hedefime ulaşmama yalnızca 1 buçuk kilo kaldı :9: Artık çok da kasmıyorum diyet spor diye... Zayıf duruyorum bunu artık biliyorum :9: Bugün alışverişe çıkacağım sonunda beklediğim gün geldi :))

sakın ola sinameki ve çayını kullanmayın. bağırsaklara inanılmaz zararı var. bağırsak florasını alt üst ediyor.. ayrıca 3 günden fazla kullanımda bağırsağı tembelleştiriyor. bırakınca inanılmaz hazımsızlık ve kabızlık çekersiniz..
doğal ürünlerle zayıflamak istiyorsanız eşim ve benim kullandığımız bir karışım var onu şiddetle tavsiye ederim. kullanımıda basit öyle demleme blendırdan geçirme yok... hazır karışım satılıyor herbalistin yaptığı bir karışım.... şans eseri buldum bu ürün aslında ben diyet yok spor yok sadece 3 öğün yemeklerden sonra kullanıyorsunuz bol su ile o kadar... benden gören 5 arkadaşta kullandı çok memnun kaldılar... isteyene özelden yazarım ne olduğunu nerden alınabileceğini... ama tekrar söylüyorum sinameki içeren bitkisel karışım ve çaylardan uzak durun... kullanılması gerekiyor ise de sinameki 3 günden fazla asla kullanılmaz.

Back
X