• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro Bilgi/Takip Grubu

Aynı ilk seferdeki gibi iştahım kapalı şu an bence bir değişim olmadı. Atıştırma ve tatlı isteğim yok ama tabi hepimiz biliyoruz ki yesek yeriz. :)
Ben de ilaç çok etkili oldu şuan 3. Günüm ilk doz sonrası, çıldırmış gibi yemek yiyordum asla engel olamıyordum kendime çok iyi geldi. İlk kutum 2,5 bitince doz yükseltmeyip biraz (1ay) spor diyet devam edip takıldığım yerde ya da kontrol duygusunu kaybetme durumu olursa tekrar 2,5 ile başlamayı planlıyorum, muhtemelen istediğim kiloya ulaşmış olurum

Ben de ilaç çok etkili oldu şuan 3. Günüm ilk doz sonrası, çıldırmış gibi yemek yiyordum asla engel olamıyordum kendime çok iyi geldi. İlk kutum 2,5 bitince doz yükseltmeyip biraz (1ay) spor diyet devam edip takıldığım yerde ya da kontrol duygusunu kaybetme durumu olursa tekrar 2,5 ile başlamayı planlıyorum, muhtemelen istediğim kiloya ulaşmış olurum
Başlangıç kilonuz kaç? Ben hiç spor yapamadım yine de ilk ay 6 kilo verdim sporla desteklemek süreci hızlandırıyor. 62 ile devam ediyorum. Düşük kiloda 2-3 ay yeterli olur diye düşünüyorum

Back