1.5 aylik bebegim gunduzleri uyumuyor

Merhaba guzel anneler. 1.5 aylik bebegim var. Gündüzleri hic uyumuyor. Uyukusu var ama uyukuya dalamıyor. Ne yapmam lazim://
Öncelikle karnının doyduğundan emin olun. Eğer karnı doyursa gaz sıkıntısı fazladır. Benim kızım şuanda 5 buçuk aylık oldu ilk 3 ay neredeyse o da gündüzleri uyumazdı. Gaz problemi bittiği için artık uyumaya başladı ama yine de çok aşırı uykuyu seven bir bebek olmadı

Karnimiz doyuyor. Zaten sutum yetmedigi icin aptamil 1 takviye yapiyoruz. Sütü icerken uyuyakaliyor. Sonra yatırınca uyanıyor. Tum gun boyunca ayakta. Ayakta oldugu sure icinde aglayip bagirmiyor. Sancisi olsa aglar diye düşünüyorum://

Cunku o dunyaya yeni geldi. Uzun zamandir daracik bie yerdeydi ve simdi senin sicakligini istiyor guven duymak istiyor kalp atisini hissetmek istiyor...1,5 aylik daha... hatirliyorum ilk 4,5 ay kucagimdan sanirim hic inmemisti uyurken. Ne gece ne gunduz, ve ben geceleri sling baglayip evin icinde gezerek uyuyordum dusun ne kadar uyku ama geciyor merak etme ilk zamanlar cok zor oluyor. Suan 2 yasinda oglum ve bazen gunduz uykulari 4 saati buluyor ozluyorum artik

Azicik sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…