güzel kardeşim hava 40 derece -benim bulunduğum yer öyle yani
klima açsam migren yapıyor bende açmasam gündüz asla oturup çalışamıyorum, sıcak tahammülüm çok az
ki bakın benimki çalışmak normal bilgisayar başı iş, ikindiden sonra çalışıyorum. gece serinken çalışıyorum gündüz uyuyorum genelde
siz
kanser geçirmişsiniz
bebek yapmışsınız
ayrılma sürecindesiniz
bunlardan sadece 1 tanesi bile insanların dağılmasına yetebiliyor
hepimiz biyonik kadın değiliz süper güçlerimiz yok öyle hepimizin
ışıl ışıl annelere de selam olsun varsa da öyle kadınlar Allah ışıltılarını çoğaltsın ne diyelim
ben yok asla yoktur olamaz yapamaz kimse demiyorum. vardır illa da ben yapamıyorum hepsini birden. çocuğum yok kronik hastalıklarım var, biraz titizlik isteyen bir işim var, enerjim bu kadarına yetiyor, tek yaşıyorum. evi toplasam (yaz günü ve klima açmayınca kapı pencere açıyorum bu sefer de toz oluyor) yemek yapsam, işe baksam spor yapamıyorum o gün. spor yaptığım gün kendime bakım yapamıyorum. böyle böyle gidiyor...
siz de eşinizden yardım alın bebeğe baksın siz dinlenin
ya da verin gezdirsin mesela dışarı çıkarsın artık 3 aylık akşam 4ten sonra arabasına koysun gezdirsin
hem bebek temiz hava alsın hem siz bi duş alın bi yemek yiyin
bir de bebekler 1 mamayı reddedince her mamayı mı reddediyor? emin miyiz?
ben bebekken annem 4. ayda tekrar gebe kalmış. memeyi erken kesmiş ben o malum cici bebe bisküvilerini filan yemişim. o zamanlar kavanoz mama filan yok. varsa da bizim köylerde yok yani

bi gün köyden şehre giden (artık amcam mı dayım mı birisi) ülkerin bisküvisini getirmiş
ve bendeniz yememişim efenim

illa eti olcakmış...
benim etraımfa mamayla büyüyen çok fazla çocuk yok gündemdeki mamaları çok bilmem ama 40 senedir bu hikaye anlatıldığı için %100 biliyorum ki her çocuk her mamayı yemeyebilir, biraz deneseniz?