1,5 aylik burnum...(resimli)

ne gibi :gitme: offf cok moralim bozuldu ben begeniyordum aslinda :gitme: :gitme:
revizyon gereklimi yani?

canım önemli olan senin beğenmen. moralini bozmak için demedim şahsi kanaatim.gördüğümü söyledim sanki biraz girintili çıkıntılı olmuş yani bana mı öyle geliyor kibenneyaptımki zamanla şekli oturur belki

evet masaj yazmisti canim, sabahlari yapmam gerekiyor ama ben aksattim son zamanlarda bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

eski burnumdan bir fotoda ekledim bakabilirsiniz..
yüzüm daha cok yuvarlak oldugu icin herkes burnumunda öyle olmasi gerektigini söylüyor, bilemiyorum ya :sinifsinif:

tatlım dediğim gibi sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok. Lütfen şu andaki burnunu da çok fazla yorumlama ben 3 ay sonra gittiğimde doktorum hala şiş var demişti. fotograflarımda da o şişlik görünüyor zaten. Güle güle sağlıklı günlerde kullan. Masajlarını ihmal etme ama onlar ödemlerin daha hızlı inmesini sağlayacak.

sen beğendiysen hiç sorun yok,sıkma canını. hem 1buçuk ay neki,ancak 7-8 ay sonra tam şekli meydana çıkıyo.Takma kafana sakın. Önemli olan burnun çok mükemmel bi şekle sahip olması değil,yüzüne yakışan burun olması. Çok mükemmel bi burun her yüzde çok güzel durmayabilir unutma canım.

arkadaşlar masaj yap falan diyorsunuz ama eğer doktor vermediyse yapmaması lazım. benim bi arkadaşım masaj yaparken burnunu yamulttu(( kaş yapayım derken göz çıkarmayalım lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…