• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum vajinusmuyum ayırt edemiyorum

Anladım hakkınızda hayırlısı olsun ama siz yinede bu sorunu kendınız ıcın aşmalısınız dilatorle haledebilirsiniz
İnşalah kendim şuan kulak çubuğuyla egzersiz yapmaya çalışıyorum. Her zaman bu olay beni çok şaşırtır. Beden ve zihnini birbiriyle nasıl bağlantılı olduğunu gösteriyor,

Bnce önce bir kadın doğum doktoruna gidin.

Bende ilk hafta yapamamştım. Kendimi kasıyorum sandım. Meğer benim kızlık zarı kalınmış. Ameliyat olmak zorunda kalmştım.

Tabi yeni evliyiz 15 yıl önceden bahsediyorum. Doktora inanmadım😛 gittim vajinismus tedavisi gördüm beş altı ay. Ama psikoloğun verdiği ödevleri bile yapamıyordum. Çunku öyle bir delik yoktu.

İki farklı doktora gıdip teyit aldıktan sonra ameliyat olmuştum. Doğuştan kapalıymış

Bnce önce bir kadın doğum doktoruna gidin.

Bende ilk hafta yapamamştım. Kendimi kasıyorum sandım. Meğer benim kızlık zarı kalınmış. Ameliyat olmak zorunda kalmştım.

Tabi yeni evliyiz 15 yıl önceden bahsediyorum. Doktora inanmadım😛 gittim vajinismus tedavisi gördüm beş altı ay. Ama psikoloğun verdiği ödevleri bile yapamıyordum. Çunku öyle bir delik yoktu.

İki farklı doktora gıdip teyit aldıktan sonra ameliyat olmuştum. Doğuştan kapalıymış
Sizin daha zormuş, şimdi rahatmısjn peki

Bende evleneli bir hafta oldu ilk denemede o kadar kastım ki asla yapamadık. Sonraki gün kayganlaştırıcı ile birlikte tekrar denedik zor oldu ama oldu yani her şey bizde bitiyo kasmayacaksın rğerki kendini sıkarsan girmez canın çok acır oluruna bırak daha rahat oluyor aynısını yaşadım

Back
X