• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 sene sonra facebook

beyazlalelale

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
42
0
611
İstanbul
merhabalar arkadaşlar sevdiğim birisi 1.5 sene önce benden farklı şehirlerde olacağımızdan dolayı arkadaş kalmak istedi ben kabul etmedim ve ayrıldık...1,5 senedir ne o nede ben hiç bir şekilde konuşmadık .ne telefonda ne de msn de.msn DENDE BENİ silmior çevirim içi beni gördüğünde bu bir buçuk sene boyunca selam da atmadı...sadece 1.5 sene sonunda gectiğimiz iki KANDİLDE normal kandil kutlması telefonuma mesaj ATTI..
bende sadce tesekkürümü ilettim. BEN İKİ HAFTA ÖNCE YENİ FACEBOOK HESABI AÇTIM ONU EKLEMEDİM HALA UNUTAMAMA RAĞMEN..KARDEŞİ GİBİ OLDUĞU EN YAKIN ARKADAŞI (AYNI ZAMANDA BNM DE ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞIMDI ÇOK SAMİMİ DEĞİLDİK ...)3 GÜN ÖNCE BANA FACEBOOK TAN NASILSIN NELER YAPIOSUN UZUN SÜRE OLDU GÖRÜŞMEYELİ YAZDI ..BENDE MESAFELİ OLARAK CEVAP YAZDIM SAĞOL İYİYİM İŞE GİDİP GELİYORUM SEN NASILSIN BU KADAR...
VE BU AKŞAM BENİ FACEBOOK UNDAN SEVDİĞİM KİŞİ ARKADAŞ OLARAK EKLEMİŞ VE KABUL ETTİM SİZCE NEDEN EKLER ?GÖNÜL EĞLENDİRMEK OLABİLİR Mİ.BEN BU İHTİMALİ HİÇ VEREMİYORUM AMA AKLIMA HEP KÖTÜ ŞEYLER GETİRİORUM MESAJ YAZMAK İSTİYORUM YAZAMIYORUM NE YAZACAĞIM DİYORUM..AMA BÖYLE DEVAM EDEREK Bİ ÇÖZÜME DE ULAŞAMIYORUM..SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ..

msninde nie tutuyosunki böle adamı. hiç anlamam.

hiçbirşey yazma.. bekle.. çok iyi düşün ve çok yazmak istersen yarın akşama doğru yazabilirisn. onu önemsemediğini ve çok meşgul olduğunu düşünsün :)

sizce bir erkek ayrılmak istediği (telefonda ayrılmadan önce sevdiğini de sölerdi ama ne bilim şte insan yine hep en kötsünü düşünüor...)sonra ben onu aramıyorum,o bana 1.5 sene sonra kandil mesajı atıo ben yine mesafeli cvp veriorum sonra facebook acıorum eklemiorum o eklior.yani düşünüyorum ben
erkek olsam diyorum mesafeli cvp verdi derim facebook umada eklmezdim.anlamıorum ciddien..

çok öle anlattığın kadar abartılacak yani
acaba neden ekledi beni hala seviyormudur diye düşenecek kadar bişe olmamış canım:umursamaz:
hiç kafanı yorma derim ben
bekle bakalım madem ekledin facebookuna
elbet bişeyler yazar yada resim yorumu falan yapar
ona göre niyetinide anlarsın yerimseniben
ama sen sakın ortada folda yumurtada yokken
kendi kendine gelin güvey olma derim ben :olmaz:

benim gerizekalıe eski sevgilim hala msn ninde tutuyor beni ben onu sildiğim halde, ama facebookunda yeni sevgilisiyle birlikte resmini anaresim yapmış. facebookta ekli değiliz ama ana resim olduğu için gördüm, şimdi yeni sevgilisi biliyr mu acaba msn ninde beni tuttuğunu ben onu sildiğim halde. sanmam. Erkeklerin her adımında iyi niyet aramazsan iyi edersin.

ya erke bu sen exide olsan sevdigi de olsan bi kiz arkadas da olsan nede olsa kizsin elimde dursun diye olur, yada facebook arkadaslarim cogalsin diye olur, senin kafani karstirmak iicn olur..ondan eklemistir..
bence umutlanacak bisey yok.

olsa bile neden msnde konusabildgi halde konusmuyoda faceden mi oyun oynuyo?
seninkkabul etmen hatta..neden etmiyorsun dediginde neden ediyim ne varki aramizda diyebilirsin..tabiki sende onunla oyun oynamak istiosan ekle ve neden sole yapti neden bole yapti seviomu sevmiomu diye illelebet dusun nedigim

adam seni 1.5 yıl boyunca cebinde tutmak istemiş

o zaman zarfında konuşup görüşmediniz ama adam döndüğünde seni bulacağından emin bir şekilde geri gelmiş..ve ne olmuş.. aynen bıraktığı yerdesin

"seviyorum ama ayrı şehirlerdeyiz olmuyor" diye düşünen bir erkekten ne bekliyorsun anlamış deilim

sensiz o gününü gün etti sonra da sana döndü sende kollarını açmış hazır vaziyette bekliyordun

ne uğraşıyorsun ...sil gitsin

hiçbir ulaşım yolu bırakma

Kesinlikle daha fazla diyaloğa girme..Aklı başına şimdi mi gelmiş onca zamandan sonra..
Hiç umursamamanı tavsiye ederim..

bence takılmayın hiç..bi benzerini bende yaşadım.hala gitsem kabul eder beni.
ama şimdi bi ilişkim var çok seviyorum eskiyi düşünmem bile.çivi çiviyi söker aslında.
zamanında çok yakmıştı canımı geri dönüşü olmuyo bazı hataların.bende aynı şekilde ayrı şehirdeyiz olmaz bahanesiyle terkedilmiştim.
ama şimdi eser yok o zamandan:delphin:
birazda takıntı haline gelmiş bence sizde, sallayın gitsin yahu.

Sana kısa ve öz tek diyeceğim olacak:

Salla gitsin yahu, 1,5 sene sonra değerini anlayacak kişiden sana HAYIR gelir mi???

....

ıdrak yeteneği olmayan biriymiş işte.
:dilcikar:

güzelimm valla sonucu çok merak ettm benm erkek ark 2 gn önce evlenme teklif etti 2 sonra esli nişanlısını ki 13 sene önce ayrılmışlar facene akledi yanii neden bunca sene sonra eklliyolar senn ki neden eklemiş senii bende senn hikayenden pay çıkarmaya çalışıyorumda kendimee :((

yukardaki arkadaşa katılıyorum..

yanlızlıktan sıkılmışta olabilir bence sakın olumlu ve iyi düşünme
bir insan başka neden 1.5 yıl sonra gelsin ki diğmi
seven adam gitmez zaten

cnm ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum , bence senin şuan ne yaptığını nasıl olduunu hayatını falan merak etmiştir.Belki oyüzden tekrar diyoloğunuz oluşsun istemiştir.Yada halen sen aklında kalmışsındır.OLabilir mi olabilir yani bana göre..

onun dışında sen asla birşey yapma yukarıda söylediğim gibiyse o mutlaka sana yazıcaktır facebooktan yada telden bir şekilde sohbet etmeye çalışıcaktır.Ama sen asla istekli görünme.Nötr ol ,

Yani mesafeli cvplar ver. Ve konuşurken asla uzun konuşma yani saatlerce konuşma , tabii yazarsa tamamen varsayım bunlar..Eski ilişkiden hayır gelir mi bilemem.Ama benim önerilerim bnlar..

Back
X