tebrik ederim öncelikle,yeniden anne olucaksın, önce bi gülümse sakin ol ve kov tüm zihni şeytanlarını,bıdı bıdı olumsuzca konuşmalarına izin verme,sonra sekineni sağla ve hisset içinde ki mucizeyi,pıt pıt atan ve seni her an duyan ,hisseden o emaneti sende hisset ve özür dile ondan kalben,çünkü o sen böyle düşündükçe nasılda dışlanıyor,nasılda üzülüyor... hayır hayır benimde bir buçuk yaşında bir oğlum var anlıyorum seni,ilk hamilelik haberi gibi olmuyor tabiki,ama hayır artık sen yeniden bir can taşıyorsun ,öyle yada böyle artk yeniden annesin ne olur onu incitme olurmu.. ve şükret dua dua .. dünyaya yeniden bir insan geliyor (inş) mahlukatın en hayırlısı geliyor,kimbilir kimlerin güneşi olucak,kimlerin umudu kimbilir.. Allah onu ve tüm evlatlarımızı hem bu dünyada hem ebedi alemde aziz kılsın.. amin.
kızını sütten ayırma konusunda acale etme,2 yaşına kadar emzirebilirsin, daha dur bakalım ruhen bağlanıyor bebek memeye,ondan ayrılmak öyle kolaymı,ha anneden ayrılmış birden ha ondan.. sadece süt olarak, beslenme olark düşünme, evet zorla ayrılabilir memeden,çok yaygın memeye birşeyler sürerek v.s. ama ruhen incinir,kabullenemez...kırılır,dağılır,kaygılanır..
iki yaşını tamamlayın bence,hakkını almayın elinden,ve keserken saatlerini uzata uzata kesin.. şimdi her saat başı emziriyorsanız iki saate çıkarın, ve emmek istediğinde saati gösterin,kızım saat 3 te emziricem deyin örnek ve gerçektn tam o saatte emzirin,işiniz olsa bile bırakn ve emzirin sözünüzde durun.. saatler yavaş yavaş uzucak emme saatleri ve artık aklına bile gelmiycek emmek ve bu şeklde ayrılacak memeden.. tabi bu dönemde bol bol dışarı çıkın,beraber birşeyler yapın yoksa canı sıkıldıkça isteyecektir sizi. bilmiyorum tam anlatabildim mi, isterseniz bir uzmandan daha detaylıca dinleyebilirsiniz ,burda bütün sorulara cevp bulabilirsiniz
http://www.ademgunes.com/ arama yerine sütten kesme yazmanız yeterli...