1,5 yaşındaki kızım kucağımda sürpriz hamilelik...

Meme meme diye ağladıkta eşimde bende çok üzüldük ama mecbur sabrettik insanın ici gidiyo bide benim oğlum çok duskundu memeye

Aynı durum bizde de var sevindiğinde meme der.. Anne demez meme der resmen hayatının tek anlamı meme gibi... 2 gündür azaltmaya çalışıyorum çok üzülüyor kendi üstümü açıyor meme diye çekiştiriyor... Emzirmek neyse de ben uyutma konusunda sıkıntılıyım.. Kendi kendine uyusa emsin boşver diyeceğim ama uyku alışkanlığı memeye bağlı olduğu için bende korkuyorum ya kendi başına uyumayı öğrenemezse diye.. Ozaman bir küçüğü emziricem bi büyüğü... Okadar da istemiyorum bilmiyorum yaaa... Birde tandem Nursîng diye ikisinide emzirenler oluyormuş.. Sen ne düşünüyorsun? Doğumdan sonrada ikisini emzirmek mantıklı bişey mi?

Oğlum acıyor mememi arada aklına düşüyor ama emmiyo isirip bırakıyor dogunca belki bebeği kıskanıp emmek isteyebilirler ablamın basına geldi ama tam anlamıyla emıyor denemez bebeği kıskanıyordu mene istiyordu çok az emip bırakıyordu ciddi ciddi enecekletini sanmıyorum ben hem süt ancak bebeğe yeter başka bisey yiyemeyecegi için biberon tutmuyor mü senin ki öyle uyur belki Yafa karnını iyice doyur sende onunla birlikte uzan sırtını oksa sakın sakın konus uyur heralde

Oğlum acıyor mememi arada aklına düşüyor ama emmiyo isirip bırakıyor dogunca belki bebeği kıskanıp emmek isteyebilirler ablamın basına geldi ama tam anlamıyla emıyor denemez bebeği kıskanıyordu mene istiyordu çok az emip bırakıyordu ciddi ciddi enecekletini sanmıyorum ben hem süt ancak bebeğe yeter başka bisey yiyemeyecegi için biberon tutmuyor mü senin ki öyle uyur belki Yafa karnını iyice doyur sende onunla birlikte uzan sırtını oksa sakın sakın konus uyur heralde

Park yatak almıştık canım onun içinde zorlana zorlana sallarken uyuyor 2 gündür bakalım inş devam edebiliriz...
Bizîmki biberon sevmiyor maalesef:((

Back
X