1.55 Olmak...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Ben de 1.55 -1.56 filanim. Esim 1.85 kimseden bir yorum duymadim aramizdaki boyla ilgili. Boyumun problem yarattigi tek sey ilgilendigim hobi ama onu bile yapmaya devam ediyorum hala. :) 5cm uzun olmanin bana kattigi bisey olmayacakti hayatimda yani...

Eşim 1.78, ben 1.68
İlk zamanlar çok takıyordum bende, ama eşim çok memnun hatta ben takmiyim diye kanatlarımın altına alabiliyorum bak seni falan diyo :D

Bizim aramızda 28 cm fark var. Topuklu ayakkabı bile giymiyorum. O kadar rahatım bu konuda :)

Yaşlanmama dışında pek bir artısı yok gibi.

Daha ne olsun.
Millet milyarlar harcıyor yaşlanmamak için.
Bir de dediğim gibi topuklu ayakkabı giyebiliyorsunuz.
Ben giysem kule gibi oluyorum.
Absürt duruyor.
Gelinliğimle bile eşimi geçmiyim diye babet giydim.

Ben de 1.55 -1.56 filanim. Esim 1.85 kimseden bir yorum duymadim aramizdaki boyla ilgili. Boyumun problem yarattigi tek sey ilgilendigim hobi ama onu bile yapmaya devam ediyorum hala. :) 5cm uzun olmanin bana kattigi bisey olmayacakti hayatimda yani...
Eşim 1.78, ben 1.68
İlk zamanlar çok takıyordum bende, ama eşim çok memnun hatta ben takmiyim diye kanatlarımın altına alabiliyorum bak seni falan diyo :KK70:
Çok güzel konuşmuş eşiniz.Sevindim adınıza.

Back
X