1.55 Olmak...

Biz kadınlar muhakkak bi yerlerimizi beğenmeyiz, ama bizi beğenen böyle beğensin zaten dimi, gönlün güzel olduktan sonra gerisinin önemi yok
Sen de kendini her halinle beğen.. özgüvenli ol, herşey uzun boylu olmakla güzel olmuyor..

Boyum 1.76 eşim 1.80 hayatı boyunca sadece düğününde topuklu ayakkabı giymiş biri olarak yazıyorum .Boyun iyi en azından topuklu giyip uzun olabilirsin ama ben bildiğin kazulet gibi oluyorum zira enine boyunayim :) :)
Boylarınızın yakın olması çok güzel bir şey bence.

Biz kadınlar muhakkak bi yerlerimizi beğenmeyiz, ama bizi beğenen böyle beğensin zaten dimi, gönlün güzel olduktan sonra gerisinin önemi yok
Sen de kendini her halinle beğen.. özgüvenli ol, herşey uzun boylu olmakla güzel olmuyor..
İç güzellik önemli de kimse dışını beğenmediğinin nasıl bir karakteri olduğunu merak etmiyor maalesef.

1.62 boyum esim 1.85 fark var ama kimsenin yorum yaptığını duymadim

Anlaşılan ben önyargılı düşünüyorum:KK43::KK43: Baya boy farkı olmasına rağmen birbirlerini sevmişler,çok güzel bir şey bu:halay::halay:

Harikalar(: Kardeşim yer elması, eşi sırık fasulye. Tartıştıklarında, kardeşim susmadığında eşi kardeşimi tek kolunun altına sıkıştırıp başka odaya götürüyor. Şakalaşmalarını izlemek eğlenceli geliyor. Benim için çok sempatik görünüyorlar.

Kardeşim boyunu hiç takıntı yapmadı yalnız. Kendini sevdi, ben bodurum da pilicim de diye diye sevdi:)

Harikalar:-) Kardeşim yer elması, eşi sırık fasulye. Tartıştıklarında, kardeşim susmadığında eşi kardeşimi tek kolunun altına sıkıştırıp başka odaya götürüyor. Şakalaşmalarını izlemek eğlenceli geliyor. Benim için çok sempatik görünüyorlar.

Kardeşim boyunu hiç takıntı yapmadı yalnız. Kendini sevdi, ben bodurum da pilicim de diye diye sevdi:)
Hayal ettiğimde çok tatlı duruyorlar ya

Benim boyum 1.57, nişanlım 1.85, kimse bir şey demedi, bir eleştiride bulunmadı, ben hep diyorum, keşke 10 cm daha kısa olsaydı, bana göre çok uzun diye, herkes, erkek daha uzun olur zaten, hiç tuhaf değil fln diyorlar. Takmayın bence

evet cok iyi :halay: valla ilk nisanlandigimizda mahalle teyzeleri birde merakli akrabalar buldu yakışıklı adami birakirmi kapti hemen demişler niye dedim ben çarık suratli miyim devede de boy var ama eşek onden gidiyor cok sevdigim bir atasozudur lafi agizlarina tıktım bir dahada kimse yorum yapamadi:KK48: boyun onemi yok ruhunuz uyumlu olsun

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Bir buçuk metrelik bir kadınım, eşimin tabiriyle 2 karış :KK70:eşimse 1.80 boyunda bir adam, boy takıntım yoktur, eşimle boyum denk olsun diye hiç topuklu giydiğimi bilmem mesela, çevremdeki insanların ne düşündüğünü bilmiyorum, kadına bak cücük kadar boyuyla kapmış boylu adamı diyen varsa da umurumda değil, adam boyuma değil huyuma aşık oldu, kızımda benden uzun, üçümüz yan yana gelince daltonlara benziyoruz, ne boy ne endam hiçbirinin önemi yok, kendinize güvenin, boyunuzu da takıntı yapmayın.

Ben de 1.65 im , şöyle bi 70 olaydım, diyorum bazen , sonra olana razı oluyorum eşimle aramda 15 santim var .bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı. Kime ne hem? Giy topuklulari rahat rahat ,uzun olsaydın giyemeyecektin :)

Topuklu giysemde eşime yetisemiyorum o yuzden topuklu giymiyorum.:)
Bazen kendisi bacak kadar boyun var yaptigina bak fln diye dalga geciyo ama artik olcak o kadar:KK53:

Back
X