1.55 Olmak...

Ben 163 eşim 189
Hiç dert etmedim şimdiye kadar. büyüme çağında değildim evlenirken boyum posun herşey ortadaydı sonuçta :D
Ben kendim dalga geçerim hatta bu konuda hoşuma da gider. Takıntı yapmayın.
Ama bak tek sıkıntı normalde hızlı yürüyen hatta baya hızlı yürüyen biri olarak bile kocama yetişmeye çalışırken bazen adile Naşit le tarık akan çiftine dönüyoruz :D hani şu elenktrikçim diye koştuğunu sahne :halay:
Ha bide ablam hep şu fotoyu gönderir bana yine sizi gördüm diye :D :D

IMG-20180928-WA0006.webp

O değil de nerden buluyorsunuz 175 üstü adamlari, zira benim boyum 172cm ben benden uzun es adayi bulamıyorum cok bahtsizim:KK45:

Boyum 169, erkek arkadaşımla aynı boydayız hatta 1-2 cm ondan uzunum gibi. Yanında topuklu ayakkabı giymemeye çalışıyordum başlarda, ama artık yadırgamıyoruz pek. Kışın o da bot giyiyor topuklu ayakkabı 10 cm değil de 5 cm’miş gibi falan bir fark oluyor o da pek rahatsız edici değil. Onun daha uzun olmasını istediğim bir kaç durum oldu sadece. Özellikle öğretmen olunca, lisede falan çalışırsa sıkıntı yaşayabilir diye düşünüyorum o yaşlardaki sınıf arkadaşlarımı düşündükçe... Sanırım
boyu 1.70’lerde olup da daha kısa olmak isteyen bir ben varım :KK48: Lisede bir felsefe hocamız vardı, kadın topuklu ayakkabılarla 1.50 anca oluyordu sanırım. Bacakları da çok düzgündü, boyuna rağmen çok güzel bir fiziği vardı ve ben imreniyordum açıkçası ona, çok seksi görünüyordu. Erkek arkadaşım açısından da daha kısa olsam onun yanına daha çok yakışırdım gibi hissettim. Ama asla o daha uzun olsa yanıma daha iyi yakışırdı gibi bi düşüncem olmadı. Ben bunu sorun etmeyince çevremiz de bişi demedi sanırım ya da belki fark etmediler bile.

Aklıma boy konusunda başka bişi geldi. 2014’te başka bir erkek arkadaşım vardı boyu 1.94 falandı sanırım uzundu yani baya. Bi gün tartışmıştık onu öpmeme izin vermemişti kafasını yukarı kaldırarak. Ben de resmen ulaşamamıştım yüzüne. O an ‘senden sonra kendi boyumda biriyle birlikte olucam’ dedim. Bu şimdiki sevgilimle 2. yılımda aklıma gelmişti unutmuşum öyle dediğimi ama bilinç altımda kalmış demek ki :KK48: Eskiden çok takardım. Eski sevgililerimin hepsi 1.80 ve üstüydü. Sonra yanıma aksesuar aradığımı fark ettim. Böyle olmaması gerektiğini fark edince boymuş kiloymuş yaşmış hiç bir önemi olmadığını anladım. Umarım sizin de karşınıza ‘1.55 Türk kızı ‘ geyikleri yapan değil de bunların sadece sayılardan ibaret olduğunu, önemli olanın insanlık, sevgi saygı ve kafaların uyumu olduğunun bilincinde insanlar çıkar.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
1.58 im eşim 1.85 gerçekten aramızda sorun olmadı.Çevre de umurumuzda olmadı.

Birkaç yorum yapana (yakın aileden) esim cevabını verdi. Yıllardır da kimseden bir şey duymuyoruz.
Hem kime ne ki..Biz mutlu muyuz..Gerisi teferruat :)

boyum 172
esım 190 boyunda onun yanında yıne bırsey farketmıyorum :D cokta şey etmemek lazım

Önceden 1.60 a 48 kiloydum, baya çıtı pıtı. Şimdi 60 kilo oldum. 1.60 a 60 küp gibi oldum :)))

Tavsiyem: asla kilo almayın. Erkekler enteresan şekilde ufak tefek minyon kadınları çok beğeniyorlar. Sebebini bilmiyorum. Galiba sevimli geliyor.
okadar masum bir sebebi yok :) cevabi genlerde gizli. eski cağlarda kısa boylu kadınlar daha dogurgan olurmuş. günümüz erkeklerinin bilinçli olarak kısa boylu kadınları tercih ettiğini düşünmüyorum ama muhtemelen bilinçaltında hala böyle bir düşünce var. bir de bel kalça oyuntusu fazla olan yani kum saatine benzer vücutları olanların daha dogurgan olduğuna ınanılırmis

1.76 çok güzel bence :KK36:
Ben 170'im ama daha uzun olmak isterdim. Özellikle şöyle bacaklardan biraz daha uzasaymışım iyimiş :KK48:
1.76 güzel ama formunu korursan. yoksa enine boyuna bişey oluyorsun bence çok kötü.
ben de 1.68 im bence ideal, esimle aramda 10 cm fark var. topluklu giyince siritmiyor. bacakları forma soksan bence şahane olursun :KK73:

173 boyum ama bana perde takmak tabaklara yetişmek dışında çok ahım şahım bir katkısı olmadı. Ha kendimi seviyorum bu halimle ben de bir ara 5 cm kısa olmak istemiştim çünkü karşıma hep kısa boylu erkekler çıkıyordu, uzunlar da 160 larla takılıp evleniyordu. Neyse ki eşime denk geldim, aynı sayılırız. O da ilk başta ben uzun boylu kız sevmem demişti de kavga etmiştim, sonra sen aşırı uzun değilsin falan diyerek durumu idare etti.
Kesinlikle boydan ziyade insanlarda kilo daha önemli faktör. Hem topuklu giyebilirsiniz ama orta topuklu . Çevremde çok var uzun erkek kısa kadın evli olanlar bence normal görünüyorlar :) hatta çok hoşuma gidiyor benim öyle çiftler, şirin görünüyorlar bana

1.56 boyum. Eskiden takardim amcamlar felan" kardesin senden kucuk o seni gecmis" diyince. Topuklu giyerdim tak tak tak ses cikaran. Sokakta geldgimi sesten anlarlardi. Bi ara spor basketbol balij yagi felan arastirdim dertli dertli.
Ama artik kendime baristim, amcamlr benzer sey diyince " evet amca ya hic saygisi yok zamani genclerinin" diye saka yaparim gulerim.
Yada boyum kisa olmasinin avantajini kurtaririm "o kutuyu o yuksek rafa koymakla neyi amacliyosunuz, lafmi sokuyosunuz bana? Hep kisayim diye bunlar dimi" diye sakayi patlatirim.
Yada tamda yerlerinden kaldirip benim icin almalarini isterim o yuksek yerden.

Bi arkadasim 1.75 in uzerinde, ben gorucu gelenlerde "namaz, guzel ahlak, orta halli yakisikli" diye bakarken o hemen " boyu kac diye sorgulamali.

Sivasliyiz biz aslen, bu yaz sivasa gittik ve baktimki sivas erkegi cok kisa.. o kiz oralarda bi uygun es bulmasi oyle zorki.

Bir kadın ya uzun olacak ya kısa.
Tabi bence bu, hemen açıklayayım düşüncemi.
Kısa kadın hakkında bu lafa çok inanırım ‘bodur tavuk her dem piliçtir’
Çünkü daima çıtıpıtı ve zarif görünür.
Annem 57 yaşında, 20 likler gibi giyiniyor ve sırıtmıyor.
Ayrıca en az 12 yaş da küçük görünüyor tabi.
E uzun olumca zaten her yerde ‘boylu boslu’ oluyorsunuz.
Hem kiloyu kaldırıyor, hem de yine zarif duruyor.
Orta boy (yani ben 1.68) bir halta yaramıyor.
Daima sırada , göze çarpmayansınız.
Eşim 180, topuklu giyince aynı boydayız.
E giymesem şık bir ortamda onun yanında sönük kalıyorum, malum boy yok kaldıran.
Uzun desen değil, kısa desen değil.
Topuklu giysen aşırı geliyor, giymesen öle alaladesin.
Yani daima kendine göre bir tarzın olamıyor.
Kısa olsam daima bol paça, ispanyol ya da sigaret giyer topuklu kombinlerim, buna göre bir gardrobum olur.
Uzun olsam havuç pantolon, tulumlar düz tabanlar fln.
Ama ortada ikisi de var ve bir öyle bir böyle o onla olmaz, bu pantolon topuksuz giyilemez zor yani.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Merak etmeyin 5 10 cm uzun olsaydınız yine daha uzun olmak isteyecektiniz. O yüzden takmayın kadınız sonuçta topuklu ayakkabı diye bir gerçek var. Eşinizle yakıştırmama durumu olmaz eşiniz sizi öyle kabul ettiği sürece

Tanıdığım uzun boylu bir akrabamiz var. Topuklu ayakkabı giyinemiyor en şık kıyafetlerin altına babet giyer. Aynı zamanda benim alıp terziye verip kısalttığim elbiseyi o alınca bırak kestirmeyi elinden gelse kumaş ekleyecek. O derece kısa oluyor. Boy uzun olduğu için ayak numarası da büyük oluyor doğal olarak. İnanın tercih şansı olsa sizin boyunuzda olmayı tercih ederdi

Ben 1,55 eşim 1,85 önemli olan kafalar uyuşsun boy nedir ki

Bunlar instagramda 3 günde bir çıkan 1.55leri etiketleme postu gibi saçma salak şeylerin topluma yansıması. Hiç takma kafana bu senin değiştirebileceğin bir şey değil. Ne gereksiz yere kendini üz ne de birisi laf ederse ciddiye al. Laf edene ver yolunu gitsin. Muhtemelen yaşın daha küçük, kimisinin ten rengi kiminin göğüs ölçüsü kiminin de boyuyla dalga geçerler bunları ciddiye almayın.

ozguveniniz olmadiktan sonra adriana lima da olsaniz kendinizi begenmezdiniz.

ben 153um. birgun bile bununla ilgili dalga, kucumseme vs yasamadim. aksine surekli bu konu uzerinden muhabbetim donuyor tatlilik sevimlilik vsvs

boyunuzu toplumsal guzellik anlayisinin disinda diye kullanip sizi uzmeye calisan varsa da verin payini. her bedenin avantaji vardir. minyonlugunkini saymakla bitiremem (sadece kendimi tanidigim icin xD)

bu arada sevgililerimin cogu 185ti. ozellikle secmedim ama oyle denk geldi

Bisey soyliyim mi ben 1.57 esim 1.55 bugune kadar hic sorun etmedik cunku ben onun kalbini seviyorum. Ve bana keske esin biraz daha uzun olsaydi diyenlerede onemli olan boyu degil huyudur. Boyu uzun olanlari da goruyoruz diyorum evet haklisin diyip susuyorlar. En onemlisi topuklu syakkabi derdim yok sevmem de zaten:)) Kendinle barisik ol kimin ne dedigi onemli degil senin ne hissettigin onemli.

İnsanın değştiremeyeceği özellikler için dert yanması anlamsız geliyor bana. Boşa enerji kaybı.
Türkiye'de yaşıyorsanız boşverin. Çoğu insan kısa boylu Tr'de.

Back
X