- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
Ben 163 eşim 189 
Hiç dert etmedim şimdiye kadar. büyüme çağında değildim evlenirken boyum posun herşey ortadaydı sonuçta 

Ben kendim dalga geçerim hatta bu konuda hoşuma da gider. Takıntı yapmayın.
Ama bak tek sıkıntı normalde hızlı yürüyen hatta baya hızlı yürüyen biri olarak bile kocama yetişmeye çalışırken bazen adile Naşit le tarık akan çiftine dönüyoruz hani şu elenktrikçim diye koştuğunu sahne
 hani şu elenktrikçim diye koştuğunu sahne 
Ha bide ablam hep şu fotoyu gönderir bana yine sizi gördüm diye 

Hiç dert etmedim şimdiye kadar. büyüme çağında değildim evlenirken boyum posun herşey ortadaydı sonuçta

Ben kendim dalga geçerim hatta bu konuda hoşuma da gider. Takıntı yapmayın.
Ama bak tek sıkıntı normalde hızlı yürüyen hatta baya hızlı yürüyen biri olarak bile kocama yetişmeye çalışırken bazen adile Naşit le tarık akan çiftine dönüyoruz
Ha bide ablam hep şu fotoyu gönderir bana yine sizi gördüm diye

Lisede bir felsefe hocamız vardı, kadın topuklu ayakkabılarla 1.50 anca oluyordu sanırım. Bacakları da çok düzgündü, boyuna rağmen çok güzel bir fiziği vardı ve ben imreniyordum açıkçası ona, çok seksi görünüyordu. Erkek arkadaşım açısından da daha kısa olsam onun yanına daha çok yakışırdım gibi hissettim. Ama asla o daha uzun olsa yanıma daha iyi yakışırdı gibi bi düşüncem olmadı. Ben bunu sorun etmeyince çevremiz de bişi demedi sanırım ya da belki fark etmediler bile.
 Lisede bir felsefe hocamız vardı, kadın topuklu ayakkabılarla 1.50 anca oluyordu sanırım. Bacakları da çok düzgündü, boyuna rağmen çok güzel bir fiziği vardı ve ben imreniyordum açıkçası ona, çok seksi görünüyordu. Erkek arkadaşım açısından da daha kısa olsam onun yanına daha çok yakışırdım gibi hissettim. Ama asla o daha uzun olsa yanıma daha iyi yakışırdı gibi bi düşüncem olmadı. Ben bunu sorun etmeyince çevremiz de bişi demedi sanırım ya da belki fark etmediler bile.