- Konu Sahibi 777mutluluk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç üzülme bence minyonluk daha güzel :) benim boyum 150 cm eşim 180 cm kimse bizi yadırgamiyor bence çok da tatlı duruyoruz :)Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Ortalama Turk erkegi kisa cunku o yuzden uzun boylulara laf atiyolar bence. Bodur tavuk her daim pilic mantigindan mutevellit..Ben de 178 im ve bi 5 cm kısa olsam fena olmazdı. Sanirim herkesin boyla ilgili farklı fikirleri var. Yaşayıp gidiyoruz.
.
Hanımlar neden bu uzun boylulari bu kadar kötülüyorsunuz?
1.si topuklu ayakkabı giymek matah bir şey değil siz de nefret ediyorsunuz. Zaten uzun olmak için giyiyorsunuz neden bu kadar övdünüz anlamıyorum benim 1 çift topuklu ayakkabım var giymiyorum bile çok mutluyum ayak ağrılarım yok. Düğünümde converse giydim süper rahattım düğünde topuklu giyip acıdan ağlamaktan iyidir.
.
2.si minyonun genç gösterdiğini gormedim o cilt yapısıyla alakalı benim kardeşim benden kısa, o benim ablam sanırlar ben 25 yaşımdayım birşey alırken kimlik gösterdigimi bilirim. Çoğu insan 21-22 yaşındayım sanır.
Tamam kısa boy şirin tatlı olabilir ama bu kadar da uzun boylulari yerden yere vurmayın.
.
Bu arada üye evleneceğin kişiyle yakışıp yakışmaman önemli değil önemli olan karakterlerinizin uyumu ve güzel huylu olması.
Sende mi tonti seni hiç böyle hayal etmemiştim1.55 candir yaa:))) ergenken biraz sknti yapmisimdir ama suan o kadar barisigimki boyumla posumla:)) yerin altinda bi o kadar daha var diyedir belkide:)))