1,5yıllık evlililk ve çok soguk bir eş

55seyda55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
829
19
118
Samsun
merhabalar arkadaşlar biz bu erkeklerden çok şeymi istiyoruz bilmiyorum bize vakit ayırmak yerine arkadaşlarını tercih ediyorlar yani benimki öyle.daha 1,5yıllık evliyim eşim çok soguk yabani birisi evlilik yıldönümü sevgililer günü,doum günü o öyle şeyleri takmaz herseferinde utansın diye ben ona hediye alırım birde aldıklarımıda beyenmez burun kıvırır evleneli 1defa oda söylenmemle zorla bir gül almıştır.
pazar günlerimiz saat 11e kadar yatar kahvaltı daha sonra hiç oturmadan arkadaşlarının yanına gider ben zorlarsam biyere gidelim diye akşam yedide gelir yediden sonra nere gidilirse gideriz ben zorlamazsam gezelim diye oda yok tabi.kırgınım üzgünüm ona karşı çok doluyum.
akşamları eve gelir konuşmak yok yemek yerse yer koltuga uzanır tv izler.yanıma dahi gelmez ben yanına gitsem pek ilgilenmez.romantiklik sıfır.
bir konuda tartışamıyoruz oturup birşeye karar veremiyoruz.birsey yapıcagı zaman babasına danışır(tek erkek çocuk)beni bişe yerine koymaz ben bunu alıcam bunu yapalımmı demez hayır bunu yapma desem o inadına o işi dha çok istiyor daha çok yapmak istiyor ve sonunda hep benim dedigime ve zarara ugruyor.
yatakta bile aramıza 1kişi girip yatar.ben çok sıcak canlı güleryüzlü birisiyim ben sarılırım öperim kanım kaynar ona çok seviyorum çünkü ondanda bunları bekliyorum ama hiç alakası yok evlendik evleneli 1kere demiştir belki seni seviyorum diye
innanın arkadaşlar okadar doluyumki kimseyede dogru düzgün anlatamıyorum neolur yardımcı olun bana bir akıl verin akıl akıldan üstündür yardımcı olursanız çok sevinirim

evlenmeden önce nasıldı?yani flört dönemin olmuştur.bence üstüne gitme derim onun sana davrandığı gibi davranmaya çalış kaçan kovalanır.

flört döneminde hiç böyle deildi derlerya dereyi gecene kadar aynen böyle oldu çok denedim bende ona karşı soguk olmayı ama ben pek beceremiyorum ben çok sıcakkanlıyım iki gün yapsam diger gün hemen öpüyorum sarılıyorum kendimide tutamıyorum ne yapıcam ben

eşinle konuşmayı dene,hatalısın demeden yumuşakça konuş benim senin ilgine ihtiyacım var,sen evde olmayınca huzursuz oluyorum gibi cümleler kur tavrına göre yol izle inşallah değişir.

üzülmek istemiyorsan uzak duracaksın arkadaşım. sen onun yanına gitmeyeceksin o senin yanına gelecek. sen onu merak etmeyeceksin acaba neyi var suratı niye asık diye o seni merak edecek. o sana gelecek. 5 yıllık tecrübemle bunu diyebilirim sana. kaybetme korkusu olacak adamda kesinlikle. nasılsa evlendik artık o benim demeyecek erkek. seni kaybedebilceğini fark ertmeli canım.

Son düzenleme:
sizin dediginiz gibi hiç konuşmadım ama sen neden böyle soguksun evlenmeden önce böyle deildin sevdigini belli etmiyosun söylemiyosun sarılmıyosun diye konuştum ve aldıgım cevap evlilik uuzun bir maraton hergün bunlar olucak deil dedi bana haftada birde yapsa razıyım ama inanın yok

sizin dediginiz gibi hiç konuşmadım ama sen neden böyle soguksun evlenmeden önce böyle deildin sevdigini belli etmiyosun söylemiyosun sarılmıyosun diye konuştum ve aldıgım cevap evlilik uuzun bir maraton hergün bunlar olucak deil dedi bana haftada birde yapsa razıyım ama inanın yok

hayır canım konuş tabiki eşinle. öyle demek istemedim ben. yani uzak dur. sürekli gidip sarılma, öpme. gene konuş tabi ama çok nadir söyle güzel sözleri. bir şey derse de farkında değilmişsin gibi davran. laf falan sokma. evlilik monotonlaşıyor sanırım falan de. benimki de öyle ilgisizdi ben de geri adım attım. uzak durdum. şimdi o sarılıyor öpüyor. tavsiye ederim dene.

üzülmek istemiyorsan uzak duracaksın arkadaşım. sen onun yanına gitmeyeceksin o senin yanına gelecek. sen onu merak etmeyeceksin acaba neyi var suratı niye asık diye o seni merak edecek. o sana gelecek. 5 yıllık tecrübemle bunu diyebilirim sana. kaybetme korkusu olacak adamda kesinlikle. nasılsa evlendik artık o benim demeyecek erkek. seni kaybedebilceğini fark ertmeli canım.

kesinlikle haklısın kaybetme korkusu olucak bizde o yok işte nasılsa elimde avucamda diyo.birde ben sorarım hep dedigin gibi neyin var suratın neden asık moralinmi bozuk diye.o hiç sormaz neyin var nasılsın nasıl gecti günün bukadar soguk ilgisiz birisi.

hayır canım konuş tabiki eşinle. öyle demek istemedim ben. yani uzak dur. sürekli gidip sarılma, öpme. gene konuş tabi ama çok nadir söyle güzel sözleri. bir şey derse de farkında değilmişsin gibi davran. laf falan sokma. evlilik monotonlaşıyor sanırım falan de. benimki de öyle ilgisizdi ben de geri adım attım. uzak durdum. şimdi o sarılıyor öpüyor. tavsiye ederim dene.

ben bir kaçgün denedim soguk durmayı yaptım iki üçgün daha fazla dayanamdım ama o ben geri adım atınca odahada soguyor oda çok iyiymiş gibi oda tekrar geri cekiliyor

eşinizi tanımadan yorum yapmak hoş degil ama şu var eğer inançlı bir insansa size böyle davranmamalı sizin onun üzerinde onun da sizin üzerinde hakkı var bide bunu deneyin ben sana Allah ın emanetiyim hesap gününde bunları sana soracak deyin.

aç kapıyı yedir yemeğini geç otur tv izle...
arkadaşlarıyla buluşmak için çıkacağı zaman ise ' çıkıyormusun hayatım,oh çok şükür bende evde kafamı dinlerim kumanda bende olur yatar uzanırım hadi byee' de...
cinsel olarakta ilk adımı sen atma,o sana adım atarsa şöyle adamı bi delirt ama sona vardırma:) kalsın mal gibi...kaç gün dayanabilirki??

arkadaşlarıyla buluşmak için çıkacağı zaman ise ' çıkıyormusun hayatım,oh çok şükür bende evde kafamı dinlerim kumanda bende olur yatar uzanırım hadi byee' de...
cinsel olarakta ilk adımı sen atma,o sana adım atarsa şöyle adamı bi delirt ama sona vardırma:) kalsın mal gibi...kaç gün dayanabilirki??

ben bir kaçgün denedim soguk durmayı yaptım iki üçgün daha fazla dayanamdım ama o ben geri adım atınca odahada soguyor oda çok iyiymiş gibi oda tekrar geri cekiliyor

o zaman ilgisiz görünmeye çalış. soru sorarsa cevapla işin var meşgulmüşsün gibi yap.tabi bunu yapar yapmaz kocan hatasını anlamayacakki. belli bir süre geçmesi gerekiyor.2,3 günlük işile düzelme olmaz zaten.

teşekkür ederim bunları denicem:)

o zaman ilgisiz görünmeye çalış. soru sorarsa cevapla işin var meşgulmüşsün gibi yap.tabi bunu yapar yapmaz kocan hatasını anlamayacakki. belli bir süre geçmesi gerekiyor.2,3 günlük işile düzelme olmaz zaten.

evet benim birazdaha sabırlı olmam gerek haklısınız çok teşekkür ederim benimle derdimi paylaştıgınız için

flört döneminizde de mi böyleydi yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu bilmiyorum ama bir kadın için kötü bir durum yani Allah size sabır versin umarım düzelirsiniz

sanki buaralar daha iyi gibi biraz ben kaçan olmaya çalışıyrm iyi davranıyorum fakat birazdaha uzak durmaya kaçan kovalanır hesabı...

evet hediye beyenmez 6gün önce evlilik yıldönümümüzdü gömlekle kazak aldım beyenmedi ben bunları giymem dedi kızdım sinirlendim bana kıyafet alma dedi ben kıyafet konusunda çok titizim biliyorsun dedi aksesuar falan al dedive bende daha kıyafet falan almamaya karar verdim tabi kendisi hiç hediye almadı kutlamadı bile

ben hediyesini evlilik yıldönümünden birgünönce verdim ertesi gün oldu o akşam kutlıcaz ben öyle hesap ediyorum tabi pasta yaptım ondanda bir kutlama bekliyrm hediye almaz biliyrmda beraber nice yıllara dese gene yeticek ama onu dahi demedi bende hiç sesimi çıkartmadım bende hiç bişşey demedim hiç bişey yokmuş gibi normal birgünmüş gibi davrandım oda zaten öyle davrandı hiçte yuzunede vurmadım vurmicamda konuşmasam odaha çok hatasını anlıyor ama ben söylesem hiç yapmıyor bende kendimi geri çektim kendisi ogunden sonra daha ilgili davranıyor anlatı heralde hatasını ben hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum

Back
X