1-6 ay değişimlerinizi beklıyorum

Redbull1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
197
12
18
32
Merhaba kızlar burda hepımız bırbırmıze destek olmak ıcın baskmıza gelenlerı sölemek ıcın ve yardım gerekırse yardımcı olmak ıcın varız ıyıkıde böle bır progrm yapılmıs burda 1 aydan 6 aya kadar olan degısımlerı yazamrsınız acaba burun degişirmi nasık bır duruma gelıyor merak edıorm suan ben hıc memnun deılım

Ben 3. Aya neredeyse girdim hatta yarın 3. Ay. Pek memnun değilim. İlk zamanlar orantılıydı burun ucum sonradan biraz değişti. Benim çevrem burnuma dikkatli bakmayınca anlaşılmadığını söylüyor ama benim önceki burnumu bilenler. Bilmeyenler yeni tanıştığım insanlar sadece ucunun biraz orantısız olduğunu söylüyor. Önceki burnumdansa bunada şükür. Ama çok memnunda değilim açıkçası. Senin burnun ne durumda?

Aslında ödem gerçekleri gizliyor ödem indikce ortaya çıkıyor işte değişen gerçek bu ama doktor ameliyatta fotografçekiyor narkozluyken ona bakın öncesi sonrası diye başarılıysa görürsünüz bence

Ben 3. Aya neredeyse girdim hatta yarın 3. Ay. Pek memnun değilim. İlk zamanlar orantılıydı burun ucum sonradan biraz değişti. Benim çevrem burnuma dikkatli bakmayınca anlaşılmadığını söylüyor ama benim önceki burnumu bilenler. Bilmeyenler yeni tanıştığım insanlar sadece ucunun biraz orantısız olduğunu söylüyor. Önceki burnumdansa bunada şükür. Ama çok memnunda değilim açıkçası. Senin burnun ne durumda?
Benım burnumda saga dogru gdııyor ucu bufun doktora gittim yo güzel bşy tok dıo bn yanlıs göruyom demekkı sol kaş ortasında eskı kemıgım duruyo ve cıkıntılı oda eahataz edıor

Aslında ödem gerçekleri gizliyor ödem indikce ortaya çıkıyor işte değişen gerçek bu ama doktor ameliyatta fotografçekiyor narkozluyken ona bakın öncesi sonrası diye başarılıysa görürsünüz bence
Evet foto cektı ama önden cekmemeıs yanlarsan aslnda yanlardanda güzel önden berbat duruyo sol kasıma yakın dıger kasıma uzak oda eğrü duruyor

benim 3 ayım bitti ama hala ameliyatta çekilen fotoğraftaki gibi olmadı, orda çok daha güzel duruyodu

Benim de ameliyatimin üstünden bir buçuk ay geçti.
Ödemler uç kısma indikçe burnum bana kusurlu görünmeye başladı.
Altıncı ayında nasıl görünecek çok merak ediyorum.

BEnımde öley yukarda daha cok sankı sola dogru ınsllah yanılıyorumfır kızlar eskı yenı atarmsnz. Ben atıyorm sımdı sizlerdende beklıyorum

Busekıl

Eklentiler

• D0D9AB13-5E73-4D89-A8B7-330B662D3F6F.webp
    D0D9AB13-5E73-4D89-A8B7-330B662D3F6F.webp
    72 KB · Görüntüleme: 344
  • B9D56777-B200-4BB5-87E3-D8D061518E19.webp
    B9D56777-B200-4BB5-87E3-D8D061518E19.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 351
  • D7FE9A9B-E4DF-492C-AD2A-367F15D704DD.webp
    D7FE9A9B-E4DF-492C-AD2A-367F15D704DD.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 355
Umarım istediğimiz gibi olur, kimine doktoru hiç dokunma demiş. Ben masaj yapıyorum bana önerdi ama arkadaşlarım belkide masajdan sen biraz bozmuşsundur diyor. Tuhaf gerçekten doktor önerdiği için bırakamıyorum da.

Back
X