• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 - 7 Aralık 2025 Haftalık Burç Yorumları

köpeks (3).webp

Koç ve yükselen Koç​

Haftaya kendinize odaklı başlıyorsunuz. Enerjiniz yüksek. Sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında harekete geçebilirsiniz. Geçmişte sizi inciten konular yeniden önünüze gelebilir. Tepkilerinizin yüksek olmamasına dikkat edin. Haftanın ilk gününden sonra maddi konular ve yetenekleriniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Gelecek hayalleriniz için bütçenizi güncelleyebilirsiniz. Yeni kazanç yolları oluşturmaya çalışabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilişkinizin değişmesi özgüveninize yansıyabilir. Maddi konularda hayallerinizi gerçekleştirmek için uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Otorite figürlerinden beklenmedik bir destek görebilirsiniz. Hafta ortasından sonra sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Sosyal ortamlarda etkiniz artabilir. Karizmatik ve ikna edici bir profil çizebilirsiniz. Sosyal çevrenizde değişime gitmeyi düşünebilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Sosyal medya, iletişim, ticaret, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında sonuçlar bekleyebilirsiniz. Yüzleşmeniz gereken durumlar varsa dolunay öncesindeki ve sonrasındaki bir haftada yüzleşmeler yaşanabilir. İletişim trafiğiniz artıyor. Hafta sonunda ise eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. İçe dönebilirsiniz. İştahınız artabilir. Tatlıya yönelebilirsiniz. Aile içinde geçmişte sizi yaralayan konular kendini hatırlatabilir, ancak bunları aşma imkanınız var. Aile dizimi gibi çalışmalar için uygun bir hafta sonu olacak. Ailenizden maddi, manevi destek görebilirsiniz. Evinize maddi yatırım yapabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa​

Haftaya bilinçaltınızdaki konularla başlıyorsunuz. İç dünyanızla hesaplaşabilirsiniz, korkularınızın üstüne gidebilirsiniz. Sizi inciten noktaları çözümleme imkanınız var. Arzularınızı anlamlandırıp harekete geçebilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra kendinize ve hayatınıza odaklanabilirsiniz. Kariyerinizde ve imajınızda değişime gitmek isteyebilirsiniz. Beslenme düzeninizi değiştirmek için adım atabilirsiniz. Geleceğiniz için uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizden bir otorite figüründen yardım alabilirsiniz. Hafta ortasından sonra maddi konular ve yetenekleriniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Kariyerinizi, maddi durumunuzu ve imajınızı değiştirmek adına sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarından faydalanabilirsiniz. Gelir gider dengenize dikkat etmeye çalışın. Harcamalarınız artabilir. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Maddi konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bazı tamamlanmalar yaşanabilir. Daha çok şey öğrenmek, bütçenizi doğru planlamanızda etkili olabilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında aktif olmanız öne çıkmanızı sağlayabilir. Hafta sonunda sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında duygularınız öne çıkabilir. Ailenizle veya aile gibi gördüğünüz yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Güvende ve huzurlu hissetmek isteyebilirsiniz. Alanında yetkin bir kişiden destek görebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler​

Haftaya sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Bu hafta etkileşimde olduğunuz kişiler, sizi gelecek planlarınız konusunda harekete geçirebilir. Sosyal ortamlarda oldukça aktif ve cesur olabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra bilinçaltınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. İçe dönmek hayata bakışınızı, vizyonunuzu güncellemenizi sağlayabilir. Güvende hissetmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Farkındalığınız artabilir. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. Kariyerinize ve imajınıza dair uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Güven, para, aşk gibi konular hakkında derin düşünebilirsiniz. Hafta ortasından sonra kendinize ve hayatınıza odaklanabilirsiniz. İlişkilerdeki beklentiniz artabilir. Birtakım jestler yapılsa bile tatmin olmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında etkileyici bir profil çizebilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilerde netlik bekleyebilirsiniz. Dolunayın öncesindeki ve sonrasındaki bir hafta boyunca ilişkilere bakış açınız ve ilişkileriniz gündeminizde yer alabilir. Yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise maddi konular, yetenekleriniz ve sağlığınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Kendinize şefkat göstermek, özbakıma vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz şeylere duygusal yaklaşabilirsiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Maddi konularda güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç​

Haftaya kariyeriniz ve imajınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. İş yerinde aktif olabilirsiniz, cesur adımlar atabilirsiniz. Sağlığınız için bir fiziksel aktiviteye yönelebilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra sosyal çevrenizle ve gelecek planlarınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Maddi konularda -özellikle hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi- krizler ortaya çıkabilir. Bu krizleri çözebilmek ve güvenli bir geleceğinizin olması amacıyla değişime gidebilirsiniz. Sosyal ortamlarda güvende hissetmeyi önceleyebilirsiniz. Korkularınız ve kaygılarınız kendini hatırlatabilir. Sosyal çevrenizde bazı kişilere dair farkındalık yaşayabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında bir otorite figüründen destek alabilirsiniz. Hafta ortasından sonra iç dünyanız ön plana çıkabilir. İletişim trafiğiniz artabilir. Duygularınızın üstüne kafa yorabilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler bir süredir içinizde anlamlandıramadığınız, sonuçlandıramadığınız konularda netlik kazanmanızı sağlayabilir. Bilinçaltınızda bazı meseleleri çözümleyebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde tamamlanmalar yaşanabilir. Hafta sonunda ise kendinize ve hayatınıza odaklanabilirsiniz. Duygularınız yoğun ve ön planda. Hafta sonunu kendinize bakım yapmak için değerlendirebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında bir otorite figüründen destek alabilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan​

Haftaya sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarındaki gündemlerle başlıyorsunuz. Sizi öne çıkaracak adımlar atabilir ve cesur bir şekilde hareket edebilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra kariyeriniz ve imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Etkileşimde olduğunuz kişiler, kariyerinizi ve imajınızı değiştirmeniz konusunda sizi tetikleyebilir. Çözmeniz gereken krizler oluşabilir. Kariyerinize ve imajınıza dair farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Özgünlüğünüzü yansıtmak isteyebilirsiniz. Dikkat çekebilirsiniz. Beklenmedik bir destek ile kariyeriniz olumlu etki alabilir. Hafta ortasından sonra sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. İkna edici ve etkileyici bir profil çizebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız sayesinde gelecek planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Sosyal medya, iletişim, ticaret, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında aktif olmanız sizi öne çıkarabilir. Dolunay öncesindeki ve sonrasındaki hafta görünürlüğünüz artabilir. Bir ilişki potansiyeli gündeme gelebilir. Gelecek planlarınız, ilgi alanlarınız ve sosyal çevreniz hakkında sahip olduğunuz bilgi artabilir ve netleşebilirsiniz. Hafta sonunda ise içe dönebilirsiniz. Duygularınız yoğun. Dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Güvende hissetme ihtiyacınız artabilir. Maddi manevi korunduğunuzu hissedebilirsiniz, güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Alanında yetkin kişilerden destek görebilirsiniz. Hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal konularda yapılandırma imkanınız var.

Başak ve yükselen Başak​

Haftaya hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal meselelerledek ve biriyle yakınlık kurma konusuyla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. İlişkilerinizde cinsellik öne çıkabilir. Tutku yüksek. Parasal konularda ise harcamalarınız, özellikle evinize ve ailenize ayırdığınız bütçe artabilir. Haftanın ilk gününden sonra sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Çözmeniz gereken krizler meydana gelebilir. İş ortamında otorite figürleriyle güç savaşına girmekten kaçının. Sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında teknolojiyi efektif kullanmak işleri hızlandırabilir. İletişim trafiğiniz yoğun. Hafta ortasından sonra kariyeriniz ve imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Ailenizin sizden beklentisi artabilir. Kendinizden beklentiniz artabilir. İş ortamında pozisyonunuzda değişiklik olabilir ve gücünüz, etkiniz artabilir. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Kariyerinizde beklediğiniz bir durum netleşebilir. Öne çıkma imkanı bulabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Bilgi birikiminiz, yetkinliğiniz ortaya çıkabilir. Hafta sonunda ise gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz, huzurlu olacağını bildiğiniz ortamlarda sosyalleşmeyi tercih edebilirsiniz. Duygusal paylaşımlar yapmak isteyebilirsiniz. Geleceği düşünürken geçmişle hesaplaşabilirsiniz. Alanında yetkin bir kişiden gelecek planlarınız için mentörlük alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden gelen güzel fırsatlar var.

Terazi ve yükselen Terazi​

Haftaya ilişkilerinize odaklı başlıyorsunuz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında cesur adımlar atabilirsiniz. Zihniniz hızlı. İlişkilerde canlı ve tutkulu bir izlenim bırakabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal konularda ve yakınlık ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. İlişkilerinizde tutku artabilir; ancak kıskançlık, korkular, güç savaşları da ortaya çıkabilir. Hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal konularda çözmeniz gereken krizler meydana gelebilir. Teknolojiyi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Beklenmedik harcamalar yapmanız gerekebilir. İlişkilerinizde cinsellik ve yakınlık ile ilgili konulara dair farkındalık yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Sosyalleşebilirsiniz, keyifli vakit geçirebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Dolunay sürecinde yaşadıklarınız size yeni bir vizyon katabilir. Öncesindeki ve sonrasındaki bir haftada alacağınız haberlerle yüzleşmeler, tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, basın, ticaret, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında netlik kazandıran gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hafta sonunda ise kariyeriniz ve imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Kendinizi ifade ederken duygularınız öne çıkabilir. Kariyerinize duygusal bağlılığınızı önemseyebilirsiniz. Şefkatli, yardımsever, empatik bir ruh hâlinde olabilirsiniz. Alanında yetkin biri kariyerinize katkı sağlayabilir. Sağlıklı rutinler geliştirerek imajınızda uzun vadeli değişime gidebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep​

Haftaya iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Hareketli ve enerjiksiniz. Harcamalarınız artabilir. Özgüveniniz yerinde. Haftanın ilk gününden sonra ilişkileriniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Aileniz ve partneriniz arasında kalabilirsiniz. Aile dizimi, çift terapisi gibi çalışmalar için uygun bir hafta. İlişkilere dair farkındalık yaşayabilirsiniz. Etkileşimde olduğunuz kişiler, kendinizle ilgili bir şeyleri fark etmenizi sağlayabilirler. Şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Hafta ortasından sonra hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal konularda ve yakınlık ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. İlişkilerde tutku artabilir. Bütçenizde değişime gidebilirsiniz, ailenizden destek alabilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz tadilat vb değişimler için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal konularda edindiğiniz bilgiler ile bütçenizi ele alabilirsiniz. İlişkilerde konuşulmayanların konuşulduğu bir süreç olabilir. Yüzleşmeler yaşanabilir. Gizli kalan konular açığa çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Hafta sonunda ise sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Nostaljik temalı ya da müdavimi olduğunuz yerlere gidebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında duygularınız ön planda olabilir. Alanında yetkin kişilerden uzun vadeli destekler alabilirsiniz. Güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Vizyonunuz genişleyebilir.

Yay ve yükselen Yay​

Haftaya ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Hobilerinizle kendinizi ortaya koymak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde tutku artabilir, cesur davranışlar sergileyebilirsiniz. Çocuklarınızla haftaya hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında çözmeniz gereken krizler oluşabilir. İş ortamınızda güç savaşlarından kaçınmanızda fayda var. Sağlığınıza olumsuz yansıyan düşünce kalıplarınızdan, alışkanlıklarınızdan sıyrılmak isteyebilirsiniz. Ev ve aile içindeki sorumluluklarınız artabilir. İş ortamınızla ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Hafta ortasından sonra ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında ikna edici, etkileyici bir profil çizebilirsiniz. İlişkilere bakış açınız değişebilir. Sizi geri çeken düşünce kalıplarınızı dönüştürebilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay ile ilişkilerinizde yüzleşmeler, tamamlanmalar yaşanabilir. Bazı ilişkiler seviye atlarken bazı ilişkiler sonlanabilir. Etkileşimde olduğunuz kişiler, dolunay öncesindeki ve sonrasındaki hafta boyunca kendinizle ilgili farkındalık kazanmanızı sağlayabilirler. Hafta sonunda ise hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal meselelerde ve biriyle yakınlık kurma konusunda gündemleriniz olabilir. Duygularınız yoğun, ancak onları kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. İçe dönebilirsiniz. Cinsellikte duygusal paylaşımı, şefkati ve güveni önceleyebilirsiniz. Hibe, miras, kredi, borç, nafaka, burs gibi parasal meselelerde ve biriyle yakınlaşma konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ailenizden uzun vadeli destek görebilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak​

Haftaya eviniz ve aileniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Kolay öfkelenebilirsiniz. Sizi motive eden şeyler için harekete geçebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Haftanın ilk gününden sonra ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. Harcamalarınız artabilir. Görünür olma konusunda korkularınız, kaygılarınız yüzeye çıkabilir. Kendinizi ortaya koyarken özgüvenli hissetmeniz kolay olmayabilir. İlişkilerde tutku artabilir. Çocuklarınız üstünde gereksiz baskı kurmamaya çalışın. Özgünlüğünüz ile görünürlüğünüz artabilir, dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. İstikrarlı şekilde kendinizi ortaya koymanız, kalıcılığınızı sağlayabilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında bir otorite figürünün desteğini alabilirsiniz. Hafta ortasından sonra iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sosyal çevrenizi kullanmanız, kazanç yollarınızı güçlendirebilir, çeşitlendirebilir. Sağlığınız için yeni rutinler edinebilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Uyku problemi yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Arkanızdan dönen dolapları öğrendiğiniz bir süreç olabilir. İş ortamınızda gelen haberlerle bir süredir beklediğiniz durumlar netlik kazanabilir. Hafta sonunda ise ilişkiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. Duygusal paylaşımlar yapmayı önemseyebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Duygularınız yoğun ve ön planda olabilir. Etkileşimde olduğunuz kişiler, düşünce kalıplarınızı uzun vadede değiştirebilir ve size maddi manevi fırsatlar getirebilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında bir otorite figüründen destek görebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova​

Haftaya sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında gündemlerle başlıyorsunuz. Sosyalleşebilirsiniz, ortamlarda cesaretinizle öne çıkabilirsiniz. Rekabetten kaçmıyorsunuz. Kendinizi ifade ederken doğrudan ve dobra bir modda olabilirsiniz. Pot kırmaya meyilli olabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Evinizde tadilat ya da değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle anlaşmak kolay olmayabilir. Duygusal anlamda tetiklenmenize sebep olabilirler. Evinizle ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Evinize teknolojik bir yatırım yapabilirsiniz. Bütçenizi aileniz ve eviniz için yeniden planlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. İlişkilerde tutku yüksek. Çocuklarınızla ilişkinizde ikna edici, güçlü ve karizmatik bir modda olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkiniz artabilir. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Sosyal medya, iletişim, ticaret, basın, hukuk, belge işleri, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve seyahat alanlarında aktif olmanız, sizi öne çıkarabilir. Dolunay öncesindeki ve sonrasındaki haftalarda görünürlüğünüz artabilir. Bir ilişki potansiyeli gündeme gelebilir. Hafta sonunda ise iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. Özbakıma vakit ayırabilirsiniz. İçe dönebilirsiniz. Duygularınız sağlığınıza yansıyabilir. İşinizi büyütmenize, hayatı kolaylaştırmanıza faydası olacak, alanında yetkin bir kişiden destek alabilirsiniz. Kazanç yollarınızı güncelleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz, uzun vadede işinize olumlu etki yapabilir. Sağlığınızı iyiye götürecek rutinler inşa edebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık​

Haftaya maddi konular ve yetenekleriniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Kariyeriniz için girişken ve rekabetten kaçınmayan bir modda olabilirsiniz. Kariyeriniz uğruna harcamalarınız artabilir. Enerjik ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Bilinçaltınızdaki kaos zihninizi yorabilir. Takıntılı düşüncelere meyledebilirsiniz. Meditasyon ve nefes pratikleri iyi gelebilir. Terapi, bilinçaltı çalışmaları için de uygun günler. Şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Düşünce kalıplarınızı aşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, belge işleri, eğitim ve seyahat alanlarında sorumluluklarınız artabilir. Hafta ortasından sonra eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Evinizde tadilat ya da bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Yılın son dolunayı 5 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşiyor. Aile içinde yüzleşmeler yaşanabilir. Evinizle ilgili beklediğiniz bir haber sonuçlanabilir. Hafta sonunda ise ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. İlhamınız yüksek. Sosyalleşirken güvende hissetmek için geçmişte gittiğiniz veya nostaljik teması olan yerlere gidebilirsiniz. Çocuklarınıza karşı şefkatli, empatik olabilirsiniz. İlişkilerde duygusal paylaşımları önceleyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda parlayabilirsiniz. Hobilerinizde istikrarlı olmaya karar verebilirsiniz, bu da uzun vadede yetkinliğinizi üst seviyeye taşıyabilir. Çocuklarınız ve ilişkiniz ile bağlantılı olarak, bakım ve duygusal temelli sorumluluklarınız artabilir.

köpeks (5).webp

Koç: Haftaya ayın burcunuzdaki seyahatiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. Haftanın ilk günü Venüs gezegeninden alacağınız olumlu açı ile işleriniz yolunda ve hızlı akacaktır. Haftanın en önemli enerjisi ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Bu dolunay ile kardeşler, yakın çevre, iletişim konularınızda önemli tamamlanmalar yaşanabilir. Yönetici Merkür akrep burcunda ve su üçgeni oluşturuyor. Bu durumda özellikle Ekim sonunda yaşanan konuların tetikleneceği bir süreç olacaktır. Haberleşmelerin önemli ölçüde artacağı, ay düğümlerinin etkisiyle kadersel bir tamamlanma olacaktır. Aile, yuva konularında sonuca yaklaşacağınız, olayların kesinleşeceği bir süreç diyebilirim. Miras, banka kredisi, pasif kaynaklarda da sonuçlanmalar olabilir. İlişkilerde daha kafanızı rahat hissedeceğiniz, beklentilerinize uygun bir dönem olabilir. Gelen haberler bizi kadersel bir sürece ilerletecek. Burada olayları kabul edip, direnç göstermemek size fayda sağlayacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Boğa: Haftaya yönetici gezegeniniz Venüs’ün yay burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Bu süreçte miras, banka kredileri, ortaklaşa yada eşin kazancı, derin bağlar kurduğumuz ilişkiler çok fazla odak noktanız olacaktır. Kurduğunuz ilişki ile alakalı paylaşımlarınız artabilir, estetik yada cerrahi işlemler yaptırmak isteyebilirsiniz. Haftanın diğer gündemi ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay olacak. Sizlerin para ve öz değer alanınızda gerçekleşecek olan bu dolunay maddi konularda önemli bir süreci tamamlıyor olacak. Özellikle Ekim ayında konuşulmuş konularla alakalı hızlı bir haberleşme, yeni gelir kapısı, ödemeler, alım-satım, kendi işinize yapacağınız yatırımlar ile alakalı konular sonuçlanacaktır. Burada dolunay düğümlerle önemli bir açıda olacağı için gidilecek yol kadersel olacaktır. Gelecek planlarınızı daha rahat yapacağınız, sosyal çevrenizin değişeceği bir süreç olacaktır. Maddi konularda ve öz değer algınızda yeni bir düzen sizi bekliyor diyebilirim. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

İkizler: Haftaya burcunuzda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de retro sürecinin tamamlanmasıyla hayatınızdaki yarım kalmış, sizi sıkıştıran bir çok konuda özgürleşeceğiniz önemli zamanlar olacaktır. Nasıl bir hayat planı, düzeni seçtiğinize artık net karar vereceğiniz bir süreç olacaktır. İş hayatınız, çalışma düzeniniz, korkularınız, sağlık konularınızda artık süreç hızlı akacaktır. Merkür’ün yapacağı olumlu açı da zaten çalışma hayatı ve sağlık konularında tedirginliklerinizi gidereceğiniz bir enerjide olacaktır. Düğümlerin yapacağı açı olayların kadersel ve iletişimin hızlı ilerleyeceği, süreci hızlandıracağı günler olacaktır. Sizler için içsel huzur her şeyden önce gelecek diyebilirim. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Yengeç: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Bu dolunay ile arka planda yapılacak bir konuşma, iletişim yoğunluğu olacağını gösteriyor. Özellikle geçtiğimiz mart ayında gündeminizde olan konu her neyse artık tamamlanmaya doğru ilerliyor diyebilirim. Merkür retro süreci de tamamladığı için burada oluşan olumlu açı ile ihtiyaçlarınız, düzeninizle ilgili olayların netleşip, uygulamaya geçeceğiniz bir dönem olacaktır. Kaygıda hissettiğiniz ve emin olamadığınız konularda artık süreç çok daha hızlı ilerleyecektir. Düğümlerin oluşturduğu açı da zaten konunun çok fazla kadersel olacağını gösteriyor. Kardeşler, yakın çevre ile alakalı yapılacak görüşmeler önemli olup, ilerleyeceğiniz yolda size yol gösterici olacaktır. Dolunay arka planda kalan bir alanda olacağı için sizden gizlenen bazı konular da bu dönem açığa çıkacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Aslan: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Dolunay sizlerin gelecek planları, sosyal çevre alanınızda olduğu için yeni bir gelecek hayali için ilk adımları atıyor olacaksınız. Düğümlerden gelen açılanma olayların kadersel bir şekilde ilerlediğini gösteriyor. Kimlerle yola devam edeceğiniz, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız, bulunduğunuz gruplarla alakalı da önemli bir dönüşüm sürecinden geçiyor olacaksınız. Merkür retrosunun da sona ermesi ve akrep burcunda ilerlemesi konunun aile, ev, köklerle bağlantılı olabileceğini gösteriyor. Maddi konular, pasif kaynaklar, miras gibi konularda artık daha rahat bir süreç olacaktır. Jüpiter’in size verdiği destek zaten ilişki ve para konusunda çok daha hızlı bir sürece adım attığınızı gösteriyor. Özellikle ailevi konularda çok daha kararlı ve sonuç odaklı olacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Başak: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Sizlerin kariyer ve toplum önündeki statünüzü ilgilendiren alanda önemli bir seçim ve netleşme durumlarını getiriyor olacaktır. Burada alınacak bir karar var ancak bu kararı daha çok zorunlu yada hızlı bir şekilde alıyor olabilirsiniz. Düğümlerin yaptığı açı olayların kadersel ve hızlı ilerlediğini gösteriyor. Akışta kalıp kabule geçerseniz durumlar istediğinizden daha pozitif olarak sizlere fayda sağlayacaktır. Merkür’ün de düz harekete geçmesi zaten yoğun bir iletişim trafiği olacağını gösteriyor. Özellikle aile, anne, yakın çevre ile konuşulacak konular hızlı ve sürükleyici olabilir. Durumlara müdahale edemeyeceğiniz, kendiliğinden ilerleyecek bir dönem sizler için. Partneriniz, ortağınız ile alakalı sizin yönetemeyeceğiniz, mecburi durumlar oluşabilir. Su üçgeni ise akışta kalmanız durumunda size bir çok imkanı sunacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Terazi: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Bu süreçte uzaklar, farklı kültürler, eğitim gibi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün de retro sürecinin tamamlanmasıyla bir çok konuda iletişim, haberleşme artacak ve süreç çok daha hızlı akacaktır. Maddi konularda korkularınızın tetiklenmesi artık sona eriyor diyebilirim. Gökyüzünde oluşacak su üçgeni iş ve ailevi konularda yeni bir alana geçtiğinizi gösteriyor. Duygusal olarak sömürülmediğiniz ve çok daha rahat bir psikoloji ile ilerleyeceğiniz günler olacaktır. Uzaklara seyahat, vize, miras yada uzaklardan gelecek haberler sizlerin sürecini değiştirebilir ve farklı bir alana geçebilirsiniz. Olayların hızlı ve kadersel olacağını söyleyebilirim. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Akrep: Haftaya burcunuzdaki Merkür’ün retro sürecinin tamamlanmasıyla başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Bu süreçte iletişim sizler için çok daha hızlı akacaktır. Beklemede kalan, tamamlanmamış konular artık tamamlanacaktır. Haftanın diğer önemli enerjisi ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Sizler için maddi yatırımlar, banka kredileri, toplu paralar, ortaklı kazançlar ve derin bağlar kurduğunuz ilişkilerle alakalı bir sonuçlanma olacaktır. Verilecek karar sizlerin çok da kontrolünde olmayan şekilde ilerleyecektir. Merkür retrosunda teslim olup, kaygıdan arındıysanız süreç çok daha pozitif ilerleyecektir. Korkuda kaldıysanız ve teslim olamadıysanız süreç sizleri zorlayabilir. Bu dolunay düğümlerden önemli bir açı aldığı için olaylar kadersel ilerliyor, yani müdahale etmeniz işleri daha çok zorlayabilir. Aşk hayatınız, çocuklarınız ile alakalı konular özellikle önemli bir döngüden geçiyor diyebilirim. Kararlar ve durumların gidişatı ile alakalı müdahale edemeyeceğiniz bir alana geçiyor olacaksınız. Her durumda su üçgeni gelecekte size fayda sağlayacak sonuçları getirecektir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Yay: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Sizlerin karşıt evinde gerçekleşecek bu dolunayla ilişki ve ortaklı konularda önemli bir tamamlanma sürecinden geçiyor olacaksınız. Merkür retrosunun da tamamlanmasıyla ikili ilişkilerde kadersel olarak netlik kazanacak durumlar oluşacak. Korkularınız, teslimiyette olamadığınız durumlardan özgürleşmeniz bu süreci daha pozitif geçirmenize olanak sağlayacaktır. Bu dönem maddi konular, yaşam alanlarınız ve evinizle alakalı vermek zorunda olacağınız kararlar olacaktır. Seçim yapmak durumuda kalabilirsiniz. 2026 Ocak ayı itibariyle de zaten yeni bir sayfa açıyor olacaksınız. Şimdi bu sürecin alt yapısı oluşuyor ve hızlı giden konuşmalar, görüşmeler yapılıyor olacak. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Oğlak: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili oğlaklar. Sizlerin sağlık, çalışma koşulları ve gündelik rutinlerinizi ilgilendiren alanda gerçekleşecek bu dolunay önemli bir süreci tamamlıyor olacak. Merkür retrosunun da tamamlanmasıyla önemli bir iletişim trafiği oluşabilir. Retro sürecinde yapılan iş görüşmeleri varsa sonuç alabilirsiniz. Gelecek sonuçlar düğümlerden açı aldığı için sürecin çok da sizin elinizde olmayan koşullarla ilerleyeceğini gösteriyor. Olaylar oldukça hızlı ve kadersel gidebilir. Gökyüzünde oluşan su üçgeni aslında konunun ilerde sizler için fayda sağlayacak nitelikte olacağını gösteriyor. Yeni bir iş, ortaklık olabileceği gibi, ilişkilerle alakalı da farklı bir döneme geçiş yapabilirsiniz. Olaylar hızlı ve sizin dışınızda gelişeceği için akışta kalıp teslim olmak faydanıza olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Kova: Haftaya ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. Bu dolunay sizlerin aşk ve ilişkiler, çocuklarınızın olduğu alanda olacağı için bu konularda önemli bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun da sona ermesi konunun çok hızlı ve sizin dışınızda gelişeceğini gösteriyor. Düğümlerden gelen açılanma kadersel bir süreç olduğunu vurguluyor. Bu süreçte çocuk haberi alabilir, yeteneklerinizi daha çok ortaya çıkaracak adımlar atabilirsiniz. Harekete geçme enerjinizin çok hızlı olacağı bir dönem diyebilirim. Yeteneklerinizin oldukça farkında olacağınız, çevrenizden de önemli destekler alacağınız bir süreç. Yeni bir alana geçeceğiniz, maddi, manevi pozitif haberler alacağınız günler olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Balık: Haftaya ikizler burcunca gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Bu süreçte ev, aile, yuva konularında önemli bir tamamlanma olacaktır. Yaşamak istediğiniz yeri seçebilir, aile kurmak istiyorsanız haberler alabilirsiniz. Dolunay düğümlere açı yaptığı için alacağınız kararlar çok da sizin elinizde olmayacak şekilde ilerliyor olacak. Merkür retrosunun da sona ermesiyle uzaklar, farklı kültürlerle alakalı verilecek bazı kararlar da olabileceğini gösteriyor. Ancak burada korkulardan arınmak, teslimiyette olmak önemli olacaktır. Gökyüzünde oluşacak su üçgeni sizin dışınızda gelişen bu olayların aslında ilerde sizlere fayda sağlayacak bir hayatın alt yapısını oluşturduğunu gösteriyor.

Aslı Kaçmaz​

köpeks (4).webp

BU HAFTA BURÇLAR (5 Aralık İkizler Dolunayı süreci etkileri ile)

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

Koçlar; dolunayın olumlu ve şanslı etkilerini alıyorlar. Seyahat konusunda güzel gündemleri var. Özgür ve yenilikçiler. Güzel faydalı eğitimler alabilirler. Tahmin etmedikleri bazı konular, kişiler, onlara yeni beklenmedik yollar, imkanlar açabilir. Sosyal çevreniz, yakın çevreniz, akrabalar, kuzenlerle bilinen ama konuşulmayan bazı konular açık açık konuşulabilir. Bir takım gerçekler ortaya çıkabilir, yanlış ve eksik bilinenler netleşebilir, herkes fikirlerini, sırlarını dökebilir. Ayrışmalar da olabilir, birleşmeler de. Karmaşa yaşarsanız, iç sesinizi dinleyin, size ters olsa da, yeniliği ve değişimi kabul edin. Yeni fikirler, anlayışlar, keşifler, seyahatler, eğitimler, bilgi alma isteğiniz artacaktır. İletişiminizde daha net, açık, meraklı ve hevesli olacaksınız. Fikirlerinizi çekinmeden söyleyebilirsiniz. Önemli netleşme ve farkındalıklar yaşama zamanındasınız.

BOĞA (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğalar; kazanç ve maddi değerleriniz gündemde. Kazançlar, para, maddi değerler, finansal konular yoğun şekilde sizi meşgul edebilir. Parasal zorlanmalar hissedilir seviyede. Bütçe düzenlemesi yapmak, gelir-gider dengesini gözden geçirmek iyi olabilir, çözüm mevcut koşullar içinde dahi mümkün, çünkü desteklisiniz. Maddi-manevi değerlerinizi gözden geçirerek sizi mutlu edebilecek, değer artıracak konulara yönelebilirsiniz. Para, kazançlarınız, maddi kazanımlarınız yükselebilir. Önemli netleşmeler ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yeni kazançlar yaratmak, işler geliştirmek, kazançları arttırmak için şanslar var; daha motive, net, kararlı, meraklısınız. Para, maddiyat konularında önemli destekler görebilir ve bu yönde güzel desteklerle ilerleyebilirsiniz.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler; Dolunay tam da sizin burcunuzda olacak, doğrudan etki altındasınız. Kendinizi sorgulamalarınız artabilir, bu bir karar arefesi gibidir sizler için, içinizdeki pozitif enerjiyle hangi yöne gideceğinizi ve esas ne istediğinizi anlamaya çalışırsınız. Gönlünüz birkaç şey arasında karasız olabilir, karar vermekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bu bir sahil kasabasında sakin bir hayat ile yeni girişimlerle iş hayatında daha da büyümek motivasyonu arasında kalmak gibi bir şey olabilir, bir arası yoktur. Yine de son karar sizin olacak. İmajınız, değerleriniz, dış görünüşünüzle ilgili önemli gündemler oluşabilir, bu konularla ilgili yenilikler yaratmak isteyebilirsiniz. Yenilikçi yönünüz güçlü. Yeni şeylere ilginiz daha yoğun. Çekinmeyin, değişim, dönüşüm ve yenilenme hali sizi güçlendirecektir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sevdiklerinizle ilgili gündeminiz artabilir. Kendinizi daha net, güçlü, hevesli ve cesur şekilde ifade edebilirsiniz. Önemli ve büyük başlangıçlar yapma zamanındasınız.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler; kendi güçlerini iç alemlerine yönlendiriyor. Düşünmek, değerlendirmek ve biraz sessiz kalmak isteyebilirler. Manevi konulara, düşünsel konulara, felsefeye, edebiyata, sanata, bilinçaltına merak ve yönelim artabilir. Manevi mekanları ziyaret etmek, içsel huzur ve şifalanmayı aramak, kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sezgileriniz, ilhamlarınız ise oldukça açık ve yön gösterici. Bu aşamada yaratıcılığınız, fikirleriniz net şekilde açılımda. Rüyalarda gördükleriniz gerçeğe yakın olabilir, görünen semboller bir şey ifade edebilir, haberci veya ilham verici olabilir. Rüyalarınızı hatırlamaya ve yazmaya çalışın. Bilinçaltınızı ve psikolojinizi iyileştirmek adına önemli zamanlar. Arınmak ve geçmişten gelen takıntılarınızı, kurgularınızı çözümlemek adına destekler var. İçe yönelerek önemli netleşme ve farkındalıklarla yenileniyorsunuz, moraliniz yükseliyor.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslanlar; sosyal çevrelerinin yoğunluğu ile sıkılmış olabilirler, değerlendirme yapıyorlar, faaliyetlerde biraz azaltma yapmak iyi olabilir. Artık daha odaklı ve faydalı ilişkiler geliştirmek ve faydalı projeler, işler yaparak sonuç almak istiyorlar. Arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevreniz, dernekler, toplumsal çalışma, projeleriniz ile ilgili temalar aktif. Geçmişten gelen bazı konu veya sırlar açığa çıkabilir, sizi de etkileyebilir. Bazı netleşmeler, bitişler veya başlangıçlar yaratabilir. Eski dostlukları gözden geçirebilirsiniz, yeni bir bakış açısı oluşabilir. Daha seçici bir şekilde, sosyalleşeceğiniz, yeni girişimlerde ve projelerde bulunacağınız zamanlardasınız. Sürprizli imkanlar bulabilirsiniz.

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başaklar; çalışkan ve verimli bir dönemdesiniz, iş ve kariyer hayatınızla ilgili önemli, ani gelişmeler olabilir. İş hayatınızda eski dönem aniden kapanabilir, sizi etkileyebilir, ama yeni iş girişimleri, imkanları yaratabilirsiniz. Aslında biraz yenilenme ihtiyacınız vardı, iş alanınız ile ilgili hedefleriniz değişebilir, yeni bir çekim alanı oluşabilir. Sizi şaşırtıcı derecede hızlı gelişen girişimler, önemli netleşme ve farkındalıklar oluşabilir. Yeni iş fırsatları, terfiler, iş, sektör değiştirmeleri gündeme gelebilir. Araştırmacı gözle bakarak, bazı sırlı ve gizemli konuları kendinizce açığa çıkarabilirsiniz. Belki de iyi bildiklerinizi yeni bir gözle inceleme zamanı, vazgeçme zamanı olabilir. Gerçeği bilmek sizi özgüvenli yapabilir, fırsat olabilir. Toplum önünde statünüz, sosyal çevreniz, işiniz ile ilgili yeni ve sağlam imaj edinebilirsiniz. Üstler, güçlü otorite figürlerleriyle bağlantılı konularda başarılı iletişim ve girişimleriniz olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Teraziler; bilgide derinleşmek istiyor. Eğitime yöneliyor. Yurtdışı, uzaklar, yabacılar, seyahatler, yüksek öğrenim ve eğitimler, hukuki konular, ufku genişletmek, bilgide derinleşmekle ilgili konular gündemde. Bu konulardan yana önemli etkiler oluşabilir. Yeni kararlar verebilirsiniz. Önemli netleşme, farkındalıklar yaşanabilir. İstediğiniz gibi bazı imkanlar karşınıza çıkabilir. Davalar, hukuki konularda sizin lehinize olumlu sonuçlanacak destekler var. Yurt dışına çıkmak istiyorsunuz, yurtdışından güzel haberler ulaşabilir. Hayatınızın bazı alanlarında gizemli ve sırlı konular varsa aydınlanıyor, sizi de rahatlatıyor. Üzerinizden yük kalkıyor. Yeni eğitimlere başlamak, yeni maceralar, atılımlar, bilgi edinimleri, iyimserlik, ufku genişletmek adına desteklisiniz. Hayata bakış açınız, eğitimler, seyahatler, bilgi edinimleri ile alakalı sürprizli gelişmeler oluşabilir. Genel olarak sizlere iyi gelecek, cesaret getirecek, motive hissettirerek destekler verecek olan bir Dolunay olacak.

AKREP (23 Ekim -21 Kasım)

Akrepler, ruhsal, maneviyat dolu, sezgisel ve ilhamlısınız. İçten içe, değişim-dönüşüm, yenilenmeler zamanı. Maddi konular ve ortaklı gelirlerden önemli kararlar zamanı. Bildiğinizi zannettiğiniz işlerde bilmediğiniz şeylerle yüzleşebilirsiniz. Şaşırabilirsiniz. Miras, borçlar, alacak-verecekler, para, ortaklı gelirler, krediler gibi alanlar gündemde. Güven sorgulamanız olabilir, var zannettiğiniz ama gerçekte pek güçlü olmayan bir takım bağlarınızı, ilişkilerinizi koparmak isteyebilirsiniz. Bir nevi maddi ve manevi arınma, silkelenme, yüzleşme ve yenilenerek ilerleme dönemi olabilir. Finansal konular, kazançlarda yeni girişimler için desteklisiniz.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar; İkili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, çevrenizden yana oluşabilecek bir takım önemli gündemler var. Dolunay sizleri yoğun şekilde etkiliyor. İlişkilerinizde sağlam olmayan bağlar kopabilir, bile bile yine de duygusal sorunlar oluşturabilir. Gerçeklerle yüzleşme, ani fark edişler, ayrılıklar, beklenmedik önemli kararlar almanıza sebep olabilir. Bu durumlar sizi gergin ve huzursuz yapabilir. İkili, özel ilişkilerde ise ciddiyet, resmiyet, evlilik konuları aktifleşiyor. Netleşmeler ve yeni sayfalar açma zamanı. İlişkilerde kararlı olup, net adımlarla hevesli şekilde ilerlenebilir.

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlaklar; biraz kendi hayatınıza zaman ayırıyorsunuz, kendinizi ihmal etmeyin. Bunu farkediyorsunuz. Hayatınızı, günlük rutinlerinizi, yaşadığınız ortamı, koşullarınızı, iş yaşamınızı, sağlığınızı gözden geçiriyorsunuz. Kendinizi önceliğe alarak önemli kararlar, değişimler, beklenmedik, ani yenilikler yapabilirsiniz. Zihniniz, enerjiniz ve düşünceleriniz oldukça aktif ve hızlı olacaktır. Sağlığa ekstra dikkat. Eski düzeninizle vedalaşma zamanı. Daha sağlıklı, faydalı bir düzen anlayışı gerekiyor. Yeni bir işe başlayabilirsiniz, yeni bir spora başlayabilirsiniz. İş, kariyer hayatınız, günlük rutinlerinizle ilgili anlayışınız bir hayli değişebilir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Kovalar; aşk hayatınızda cesaretlisiniz. Aşk, hobileriniz, hayat neşeniz, yaratıcılığınız, borsa ve yatırımlarınız, sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik yeni gündemler, yenilenmeler, farkındalıklar geliyor. Bir ferahlanma etkisi olabilir. Aşk hayatınızda, ilişkilerinizde önemli bir dönüşüm vakti geldi. Size ve kalbinize iyi gelmeyen kişilerle vedalaşma vakti gelmiş olabilir. Gerçek aşk ve sevgiyi bulabilmek adına cesaretle, kendinize inanarak ilerleyebilirsiniz. Hayat enerjiniz ve keyfiniz ve motivasyonunuz yükseliyor. Bir şeyler yapmak, yaratmak için içinizde heyecan var. Daha yaratıcı olup, üretken olabilirsiniz. Bekarsanız yeni biri ile tanışabilirsiniz, aşk hayatınız yenilenip canlanabilir. Dolunaydan olumlu yönde etkiler alıyorsunuz.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Balıklar; yuvasıyla meşgul oluyor. Ev, aile, yuva, sevdiklerinizle ilgili anlayış ve fikirlerde yenilenmeler olabilir. Ev değişimi, ev yenileme, yer değişimi-taşınma, tadilatlar, evlilik konuları gündemde olabilir. Daha önceleri gözünüzün almadığı bazı konularda aniden kararlar alıp, uygulamaya geçebilirsiniz. Sizin de içinde olduğunuz bir aile geçmişiyle ilgili şaşırtan bazı sırlar, sisler, puslar, saklı kalanlar ortaya çıkıp, aydınlanabilir. Miras ve ortaklı gelirlerde uzlaşma olabilir. Yenilikler için hevesli, net, kararlı ve motiveniz.

1 – 7 Aralık 2025 Haftalık Astrolojik Gündem

köpeks (13).webp

“Aralığın Kapısı Açılıyor: Tamamlama ve Netleşme Haftası”

Aralık ayının ilk haftasına giriyoruz.

Kasım sonunda hızlanan enerjinin bu hafta çok daha belirginleştiğini hissedeceğiz.

Ay Koç burcunda başlarken hızlı, aceleci, dürtüsel bir tempo yaratıyor; dolunay ise haftanın ortasında görünmeyeni görünür kılan güçlü bir ışık yakıyor.

Gökyüzünün bu haftaki mesajı net:

“Bitir, toparla ve 2026’ya yer aç.”

1 Aralık – Ay Koç Burcunda

Haftaya Koç Ay’ıyla başlıyoruz.

Hız, cesaret ve hareket temaları öne çıkıyor. Ay–Mars üçgeni sabah saatlerinde girişimcilik ve motivasyon getirirken, günün ikinci yarısında Ay’ın Kiron ve Jüpiter’le yaptığı sert açılar para hareketlerinde dalgalanma yaratabilir. Hukuki konular, yolculuklar ve eğitimle ilgili adımlar için uygun bir zaman değil. Akşam 21:14’te Ay boşluğa giriyor.

2 Aralık – Ay Boğa Burcunda / Venüs–Plüton Altmışlığı

Sabah erken saatlerde boşlukta ilerleyen Ay, 06:12’de Boğa burcuna geçiyor.

Ay–Plüton karesi sabah stres ve baskı yaratabilir. Öğleden sonra Venüs–Plüton altmışlığı devrede olacak. Bu açı ilişkilerde güçlenme, destek alma, dönüşüm ve samimiyet getirir. Finansal konularda daha kararlı adımlar atılabilir.

3 Aralık – Ay Boğa Burcunda

Ay–Merkür karşıtlığı öğle sonrasına kadar iletişimde gerginlik yaratabilir. Yanlış anlaşılmalar mümkün. Akşam saatlerinden itibaren Ay–Jüpiter uyumu rahatlatıcı bir akış getirirken, gece Ay–Satürn uyumu olgun kişilerden destek almayı kolaylaştırır.

Ay–Uranüs kavuşumu gece zihni fazlasıyla hareketlendirebilir; uykuya dalmak zor olabilir.

4 Aralık – Ay İkizler Burcuna Geçiyor

Ay sabaha karşı Uranüs ile kavuşup 05:47’de İkizler burcuna geçiyor. Zihin hızlanıyor, haber trafiği artıyor. Sabah saatlerinde Ay–Plüton üçgeni etkili konuşmalar ve güçlü ifadeler getirebilir. Öğleden sonra Ay–Venüs karşıtlığı ilişkilerde dalgalanmaya işaret ediyor. Gece saatlerinden itibaren Süper Dolunay enerjisi yükseliyor.

5 Aralık – İkizler Süper Dolunayı (Cold Moon)

Gece 02:13’te kesinleşen bu dolunay yılın en görünürlük yaratan anlarından biri. İkizler dolunayları bilgi, iletişim, haberleşme, ticaret, medya ve ulaşım konularını ön plana çıkarır. Cold Moon olarak bilinen bu dolunay hem 2025’in kapanışı hem de 2026’nın enerjisine açılan bir eşik niteliğinde.

Bu dönemde: bilgi kirliliği, dedikodu ve manipülasyon artabilir dijital alanlarda aksaklıklar yaşanabilir internet, elektrik, telefon hatları etkilenebilir önemli kararlar, açıklamalar, anlaşmalar görünür hale gelebilir

Ay–Satürn ve Ay–Neptün kareleri bugün büyük risk almamak gerektiğini anlatır.

6 Aralık – Ay Yengeç Burcunda / Merkür–Jüpiter Üçgeni

Ay sabaha karşı İkizler’de boşluğa girip 04:53’te Yengeç burcuna geçiyor.

Merkür–Jüpiter üçgeni gün genelinde destekleyici. Yazışmalar, konuşmalar, ticaret, yolculuklar ve başvurular için uygun bir zaman. Bilgi akışı hızlanırken fırsatlar gelebilir.

7 Aralık – Ay Yengeç Burcunda / Merkür–Satürn Üçgeni

Ay–Kiron karesi gün boyunca acelecilikten kaynaklı sakarlıklara açık bir enerji taşıyor.

Akşam saatlerinde Ay–Jüpiter kavuşumu moral yükseltirken Merkür–Satürn üçgeni olgun konuşmalar, ciddi görüşmeler ve önemli kararlar için uygun bir zemin sunuyor.

Haftanın Teması

Tamamlama – Netleşme – Dikkat

Aralık’ın ilk haftası yılın kapanışı için hazırlık niteliğinde. Gökyüzü eksikleri gösteriyor, bitmesi gerekenleri tamamlatıyor ve zihni 2026’ya hazırlıyor.

Haftanın Mesajı

“Kapatman gerekeni kapat ki yeni yıl sana yer açsın.

köpeks (22).webp

Koç ve Yükselen Koç

Haftaya hızlı başlıyorsun. Ay Koç’taki hareketiyle birlikte hem cesaretin artıyor hem sabırsızlık yükseliyor. Bu hafta hedeflerine dair önemli bir netleşme yaşayabilirsin. 5 Aralık dolunayı yakın çevre, eğitim ve iletişim alanlarında bir konuyu görünür kılıyor. Yaz aylarında başlattığın bir fikrin sonucu gelebilir. Hafta sonu ise iş konuşmaları, başvurular veya ciddi bir planlama için uygun.

Boğa ve Yükselen Boğa

Maddi konular gündemde. Haftanın ilerleyen günlerinde Boğa Ay’ı seni daha sakin ve kararlı bir moda geçirecek. Dolunay finans, bütçe ve değer konularında bir tamamlanma getirebilir. Bir alacak–verecek meselesi, bir ödeme ya da bir yatırım görünür olabilir. Hafta sonu Merkür–Satürn desteği finansal planlarını sağlamlaştırıyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta senin haftan. Dolunay burcunda gerçekleşiyor ve bir süredir zihnini meşgul eden bir konu netleşiyor. Bir karar, bir konuşma, bir açıklık veya bir farkındalık gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde açıklık istiyorsan bu hafta geliyor. Hafta sonu önemli bir anlaşma ya da kişisel karar olgunlaşabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Haftanın ortasından itibaren içsel bir temizlik başlıyor. Dolunay bilinçaltını aydınlatıyor; kapanması gereken bir döngü, bir alışkanlık ya da bir duygu yüzeye çıkabilir. Hafta sonu Ay Yengeç’te ilerlerken hem duygular güçleniyor hem de ailevi konular olumlu bir akış kazanıyor. Merkür–Satürn üçgeni destek getiriyor.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sosyal çevre, arkadaşlıklar ve projeler hareketleniyor. Dolunay bir grubun içindeki bir konuyu görünür kılabilir. Bir arkadaşlıkla ilgili netlik, bir proje içinde sonuç alma veya bir çevresel değişiklik mümkün. Hafta sonu plan yapmak, geleceğe dair hedeflerini düzenlemek için çok uygun.

Başak ve Yükselen Başak

Kariyer alanı aydınlanıyor. Dolunay iş, statü veya yön değişikliğiyle ilgili bir sonlanmayı ya da açıklığı gündeme getirebilir. Ev–iş dengesi bu hafta önem kazanıyor. Hafta sonu Merkür–Satürn desteği hem kariyer hem ailevi konularda sağlam konuşmalar getiriyor.

Terazi ve Yükselen Terazi

Genişleyen bir enerji altındasın. Dolunay uzaklar, eğitim, yolculuklar ve hukuki konular alanında bir kararı görünür kılabilir. Uzun zamandır düşündüğün bir fikir ya tamamlanır ya da yön değiştirir. Hafta sonu zihinsel netlik artıyor; yeni bir plan için çok uygun.

Akrep ve Yükselen Akrep

Finansal konular, ortak gelirler ve krizler alanı aydınlanıyor.Dolunay bir borç, ödeme, miras veya ortak kaynak konusunu görünür kılabilir. Sezgilerin çok güçlü çalışıyor. Hafta sonu Merkür–Satürn üçgeni hem destek hem olgunluk getiriyor.

Yay ve Yükselen Yay

Güneş senin burcunda; hayat hızlanıyor.

Dolunay karşıt alanda gerçekleştiği için ilişkilerde netlik, açıklık ve karar zamanı.

Bir ilişkinin yönü belli olabilir. Hafta sonu kendinle ilgili bir konuda ciddi bir karar alabilir veya bir görüşmeyi sonlandırabilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Günlük düzen, sağlık ve iş akışı gündemde.

Dolunay bu alanlarda bir durumu görünür kılabilir. Uzun zamandır seni yoran bir konu çözülmeye başlayabilir. Hafta sonu Merkür–Satürn üçgeni sağlığı, iş düzenini ve planları destekliyor.

Kova ve Yükselen Kova

Aşk, çocuklar, yaratıcılık ve projeler alanı hareketli. Dolunay bu temalarda bir tamamlanma ya da netlik getiriyor.

Yaz aylarında başlayan bir konu sonuç verebilir. Hafta sonu projelerde ciddi adımlar atmak için mükemmel bir enerji var.

Balık ve Yükselen Balık

Ev, aile ve yerleşim konularında bir aydınlanma süreci. Dolunay bir karar, bir konuşma ya da bir tamamlanmayı hayatına getirebilir.Ailevi meseleler görünür olabilir. Hafta sonu hem içsel huzur hem de bir düzen kurma enerjisi yüksek.

köpeks (17).webp

Koç

Sevgili Koçlar yükselen Koçlar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle eğitim hayatınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla kardeşleriniz, kuzenleriniz ile ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar yükselen Boğalar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle maneviyatınıza odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle ortaklı finansınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla kişisel finansınızla ile ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

İkizler

Sevgili İkizler yükselen İkizler bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizle ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla hayatınızın geneliyle ile ilgili önemli konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler yükselen Yengeçler bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle kariyerinize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle rutin iş hayatınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla aldatılmalara, kandırılmalarla ile ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar yükselen Aslanlar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle eğitiminize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle aşk hayatınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla etkinliklerinizle ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Başak

Sevgili Başaklar yükselen Başaklar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle alacaklarınıza, ödemelerinize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle aile hayatınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla kariyer hayatınızla ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler yükselen Teraziler bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle ikili ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle ticari faaliyetlerinizle ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla hukuki girişimlerinizle ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Akrep

S
evgili Akrepler yükselen Akrepler bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle kişisel finansınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla ortaklı finans alanlarınızla ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Yay

Sevgili Yaylar yükselen Yaylar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle hobilerinize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle hayatınızın geneliyle ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla ikili ilişkilerinizle ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar yükselen Oğlaklar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle ailenize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle dilek ve istekleriniz ile ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla sağlığınızla ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Kova

Sevgili Kovalar yükselen Kovalar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle yakın çevrenize odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle hedeflerinizle ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla aşk hayatınızla ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Balık

Sevgili Balıklar yükselen Balıklar bu hafta, Ay’ın Koç burcunda ilerlemesiyle kişisel finansınıza odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle kariyer hayatınızla ilgili iyicil gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz. İkizler burcunda Süper Dolunay’ın oluşmasıyla ev, aile hayatınızla ilgili konu ve olaylar gündeminizi oluşturabilir.

Back
X