1 - 7 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645
kk kedi (1).jpg



KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. İlişkilerinizde arkadaşlıklar ve dostluklar daha önemli hale geliyor. Duygusal birliktelikleriniz arkadaşlıktan doğabilir. Duygusal ilişkilerinizde sağlam dostluklar kurmanız ilişkiyi ayakta tutabilir. Bazılarınız ise bir sevgililik ilişkisini arkadaşlığa çevirme kararı alabilir. Merkür retrosu haftanın tamamında etkin olacak. Bazı arkadaşlarınızla hafta içerisinde zorunlu veya gönüllü olarak mesafeleşebilirsiniz. Sosyal çevrenizde küslük ve barışmalar yaşanabilir.

Bazı ortamlardan çekilebilir, yeni ortamlara dahil olabilirsiniz. Bugünlerde ilişkilerde derinlik, samimiyet ve dürüstlük çok daha önemli ve belirleyici olacak. Bu sebeple sağlam ilişkiler ayakta kalmaya devam edecektir. Perşembe ve Cuma günleri finansal konularda isteklerinize kavuşabilirsiniz. İlişkilerde ise kıskançlık, kontrol ve inatçılık şartları zorlayabilir. Estetik değişimlerden, teknolojik alet alımlarından kaçınmaya çalışın. Arızalanan aletleriniz ve araçlarınızla ilgili tadilat ve tamiratla ilgilenebilirsiniz.






BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs, Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Katıldığınız ortamlarda daha fazla dikkat çekip beğenilebileceğiniz, ön planda olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Hem iş hem özel hayatınıza dair isteklerinizde daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Zaman zaman isteklerinize dair hırs ve takıntı çalışabilir. Hafta boyunca Merkür retrosu devam ederken aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili kafa karışıklıkları, gel-git düşünceler ve sorgulamalar içerisinde olabilirsiniz.

Geçmiş anılar, geçmiş tecrübeler öne çıkabilir, hatıranızda canlanabilir. Var olan düzene tutunmak ile yeniliklere, yeni durumlara cesaret göstermek arasında kalabilirsiniz. Hafta boyunca estetik değişikliklerden kaçınmaya gayret edin. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde her türlü ilişkide ve iletişimde daha titiz ve özenli olmaya gayret edin. Bu tarihlerde bazı ilişkilerde yeni kararlar alınabilir. Küslük ve barışma durumları yaşanabilir. Gerilimler çözülmediği takdirde büyüyerek çıkılmaz durumlara götürebilir.






İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Haftanın ilk gününden itibaren geleceğinize daha fazla odaklanabilir, ilişkilerinizde beklentilerinizi bulmaya daha çok önem verebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde yenilikler kapıda. Yalnızlar yeni insanlarla tanışabilir. Gizemli, ilginizi çeken kişiler karşınıza çıkabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde eski aşklarınızdan, uzaklardaki kişilerden haberler alabilirsiniz. Hafta boyunca Merkür retrosu devam ediyor olacak. Bu sebeple yeni ilişkilere başlamaktan kaçınmalı, karşınızdakileri daha iyi tanımaya, anlamaya çalışmalısınız.

Evlilik süreçlerinde olanlar için planlarda değişimler olabilir. Ailelerin uzlaşmasında kısa süreli sorunlar oluşabilir. Yapıcı, sabırlı ve objektif tavrınızla her alanda yaşanan uzlaşma sorunlarını aşabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğinizde ilişkilerde uzun vadeli değişimler, karmik deneyimler karşınızda olacak. Hafta boyunca yaşadığınız karmaşaları iç dünyanızda ve dış koşullarda çözmeye başlayacaksınız.






YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Finansal konularda güçlenme isteği, hırs ve takıntılar artabilir. Yatırımlarla ilgilenebilir, para yönetiminizde farklılığa gidebilir, biirikimler yapabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilir, finansal konularda size yük haline gelmiş bir konudan kurtularak rahatlayabilirsiniz. Aile ile finansal yardımlaşmalar içinde olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ya hep ya hiç durumlarına gitmeye daha açık olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sorunları yapıcı bir şekilde aşamamak kopuşlara neden olabilir.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde alma-verme dengenize dikkat etmeli, kendinizi feda etmekten kaçınmalısınız. Partnerlik ilişkilerinde ise finansal konular ve cinsellik daha baskın, etkin veya belirleyici konular olarak çalışabilir. Yaşamınızın bazı alanlarında değişim ve dönüşüm kaçınılmaz olacak. Bu alanları ise hayatınızın hangi alanında tıkanıklık yaşadığınıza bakarak doğru okuyabilir, doğru çözüme ulaşabilirsiniz.






ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Her türlü ilişkide sizi daha şanslı kılacak bu transit ile farklı ortamlardan yeni insanlarla tanışabilirsiniz.. Tanışacağınız kişilerden bazıları yaşamınızda kalıcı değişimleri getirebilecek önemde olabilir. İlişkilerinizde evet ve hayırlarınız, doğru ve yanlışlarınız daha keskin olacak. Haftanın tamamında Merkür retrosu devam ediyor. Bu ise zihninizin, odağınızın ilişkiler üzerine olacağını gösteriyor. Karşınızdaki insanları doğru anlamaya, doğru okumaya daha çok önem verebilirsiniz.

Bazı insanların gerçek niyetini, dürüstlüğünü sorgulayabilirsiniz. Sizin için hafta boyunca finansal şanslara açık enerjiler çalışacak. Bolluk bilinci içinde olmanız, kendinize güvenmeniz ve kaygılardan uzaklaşmanız parayı kendinize çekmenizi sağlayacak. Aile üyeleriyle, ev halkıyla iletişiminizde şartları zorlamamaya, gerilimden ve ortamdan kısa süreli uzaklaşmaya gayret edin. Taşınma ve düzen değişiklikleri ile ilgilenebilirsiniz. Ev içinde, ev aletlerinde tadilat ve yenilemeler olabilir.






BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Kısa süreli diyet ve sporlarla ilgilenebilir, bu doğrultuda hizmetler alabilirsiniz. Eğitim ve seyahatler sebebiyle para çıkışlarınız olabilir. Kendinizi her anlamda geliştirmeye odaklanmak, kısa veya uzun vadede size maddi kazançlarla geri dönecektir. Bu doğrultuda eğitimler alabilirsiniz. Hafta içerisinde işinizi, görevlerinizi ve planlarınızı ciddiyetle ele alabilir, işinize dair yeni projeler veya alternatif olanaklarla ilgilenebilirsiniz. Hafta boyunca Merkür retrosu devam ediyor.

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde mesafeli ve dengeli olmanız daha faydalı olacaktır. Aşırı yakınlık sorunlara sebebiyet verebilir. Düşüncelerinizde daha takıntılı olmaya, hayata ve kişilere daha şüpheci bakmaya açık olabileceğiniz zamanlar. Bir fikir ve bir konu üzerine uzun süreli düşünmeniz, takılı kalmanız sorunları içinden çıkılmaz hale gelebilir. Mümkün olduğunca boş zamanlarınızı daha aktif geçirmeye, dikkatinizi dağıtacak şeylerle ilgilenmeye gayret edin.





TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Aşk ve ilişkiler, çocuklarınız hayatınızda ön planda olacak. Kendinizi gösterme ve hayattan keyif alma isteğinizin fazlasıyla artacağı bir sürece gireceksiniz. Lüks ve keyfi, zaman zaman gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Hafta boyunca Merkür Retrosu devam ediyor. Retronun etkileriyle aşk hayatınızda önemli değişimler yaşanabilir. Zorunlu veya gönüllü olarak mesafeleşmeler, ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Fakat bu ayrılıklar geçici ve dönemsel olabilir.

Duygularınız ve istekleriniz konusunda netleşmekte zorlanabilir, daha hızlı duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın üzerine daha çok düşebilir, daha koruyucu davranabilir, yaşamınızı bir noktada çocuklarınıza göre planlayabilirsiniz. İş hayatınızda ise şans ve fırsatlar sizden yana. Süregelen işinizde istediğiniz bir duruma ulaşabilir, iş başvurularınızdan ve sınavlarınızdan sevindirici sonuçlar alabilirsiniz. Süregelen adli ve yasal süreçlerinizde gecikme ve ertelenmeler olabilir.






AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk gününde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Aile içinde, ev içindeki enerji mutluluk ve huzurunuzu daha fazla belirliyor olacak. Sevdiklerinize daha tutkuyla bağlanabilir, fedakarlıklar yapabilir, onlarla her anlamda bütün olmaya daha çok önem verebilirsiniz. Sessiz gerilimler, pasif agresif tavırlar veya iğneleyici laflar ise bu süreçte daha rahatsız edici olacaktır. Ev halkıyla yaşanan sorunlarda çözümcü olmaya, açık iletişim kurmaya çalışmalısınız.

Merkür Retrosu hafta boyunca devam ediyor. Bu süreçte evinizde değişikliklere, düzenlemelere ve tadilatlara odaklanabilirsiniz. Ev aletlerinde arızalanmalar olabilir. Bazı Akrepler bir süredir var olan taşınma gündemini hayata geçirebilir. Beden sağlığını korumak adına bugünlerde daha temkinli ve titiz olmaya, mesafenizi korumaya ve bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeye çalışmalısınız. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde ilişkilerinizde bir yol ayrımına gidebilir, bir netleşme yaşayabilirsiniz. Bugünlerde gerilimin ve enerjinin daha yüksek olduğunu bilerek hareket edin.






YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Kısa seyahat planları yapabilir, beslenme düzeninizde değişikliklere gidebilir, diyet ve detokslara başlayabilirsiniz. Var olan ortamınızdan dönemsel olarak uzaklaşarak, dinlenmeye odaklanmak mental olarak daha huzurlu olmanıza aracı olabilir. Merkür retrosu hafta boyunca devam ediyor. Retronun etkileriyle zihniniz daha çok konuşabilir. İç dünyanızda olayları ve geleceği, insanları ve insanların tavırlarını daha çok sorgulayabilirsiniz.

Dış koşulların, insanların ve aldığınız tepkilerin etkisinde kalabilirsiniz. Kiminle, hangi yakınlıkta olduğunuza, kime hangi derdinizi anlattığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Sizi aşağıya çeken kişilerden uzak kalmaya, güvendiğiniz insanlarla yakın kalmaya gayret edin. Komşular ve kardeşlerle ilişkilerde, bu kişilerin hayatında dikkat çekici durumlar olabilir. Teknolojik aletlerinizde arızalanma, eşya kayıpları veya çalıntı durumları olabilir. Değerli eşyalarınızı daha iyi muhafaza etmeye, verilerinizi daha iyi saklamaya gayret edin.






OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Finansal konular sizin için önem kazanıyor olacak. Zaman zaman keyfi harcamalar yapabilir, çocuklarınız için maddi konularda daha hırslı olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise kendi istekleriniz, kendi beklentilerinizin karşılanması sizin için daha önemli olabilir. İstediğinizi elde edebilir, ilişkilerde kendinize güvenerek istediğiniz dengeyi yaratabilirsiniz. Fakat bu süreçte bencillikten kaçınmalısınız.

Haftanın tamamında Merkür retrosu devam ediyor. Retronun etkileriyle özel hayatınızda aşk ve arkadaşlık arasında kalan ilişkiler gündeme gelebilir. İş arkadaşlarıyla ilişkilerinizde daha mesafeli olmalı, profesyonel davranmalısınız. Yaşamda daha güçlü olma, gücünüzün farkına varma, sahip olduklarınızın değerini fark etme zamanı. Güç ve başarı isteği, iş ve finans konularında daha kararlı, ısrarcı ve sabırlı davranmanızı sağlayabilir. Emek sarf ettiğiniz alanda kazancın geleceği günlerdesiniz. İlişkilerde ve ortaklıklarda kazan & kazan durumları yaratma zamanı.






KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Estetik konular ve görüntünüz, tarzınız ön planda olabilir. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Evinizi yenilemek, değiştirmek ve düzenlemekle ilgilenebilirsiniz. Yaşam alanınızdaki enerjileri değiştirmek adına evinizde, çalışma ortamınızda küçük veya büyük değişiklikler yapmak faydalı sonuçlar getirebilir. Sabit enerjilerden çıkma, değişime açık olma zamanı.

Bugünlerde etrafınız tarafından daha çok dikkat çekeceksiniz. Haftanın tamamında burcunuzda gerçekleşen Merkür retrosu devam ediyor. Bu süreçte bazı fikirlerinizden vazgeçecek, bazı noktalarda kafa karışıklığı yaşayacaksınız. Karamsarlık ve vesveselerden, ya hep ya hiç mantığından uzak durmaya çalışmalısınız. Kariyer sürecinizle ilgili beklediğiniz bir netleşme, sonuç ve haber bugünlerde gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde gerilim ve zıtlaşmalara daha fazla dikkat etmeli, şartları zorlamamalısınız. Bir istek ve hedefinizi bugünlerde, doğru ve dengeli bir yaklaşımla elde edebilirsiniz.





BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaşamınızın her alanında maneviyat, değerler ve inançlar daha önemli olacak. Arka plan işlerden, etik dışı adımlardan kaçınmaya özen göstermeli, yasal kurallara ekstra dikkat etmelisiniz. Zira bu süreçte cezalar, ödemeler, vergiler ve borçlar karşınıza gelebilir. Bazı ilişkilerinizde insanların niyetlerini, gerçek amaçlarını sorgulayabilirsiniz. Geleceğe dair merak ve sorgulama, zaman zaman gelecek kaygısı öne çıkabilir. Eğitim hayatınızda bir süreci tamamlayıp, bir eğitimin sonuna gelebilirsiniz.

Akademik süreçlerde size stres veren, zor adımları emek ve sabır sayesinde başarıyla tamamlayacaksınız. Hafta boyunca rüyalarınız daha karmaşık olacaktır. Bilinçaltı rüyalarda ortaya çıkabilir. Etki altında kalarak hareket etmemeli. Spiritüel konulara dair merak ve hevesiniz artabilir. Evinizde kayıp ve çalıntılara karşı ekstra dikkatli olun. İlişkilerde kalıcı bitiş ve başlangıç kararlarından kaçınma zamanı. Partner veya partner adayından kararsız ve değişken tavırlar görebilirsiniz.



Merve Rençber
 
kk kedi (27).jpg


Koç & Yükselen Koç: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyorsunuz, hem ev işleri hem de iş konuları yoğun olarak gündemde. Salı gününden itibaren ikili ilişkiler, ortak yapılan işler veya patronunuz ile ilgili konular ön plana geliyor. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle parasal konularla ilgili biraz gerginlik ve hareket söz konusu olabilir. Haftasonunda ise internet ile ilgili konular, eğitimler, bir seyahat ve inançlarla ilgili konular ön planda olacak…

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyorsunuz, çocuklarla ilgili konular, aşk konuları ve proje bazında yapılan işler ön planda olacak. Salı gününden itibaren iş yeriniz, evin düzeni ile ilgili konular, çalışma, üretme ve iş arkadaşları ile ilgili konular ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle ikili ilişkiler alanınızı etkilediğinden, ilişkilerde kopma, içinizde birikmiş etkilerin ortaya çıkışı söz konusu olabilir.. Venüs’ün Kova burcuna geçişi yolunuza farklı, değişik bilgiler ve çözümler getirebilir. Haftasonunda ise aklınızda parasal konular, yatırımlar ve alım – satım konuları olacak. #haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için eviniz ile ilgili konular ve aileniz ile ilgili konular ön planda olacak. Bu hafta Merkür gerilemesinin de ilk haftası olduğundan en dikkatli olması gereken burçlardan birisi sizsiniz, daha yavaş ilerlemeye dikkat edin. Salı gününden itibaren çocuklarla ilgili konular, proje bazında veya hobi gibi yaptığınız işler ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle iş yerinizde, iş arkadaşlarınızla ilgili konularda gerginlikler devrede olabilecek. Haftasonunda ise aklınızda ikili ilişkiler, ilişkilerde denge konuları olacak…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için iletişimi yoğun bir gün olacak, birçok konuşma, yazışma yapabilirsiniz. Salı gününden itibaren eviniz ve ailenizle ilgilenme konuları ön plana çıkarken, aile içindeki bazı dengeleri tutturmak önemli olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle çocuklarınızla ve sevdiklerinizle ilgili konularda biraz gergin olabilirsiniz. Haftasonunda ise düzenleme, toparlama, evdeki işlerle ilgilenmek için iyi etkiler devrede…

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için parasal konular ön planda olacak, bütçe konuları, para alma – verme konuları ön planda olacak. Salı gününden itibaren iletişiminiz yoğunlaşacak hem kardeşlerinizle ilgili bazı konular gündeme gelebilecekken, yine yazışmalar, görüşmeler yoğun olabilecek. Merkür gerilemesine bu hafta dikkat etmekte fayda var yanlış anlaşılabilirsiniz. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, özellikle eviniz ve ailenizle ilgili bazı konular gündeme geleceğinden aile içinde gerginlikler olabilir dikkat. Haftasonunda ise çocuklarla olmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve keyfi modu yoğun olacak…

Başak & Yükselen Başak: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için güzel bir gün olacak çünkü Ay burcunuzda ilerleyecek, kendinize bakım konuları ve işlerinizle ilgilenmek için iyi bir gün olacak. Dikkat etmeniz gereken ise burç yöneticiniz Merkür’ün bu hafta geri hareketine başlamış olması olacak sizin hayatınızın her alanını etkileyen bu gerileme, eski konuları çözmek için iyiyken yeniye başlamak için çok iyi olmayacak. Salı gününden itibaren odağınız para konularına dönecek, alma, verme konuları ve ödemeler gündemde olabilecek. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sizin iletişim alanınızı etkileyeceğinden iletişiminizde, konuşmalarınızda ekstra dikkatli olun. Haftasonunda ise sevdiklerinizle vakit geçirmek, evde olmak, ailenizle vakit geçirmek için iyi etkiler var… #haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya çalışma üretme modunda başlıyoruz, sizin için biraz daha yavaş ilerlemeniz gereken bir gün çünkü enerjiler biraz sizi aşağı çekebilir. Pazartesi günü burç yöneticiniz Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ise sizin yolunuza farklı bilgileri getirecek, hayata bakış açınız değişebilecek. Pazartesi öğlenden sonradan itibaren enerjiniz yükseliyor, Ay’ın burcunuza geçmesi kendinize odaklanmak, işlerinizi yapmak ve görünüşünüz ile ilgilenmek için iyi etkileri getiriyor.

Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sizin parasal alanınızı etkileyeceğinden haksızlık yapılan durumlara sessiz kalmayabilirsiniz. Haftasonunda ise eğitimler, kısa bir seyahat için iyi etkiler var ama sokağa çıkma yasağını düşünürsek evde kalmak ve kitap okumak iyi gelebilir.

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya hayallerinize odaklı, sosyal çevreniz ile ilgili bazı konular gündeminizde başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren biraz enerjiniz düşebilir, yalnız kalmak, planlar yapmak ve çalışmak için iyi günler. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sizi direkt etkileyeceğinden, sakin olmaya özen gösterin. Kendi işlerinize, görünüşünüze vakit ayırmak için iyi günler olacak. Haftasonunda ise parasal konular aklınızda olacak, evde de olsanız alışveriş modunda olabilirsiniz…

Yay & Yükselen Yay: Haftaya işleriniz, kariyeriniz ve kendinizi ön plana koyma isteği yoğun başlayacaksınız. Salı gününden itibaren sosyalleşmek, sosyal çevreniz ile ilgili konular, hayalleriniz ön planda olacak. İlişkiler ve ilişkilerde denge konuları da ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler bilmediğiniz bazı konularla ilgili olabilir ve içsel gerginlik hissedebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri biraz daha içe çekilmek, yalnız kalmak ve planlamalar yapmak için iyi olacak . Haftasonunda ise enerjiniz yükseliyor ve kendinize vakit ayırmak, bakım konuları için iyi etkiler devrede olacak…

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya uzaklardan gelecek haberler, internet ile ilgili işler, hukuksal konuların ve işin parası konuları ön planda başlayacaksınız. Pazartesi günü Venüs burcunuzdan çıkarak Kova burcuna geçece ve para konularında güzel gelişmeleri getirebilecek bir dönem başlayacak. Salı gününden itibaren ise kariyeriniz, önemli işbirlikleri, denge, adalet ve uzlaşma konuları ön planda olacak. İlişkiler ve ilişkilerde denge konuları da ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler sosyal çevrenizle ilgili konularda ve işte size destek veren kişilerle ilgili olabilir. Haftasonunda ise birşeyler yapma isteğinde olacaksınız ama bu enerjiyi planlar yapmak ve hayallerinize odaklanmak için kullanabilirsiniz. #haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya parasal konular, yatırımlar, ortak işlerden gelecek paralar ve ailenin parası konuları gündemde başlayacaksınız. Pazartesi günü Venüs’ün de burcunuza geçmesi ile birlikte burcunuzdaki gezegen yoğunluğu iyice artıyor, sizin için oldukça önemli bir hafta eski işlerden ve ilişkilerden haberler gelebilir.

Salı gününden itibaren ise iletişim, uzaklardan gelecek haberler, yabancılarla veya uzaklarla yapılan işler konuları ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler kariyeriniz ile ilgili konularda olacağından, bazı hırslı yaklaşımlara dikkat edin. Haftasonunda ise sosyal çevreniz ile ilgili konular, bazı arkadaşlarınızla ilgili konular aktif olacak, internet üzerinden belki görüşmeler yapabilrisiniz.

Balık & Yükselen Balık: Haftaya ikili ilişkiler ön planda başlıyorsunuz, bu hem ilişkiniz hem de evlilik alanınızda olabilecek. Salı gününden itibaren ise parasal konular, yatırımlarla iligli konular ve borsa, finans konuları ön planda olacak. Perşembe günü biraz gergin etkilerde devrede olacak, bu etkiler uzak akrabalar, iletişim ve seyahatler konularında olacağından dikkatli olun. Haftasonunda ise hayatta yapmak istedikleriniz ile ilgili konular aklınızda olacak, özellikle kariyeriniz ile ilgili bazı hayallerinizde ön planda olacak.




Güliz Kına
 

1-7 Şubat Haftalık Burç Yorumları​

Gökyüzünde hareketli zamanlar yaşanmasına karşın yaralarımızın sarılacağı, iyileşmelerle dolu bir hafta bizleri bekliyor. Ay sonuna kadar devam edecek olan Merkür retrosu yakınlarımıza ve sevdiklerimize odaklanmamızı nasihat ederken, Venüs’ün 1 Şubat’ta Kova burcuna ilerliyor olmasıyla beklenmedik, şaşırtıcı haberleri beraberinde getiriyor. Bakalım bu hafta burçları neler bekliyor?



images%2Fcontent%2F-MSRVFIOfW7XvraeLLiu.jpg

(21 Mart-20 Nisan)

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaşamınızın her alanında maneviyat, değerler ve inançlar daha önemli olacak. Arka plan işlerden, etik dışı adımlardan kaçınmaya özen göstermeli, yasal kurallara ekstra dikkat etmelisiniz. Zira hafta içerisinde cezalar, ödemeler, vergiler ve borçlar karşınıza gelebilir. Hafta boyunca daha çok yazmaya, fikirlerinizi ve deneyimlerinizi kağıda dökmeye gayret edin. Çalışmalarınızı yazılı yapmaya çalışın. Günlerinizi yazılı planlayarak zamanınızı daha verimli geçirebilirsiniz. Haftanın ilk iki gününde ikili ilişkileriniz ve sözleşmeleriniz önem kazanıyor olacak. Bu aralar gördüğünüz rüyalara dikkat edin. Cumartesi günü Venüs ile Satürn arasındaki kavuşum açısı ilişkilerde güven arayışını öne çıkartacak gözüküyor.

images%2Fcontent%2F-MSRVJm0gImBeJbAZo4H.jpg

(21 Nisan-20 Mayıs)

Venüs’ün Kova burcundaki seyriyle haftaya merhaba diyorsunuz. Katıldığınız ortamlarda daha fazla dikkat çekip beğenilebileceğiniz, ön planda olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Hem iş hem özel hayatınıza dair isteklerinizde daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Zaman zaman isteklerinize dair hırs ve takıntı çalışabilir. Bu hafta bilinçaltınızda tuttuğunuz kabul başlayan konularda iyileşmeler yaşayacaksınız. İş arayanlar ise bu süreçlerde beklemediği yerlerden olumlu dönüşler alabilir. Daha fazla insan tanıyıp, daha fazla insanla muhattap olacağınız, ilişkileriniz daha hızlı ilerleyebileceği, müşteri üzerinden iş yapanların müşterilerinde artışın olacağı, sosyal medyanın müşteri kazanma, insanlarla tanışma adına daha uygun koşullar içereceği bir zaman dilimi başlıyor. Sizin bu hafta şanslı numaralarınız ise 4 ve 7.

images%2Fcontent%2F-MSRVNRNTwUbZ9-JFeU2.jpg

(21 Mayıs-21 Haziran)

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu tarihten itibaren geleceğinize daha fazla odaklanabilir, ilişkilerinizde beklentilerinizi bulmaya daha çok önem verebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde yenilikler kapıda. Yalnızlar yeni insanlarla tanışabilir. Gizemli, ilginizi çeken kişiler karşınıza çıkabilir. Seyahatler ve uzak mesafe ilişkileri gündemde olabilir. Finansal konulardan kaynaklı yasal süreçler içine girebilir, davalar ve yasal başvurularla ilgilenebilirsiniz. Yazı yazmak, yaratıcılığınızı çalıştırmak, içeriklerinizin halka sunulması fırsatını doğurabilir. İş hayatınızda, günlük hayatınızda daha hareketli bir süreç başlıyor. Balık burcuna mensup biriyle işinizde problemler yaşayabilirsiniz. Olayların iç yüzünü sorgulamanız, daha detaycı hareket etmeniz, iş ve çalışmalarınızı daha detaylı yapmanız kaçınılmaz olabilir. İş bağlantılı yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MSRVT3kVYDSQuHEtcEQ.jpg

(21 Mayıs-21 Haziran)

Venüs’ün Kova burcundaki seyrinin etkisiyle finansal konularda güçlenme isteği, hırs ve takıntılar artabilir. Yatırımlarla ilgilenebilir, para yönetiminizde farklılığa gidebilir, birikimler yapabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilir, finansal konularda size yük haline gelmiş bir konudan kurtularak rahatlayabilirsiniz. Bu hafta özel ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe özlem duyabilir geçmişteki deneyimlerinizi tekrar gözden geçirerek hatalarınızı görebilirsiniz. Beraberinde geçmişten bir kişi kapınızı çalabilir. Bu tarihte sınırlarınızı bilerek, kendi güvenliğinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda güven problemi yaşayabilirsiniz. Her şeyi irdelemek yerine gerçekçi davranmaya özen gösterin. Yaşamınızın bazı alanlarında değişim ve dönüşüm kaçınılmaz olacak. Bu alanları ise hayatınızın hangi alanında tıkanıklık yaşadığınıza bakarak doğru okuyabilir, doğru çözüme ulaşabilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MSRVX-uEIzqDJX9dTqc.jpg

(23 Temmuz-22 Ağustos)

Hafta başında Venüs’ün Kova burcundaki ilerleyişinin etkisiyle hem iş hem de özel hayatınızda sizi daha da şanslı olacağınız bir dönem bekliyor. Farklı ortamlarda tanışacağınız yeni kişilerin bazıları, hayatınızda olumlu anlamda kalıcı değişimler yapmanıza vesile olabilir. İlişkilerinizde evet ve hayırlarınız, doğru ve yanlışlarınız daha keskin olacak. İnandığınız değerlerle seçim yapacak, değerlerinize göre hareket edeceksiniz. Haftanın tamamında Merkür retrosu devam ediyor. Bu ise zihninizin, odağınızın ilişkiler üzerine olacağını gösteriyor. Sizlere bu hafta şanslı gelen rakamlar ise 11 ve 24. Karşınızdaki insanları doğru anlamaya, doğru okumaya daha çok önem verebilirsiniz. Bazı insanların gerçek niyetini, dürüstlüğünü sorgulayabilirsiniz. Sizin için hafta boyunca finansal şanslara açık enerjiler çalışacak. Bolluk bilinci içinde olmanız, kendinize güvenmeniz ve kaygılardan uzaklaşmanız parayı kendinize çekmenizi sağlayacak.

images%2Fcontent%2F-MSRVa_L9T-fAgOGYan7.jpg

(23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Kısa süreli diyet ve sporlarla ilgilenebilir, bu doğrultuda hizmetler alabilirsiniz. Eğitim ve seyahatler sebebiyle para çıkışlarınız olabilir. Kendinizi her anlamda geliştirmeye odaklanmak, kısa veya uzun vadede size maddi kazançlarla geri dönecektir. Bu doğrultuda eğitimler alabilirsiniz. Hafta içerisinde işinizi, görevlerinizi ve planlarınızı ciddiyetle ele alabilir, işinize dair yeni projeler veya alternatif olanaklarla ilgilenebilirsiniz. Hafta boyunca devam eden Merkür retrosu nedeniyle çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde mesafeli ve dengeli olmanız daha faydalı olacaktır. Aşırı yakınlık sorunlara sebebiyet verebilir. Düşüncelerinizde daha takıntılı olmaya, hayata ve kişilere daha şüpheci bakmaya açık olabileceğiniz zamanlar. Mümkün olduğunca boş zamanlarınızı daha aktif geçirmeye, dikkatinizi dağıtacak şeylerle ilgilenmeye gayret edin.

images%2Fcontent%2F-MSRVfTIztkWtvaxmypJ.jpg

(23 Eylül-23 Ekim)

Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Çocuklarınız, aşk ve ilişkiler bu haftanın gündemini oluşturacak. Kendinizi gösterme ve hayattan keyif alma isteğinizin fazlasıyla artacağı bir sürece gireceksiniz. Lüks ve keyfi, zaman zaman gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Hafta boyunca Merkür Retrosu devam ediyor. Retronun etkileriyle aşk hayatınızda önemli değişimler yaşanabilir. Zorunlu veya gönüllü olarak ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Fakat bu ayrılıklar geçici ve dönemsel olabilir. Duygularınız ve istekleriniz konusunda netleşmekte zorlanabilir, daha hızlı duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın üzerine daha çok düşebilir, daha koruyucu davranabilir, yaşamınızı bir noktada çocuklarınıza göre planlayabilirsiniz. İş hayatınızda ise şans ve fırsatlar sizden yana. Süregelen işinizde istediğiniz bir duruma ulaşabilir, iş başvurularınızdan ve sınavlarınızdan sevindirici sonuçlar alabilirsiniz. Süregelen adli ve yasal süreçlerinizde gecikme ve ertelenmeler olabilir.

images%2Fcontent%2F-MSRVjnFIXRufPnFOZ1C.jpg

(24 Ekim-22 Kasım)

Venüs’ün Kova burcundaki hareketinin etkisiyle aile içerisindeki konuların gündeme geleceği bir hafta sizleri bekliyor. Sevdiklerinize daha tutkuyla bağlanabilir, fedakarlıklar yapabilir, onlarla her anlamda bütün olmaya daha çok önem verebilirsiniz. Sessiz gerilimler, pasif agresif tavırlar veya iğneleyici laflar ise bu süreçte daha rahatsız edici olacaktır. Ev halkıyla yaşanan sorunlarda çözümcü olmaya, açık iletişim kurmaya çalışmalısınız. Merkür Retrosu hafta boyunca devam ediyor. Bazı Akrepler bir süredir var olan taşınma gündemini hayata geçirebilir. Beden sağlığını korumak adına bugünlerde daha temkinli ve titiz olmaya, mesafenizi korumaya ve bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeye çalışmalısınız. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü ilişkinizde bir yol ayrımına gidebilir, netleşme yaşayabilirsiniz. Bugünlerde gerilimin ve enerjinin daha yüksek olduğunu bilerek hareket edin.

images%2Fcontent%2F-MSRVplW9sH5t6GXn_yS.jpg

(23 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Kısa seyahat planları yapabilir, beslenme düzeninizde değişikliklere gidebilir, diyet ve detokslara başlayabilirsiniz. Var olan ortamınızdan dönemsel olarak uzaklaşarak, dinlenmeye odaklanmak mental olarak daha huzurlu olmanıza aracı olabilir. Merkür retrosu hafta boyunca devam ediyor. Retronun etkileriyle zihniniz biraz daha fazla hareketli olabilir. İç dünyanızda olayları ve geleceği, insanları ve insanların tavırlarını daha çok sorgulayabilirsiniz. Dış koşulların, insanların ve aldığınız tepkilerin etkisinde kalabilirsiniz. Kiminle, hangi yakınlıkta olduğunuza, kime hangi derdinizi anlattığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Sizi aşağıya çeken kişilerden uzak kalmaya, güvendiğiniz insanlarla yakın kalmaya gayret edin. Teknolojik aletlerinizde arızalanma, eşya kayıpları veya çalıntı durumları yaşanabilir, dikkat edin. Haftanın sizlere şans getirecek numaraları ise 8 ve 22.

images%2Fcontent%2F-MSRVta0FtsBvgJLTm8l.jpg

(22 Aralık-20 Ocak)

Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlaması ile finansal konular önem kazanıyor olacak. Zaman zaman keyfi harcamalar yapabilir, çocuklarınız için maddi konularda daha hırslı olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise kendi istekleriniz, kendi beklentilerinizin karşılanması sizin için daha önemli olabilir. İstediğinizi elde edebilir, ilişkilerde kendinize güvenerek istediğiniz dengeyi yaratabilirsiniz. Fakat bu süreçte bencillikten kaçınmalısınız. Hafta boyunca devam eden Merkür retrosunun etkileriyle özel hayatınızda aşk ve arkadaşlık arasında kalan ilişkiler gündeme gelebilir. Terazi burcuna mensup biriyle yıkıcı problemler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarıyla ilişkilerinizde daha mesafeli olmalı, profesyonel davranmalısınız. Yaşamda daha güçlü olma, gücünüzün farkına varma, sahip olduklarınızın değerini fark etme zamanı. Güç ve başarı isteği, iş ve finans konularında daha kararlı, ısrarcı ve sabırlı davranmanızı sağlayabilir.

images%2Fcontent%2F-MSRVxvo51LtVUItCmXk.jpg

(21 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta estetik konular ve görüntünüz ön planda olabilir. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Evinizi yenilemek, değiştirmek ve düzenlemekle ilgilenebilirsiniz. Yaşam alanınızdaki enerjileri değiştirmek adına evinizde, çalışma ortamınızda küçük veya büyük değişiklikler yapmak faydalı sonuçlar getirebilir. Sabit enerjilerden çıkma, değişime açık olma zamanı. Bugünlerde etrafınız tarafından daha çok dikkat çekeceksiniz. Haftanın tamamında burcunuzda gerçekleşen Merkür retrosu devam ediyor. Bu süreçte bazı fikirlerinizden vazgeçecek, bazı noktalarda kafa karışıklığı yaşayacaksınız. Ya hep ya hiç mantığından uzak durmaya çalışmalısınız. Kariyer sürecinizle ilgili beklediğiniz bir netleşme, sonuç ve haber bugünlerde gelebilir. Bir istek ve hedefinizi bugünlerde, doğru ve dengeli bir yaklaşımla elde edebilirsiniz. Gördüğünüz rüyalar size mesajlar verebilir, uyku kalitenize özen gösterin.

images%2Fcontent%2F-MSRW1sX2aEoMuVFJzct.jpg

(19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta haftanın ilk günü Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaşamınızın her alanında maneviyat, değerler ve inançlar daha önemli olacak. Arka plan işlerden, etik dışı adımlardan kaçınmaya özen göstermeli, yasal kurallara ekstra dikkat etmelisiniz. Zira bu süreçte cezalar, ödemeler, vergiler ve borçlar karşınıza gelebilir. Bazı ilişkilerinizde insanların niyetlerini, gerçek amaçlarını sorgulayabilirsiniz. Geleceğe dair merak ve sorgulama, zaman zaman gelecek kaygısı öne çıkabilir. Eğitim hayatınızda bir süreci tamamlayıp, bir eğitimin sonuna gelebilirsiniz. Akademik süreçlerde size stres veren, zor adımları emek ve sabır sayesinde başarıyla tamamlayacaksınız. Hafta boyunca rüyalarınız daha karmaşık olacaktır. Spiritüel konulara dair merak ve hevesiniz artabilir. Evinizde kayıp ve çalıntılara karşı ekstra dikkatli olun. İlişkilerde kalıcı bitiş ve başlangıç kararlarından kaçınma zamanı. Partner veya partner adayından kararsız ve değişken tavırlar görebilirsiniz.

EDİTÖR: Tuğba Özer
 
kk kedi (6).jpg

Koç

Bu hafta merak etmeyin artık sis bulutları yavaş yavaş dağılmaya başlıyor sizin için. Evet hala maddi konularda özellikle kara kara düşünüyor olabilirsiniz ama az kaldı. Hani derler ya “ışığı görmeye başladık.” diye, işte tam da o durum. Tabi içinizden “Pestilimiz çıktı, ruhumuzu teslim ediyoruz, ışık o ışık” diyebilirsiniz. Demeyin öyle, hafta sonuna doğru iyicil gezegenler artık iş başı yapacak ve daha moralli olacaksınız. Nefis bir hafta diliyorum.





Boğa

Bu hafta sizin için olumlu gelişmeler daha çok hafta sonuna doğru başlayacak ve özellikle şubat ın ikinci haftasında çok daha belirgin olacak da diyebiliriz. Ve fakat bu hafta artık kariyer evinize girecek olan güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs her ne kadar Satürn ile kavuşuma gidip Uranüs ile cebelleşecek olsa da sonuçta Venüs bu üstelik sizin yönetici gezegeniniz sizi bu anlamda boş bırakmayacaktır. O nedenle bu hafta başı siz gezegenlerin o gümbürtüsüne hiç takılmayın.






İkizler

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız meseleler varsa özellikle yayıncılık, yayımcılık gibi konularda buna internet üzerinden satış ve pazarlama, tanıtımı da ekleyelim. Eski işlerse devam, ama yeni bir atılımsa Merkür’ünüz geri gidiyor haberiniz olsun. Bunun yanında artık hafta sonuna doğru kilitlenmiş kalmış özellikle okul, yurtdışı konuları varsa siz de bu alanda “evet ya iyi bir şeyler olacak galiba!” diyenlerden olacaksınız gibi duruyor. Özellikle yaşınız 50 civarlarında ise zaten Uranüs, Satürn arasındaki sürtüşme sizi şaşırtmayacaktır.







Yengeç


Şubat’ın bu ilk haftasında bürokrasi içeren işleriniz olabilir. Evet, bunlar keyifli meseleler değil, Merkür retrosundan önce başlayan işlerse tamamlamak için hoş güzel gelişmeler olabilir. Ama eğer bu ve benzeri sıkıcı işlere başlıyorsanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Satır aralarını iyi okuyun. Özellikle bu hafta kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelerde sizler olabilir. O nedenle tipik Yengeç karamsarlığını en iyisi bu hafta hiç takınmayın. Artık son zorluklar son cebelleşmeler gittikçe gökyüzü daha iyi olmaya başlayacak.







Aslan

Bu haftaya yine biraz huzursuz girmeniz muhtemel, özellikle avukat veya sizi temsil eden insanlarla ilgili sürtüşmeleriniz veya ortaklık, ilişkiler konusunda ufak tefek konular tekrar gündeminize oturabilir. Ama bu konularla ilgili olarak üçüncü bir kişinin bu duruma müdahil olup durumu çözmenizde ciddi katkıları olabilir. Özellikle aranız bozuk olan eşiniz dostunuz varsa olumlu gelişmeler, ortak payda da buluşmalar söz konusu olabilir. Bu haftaya daha olumlu bakmanızda fayda var.







Başak



Bu hafta kendinizi çok daha mücadeleci ve çok daha güçlü hissederek haftaya başlamanızda fayda var. Yine “eski tas eski hamam” demeniz mümkün ve fakat hafta ortasından itibaren özellikle gündelik hayatınızdaki angaryalar artık size çok da fazla, çekilemez gelmemeye başlayacak. Siz başladığı işi sonuna kadar götürmesini seversiniz. Bu hafta özellikle sağlık konusunda keskinleşmeye başlayacak olan Satürn Uranüs sert açısı biraz daha sizi etkileyebilir. Sağlığınıza özen gösterin. Ufak tefek kazalara dikkat!





Terazi

Bu hafta rekabet içinde hissedebilirsiniz kendinizi. Bu anlamda olur olmadık konularda hırs yapmanız çok doğal, ama bu noktada ibre zararınıza dönebilir. Özellikle de ilişkilerle ilgili konularda sizi riske sokacak bir noktaya gelirse hemen o durum ve koşullardan uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Evet iyimser gezegeneler yardıma geliyor tamam ama, henüz şansınıza güvenmek için erken demekte gökyüzü. O nedenle lütfen atacağınız adımlarda daha yavaş ve temkinli olun bu hafta.







Akrep

Haftaya çok büyük sürprizlerle başlamayacağınızı söyleyebilirim. Ama özellikle Perşembe Cuma gibi işlerinizde nispeten daha bir kolaylaşma hissedebilirsiniz. Bunun yanında Mars ın sert açısı haritanızda hala kaza vurgusunu yapmakta. Merkür’ün de geri gittiğini işin içine katarsak özellikle yollarda daha dikkatli olmalısınız. Bunun yanında iş ve iş ortaklıkları, evlilik gibi birlikte yapılan işlerde de Merkür size çok yardımcı olmayacak gibi duruyor. O nedenle görüşmelerinizi biraz daha hafta sonuna doğru kaydırmanızda fayda var.







Yay

Bu hafta başlı başına Merkür’ün azizliğine uğramaya aday burçların başında geliyorsunuz. Çünkü sert açıları zaten Satürn iletişimi anlatan evinizden yapıyorken bir de buna Merkür retrosu eklendi. Özellikle çalışma ve sağlık konularında iletişiminize, bilgisayarınıza ve konuştuklarınıza dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Bu anlamda bu sert açılar sizi can sıkıcı pozisyonlara düşürebilir. Hafta sonuna doğru ise arkadaş ve yakın çevrenizle ilgili hoş zamanlar geçirmeniz söz konusu olabilir. Bunu sonuna kadar değerlendirmenizi tavsiye ederim.







Oğlak

Bu haftaya önceki haftalarda olduğu gibi ciddi bir yüzle girmemeye bakın, çünkü hem özel hayat hem de maddi konularda sıkı bir sınavdan geçtiniz. Ve bunun bitmesine biraz daha zaman var ama artık sizi eskisi gibi çok incitmeyecek, çünkü iyicil gezegenler size özellikle maddi konularda ışık yakmaya başlayacaklar. Çok da ümitsiz bakmayın sağınıza solunuza. Zaten her şey olacağına varmıyor mu sonuçta? Bu haftayı ne kadar rahatmış gibi karşılarsanız o kadar iyi. Rahat olun biraz. Polianna olmak size yakışır.






Kova

Bu hafta özellikle kendinize dikkat etmeniz gereken bir haftadan geçiyorsunuz. Ve bu hafta kendiniz için bir şeyler yapmanın iyi bir zamanlaması olabilir. O nedenle artık yavaş yavaş ayağa kalkmanın zamanı diyebiliriz. Şimdiye kadar hayata nasıl bakmanız, nasıl konumlanmanızla ilgili olarak bazı kafa karışıklığı ve zorluklar yaşamanız muhtemel. Ama artık özellikle bu konularla ilgili ve işinizle, gücünüzle alakalı hoş gelişmeler yaşamanız için planlar yapabilirisiniz. Ve bu hafta kazalara da dikkat edin. Olur olmadık cengaverliklerin sırası değil.





Balık



Bu hafta özellikle kendini çok daha paranormal olayların içinde bulabilirsiniz. Yani doğaüstü olaylar sizin sanki gözünüzün önünden bir perdeyi kaldırmış gibi hissedip insanların yüzüne baktığınızda onların geçmişlerini, geleceklerini okuyor olabilirsiniz. . Bu gerçi Balık burçları için çok da şaşılacak bir şey değil. Ama bu durum bu hafta biraz daha artabilir. Rüyalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Bunun yanında siz de özellikle kazalara dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız.






Murat ipek
 
kk kedi (3).png



Koç Burcu ve Yükselen Koç​

Bu hafta iş hayatınıza, çalışmalarınıza ara vermeniz gerekebilir. Bu duraksama anı maddi sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir. Duygusal açıdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir durgunluk yaşayabilirsiniz. Mutlu etmek ya da mutlu olmak konularında isteksizlikler oluşabilir.


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde sürekli bir mutluluk hali içerisinde olabilirsiniz. Özellikle aile içi huzur sizi rahatlatabilir. Maddi konularda kendi çıkarlarını düşünen insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum gerginlikleri ve anlaşmazlıkları açığa çıkarabilir.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Hayatınızda büyük gelir getirmeyecek girişim ya da yatırımlar gündeminizde olabilir. Bu durum maddi kayıpların ve hayal kırıklıklarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Kayıplar yaşamamanız için önlem almalısınız. İkili ilişkilerinizde ego çatışmaları söz konusu olabilir. Daha sakin kalmak, daha detaylı düşünerek hareket etmek sizin açınızdan çok daha iyi sonuçlara vesile olabilir.


Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç​

Bu hafta yeni atılımlar konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planlara yoğunlaşamamak, kararsızlık gibi durumlar sizin hayatınızda bir durgunluk yaşamanıza neden olabilir. Alışveriş dengesi konusunda gelirden çok giderinizin olması, sizi maddi konularda sıkıntıya sokabilir. Duygusal dünyanızda geçici heves ya da anlık iletişimlere yoğunlaşmanız sizi keyiflendirebilir ancak tam anlamıyla mutlu etmeyebilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan​

Parasal konuları ön plana almak ve duygusal konulardan uzaklaşmak sizi sadece başarıya odaklayabilir. Devam eden bir ilişkiniz varsa bu durum bu hafta sizi ilişkinizden de uzaklaştırabilir. Eğer yalnızsanız umutsuz ve yorgun hissetmenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde beklenmedik öfke patlamaları söz konusu olabilir.


Başak Burcu ve Yükselen Başak​

Çevrenizdeki insanlar, hatta tanımadığınız insanlar tarafından takdir edilebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatın güzelliklerinden tek başınıza yararlanmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde, ev bireyleri ile aranızda kayıplar yaşanabilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi​

Bu hafta aşk ya da dostluk ilişkisi başlatabilirsiniz. Güven teması önceliğiniz olacak. İlişkilerde gelişmeler söz konusu. Merkür Retro dönemlerinde dikkat etmelisiniz. Eğer bir beraberliğiniz varsa tartışmalar son bulabilir ve yerini huzura bırakabilir. Arkadaşlık ya da ilişkilerinizde iletişim problemlerine dikkat.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrep​

Bu hafta resmi görüşme ve anlaşmalarda çatışmalar, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Kendinizi güvensiz bir ortam ya da güvenmediğiniz insanlar içinde hissedebilirsiniz. Sözlü ve yazılı iletişimlerinizde son derece dikkatli olmanız, olası hataların önüne geçmiş olmanıza vesile olabilir.


Yay Burcu ve Yükselen Yay​

Bu hafta çevrenizdeki insanlar tarafından destek görebilirsiniz. Ayrıca insanların gözünde saygı duyulan, güvenilir ve dürüst birisi olarak nitelendirildiğinize şahitlik edebilirsiniz. İkili ilişkilerde iyileşmeler söz konusu. Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kendinizi rahat ve özgür hissedebileceğiniz bir süreç içerisine girebilirsiniz. Sağlık konusunda tedbirli hareket etmenizde yarar var. Önemsemediğiniz bir durum ileriki süreçte size sıkıntı yaratabilir.


Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak​

Geleceğe dair alacağınız kararları duygusallıkla değil mantıkla çözmek sizi kurtarabilir. Stratejinizdeki değişimler hedeflerinize sorunsuz ulaşmanıza vesile olabilir. Emeklerinizin karşılığınızı alabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu...


Kova Burcu ve Yükselen Kova​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların size karşı düşüncesiz ve fevri davranışlar sergilemesi, anlık parlamalarınıza neden olabilir. Bu yüzden ikili ilişkinizde dikkatli olmak, problemlerin yaşanmasını engelleyici tavırlar sergilemek sizin açınızdan daha iyi olacaktır.


Balık Burcu ve Yükselen Balık​

Bu hafta maddi konularda önemli adımlar atmak veya önemli kararlar almak size zarar verebilir. Alacağınız kararlarda detaylı bir şekilde araştırma yapmak, bilgi sahibi olmak, kayıplar yaşamanıza engel olabilir. Duygu durum değişimleri ikili ilişkilerinizde zedelenmelerin açığa çıkmasına vesile olabilir.



Kenan Yasin Bölükbaşı
 

KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR!​

kk kedi (22).jpg



KocKoç Burcu:
Haftaya yapılması gereken gündelik işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sağlıkla ilgili konulara bu hafta daha fazla ağırlık vereceksiniz. Pazartesi günü kavgalardan, sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Bulunacağınız ortamlarda, maddi yönden bazı zorlanmalar, kararlar ya da bu alanda duyacaklarınız karşısında karşı tarafla çekişmeleriniz devreye girebilir. Arkadaşlarınızın aile hayatında bazı zorlanmaların, mücadelelerin olduğunu fark edebilirsiniz.
Bu Pazartesi Venüs- Kova burcuna geçiyor, gelirlerinizi artıracağınız ve geleceğe yönelik adımlarınızı hızlandıracağınız bir dönem başlıyor. Yeni insanlarla bir araya gelmek, tanışmak, ortamlarda bulunmak, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmek anlamında Venüs size güzel destekler atacak. Değişik, farklı ilişkiler, özgürlük alanınızın genişlemesi gibi durumlar söz konusu olabilir.
Hafta sonu sosyal ortamlarda önemli sorumluluklar devreye girerken, sizden daha olgun insanlardan alacağınız tavsiyeleri hayatınıza dair değerlendirebilirsiniz. Parasal yönü bu hafta iyi kullanmaya özen gösterin sevdiğiniz insanın üzerinde baskı oluşturmayın.

BogaBoğa Burcu:
Haftaya keyifli etkilerle başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Çocuğunuzla ilgili konular veya aşk hayatınızın detayları bu hafta başında devrede olacak. Tüm hafta boyunca yapılması gereken işlerinizin peşine düşeceksiniz ve iş alanlarınızda dengeyi sağlamaya özen göstereceksiniz. Pazartesi günü hırslı ve mücadeleci yönünüz ön plana çıkıyor. Kafanıza göre davranma isteğiniz, hayatınızın hızlanıyor olması iş alanlarınızda gergin huzursuz ve sinirli olmanıza neden olabilir.
Bu Pazartesi Venüs- Kova burcuna geçiyor. Kariyer ve iş fırsatlarınızın artacağı bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, aynı zamanda ilişkilerinizi ele alacağınız bir dönem başlıyor. Patronlarınızla konuşmak, onlardan istediğiniz bir takım talepleriniz varsa bunları dile getirmek, yeni bir projede aranılan insan olmak bu dönem size çok cazip gelebilir. Toplum önünde işiniz varsa, bu dönem çok konuşulabilir, insanların dikkatini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanlarla aranızdaki olan sıkıntıları ve problemlerin üstesinden gelip onlarla anlaşacaksınız.
Hafta sonuna doğru anneniz veya ailenizle beraber yapacağınız planlarda önemli, sevdiğiniz bir insanın sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Pazar günü göz önünde, toplum önünde bulunacağınız ortamlarda, aile ortamınızda bazı gerginliklere açık olabilirsiniz. Esnek olun.

İkizlerİkizler Burcu:
Ailevi konular ve meselelerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu hafta yapılması gerekenlerle Pazartesi gününüzü dolduracaksınız. Hafta başında sinirli ve gergin etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var. Eğitim alanlarınız ya da iş ortamlarınızda sinirli, gergin, öfkeli yapınızla, tanımadığınız ortamlarda olayları kendi üzerinize çekmemeye özen gösterin. Araba kullanıyorsanız dikkatli olmalısınız.
Salı- Çarşamba ve Perşembe gününe kadar daha çok kendinize, hobilerinize vakit ayıracaksınız. Salı – Çarşamba günü aşk hayatınızın detayları ön plana geçerken, Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber öğrenmeye istekli olacağınız bir dönem başlıyor. Daha az tanıdığınız insanlar size destek verebilir. 3 haftalık süreç içerisinde yakınlarınızdan ziyade tanımadığınız insanlardan yana destekleriniz yüksek olabilir ve onlarla daha düzgün ve arkadaşça ilişkiler kurabilirsiniz.
Cumartesi ve Pazar günü hayatınızda bir insan varsa yapacağınız planları hareketlendireceksiniz. Cumartesi günü önemli bir eğitimin sorumluluğu devreye girerken ya da uzaktaki bir akrabanızdan akacağınız haber sizi biraz daha sorumlu ciddi hareket etmenizi sağlarken Pazar günü beklenmedik olaylar da yaşamaya meyilli olacaksınız. Aile hayatınızda ya da bulunacağınız ortamlarda sevginizi ifade ederken içten, samimi olmaya özen göstermelisiniz. Size söylenilen sözleri ters yönden algılamamaya özen gösterin.


YengecYengeç Burcu
:
Bu hafta bol iletişim trafiğiyle başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Duyacaklarınız hoşunuza gidebilir. Bu hafta başı yakın çevrenizden önemli haberler alacaksınız ve haftanızı buna göre planlayabilirsiniz. Pazartesi günü bulunacağınız ortamlarda, arkadaşlarınızla konuşmalarınızda geleceğinizi ilgilendiren işlerde parasal konular sizi çabuk sinirlendirebilir. Bu etkiye dikkat etmeniz önemli olacak.
Salı- Çarşamba- Perşembe gününe kadar ailevi konularınız ön planda olurken Perşembe gününden sonrası özel hayatınızın detaylarıyla ilgili olacak.
Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber hayatınızı yeniden ele alacağınız bir dönem. Aynı zamanda ortak parasal konularda bazı olayları yapılandırmak, yaşadığınız sıkıntı ve problemleri daha doğru bir şekilde ele almak, borç almak istiyorsanız başka insanlardan destek almak anlamında bu haftayı kullanabilirsiniz. Venüs’ün bu alanınızda hareket ediyor olması kredi almak, bir borcun altına girmek için şanslı bir süreçtir ancak Merkür’ün gerilediğini unutmamalısınız.
Bu hafta sonu sağlığınızla ilgili konu ve olaylarla ilgilenmek ön plana çıkacak. Cumartesi günü önemli bir para sorumluluğu devreye girerken, alacağınız haberler ya da yapacağınız harcamalar kendinizi ekstra sinirli hissetmenize neden olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağları çok fazla zorlamayın.

AslanAslan Burcu:
Parasal ve yapılması gereken gündelik işlerinizle haftaya başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu işleri hallettikten sonra bir kaç gün boyunca yakın çevrenizle irtibat halinde olacaksınız. Pazartesi günü Venüs Kova burcuna geçiyor, ilişkilerinizi doğru bir şekilde göstereceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Özgürleşeceğiniz ve özgür olmaktan mutluluk duyacağınız ya da karşı tarafın özgür duygularla size yaklaşacağı bir süreç olacak. Ancak aranızdaki sıkıntı ve problemleri masaya yatıracağınız ve ilişkinizi de kuvvetlendireceğiniz bir dönem olacak. Güneş- Mars karesi göz önünüzde bulunacağınız ortamlarda sizi rahat bırakmayabilir. Ortaklı işlerinizde sinirli ve gergin olabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bazı hareketleri gözünüze ekstra batabilir. Bu hafta bu etkiye dikkat etmelisiniz. Gücünüzü kavgacı ortamlardan almamaya özen gösterin.
Perşembe gününden sonra ev ve aile ortamınız bir kaç gün boyunca sizin güvenilir limanınınız olacak.
Hafta sonu sevdiklerinizle çok keyifli, hareketli ama bi o kadar da sorumluluk dolu olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili bir konuda önemli bir mesele ya da sorumluluk devrede olurken, ailevi ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Bu hafta önemli kararlar almamaya dikkat edin.

BasakBaşak Burcu:
Haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Düşündüğünüz bir çok planı uygulamak adına bu hafta harekete geçebilirsiniz. Ya da kendi bedeniniz, kendi istekleriniz için bu Pazartesiyi kullanacaksınız. Spor yapıp, kuaföre gidip, alışveriş yapabilirsiniz, arkadaşlarınızla buluşma isteğiniz yüksek olabilir. Pazartesi günü iş ortamlarınızda gergin tavırlar devrede olacak, kazalara açık olabilirsiniz, hiç olmadık tepkiler verebilirsiniz. Hırslı ve mücadeleci olacaksınız. Kavgalardan tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.
Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızda doğru ilişkiler kuracağınız bir dönem başlıyor. İş arkadaşlarınızla aranızı kuvvetlendirebilirsiniz, aynı zamanda iş ortamlarınızda özgün, orjinal ve farklı yaklaşımlarla, yaptığınız işlerle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Varsa yanınınızda çalıştırdığınız insanlar ya da siz birilerinin yanında çalışıyorsanız, bu dönem aranızdan su sızmayabilir ve birbirinizi çok daha iyi anlayabilirsiniz.
Salı ve Çarşamba günleri daha çok parasal konular harcamalar ön plana çıkarken, Perşembe gününden sonra iletişimi yüksek bir sürece giriyorsunuz.
Cumartesi günü başka işlerle uğraşmak isterken, önemli bir iş devrede ya da işinizi eve taşımak gibi etkiler söz konusu olabilir.
Pazar günü uzaklardan alacağınız haberler gerilime sebep olabilir. Çok hızlı tepkiler verip sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

TeraziTerazi Burcu:
Haftanıza geri planda durarak başlıyorsunuz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Pazartesi günü öğle saatlerine kadar çokta istekli olmayacaksınız. Saatler 14:25 gösterdikten sonra Ay sizin burcunuza geçince hayatınız hareketlendirecek. Pazartesi ilişkiler gezegeni Venüs Kova burcuna geçiyor. Aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Venüs’ün bu alanda hareket ediyor olması, aşka özgür ve özgün bir yapıyla yaklaşacağınızı gösteriyor. Farklı, sıra dışı ilişkilerden hoşlanacağınız bu dönem, eğer sevdiğiniz insanla aranızda tartışmalar, aksilik ve sorunlar olduysa, bütün bunları ele alabilir çözüme ulaştırabilirsiniz. Sanatsal, kreatif bir işle uğraşıyorsanız, eğitimle ilgili bir işiniz varsa bu noktalarda bazı gerginlikler ve mücadeleler devrede olacak. Tartışmalardan ve kavgalardan mümkün mertebe uzak durmaya özen göstermelisiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili inatlaşmalar işi farklı bir noktaya götürebilir. Yine spor yapıyorsanız bu hafta başı dikkatli olmalısınız.
Salı ve Çarşamba akşam saatlerine kadar kendi isteklerinizi ön planda tutacak ve buna göre hayatınızı yönlendireceksiniz.
Perşembe ve Cuma günleri daha çok alışverişler, harcamalar devreye girerken, Cumartesi ve Pazar günleri kısa vadeli işlerin peşine düşmeniz mümkün.
Hafta sonu önemli bir sorumluluk devreye girerken, Pazar günü beklenmedik tepkilerle, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla gerilimleri hayatınıza taşıyabilirsiniz. Sakin kalmalı, hayatın tadını çıkarmalısınız.

AkrepAkrep Burcu:
Arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Sabah saatlerinde yapacağınız planlar etkin olmayabilir. Öğleden sonra biraz daha kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bu hafta başında ev ortamlarınızda, aile içinde gerginliklere açık bir zaman dilimi olabilir. Sevdiklerinizle kavgalardan ve sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Mücadeleci yapınız ön planda olacak. Hırsınızı karşı taraftan çıkarmaya da meyilli olacaksınız. Partnerinizin iş hayatındaki bazı sorunlar ilişkinize de yansıyabilir.
Pazartesi-Salı- Çarşamba akşam saatlerine kadar ki süreçte biraz kendi halinize takılmak isteyebilir, önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz.
Hafta başı Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber önümüzdeki 3 hafta boyunca evinizle, ailenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Bu süreçte evinizi daha özgün ve özgür bir hale getirmek isteyebilir, evinizde misafir ağırlamak isteyebilir ya da evinize alınacak önemli bir eşya varsa alabilir, boya, badana, tadilat, tamirat, dekorasyon gibi işleriniz için harekete geçebilirsiniz.
Çarşamba akşam saatleriyle beraber, Perşembe-Cuma günleri Ay sizin burcunuzda hareket etmeye başlayacak. Çok daha hızlı ve etkin hareket edeceksiniz.
Hafta sonu harcamalarınız yüksek olabilir ya da geleceğe yönelik harcamalara dayalı planlar yapabilirsiniz. Pazar günü aileniz, aile büyükleriniz ya da baba tarafınızla ilgili önemli bir sorumluluk devrede olurken, hafta sonu hayatınızdaki insanla anlaşmazlıklar yaşamanız söz konusu olabilir.

YayYay Burcu:
Bu hafta çalışma koşullarınızın ön planda olmasıyla başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Gündelik işlerinizi tamamlayacaksınız. Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber iletişim ağınızın kuvvetleneceği bir dönem başlıyor. Öğrenmekten mutluluk duyacağınız, sosyal medya gibi dijital mecraları çok rahat kullanacağınız bir dönem. Bu alanlarda da bir işiniz varsa güzel ilişkiler kuracaksınız. Pazartesi günü çalışma koşullarınızdaki bazı olaylar sizi sinirli kılabilir. Mücadeleyi sevecek, hırslarınızın artacak ancak bu hırslarınızı doğru yönetmeniz gerekecek. Beraber çalıştığınız insanlarla tartışmalara girmemeye özen gösterin.
Salı ve Çarşamba günleri vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize harcayacaksınız.
Perşembe ve Cuma günleri biraz isteksiz yapınız ön plana çıkabilir. Büyük işlerinizi bugünlere bırakmamaya önem gösterin.
Cumartesi ve Pazar çok keyifli, Ay sizin burcunuzda dolaşıyor. Evde oturmak istemeyebilirsiniz. Kendinize bir şekilde program yapacak ve harekete geçeceksiniz. Hafta sonu söz verdiğiniz bir konuyu ele almak önemli olurken, yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanacaksınız. Duyacağınız bir söz, yapacağınız bir telefon konuşması çok çabuk köprüleri yıkmanıza sebep olabilir. Bu etkiyle çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz.


OglakOğlak Burcu:

Uzaklardan alacağınız haberlerle, dış koşullarla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta sizin dışınızda gelişecek konu ve olaylar hayatınızda daha fazla etkili olabilir. Hafta ortasına kadar kariyer ve işle ilgili konuların ön plana çıktığını göreceksiniz. Hayatın tadını tuzunu çıkartmak istediğiniz bir dönem içindesiniz. Hafta içinde bir çok işinizi halletmenin yolunu bulacaksınız.
Pazartesi günü hem maddi konular, hem de çocuklarınızla olan ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda kavgalara, sürtüşmelere açıksınız. Spor yapıyorsanız kaslarınızı fazla zorlamamaya, tehlikeli, ağır hareketlerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Borsa, döviz gibi yatırımlar yapıyorsanız, Pazartesi- Salı günü yaşayacaklarınız karşısında kendinizi gergin hissedebilirsiniz.
Pazartesi günü itibarıyla parasal konularda güzel bağlantılar ve ilişkiler geliştireceğiniz bir dönem başlıyor. Bu 3 haftalık dönemde, güzel olan her şeye merakınızın artacağı gibi, harcamalarınızında hızlandığını görebilirsiniz. Bu harcamalar daha çok keyfi eşyalar, elektrik, elektronik ürünleri içeriyor olabilir. Diğer taraftan kafanız parayla ilgili bir konuya takıldıysa, bunları halledecek ortamları rahat yaratabilirsiniz.
Hafta sonu, her şey üstünüze üstünüze gelebilir. Parasal konularda bir sorumluluk devreye girebilir. Ödemeniz olabilir ya da ileriye yönelik bir takım planlarınız olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda tepkisel olmamaya özen göstermelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizin için ne kadar özel olduğunu ara ara kendinize hatırlatın.

KovaKova Burcu:
Bu hafta ödemeler haftası sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Yapmanız gereken ödemeleri ele almak, banka işlemlerinizi yapmak ve faturaları yatırmak gibi işleri ele alabilirsiniz. Parasal konularda yapılması gerekenlerin ön planda olduğu bir haftadasınız. Venüs Pazartesi sizin burcunuza geçiyor bu sizin daha özgür ve özgün olmak isteyeceğiniz bir dönem. Saçınızı değiştirmek, kıyafet almak, alışveriş yapmak ya da hayatınızla ilgili önemli kararlar almak adına uygun bir süreç olacak. Bu dönem kendinizi daha fazla sevecek, önemseyecek diğer insanların çok fazla dikkatini çekeceksiniz. Bekarsanız, hayatınıza birini alma olasılığınız çok yüksek.
Pazartesi günü ev ve aile ortamlarınızda gerginliklere dikkat etmeniz gerekiyor. Ailenizde üzerinizde baskı kurmak isteyen bir kişi olabilir. Onunla bir takım konularda anlaşamayabilirsiniz. Öfkenizi, mücadeleci tavrınızı aile ortamlarınıza çevirebilirsiniz. Bu etkilere karşı dikkatli olmalısınız.
Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri işlerinizi halledip kendinizi dışarı atmak ve temiz havada bulunmak isteyeceksiniz.
Perşembe gününden sonra aile hayatınız önem kazanırken, iş ve kariyerle ilgili konu ve olayların hızlandığını görebilirsiniz.
Hafta sonu eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Cumartesi günü eğitimle ya da ailenizi barındıracak bir konunun sorumluluğu önem kazanıyor. Yine sağlığınızla ilgili konularda olgun ve tecrübeli insanlardan fayda sağlayacaksınız.
Pazar günü aile ortamlarınızda şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Başınıza buyruk davranma isteğiniz yüzünden ailenizle zaman zaman karşı karşıya geleceksiniz.

BalikBalık Burcu:
İlişkilere yönelik bir hafta başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. İlişkinize önem verecek, sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Ancak bu konular çok çabuk yerini yapacaklarınıza, gelecek planlarınıza bırakacak. Pazartesi Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber ilişkilerden elinizi, ayağınızı çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Hem parasal konular hem de yakın çevre ilişkilerinizde, her şeyi geri plandan izlemek isteyebilirsiniz. Partneriniz, eşiniz ya da ilişkiniz varsa bu dönem onun işiyle ilgili konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer edebilir ve siz de bu konularla daha fazla ilgili olabilirsiniz. Pazartesi öfkenizi, kırılganlıklarınızı, kırgınlığınızı ve kızgınlığınızı yakın çevrenizdeki insanlara kolaylıkla yansıtacaksınız. Araba kullanırken kazalara, sakarlıklara, düşmelere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hırsınızı yakın çevrenizden çıkarma olasılığınız çok yüksek olacak. Bu dönem kendinizle başbaşa kalmak ihtiyacınızın yüksek olduğu bir süreç. Yakın çevrenizle sıkıntı ve sorun yaşamamak adına biraz daha anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz.
Çarşamba ve Perşembe günleri dış ortamlarda bulunmak ve bu işlerin peşine düşmek önem kazanacak.
Cumartesi günü kendinize ve kendi özelinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ama kendinizi beklenmedik insanların konu ve olaylarıyla uğraşırken bulabilirsiniz.
Hafta sonu evde oturmak istemeyecek, göz önünde bulunmak isteyeceksiniz. Gezmek, dolaşmak, dışarıda olmak daha fazla ilginizi çekebilir. Evin içinde kendinize alanlar yaratmayı unutmayın. Pazar günü iletişimsel işlerinizde çok tepkisel davranabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanları fazla üzmeyin. Bu dönem sıkıntı ve sorun yaşadığınızda, onların sizin yanınızda olduğunu fark edeceksiniz.





HANDE KAZANOVA​

 
kk kedi (20).jpg

KOÇ BURCU:

Haftaya Venüs gezegeninin Kova burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde daha olumlu etkilere sahip olacağınız bir dönem başlıyor. Satürn ve chiron arasında umut verici bir açı gerçekleşerek benliğinizde yara olarak sakladığınız konuları artık olgunlukla iyileştirmek adına harekete geçeceksiniz. Satürn ve Venüs arasında bir kavuşum açısı oluşarak çevrenizden kendinizi kenara çekmek isteyebilir, süreci tek başınıza sürdürmek için karar alabilirsiniz.





BOĞA BURCU:

Satürn/chiron arasında iyileştirici bir açı oluşarak bilinçaltınızda tuttuğunuz kabuk bağlamış konularınızı olgunlukla tamamen iyileştireceksiniz. Satürn ve Venüs kavuşum açısı kesinleşirken toplum önünde mesafeli duruş sergileyebilir, kendinizi yalnızlığa itebilirsiniz. Güneş ve ay düğümleri arasında kadersel bir yakınlaşma oluşarak maddi konularınızda yeni bir alana geçiş yaparak sahip olduklarınızı farklı mecralarda değerlendirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde fevri ve agresif yaklaşımlar sizi daha fazla mutsuz eder.





İKİZLER BURCU:



Yeni bir eğitim hayatına adım atmak isterken sizleri olumlu sürece götürecek etkilere sahip olacaksınız. Satürn ve chiron arasında şifalandıracak açısal etkileşim oluşurken sosyal hayatınızda aksaklık olarak karşınıza çıkan sorunları olgunlukla çözüme kavuşturacaksınız. Satürn ve Venüs arasında kavuşum açısı oluşarak zihninizde baskılanma hissettirebilir.





YENGEÇ BURCU:

Korkularınızda hafifleme hissederek kendinizi toparlamak adına olumlu bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Satürn ve chiron arasında iyileştirici bir aşısal etkileşim gerçekleşerek gelecek planlarınızda yara alan bölümleri yeniden düzenleyebileceksiniz. Satürn ve Venüs kavuşum açısı netlik kazanarak ruhsal olarak kendinizi soyutlama isteği yaşayabilir. Sıkışma hislerinizi bastırmaya çalışabilirsiniz. Güneş ve ay düğümleri arasında kadersel olumlu açı oluşarak yaşam döngünüzü tamamlayıp. Geçmişi tamamen geride bırakmak adına gelişmeler yaşayabilirsiniz.





ASLAN BURCU:

İkili ilişkilerinizde olumlu etkiler alarak özgürlüğünüze yeni bir anlam katmaya doğru kendinizi sürükleyeceksinizdir. Satürn ve chiron arasında uyumlu bir açısal etkileşim yaşanarak yaşam felsefeniz de kargaşa yaşadığınız konular da olgunluk kazanarak iyileşmeye adım atacaksınız. Satürn Venüs kavuşumu içsel bunalım vererek, hayattan zevk almanız da soğukluk hissettirebilir.






BAŞAK BURCU:




Satürn ve Venüs arasında kavuşum açısı kesinleşerek zihinsel sıkışıklığınızın yanında rutinlerinizi gerçekleştirirken bazı aksamalarla karşılaşmanıza neden olabilir. Kova burcunda hareket eden güneş ile ikizler yay aksında hareket eden kadersel ay düğümleri arasında olumlu açı netlik kazanarak toplum önünde yeni bir vizyon kimliğine ulaşmanızda büyük etkileri bünyesinde barındıracaktır.





TERAZİ BURCU:

Haftaya Venüs gezegeninin Kova burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. Sosyal enerjinizi kısıtlayarak mesafeli davranışlar sergilemek isteyebilirsiniz. Satürn ve chiron arasında olumlu açı oluşarak birebir ikili ilişkilerinizde iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Satürn ve Venüs arasında kavuşum açısı kesinleşerek yaratıcılığınızda kısıtlanma hissedebilirsiniz.





AKREP BURCU:

Satürn ve chiron arasında uyumlu bir açı kesinleşmesi yaşanacaktır. Verimliliğinizi artırmak adına olgunlukla arayışlara girebilirsiniz. Satürn ve Venüs arasında kavuşum açısı kesinleşirken köklerinizle aranıza mesafe koymak isteyebilir, içsel kavganızı mesafe ile atlatmak isteyebilirsiniz. Güneş ile ay düğümleri arasında olumlu bir kadersel açı kesinleşerek temellerinizi sarsmadan sahip olduklarınız arasında yeni bir döneme geçiş yapabilirsiniz. Evlilik ya da ikili ilişkilerde bir şeyleri iyileştirmek mi doğru ya da artık denememek mi diye kendinize soruyor olabilirsiniz.



YAY BURCU:


Haftaya Venüs gezegeninin Kova burcuna geçişi ile başlıyorsunuz. İletişiminize soğukluk katarak yakın çevrenizle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Satürn ve chiron arasında uyumlu bir açı meydana gelerek aşk hayatınızda olgunluk kisvesini giyerek hatalı attığınız adımları iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Satürn ve Venüs kavuşum açısı kesinleşerek içsel bir sıkışma yaşayabilirsiniz.



OĞLAK BURCU:

Maddi konularınızda iyileşmeler yaşacağınız bir döneme adım atıyorsunuz, kararlarınızı verirken daha geniş perspektiften bakmalısınız. Satürn ve chiron arasında olumlu açı kesinleşerek ailenizle aranızdaki problemleri olgunlukla kabullenerek iyileştirmek adına karar alacağınız bir dönemi başlatacaktır. Satürn ve Venüs arasında kavuşum açısı kesinleşerek maddi konularınızda durgunluk yaşayabilirsiniz. Sevme şeklinizi değerinizle ölçmeden kabullenişlerinizi içselleştirmelisiniz.





KOVA BURCU:

Haftaya Venüs gezegeninin burcunuza geçişi ile başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde özgürlük seviyenizde artış gözlemleyebilirsiniz. Mesafeli olmak ve daha çok bireysel vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Burcunuzda hareket eden Satürn ile Koç burcunda hareket eden chiron arasında olumlu bir açı meydana gelerek ikili ilişkilerinizde iletişiminize olgunluk katarak sizleri yara aldığınız konuda iyileştirecektir. Hafta içerisinde burcunuzda Satürn ve Venüs gezegeni arasında kavuşum açısı kesinleşecektir. Sevgi anlayışınızda bir kısıtlanma hissedebilir, kişiliğinizi tam olarak yansıtamayarak sıkışmışlık hissi ile içsel doluluk yaşayabilirsiniz.



BALIK BURCU:

Duygularınızı ifade etmek yerine izole ederek daha fazla yalnızlık hissine sarılmak isteyebilirsiniz. Kova burcunda hareket eden Satürn ile koç burcunda hareket eden chiron arasında uyumlu bir açı kesinlik kazanarak olgunlukla tamamladığınız konularınızda ki yaralarınızı iyileştirecektir. Değerinizi yeniden kazanarak motivasyonunuzu yükselteceksiniz. Hafta içerisinde Satürn ve Venüs arasında kavuşum açısı kesinleşirken ikili ilişkilerinizdeki davranışlarınızda soğukluk kıyafetini giyerek mesafenizi artırmak isteyebilirsiniz.






Aygül Aydın
 
kk kedi (18).jpg


Hızlı geçecek olan bir Şubat ayına başlıyoruz. Şubat ayında hem makro hem de mikro olarak finansal iniş çıkışlar ,iletişimde aksaklıklar yaşayacağız. Haftaya Ay Başak burcuyla başlıyoruz, Pazar günü Ay’ın Oğlak burcuna geçişi ile haftayı kapatıyoruz. Haftaya damga vuracak olan göksel transitler Kova burcunda gerçekleşiyor, bu yılın ilk retro hareketi Cumartesi günü başladı ve ayın 22 Şubatına kadar devam edecek ,Venüs’ün Kova burcundaki ayın ilk günü saat 17:05 ‘de başlıyor. Venüs Kova burcunda 25 Şubat 17:51’e kadar kalıcak,25 Şubat sonrası sevdiği yer olan Balık burcuna geçiş yapacak. Venüs ‘deki Kova bağımsız ilişkileri ve daha fazla konfor alanı yaşama isteğini ortaya çıkarabilir aynı zamanda Merkür’ün retrosu ile birlikte eski aşkların geri dönüşleri de olası.Hemen ilişkilere başlama kararı almamak da fayda var tabii bu durum doğum haritalarında Merkürü retro olanlar için geçerli değil😊Eğer doğum haritalarınızda Merkürünüz retro ise şanslı dönemleriniz başladı.Değerlendirin. Merkür retrosu ile ilgili detaylı yazımı blog sayfamda bulabilirsiniz.Bu hafta Güneş ve Venüs’ün gerçekleştirdiği açılar özellikle dikkat çekici. İletişim de ve finansal konularda sakin ve temkinli olun. Haftanın olumlu günleri Salı ve Cumartesi.


Koç ‘’Eski fırsatlar tekrar karşınıza çıkıyor’’​

Merhaba Sevgili Koçlar ,haftaya gündelik akışınızla ilgili yapacağınız düzenlemelerle başlıyorsunuz. Salı ve Çarşamba günlerinde İş birliği yapmış olduğunuz insanlarla ilgili bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma malum ayın ilk haftası olduğundan ödemelerinizle ilgili gelişmeler harcamalarınız ön planda bu konulara dikkat. Cumartesi günü sosyal medya ve eğitim konuları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle bu hafta Venüs’ün Kova burcundaki seyri eski kaçırmış olduğunuz fırsatları önünüze çıkarabilir bu fırsatlar hem aşk hem de iş ilgili olabilir, değerlendirmeniz de fayda var. Bu hafta eğer gayrette olup çalışırsanız işlerinizle ilgili sosyal medya konularında kendinizi göstermeniz olası. Pazar gününü önümüzdeki haftanın işleri ile ilgilenerek geçirirseniz yeni haftaya daha hazırlıklı başlayabilirsiniz.


Boğa ‘’Kariyere dikkat’’​

Haftaya aşk ile ilgili güzel gelişmeler başlıyor. Salı Çarşamba günlerinde sağlık ve işlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamanız olası. Perşembe Cuma günlerinde ikili ilişki ve ortaklıklarınızla ilgili yaşayacağınız gelişmeler süprizler sizi şaşırtabilir.Hafta sonu gündeminize oturan konu ödemeleriniz almış olduğunuz kredi ve borçlarınız.Bunlarla ilgili bir takım düzenlemeler yapmanız ilerleyen günlerde size katkı sağlayacaktır.Venüs’ün Kovadaki seyri kariyeri alanınızla ilgili yeni gelişmeleri de beraberinde getirmekte bu dönem alma verme iş bırakma değiştirme gibi konular gündeminizde


İkizler ‘’Uzaklarla ilgili konularda şans yüzünüze gülüyor’’​

Sevgili İkizler, haftaya evinizle ilgili konular ve alma satma düzenleme ile başlıyabilirsiniz.Aile büyüklerinizle ilgili bir takım haberler alabilirsiniz.Salı ve Çarşamba günlük işlerinizle ilgili meydan gelen sorunlar daha çok iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar yüzünden bunalabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günlerinde sağlığınıza biraz daha özen gösterin ,hafta sonunda hayat arkadaşınız ya da eşinizle keyifli zaman geçirme vakitleri.Venüs’ün Kova ‘daki seyri yüksek eğitim, uzak akrabalarınız ve uluslararası konularla ilgili şans getirmekte bu ayın sonuna kadar bu konularla ilgili yarım kalmış çalışmaları bitirip tamamlama vakti.Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız.


Yengeç ‘’Gelirleriniz Artıyor’’​

Haftaya iletişim evinizdeki yoğunlukla başlıyorsunuz ,mail trafiğiniz ve iş görüşmeleriniz yoğunlaşabilir. Salı ve Çarşamba günlerinde aile konuları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Miras, eviçi konular ve aile büyüklerinizin sağlığı gündeminizi oluşturacak. Perşembe ve Cuma aşk ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelerin olduğu günler.Bu hafta çalışma arkadaşlarınızla birlikte güzel gelişmelere imza atabilirsiniz. İletişimde biraz daha sessiz kalmanız da fayda var. Hafta sonunda evinizle ilgilenin, temizlik varsa evcil hayvanlarınızla vakit geçirin.Yanlız bunları yaparken üşütmeyiniz, sağlığınıza özen gösterin. Venüs’ün Kova seyri ödemeler evinizde ,ayın sonuna kadar ödemelerinizi kontrol altında tutun, extra çıkan masraflara dikkat ediniz.Venüs size ek gelirlerinizle ilgili bir destek verebilir.


Aslan ‘’İş’de ve Aşk’da Ciddi Kararlar Alma Zamanı’’​

Haftaya para hanenizle ilgili konularla uğraşarak başlıyorsunuz. Alacağınız olumlu haberler sizi sevindirebilir. Salı Çarşamba yakın çevrenizden alacağınız destekle birlikte işlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günlerinde aniden çıkan aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmek ev alma, satma ve evle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Hafta sonu sevgiliniz ve çocuklarınızla keyifli vakitler sizi bekliyor. İlişki evinizde ki Venüs size ilişkinizle ilgili güzel bir karar almanıza vesile olabilir. Yanlız unutmayın ki Merkür retrosunda alınan ani kararlar ileride başınıza dert açabilir. Hayatınızı derinden etkileyecek kararları Mart ayından itibaren alırsanız sizin için daha doğru olacaktır.


Başak ‘’Çalışma hayatınızla ilgili değişimler yakın’’​

Sevgili Başaklar haftaya kendinizle ilgili bir takım değişikler yapmak isteyerek başlayabilirsiniz, ancak bu hafta Venüs’ün Uranüs seyri bunun için pek uygun değil mümkünse bu tip değişiklikleri ayın sonuna doğru gerçekleştirmeniz de fayda var. Salı Çarşamba günlerinde finansal anlamda zorlanacağınız zamanlar. Perşembe ve Cuma günü işlerinizle ilgili açılma söz konusu yalnız iletişimle ilgili bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu aile büyüklerinizle ilgilenme ve onların ihtiyaçlarını karşılama zamanı haftanın son gününü evle ilgili konular alım satım ve ev içi düzenlemelerle geçirebilirsiniz. Venüs’ün Kova burcunda ki seyri çalışma hayatınızla ilgili gelişmeleri ve bir takım değişimleri beraberinde getirecek.


Terazi ‘’Yaratıcılığınız tetikleniyor’’​

Sevgili Teraziler haftaya farkındalıkla başlıyorsunuz, kendinizle ilgili değişiklik yapma peşindesiniz ancak şu an için uygun bir gökyüzü yok ,mümkünse bu tarz işlemleri ayın sonunda gerçekleştirin. Salı ve Çarşamba günlerinde yapacağınız görüşmeler olumlu, Perşembe Cuma günlerinde finansal konular gündeminize oturacak para alma verme gibi konuları düzenleyebilirsiniz. Hafta sonunda yakın çevre, kardeşlerinizle ilgilenmeniz ve işlerinizle ilgili plan program yapmanız uygun olur. Venüs’ün Kova burcundaki seyri size eski
bir aşkınızı da getirebilir. Yaratıcılığınız tetikleniyor ayrıca uzun zamandan beri bebek bekleyenler müjdeli haberler alıyorsunuz.


Akrep ‘’Ev’len mek mi evlenmemek mi?’’​

Haftaya arkadaşlarınızla ilgili konular ve beraber iş yaptığınız iş ortaklarınızla ilgili gelişmelerle başlıyacak.Salı ve Çarşamba günlerinde deneyimlerimizden yola çıkarak daha bilinçli hareket edeceksiniz. Perşembe ve Cuma ikili ilişkilerinizde ki gelişmeler sizi sevindirebilir. Hafta sonunda maddi ve manevi olarak kendinizi sorgulayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Kova’nın Venüs seyri size ev satın alma taşınma evlilik kararlarını da beraberinde getirebilir.


Yay ‘’Yakın çevreniz sizi destekliyor’’​

Sevgili Yaylar haftaya kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı Çarşamba günleri sosyalleşeceğiniz zamanlar olacak, hem arkadaş çevrenizle görüşüp hasret giderebilir hem de iş birliği yapmış olduğunuz iş arkadaşlarınızla güzel sonuçlar elde edebilirsin. İletişime özen gösterin. Perşembe ve Cuma ,sağlığınıza özen gösterin biraz tefekkür zamanı, kendinizle ilgilenmeli bir takım içsel hesaplaşmalar yapacağınız zamanlar da elinize kağıt kalem alarak düşüncelerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Hafta sonu tamamen sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli bir zaman dilimi. Venüs’ün Kovadaki seyri yakın çevrenizden alacağınız destekleri göstermekte


Oğlak ‘’Gelirlerde artış var’’​

Sevgili Oğlaklar haftaya aşk ve çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı ve Çarşamba günlerinde kariyer alanınızdaki gelişmelere sevinebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyalleşeceğiniz arkadaşlarınızla görüşüp hasret giderebilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza özen gösterip kendinize vakit ayırma zamanınız.Dinlenecek ve iyi hissedeceksiniz. Venüs’ün Kova burcundaki seyri size parasal anlamda ek gelirler elde etmenize vesile olabilir.


Kova​

Sevgili Kovalar, haftaya ödemeler giderleriniz ve alacaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı ve Çarşamba sosyal medya uluslararası konularla ilgili gelişmeler sizi sevindirebilir. Perşembe ve Cuma günlerinde kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler mutluluk verici ,artık hakkınızı kolaylıkla alacağınız zamanlar olacak. Venüs’ün burcunuzdaki seyri sevindirici gezegenlerin birleşmesi hayatınızla ilgili yeni ve ışıltılı bir dönemi getirmekte.


Balık ‘’Hayati kararlar aşamasındasınız’’​

Sevgili Balıklar, haftaya ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı ve Çarşamba müşterilerinizden yana güzel kazançlar elde etmeniz olası artık ödemelerinizi de tekrar kontrolden geçirme zamanı. Perşembe ve Cuma sosyal medya ,uluslararası konular ve yüksek eğitimle ilgili haberlere sevineceksiniz. Hafta sonunda kendi kariyerinizle ilgili yeni planlar yeni bir sektör ya da iş planları yapabilir bunu da ailenizle paylaşabilirsiniz. Venüs’ün Kovadaki seyri size farkındalık ve kişisel gelişim alanında yeni açılımlar sağlamakta. Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesi misali değişiyorsunuz.





Arzum Koyuncu
 
kk kedi (24).jpg

Koç burcu​

Gelecek planlaması yaparken parasal konuları ön planda tutabilirsiniz. Bunu yaparken ise sizi mutlu edecek ve keyiflendirecek hedeflerin de planın içerisinde olmasına özen gösterin. Bu dönem sosyal ilişkilerinizde daha objektif ve eşitlikçi bir tavır takınacaksınız. Özgürlük ise vazgeçilmez kriteriniz olacak. Kendinizi değişik sanatsal aktiviteler içerisinde bulabilir, daha önce denemediğiniz çalışmalar için adım atabilirsiniz. Sosyalleşme aktivitelerini askıya alabileceğiniz bir dönemde olsanız da gideceğiniz yerlere zamanında varmakta güçlük çekebilirsiniz.

Boğa burcu​

Otorite figürleri ile bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Öfke patlamalarından ve ön yargı ile henüz olayın detayını bilmeden agresif tavır takınmaktan kaçının. Kariyer yolunuzu çizerken maddi olarak da ilerlemek için planlar yapabilirsiniz. Hatta bu alanda bazı fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Estetik olarak bazı değişim istekleriniz olabilir. Aniden saç kesimi ya da başka operasyon planları yapabilirsiniz. Bunun için otorite figürleri ile çatışmaktan ziyade onların tecrübelerinden yararlanmakta ve önerilerini dinlemekte fayda var.

İkizler burcu​

Nedenini anlayamadığınız bazı gerilimler yaşıyor olabilirsiniz. Bu gerilimler özellikle rüyalar aracılığı ile kendini gösterecektir. Yabancı dil eğitimi, uluslararası platformlarda yer alma, sosyal medya kullanımında artış söz konusu olabilir. Daha önce farkında olmadığınız bazı yeteneklerinizi keşfetmek, kendinizi daha iyi tanıyabilmeniz için bir fırsat olabilir. Bu konularda harekete geçmek isteseniz de istediğiniz hızda ilerleyemeyebilirsiniz. Daha yavaştan almakta fayda var.

Yengeç burcu​

Bazı harcamalarınızdan dolayı maddi anlamda zorluk çekebilir, kredi ya da başka borçlanma yollarına başvurabilirsiniz. Zevklerinizde bazı değişiklikler, dönüşümler yaşandığını fark edebilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı bırakmanın zamanı geldi. Ani harcamalardan uzak durmalı. Bütçe planlamanızı yapıp buna uygun şekilde hareket etmeye çalışmalısınız. Özellikle modunuzu aşağıya çeken rutinlerinizden kurtulmak için çok uygun bir dönem.

Aslan burcu​

Özellikle dolunay sonrasında ikili ilişkilerde bazı çatışmalar, gerginlikler yaşanmış olabilir. Artık ilişkilerinize daha objektif bir bakış açısı ile yaklaşmanızın vakti geldi. Sizin sevgi gösterme biçiminiz ile karşınızdaki kişinin sevgisini gösterme biçiminin aynı olamayabileceğini fark etmenizde fayda var. Farklılıkları kucaklayın. Fikirsel olarak uyumlu olmanın önemi bu dönem biraz daha ön plana çıkıyor. Yüksek beklentilerinizin önünüze engel olarak çıkmasına izin vermeyin.

Başak burcu​

İşinizin bir ayağı yurt dışı bağlantılı hale gelebilir. Ya da zaten öyle ise biraz daha yoğunlaşabilir. Günlük rutinlerinizi güzelleştirmek için bazı atılımlar yapabilir, hayatınıza biraz daha fazla sanat ve renk katabilirsiniz. Farklı yollar, farklı yöntemler denemekten çekinmeyin. Biraz yavaşlamanızın zamanı geldi. Yaptığınız her ne ise bilerek, farkında olarak ve aklınızı vererek yapın. O işi başka şeyleri ya da bir sonraki adımınızı düşünerek yapmayı bırakın.

Terazi burcu​

Spordan ya da yapacağınız başka faaliyetlerden kaynaklı sakarlıklara dikkat etmenizde fayda var. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ertelediğiniz veya bıraktığınız aktiviteleri tekrar ele almak için uygun bir dönem. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu anlamda aktif ve hareketli bir dönem. Flört hayatınıza bazı kurallarınız yüzünden ket vurarak keyif alacağınız anlara engel olmayın.

Akrep burcu​

Ailenizle daha sık verimli vakit geçirmek için fırsat kollayın. Bu hafta ailenizin göz bebeği olabilirsiniz. Evde keyifli zaman geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Evlilik gündeminize gelebilir. Ani bir şekilde ilişkinize yeni bir boyut kazandırmak isteyebilirsiniz. Bu yeni bir başlangıç da olabilir bir bitiş de. Sizi neyin mutlu edeceğini iyi değerlendirip buna göre adım atmanız için uygun bir dönem.

Yay burcu​

Çalışma ortamınızda bazı gerilimler yaşansa da siz kendinizi iyi ifade edip bu gerilimden kolayca sıyırılabilirsiniz. İletişim anlamında problem yaşamayacaksınız. Yeni bir eğitime başlamak için uygun bir hafta. Kardeşleriniz ya da yakın çevreniz ile ani görüşme planları yapabilirsiniz. Yaşça sizden büyük ya da olgun tanıdıklarınızdan özellikle fikirsel anlamda destek görebileceğiniz bir dönem.

Oğlak burcu​

Çocuklarınız için biraz daha fazla para harcayabilirsiniz. Para girişinde olduğu kadar çıkışında da artış olabilir. Eşinizden, ortaklardan ya da dışarıdan beklediğiniz bir maddi destek gelebilir. Bunun yanı sıra sanatsal faaliyetlere, hobilere ya da sportif aktivitelere yönelip yeni gider kalemleri ve bununla birlikte hobi olarak yürüttüğünüz bu işlerden yeni gelir kapıları da yaratabilirsiniz.

Kova burcu​

Aileniz ile bazı eğitim, seyahat veya taşınma konularından kaynaklı gerilimler yaşayabilirsiniz. Taşınma niyetiniz varsa bununla ilgili harekete geçebileceğiniz bir dönem. Bu hafta aşk kapınızı çalabilir. Flört hayatınızda hareketlenmeler yaşayabilir, eğer ilişkiniz varsa da daha uyumlu ve sevecen bir tavır sergileyebilirsiniz. Rejim yapmak için uygun bir dönem. Daha doğrusu sağlıklı beslenme düzenine geçmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Balık burcu​

Kendinizi geri planda tutma isteğinizin yanı sıra, aynı zamanda da iletişime geçmek, fikirsel paylaşımlar yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle ilişkileriniz ya da sizi mutlu eden konular ile ilgili bazı endişelere sahip olabilirsiniz. Bunlarla ilgili yakın çevreniz ile konuşmanız sizi oldukça rahatlatacaktır. Paylaşım ne kadar az olursa melankolik bir ruh haline bürünmeniz o kadar kolaylaşacak.




Astrolog Damla Güleç
 

kk kedi (7).jpg

1-7 Şubat 2021 Haftasında Burçlar​

'Garip değil mi? Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, İlk vazgeçeceği kişi siz olursunuz!' Sigmund Freud
Haftaya Ay Başak Burcu’nda başlıyoruz. Bir çok konuyla uğraşır şekilde haftaya başlayacağız. Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde Pazartesi öğleden sonra Çarşamba günü öğleden sonraya kadar hayata daha uyum sağlayacak şekilde sarılacağız. Kararsızlıklar da yaşayacak olsak da hesap kitap işi yapıp aykırı davranmaktan kaçınalım. Çünkü haftanın ilk günü Güneş Mars karesiyle gergin saatler geçirebiliriz. Kendi kontrolümüz dışında gelişen olaylara karşı öfke duyabiliriz. Sükunetimizi korumamız gereken bir gündeyiz.

Pazartesi günü Venüs Kova Burcu’na geçiyor. İlişkilerde daha rahat davranacağımız, özgürlük ihtiyacı duyacağımız kimimiz için de ani başlayan ilişkiler veya sıra dışı, beklenmedik başlangıçlar gündeme gelebilir.

Çarşamba günü Ay Akrep Burcu’na geçtikten sonra hafta başında gerginlik yaşayacağımız konuda derinlemesine bir araştırma yapma isteğinde olabiliriz. Endişe ve şüpheli durumlarda zaman zaman zorlanacağız.

Cuma günü akşam Ay Yay Burcu’na geçtiğinde biraz daha rahatlayacağız. Endişelerimizden özgürleşmeyi başarabileceğimiz bir dönem olacak. Nefes alacağız. Ancak hafta sonu Venüs Satürn ile kavuşup sevgi ve maddi konularda baskı hissedebiliriz. İlişkimiz varsa özgürleşme duygusu baskın gelebilir. Hareketlerimizde özgürleşme duygusu ağır basabilir. Özellikle Pazar günü Uranüs’ün de sahneye çıkmasıyla ilişkilerde özgürleşme duygusu ayyuka çıkacak. Kimimiz ilişkilerimizi sonlandırmaya karar verebilecek.

22 Şubat’a kadar Merkür retrosu devam ettiğinden iletişimle ilgili yanlış ifadelere, yanlış anlaşılmalar karşı açık olursanız ve eleştirileri de göz önüne alıp esneklik gösterirseniz Merkür retrosundan faydalanabilirsiniz. Merkür retrosunda yapılacak en iyi şey, geçmişinde ne yaptığını veya ne yapmadığını düşünmektir. Ektiğini biçeceksin nihayetinde, belki bu Merkür retrosu son yol ayrımıdır. Özgürlük kavramı çok baskı bu süreçte.

Bu hafta içerisinde Ay boşlukta olduğu saat aralıklarında yeni kararlar almamaya, imzalar atmamaya, yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat edelim. Ay boşluktayken doğru kararlar alınmaması söz konusu olabilmektedir. Duygusal çalkantılar daha yoğun olabilmektedir:

Ay Boşlukta zamanları:

1 Şubat Pazartesi: Saat 14:10-14:26 arası
3 Şubat Çarşamba: Saat 09:16-17:15 arası
5 Şubat Cuma: Saat 12:20-20:17 arası
7 Şubat Pazar: Saat 09:16-23:52 arası

file.jpg
d8d514_3e02fc4fd54f461e90bf8cbeebd2b9e0~mv2.webp



Koçlar ve Yükselen Koçlar: İletişimin ön planda olacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazartesi gününe arkadaş gruplarınızla ilgili konulara odaklanmaya çalışarak başlayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın davranışlarına karşı ani tepkilerde bulunabilirsiniz. Özellikle Güneş/Mars etkileşimi de sahnede olduğundan öfkeyle yaklaşımda bulunma ihtimaliniz de yüksek. Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde ilişkilerde anlaşmazlıklar, ani patlamalar olabilir. Kendinizi kontrol altında tutmanızda yarar var. Venüs’ün de Kova’ya geçeceği düşünülürse tüm hafta boyunca ilişkisel anlamda sonlanmalar gündeme gelebilir.
Çarşamba günü öğleden sonra parasal konularda gündem oluşabilir. Bu konuda ani karar vermek yerine derinlemesine irdelemeye gayret göstermeli ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.
Cuma günü Ay Yay Burcu’na geçtiğinde dış dünyaya açılıp haftanın gerginliğinden kurtulmak adına farklı konulara ilginizi yönetebilirsiniz. Bir eğitim için adım atabilirsiniz.
Hafta sonu Venüs baskı altında olacağından özellikle ikili ilişkilerinizi ve arkadaş gruplarınızı umursamaz davranışlarınızla sekteye uğratabilirsiniz.

file.jpg
d8d514_5d86030646f0430382480078810a793a~mv2.webp



Boğalar ve Yükselen Boğalar: Venüs’ün Kova Burcu’na geçmesiyle Pazartesi günü kariyer alanınızda bazı gelişmeler olabilir. Ay Başak’ta olduğundan çalışma koşullarında gelişmeler gündeme gelebilir. Başka bir olasılık da aşk ve çocuk konularında takıntılı olduğunuz durumlar canınızı sıkabilir. Tüm bu gelişmelere karşı öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Değişikliği sevmeyen bir burç olarak yapılacak değişikliklere karşı biraz esnek davranmalısınız.
Pazartesi öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçecek ve Çarşamba günü öğleden sonraya kadar devam edecek. Ay Terazi Burcu’ndayken ilişkilerde biraz da uyum söz konusu olacağından işyerinizde gelişen değişikliklere karşı biraz daha ılımlı bakmanız söz konusu olabilir.
Perşembe günü Ay Akrep Burcu’na geçtiğinde ilişkiler gündeme gelecek. İlişkilerde derinleşme duygusunu yaşayabilirsiniz.
Cuma günü Ay Yay Burcu’na geçecek. Parasal konularla ilgili gelişmeler olabilir. Sizin hassas konunuz maddiyat ve bu konuda sonradan problem yaşamamak için rahat davranmayın. Hafta sonu Boğa Burcu’nun da yöneticisi olan Venüs baskı altında olacağından kendinizin özgürlük alanında hissedeceğiniz kısıtlanmışlık duygusunu yoğun yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sağlık konusunu da ihmal etmemelisiniz.

file.jpg
d8d514_a046acc344a048a987ad2f68e2791fcf~mv2.webp



İkizler ve Yükselen İkizler: Haftaya ev ve aile konularına yönelik gündemle başlayabilirsiniz. Venüs Kova’ya geçtiğinden üç hafta boyunca kendinizi sınırlandırdığınız hayata bakış açısında özgürlük adına yeni adımlar atabilirsiniz.
Pazartesi öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde aşk ve çocuk konuları gündeme gelebilir; Güneş/Mars görünmüyle birlikte ağzınızdan çıkan kelimeler kırıcı olabilir. Tepkilerinizde kontrollü olmanız yerinde olabilir.
Çarşamba günü öğleden sonra Ay Akrep Burcu’na geçtiğinde çalıştığınız yer veya sağlıkla ilgili bazı konularda sabit fikirlilik yapabilirsiniz; bakış açınızı esnetmeye çalışmalısınız.
Cuma akşamıyla birlikte Ay Yay Burcu’na geçince hafta sonu da dahil sosyalleşmek adına yaşayacağınız hapis olmuşluk duygusundan dolayı rahatsızlık hissedebilmeniz söz konusu olacaktır. Sosyalleşme mümkün olmadığından dolayı ne zamandır isteyip de başlayamadığınız bir eğitime başlamayı gündeme alabilirsiniz.

file.jpg
d8d514_2041eebc5fb14078a61cd7ef706dc885~mv2.webp



Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Haftaya sosyal medya paylaşımları ve iletişim odaklı bir yaklaşımla başlayabilirsiniz.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçecek ve ev/aile konularında gündem oluşacak. Bazı gelişmelere karşı gerginlik yaşayabilirsiniz, ailenize karşı tepkilerinizde kontrollü bir yaklaşımda bulunmanız iyi olabilir. Venüs de Kova Burcu’na geçtiğinden dolayı arkadaşlarınızla aranızda parasal konularda gerginlik olabilir.
Çarşamba günü Ay Akrep Burcu’na geçecek. Aşk ve çocuk konuları gündeme gelebilir. Şüpheli yaklaşımlarda bulunarak karşınızdakini bıktırmayın. Manipülatif yaklaşımınız olabilir.
Hafta sonu Venüs’ün bulunduğu konum ve aldığı etkileşimlerden dolayı parasal konularda kendinizi baskı altında hissedebilir, ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Borç almanız gerekiyorsa konuyu geçiştirmeden derinliğine inerek değerlendirmeniz yerinde olacaktır.

file.jpg
d8d514_2426faa4f224400784b67979cd4a6c57~mv2.webp



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Pazartesi sabahı gündemimizde maddi konular olabilir. Ödemeler, harcamalar, beklenen paralar gündemde varsa bu konularla ilgili gergin bir gün olabilir.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçince hayatı dengelemeye çalışsanız da Mars/Güneş karesiyle çevrenizdekilere ego gösterisi yapabilirsiniz. Egoyu kontrol altına almada yarar var.
Salı ve Çarşamba günleri, Venüs’ün de Kova’ya geçmesiyle ikili ilişkilerde ve kariyer alanında anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Perşembe gününden itibaren konunun aile ve ortamına geçmesiyle daha manipülatif olma haline bürünebilirsiniz. Aile üyelerinin sizin gibi düşünmemesinden dolayı onları ikna etme çabasına girebilirsiniz. Belki sizin değişmeniz gerekir. Bir de bu noktadan değerlendirmelisiniz.
Hafta sonu Venüs’ün görünümü baskılayıcı ve kısıtlayıcı. Özellikle ikili ilişkilerde karşılıklı baskının çok olmasından dolayı özgürlük adına nefes almak için yeni kararlar alabilirsiniz. Ay da Yay burcunda olunca serde gezmek var, ama nafile.

file.jpg
d8d514_7812c80a52834beab30b72b83902af59~mv2.webp



Başaklar ve Yükselen Başaklar: Pazartesi gününde kendi duygu ve düşüncelerinize yoğunlaşacaksınız. Belki de takıntılı olduğunuz konuları değerlendireceksiniz. Ay sizin burcunuzdayken takıntı konusu saplantı haline gelebilir, dikkatli olun.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde hayata bakış açınızda olumlu değişimlere gitmek isteyebilirsiniz; yansımasını da iş yerinde deneyimleyebilirsiniz. Ama Güneş-Mars karesinden dolayı ani çıkışlar, ani öfke patlamaları olabilir. Özellikle çalışma arkadaşlarınız sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Sizin doğrunuz herkes için doğru olmayabilir. Gerginlikten kaçınmanız gerekir.
Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep Burcu’nda olduğu sürece parasal konular gündeminize düşebilecektir.
Hafta sonu gündeminizde iletişim konusu olabilir. Baskıladığınız cümleler bir çatlak bulup su yüzüne çıkabilir. Düşünmeden ettiğiniz kelimeler karşınızdakini üzebilir. Takıntılarınızı bahane ederek özgürlük yoluna adım atmak isteyebilirsiniz. Üç hafta boyunca Venüs Kova Burcu’nda olduğundan aşk ve çocuk konularında ses getiren adımlar atabilirsiniz.


file.jpg
d8d514_35d8767c96d749219c6c7e7756369a19~mv2.webp



Teraziler ve Yükselen Teraziler: Pazartesi sabahı yalnız kalıp düşünmek istediğiniz bir dönem olabilir. Çalışmalarınızla ilgili değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Çok takılmadan değerlendirmelerinizi yapmalısınız.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde kişisel duygu ve düşüncelerinize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Özellikle Merkür retrosu da olduğundan geçmişinizi bir film şeridi gibi gözler önüne serip kendinizi eleştirebileceksiniz. Kendinize karşı acımasız olmayın. Uyum göstermek adına herkesi haklı görüp kendinizi suçlamayın.
Perşembe günü Ay Akrep Burcu’na geçtiğinde parasal konuları da gündeminize alabilirsiniz. Hafta sonu da çocuğunuzla veya sevdiğiniz kişinin ihtiyacıyla ilgili maddi bir konu gündeme gelebilir. Borç alma konusu düşüncelerde yer bulabilir. Ama parasal olarak da kimseye bağlanmak istemeyeceğiniz bir dönemdesiniz. Kimseden para istemediğiniz gibi birilerinin ihtiyaçları doğrultusunda da baskı hissetmek istemeyeceksiniz.


file.jpg
d8d514_759fa65b550e480d969ac699b951aeb2~mv2.webp



Akrepler ve Yükselen Akrepler: Haftaya arkadaş çevrenizin sorunlarıyla girebilirsiniz. Fazla detaylara takılmadan konuları değerlendirmeye çalışın. Analitik yönünüzü kullanarak çözüme gidebilirsiniz.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Takıntıları çok fazla içselleştirdiğinizden dolayı düşüncelerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak Mars-Güneş görünümünü unutmayın. Zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle kendinize karşı acımasız olmayın.
Perşembe günü Ay Akrep Burcu’na geçtiğinde, özellikle Merkür de retro hareketindeyken geçmişle ilgili değerlendirmelerden yararlanmak adına, şüphelerinizi bir kenara bırakıp olaylara farklı açıdan bakmayı deneyebilirsiniz.
Hafta sonu ev/aile ortamında ve evliliğinizde yolunda gitmeyen konuları dillendirmek isteyebilirsiniz. Özgürlük çanları çalıyor bu dönemde.


file.jpg
d8d514_75da3b0c13f04396a37cbd4be087941d~mv2.webp



Yaylar ve Yükselen Yaylar: Haftaya kariyer hayatınızla ilgili konuları değerlendirerek başlayabilirsiniz.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde Çarşamba öğleden sonraya kadar arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler olabilir. Üzerinizde baskı olduğunu hissetmeniz durumunda iletişimi kesme, koparma gibi deneyimler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep Burcu’ndayken yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Sizin gibi sosyal biri bilinçaltındaki korkularla yüzleşmek yerine programlar yapmak istese de mevcut koşullar nedeniyle, özellikle de hafta sonu bir baskılanma, sınırlanma, hapsedilme duygusu yaşayabilir.
Hafta sonu çalışma arkadaşlarınızın davranışlarını gözden geçirirken kendinizi kandırılmış ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.


file.jpg
d8d514_a6fe912ff80b4875a336913baa12741b~mv2.webp



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Haftaya hayata bakış açınızla ilgili düşüncelere dalarak başlayabilirsiniz. Bir yerlerde yanlış var ve siz bakış açınızı süzgeçten geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Sizin gibi sorumluluk sahibi kişiler olaylar üzerindeki kontrolünü kaybettiğinde hayatı kendilerine zindan edebilirler.
Pazartesi öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde kariyer alanındaki ses yükselmelerine ve gerginliklere dikkat etmelisiniz.
Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep Burcu’ndayken arkadaş çevrenize karşı manipülatif davranışlar sergileyebilirsiniz.
Hafta sonu yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Aşk ve çocuk konularında parasal konular gündeme gelebilir. Parasal baskıdan dolayı kendinizi sıkışmış ve çaresiz hissedebilirsiniz. Ay Yay Burcu’nda olduğundan sizin için sıra dışı da olsa sorumluluklarınızdan kaçma eğilimi olabilir; problemlerin büyümemesi için daha dikkatli bir yaklaşım sergilemeniz gerekebilir.
file.jpg
d8d514_bfb5ef93e9d14114b16f45cf9b315414~mv2.webp



Kova ve Yükselen Kovalar: Haftaya parasal konulardaki gelişmelerle başlayabilirsiniz. Borç, kredi gibi konulara kafa patlatabilirsiniz.
Ay Terazi Burcu’na geçtiği Pazartesi öğleden sonradan Çarşamba öğleden sonraya kadar dış dünyaya açılıp bakış açınızla ilgili devrim yaratma isteğinde olabilirsiniz. Sizi engelleyenler olabilir; öfkenizi kontrol altında tutmalısınız.
Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep Burcu’ndayken kariyer hayatınızdaki konularla ilgili gelişmeler olabilir. Olaylara şüpheyle yaklaşarak kendinizi tedirgin edebilirsiniz.
Hafta sonu özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissederek evden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aile üyelerine karşı sabır göstermelisiniz. Başınıza buyruk olduğunuzdan dolayı baskılanma hissi size ağır gelebilir.

file.jpg
d8d514_e7d158293823433f9a21e18f859fd302~mv2.webp



Balıklar ve Yükselen Balıklar: Haftaya eşiniz, ortağınızla ilgili konuyu gündeme alarak başlayabilir ve etraflıca düşünmek durumunda kalabilirsiniz.
Öğleden sonra Ay Terazi Burcu’na geçtiğinde parasal konularda gerginlik hissedebilirsiniz. Borcunuz varsa bu konuda adım atmak isteseniz de kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Baskı altında olmak sizi duygusal olarak oldukça yıpratabilir. Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep Burcu’na geçtiğinde duygusal olarak derinleşme yaşayacağınızdan kendinizi feda etme enerjisi içerisinde bulup at gözlüğüyle çevrenize bakabilirsiniz. Empatiyle yaklaştığınız ilişkilerde aynı davranışı görmemek sizi karşınızdakine yönelik yaklaşımınızda olumsuz etkileyebilir.
Hafta sonu kariyer alanında değerlendirmeler yaparken, iş yeri değişikliği gündeme gelebilir, ve bilinçaltında biriktirdiğiniz konuları tekrar değerlendirmek için yalnız kalmayı isteyebilirsiniz. Merkür retrosuyla birlikte kendinizi acındırmadan kullanacağınız kelimeleri dikkatli seçmelisiniz.


Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
AstroFameo
 
keddi (6).png


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ​

Sizlerin haftaya başlangıcınız günlük rutininiz ve evlilik ortalıklarla ilgili konularla olacak. Hafta başında yeni insanlarla tanışabilir, eskiden gelen çözüm aradığınız konula üzerine tartışabilirsiniz. Karar almanız gereken bir durum olursa iyi değerlendirip acele etmeyin derim. Haftanın genelinde yine maddi ve manevi değerleriniz açısından stres devam ediyor. Bir süre daha bu konular gündeminizde olmaya devam edecek. Hafta sonuna doğru arkadaşlıklar ve sosyal bağlantılarınızda hareketlilik olabilir. Bu alanda problem yaşanabilir. Yeniliklere gitmek ve bazı konu veya kişilerden vazgeçmek kararı alabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA​

Bu hafta iş ve ikili ilişkileriniz, ailevi konularla ilgili olacaksınız. Kariyer hayatı şu dönem çok yoğun ve uzunca bir sürede bu yoğunluk sürecek. Venüs’ün de bu alana geçiş yapması ile birlikte işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. bir süre önce gündeminizde olan bazı konularda yeniden bir takım gelişmeler yaşanabilir. Cuma günü özellikle kariyer ve iş alanında şanslısınız. Hafta sonu ise biraz gergin olabilirsiniz. Sizi ailevi konular, ebeveynlerle ilgili meseleler kızdırabilir. İletişimde sakinliğinizi korumak zor olsa da kendinizi dizginlemeniz bu ara oldukça önemli.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta ağırlıklı gündeminiz eğitim, yurt dışı bağlantılı konular, uzak akrabalarınızla ilgili olacak. Bu konularda eskiye yönelik veya yarım kalmış konularla daha çok ilgilenmek gerekebilir. Hafta başında çocuklarınız, sevdiğiniz ve hobilerinizle ilgili size mutluluk veren konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonu özellikle pazar günü ailenizle ilgili bir konuda hayal kırıklığına neden olacak bir ilişki problemi yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi günü öğleden sonraya kadar iletişim hızlı olacak. Bir kaç yerde birden olmanız gerekebilir. Daha sonra ailenizle ilgili olacaksınız. Sizi üzen konular varsa bunu evinizde, güvendiğiniz kişilerle ailenizle beraberken çözmeyi isteyeceksiniz. Fakat çarşamba günü burada da ilişkiler gerilebilir. Çocuklar ve ortak kaynaklar, para konuları buna sebep olabilir. Ödemeler ve ortak harcamalar, nafaka, kredi, alacak verecek konularında geçmişten gelen konularda çözüm arayabilirsiniz. Hafta sonu sağlıkla ilgili kendinize özen gösterin ve biraz dinlemek isteyeceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta ikili ilişkiler alanınıza Venüs’ün geçiş yapmasıyla birlikte dikkatler buraya yöneliyor. Belki bir süredir yaşadığınız problemlere çözüm bulabileceksiniz. Bunun için belki zorlanacaksınız fakat Merkür retrosunu da bu alanda yaşadığınızı unutmayın lütfen. Geçmişte yaşananları diğer kişilere açık etmeden önce kendi içinizde bir değerlendirip öyle hareket edin derim.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK
Sevgili Başaklar Merkür sizin yönetici gezegeniniz ve retro harekette. Siz herkesten daha çok dikkatli olmalısınız. Özellikle iş ortamınızda tersliklere karşı temkinli olun. Evraklar, yazışmalar, iş ortamında iletişim konuları yaklaşık üç hafta boyunca dikkat istiyor. Çalışmayanlar ise hizmet aldığı kişilerle problemler yaşayabilir. Venüs bu alanlarda yaşayacağınız sorunların çözümüne kolay ulaşmanız adına size destek verecek merak etmeyin. Ayrıca sağlık konularında da ertelediğiniz bir şeyler varsa eğer bu konuyla ilgilenmeniz açısından tam zamanı.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi günü belki güne başlarken kendinizi pek keyifli hissetmeyeceksiniz ama akşam üzerine doğru Ay sizin burcunuza geçince canlanacaksınız. Bir kaç gün boyunca kendinizle ilgili konularla ilgilenmek hoşunuza gidecek. Venüs Kova burcu geçişi size hayattan keyif almak adına destek verecek. Kendiniz dışında çocuklarınız, hobileriniz, sevdiğiniz insanla ilgili konular ön planda olacak. Herhangi bir ilişki olmayan yükselen Terazi burçları bu hafta yeni biriyle tanışabilirsiniz ve ilişkiniz başlayabilir. Fakat 7 Şubat tarihindeki Venüs Uranüs etkisi ile bu uzun süreli olmayabilir. Aradığınız güvenebileceğiniz bir kişi ve ilişki ise kendinize ve karşınızdaki kişiyi tanımaya biraz zaman verin. Ve en çok sorulan sorulardan “eski sevgili veya eş geri döner mi?” evet dönebilir ama bu durumda olanlarınızda, yeni tanışacak olanlarınızda emin olana kadar acele etmeyin derim.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Bir müddettir ev ve iş kariyer konuları arasında kalıyorsunuz belki. Ve bu hafta başında bu iki alanla ilgili gerginlik yaşayanlarınız olabilir. Oysa siz şu bir kaç gün yalnız kalıp biraz dinlenmek istiyor olabilirsiniz ama bu pek mümkün değil gibi görünüyor. Aile içinde özellikle ebeveynlerinizle ilgili gerginlikler ve iletişim de yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Çarşamba günü öğleden sonraki saatlerde kendinizi toplayıp konuya kendi tarzınızla yaklaşarak el koyacaksınız. Bunu yaparken sakin olmalısınız. Bu arada evinizde kullandığınız cihazların arızaları da Merkür gerilemesi sürecinde sorun olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk üç günü daha çok gelecek hedefleriniz ve sosyal çevre ile olan bağlantılarınızla ilgili olacaksınız. İş ortamınız, günlük rutininiz hareketlenmeye devam ederken yakın çevre iletişimde yaşanabilecek olan problemler oluşabilir. İletişim kurarken sakin olması gereken taraf daha çok sizsiniz. Çünkü Merkür sizin iletişim alanınızda geriliyor. Bu alanda ilerlerken iletişimle ilgili her türlü aksaklığa karşın tetikte olmalısınız. Neyse ki Venüs’ün de bu alana geçmesiyle problemleri kolaylıkla çözebileceksiniz. Bazı yükselen Yay’lar hafta ortasından sonuna kadar yalnız olmak isteyecekler. Fakat özellikle perşembe günü bu pek mümkün olmayacak. Cuma günü bir süredir görüşmediğiniz bir yakınınızla veya eski bir iş ortağınızla tekrar bağlantı kurabilecek veya haberini alacaksınız. Burada duyacaklarınız sizi kızdırabilir, sağduyulu davranmaya, birden tepki vermemeye gayret etmelisiniz. Hafta sonu ise enerjiniz yüksek ve keyifli olacaksınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi günü ve takip eden iki gün boyunca işinizle ilgili olacaksınız. Elinize bir miktar para geçebilir. Süregelen para konularıyla ilgili problemlerinize çözüm bulabileceksiniz. Fakat bunu akıllıca değerlendirmelisiniz çünkü elinize geçen para geldiği gibi gidebilir. Finansal konularınızda özellikle perşembe günü karışıklıklar, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Hafta ortası daha çok arkadaşlarınız, sosyal alanlar ve gelecek planlarınızla ilgili plan projeler odağınızda olacak. Hafta sonu biraz dinlenmek isteyeceksiniz. Fakat yine parayla ilgili konular size pek rahat vermeyecek gibi görünüyor. Meydana gelen gelişmelerde, alacağınız karalarda gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte neredeyse bütün gezegenler sizin burcunuzda. Hayat sizin için çok hareketli. İlgilenmeniz ve yapmanız gereken bir çok konu içerinde kaldığınız yorucu bir süreç belki. Aile konuları sizi en çok geren şeylerin başında. Ailevi sorumluluklar özellikle ebeveynlerinizle ilgili konular gerilim yaratıyor olabilir fakat sakinliği elden bırakmayın. Bir müddet bu böyle devam edecek. Süreci kontrol edebilmek için az da olsa kendinize biraz zaman ayırmaya çalışmalısınız. Çarşamba gününden itibaren hafta sonuna kadar iş yoğunluğunuz artıyor. Perşembe günü özellikle eve ve iş arasında kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ise eski arkadaşlarınızla görüşmek, kafanızı dağıtmak, biraz keyif yapmak isteyeceksiniz. Kendinize bunun için biraz izin verin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Hafta başında ortak gelir ve giderler, harcamalar, borç, kredi ve belki miraslar konusu gündeminizde olacak. Enerjiniz içe dönük pek keyfiniz yok gibi. Yakın çevre ile olan iletişim, kontrolünüz dışında gelişen olaylar pazartesi günü buna iyice tuz biber olabilir. Perşembe günü de öyle…Yakın çevreniz, akrabalarınız, uzak mesafe iletişim konuları, hukuksal konular problem olabilir. Çok fazla geri planda kalıp sorunları çıkmaza sokmamak adına biraz gayret etseniz iyi olur. Eğitim hayatı olan yükselen Balık burçları için bu problemler eğitim hayatıyla ilgili de olabilir. Kendi kendinize kaldığınız zamanlarda manevi çalışmalar yaparak dengeye gelmeye çalışın. Aslında bilinçaltınızdaki problemlerin çözümü için alacağınız profesyonel destek için şu sıralar tam zamanı diyebilirim.




Özlem Tok
 
X