• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.87 lik adam beni reddetti

taciss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
64
10
298
Calistigim işyerinde bir erkek vardi , hemen hemen her gün iş cikisi beraber gezerdik, bende onla iliski yasayicagami söyledim, oda bana senin boyun bana göre uzun dedi, isterse dünya güzeli olsun uzun boylu bir kizla olamam dedi, geçen halamda bana sana en az 1.95 boyunda erkek lazim dedi, cok üzgünüm kizlar

Boyum . 179

Onun boyu 1.87

Herkes istediği gibi birini beğenebilir de olumsuz eleştiriyle kırıcı söylemek... Bişi diyim mi... Hayâl ettiğim boydasın. Ablacığım keşke senin boyunda olsaydım. Aşırı güzel bir şey. Ya... Ben de artık insanlara tepeden bakabilmek istiyorum :D Abla inanamıyorum uzun boyu nasıl millet eleştirebiliyor?! Sinirlerim bozuldu. Ulan bir cm daha uzayabilmek için ameliyat oluyor millet. Ben işte, kısayım diye bunalımlara giriyorum. Ne demek uzunluğu eleştirmek?! Manken gibi hatunsun yanına da biscolata tadında biri yakışır, kıymetini bil abla. Saçmalık saçmalık konuşmasın diğer insanlar da :D

ne insanlar var yaa.vallahi sasiyorum.sizdeki boy bende olsaydi begenmeyen begenmeseydi.bende onlara tepeden bakar seni begenen kim ki? derdim..insanlarin belli istekleri olabilir karsidakinden ama fiziksel ozellik baska biseydir.sizin görüşünüzü boyunuzu posunuzu begenmeyen adamdan hayr gelmez zaten.takmayin kafaniza masallah Allah vermis ne güzel.sizi herseyinizle bir butun olarak sevecek bir insan cikar umarim karsiniza..

Millet uzun boylu manken gibi hatun istiyorken bu adam ilginçmiş.
Anlaşılan boy bahane ...

Boy kadar kilo da önemli :kahve:
İnce uzun birine hayır diyen erkeğin aklına şaşarım :KK43:

Manken gibiymişsin işte ne güzel.

185 de olur 190 da gayet yakışırsınız.

Kalıplara sokmasın kimse.

Gerçi ben çok kızamıyorum, sonuçta herkesin bir estetik zevki var. Ben de kısa boylu erkek sevmem mesela, etkilenmem yani kısa boylu bir erkekten. Kimi kısa boyu etkileyici bulur, kimi uzun boyu. Bazıları çok zayıf sever, bazıları etli butlu. Çok takılmayın, demek ki uzun boylu kadınları çekici bulmuyor. Olabilir deyin geçin.

Bunu kırıcı bir şekilde söylemediyse, ilişkiye başladıktan sonra söylemiyorsa vs, daha baştan bu şekilde reddediyor olabilir.

karşı taraf kendini yetersiz hisseden ve özgüveni düşük biri belli ki. benim de boyum 1.77 benden kısa olduğu için komplekse giren ve görüşmeyi bitiren birkaç erkek oldu. ha tabi mazeret başka bir şey gösterdiler ama insan anlıyor gerçek nedeni. ama senin durumda adam senden daha uzun. demek ki o iyice minyatür kadınlardan hoşlanıyormuş. boyumuza posumuza kurban olsun millet boşver aksini söyleyenleri.

Banada bahaneymis gibi geldi...
Uzun boylu birini istemeyebilir ama söyleyis tarzi kirici.

serdar ortaç ve chloe çiftini örnek vermek istiyorum. çağla şikel emre altuğ vs vs vs vs ki bu adam senden uzun. belki ciddi böyle prensip sahibidir ama bana bahane gibi geldi.

Seni uzmemek icin boyunu bahane etmis canim 79 avatar mi sanki kendisi de uzun sacma yani

uzun boylu erkekler genelde mınyon bayanlardan hoslanır

uzun boylu erkekler genelde mınyon bayanlardan hoslanır

Tam konuyu okuduktan sonra bunu yazacaktım ve bu yorumunu gördüm. Genelde erkekler nedense minyon kızlardan hoşlanıyor. Bunun sebebini de merek etmiyor değilim hani.

Selvi gibi uzun boylu olmak güzeldir. Hiç canınızı sıkmayın istemiyorsa paşa gönlü bilir. Herkesin kendi tercihidir.

İnşaAllah sizi siz olduğunuz için seven, her şeyiyle sizi beğenen yağuşuklu, anlayışlı, hayırlı bir adam karşınıza çıkar.

Allah her şeyin hayırlısını versin inşaAllah.

Tam konuyu okuduktan sonra bunu yazacaktım ve bu yorumunu gördüm. Genelde erkekler nedense minyon kızlardan hoşlanıyor. Bunun sebebini de merek etmiyor değilim hani.

Selvi gibi uzun boylu olmak güzeldir. Hiç canınızı sıkmayın istemiyorsa paşa gönlü bilir. Herkesin kendi tercihidir.

İnşaAllah sizi siz olduğunuz için seven, her şeyiyle sizi beğenen yağuşuklu, anlayışlı, hayırlı bir adam karşınıza çıkar.

Allah her şeyin hayırlısını versin inşaAllah.
Konu sahibi ben değilim :)

Konu sahibi ben değilim :)
Biliyorum senin olmadığını. Ne demek istediğimi anlatamadım sanırım.

Konu sahibine senin yazdıklarını yazacaktım ve senin de aynı şeyi yazdığını görünce bunu dile getirmek istedim.

(Belki konu sahibine de aynı yorumda cevap verdiğim için yanlış anlaşılmış olabilirim. Bunu düşünemedim :) )

Son düzenleme:
Back
X