• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.87 lik adam beni reddetti

Biliyorum senin olmadığını. Ne demek istediğimi anlatamadım sanırım.

Konu sahibine senin yazdıklarını yazacaktım ve senin de aynı şeyi yazdığını görünce bunu dile getirmek istedim.

(Belki konu sahibine de aynı yorumda cevap verdiğim için yanlış anlaşılmış olabilirim. Bunu düşünemedim :) )
Evet konu sahibine de cevap vermişssin , o yüzden sonunda ben sandın sandım
Neyse :)

:super:Takma kafana masallah manken gibisin tabi fazla kilon yoksa

Canım bende Uzunum ve sen normalsin iyisin. O adam bahane etmiş . O etti diye de dünyanın sonu degil . Önüne bak. Millet kisayim diye üzülür. Senin boyunda arkadaşlarım var sevgilileride uzun . Bu adında sıkıntı var. Yani belki de kendi uzun diye mini boy istiyo olabilir bazı erkek ler öyle oluyo zevk meselesi boşver :KK46:

Calistigim işyerinde bir erkek vardi , hemen hemen her gün iş cikisi beraber gezerdik, bende onla iliski yasayicagami söyledim, oda bana senin boyun bana göre uzun dedi, isterse dünya güzeli olsun uzun boylu bir kizla olamam dedi, geçen halamda bana sana en az 1.95 boyunda erkek lazim dedi, cok üzgünüm kizlar

Boyum . 179

Onun boyu 1.87
GERÇEKTEN SAÇMALIK ÖTESİ ! Bundan sonra geri gelse de sen kabul etmezsin zaten böyle bir insanla işin olmamalı..

uzun boylu erkekler genelde daha minyon ufak tefek istiyor etrafımda gördüğüm kadarıyla hatta arkadaşın eşi bodur tavuk her dem piliç diyormuş eşine

Back
X