- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
Kesinlikle..Ne şeref yoksunu adamlar var ya. Bide hala para derdinde.
Kadini kapatip, sonra da aldatmak ayri bir ironi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle..Ne şeref yoksunu adamlar var ya. Bide hala para derdinde.
Kadini kapatip, sonra da aldatmak ayri bir ironi
Ben öyle düşündüm ama nanaya üzülüyorum. Lohusa döneminde, aşılmıştı diye hayatını kapattı resmen ne bileyim bide ben gidersemkimoyu nanayı ve hirayı hayatından çıkar kafa mis pırıl pırıl olacak
Yapamaz mı?bildigim kadariyla burada meslegini yapamaz. baska dallara yonelmeli ama once cesaretini toplamali. hakkinda hayirlisi olsun.
O iş telefonla olmaz ama yaKimo kullanmıyor diye kızın kullanmasını da istemiyormuş numarasını alayım ben en iyisi
İkisini tanıştırdığımda olup olmayacağından emin değildim. Kimoyu çok tanımıyordum en azından ailesini. Hayatlarını mahvedeceğim bilsem o telefonu elime bile almazdım. Nananın İstanbul'da kimo dışında tanıdığı bir ben varım, Antalya'da da genel arkadaşlar işte..hahaha o değil de ikisinin hayatını da mahvetmişsiniz
aslında sizin yapacağınız hiçbir şey yok. siz ebeveynleri değilsiniz nana ve kimonun. sizi mutsuz ediyorlarsa ikisini de çıkarın hayatınızdan.
aslında hep böyledir. kötü olursa ilişki tanıştıran kişide patlar durum.
siz aracı olmasaydınız da ikisinin hayatı farklı olmayacaktı emin olun . nana yine kendine öyle bi eş bulacaktı, kimo da yine evlendiği kadını aldatacaktı.
Dogumdqn sonra yuklu bir tazminat ve nafaka alip bosansin. Baska caresi yok.Merhabalar;
Başınızı ağrıtmak değil derdim, fakat ufak bir konuda "farklı bakış açılarına" ihtiyaç duyduk.
Sizlere şöyle özetmelek gerekirse durumu;
Benim bir kız arkadaşım var. Nana diyelim. Nana Rus bir bayan, 3 sene önce Antalya'da tanışmıştık, bu hayatta sadece annesi var. Nana Türkiye'ye yerleşmek istediğini söylerdi, biraz biraz Türkçe öğrendi, tabi şuan gayet konuşabiliyor. Nana burada sağlıklı bir şekilde kalabilmek için evlenmeyi uygun bulduğunu söyledi, aslında Türkiye'ye gelmeden önce de bu fikir aklındaymış. Sonraları benim İstanbul'da bir arkadaşım vardı, pek samimi olmadığım ama tanıdığım biriydi, evlenmek istiyordu, ona da kimo diyelim. Ben kimoyu nanayla tanıştırmak için Antalya'ya davet ettim, geldi. Konuştular görüştüler anlaştılar. Fakat nananın annesi kilodan hoşlanmadı, bir akşammış kafede tartışmışlar anne ve kimo, kimo nanaya "eğer annen varsa ben yokum" demiş ne haddineyse. (Duyunca kızmıştım) işin tuhaf tarafı nananın "anne sen Rusya'ya dön ben kimoyla burada yaşayacağım" demesiydi. İşin boyutu burdan sonra değişiyor. Ben İstanbul'a döndüm, kimo ve nana kısa sürede evlilik kararı aldılar ve İstanbul'a geldiler. Kimo muzhip bir ailenin ortanca çocuğu, kapalı görüşlü, kendi hallerinde diyelim. Fakat kimo tabip. Okumuş-gelişmiş. Nana da farklı değil, o da hukuk mezunu. Nana kimonun ailesiyle tanıştığında yanında ben yoktum, fakat tüm haberlerini aldım. İlk başta bu olmaz gibi söylemler olsa da nana kafayı koymuş evlenicem diyor. Kimo da aynı fikirde olsa ki nanaya "kapan, bir süre burada (ailemle) yaşayalım, daha sonra bizim evimiz olur" demiş. Nana da kabul etmiş, kapandı. Tabi nana Türkiye'de tek. Nananın diğer hayatı bırakıp bu hayata girmesi beni şaşırttı aslında. İçmeyi, eğlenmeyi, gezmeyi, süslenmeyi seven ve uygulan biriydi. Bu hayatta (muzhipliğin ağır bastığı) yaşayabilmesini enteresan karşıladım doğrusu. Nana çok sürmedi hatta muhtemelen gerdekte hamile kaldı. Nanaya "ilk önce alış demiştim. Hemen kendini bağlama." Bendeki de iş, daha ne kadar bağlanacak ki? Ben nanayı tanıyorum, fakat kimoyu nanadan daha iyi ve daha önceden tanıyorum. Tabi nananın yanında oluyorum o ayrı.
Evet, genel hikayeyi anladınız sanıyorum, sorunumuz şurada başlıyor.
(1 yıl öncesinden bahsediyorum)
Nana 4 aylık evliyken, (3 aylık hamile) kimo Türk bir kadınla görüşmeye başladı. Ben bunun çok samimi olacağını düşünmedim. Aradan çok süre geçmedi, kimo bana birinden hoşlandığını söyledi. Saçmalama dememden tutun adam değilsine kadar gitti muhabbetim. Yok anlamadı kas kafalı. Zaman geçti arkadaşlar, kimo nana ile anlaşamaması başladı. Tabi nananın en büyük problemi kimonun annesiyle anlaşamamasıydı.
Nanaya çok üzülmekle birlikte çok kızıyordum. Bir adam için anneni bıraktın, bambaşka bir ülkeye tek başına kime güvenerek??? Tabi kimoya babadan daha çok kızdım, madem aldın bu kızı derdin neydi neden evlendin hadi evlendin neden çocuk???
1 yıl öyle böyle geçti. Nana Doğum yaptı, kimo Türk kadınla birlikteliğini sürdürüyor hatta ona aşık. Kimo şimdilerde nanadan ayrılma planları yapıyor, neymiş Türk kadını alacakmış. Sen gavatsın onu da bırakırsın dedim, acaba tanıştırmakta hata mı ettim ama nerden bilebilirdim ki?
Nana bu arada çok isyankar oldu, haklı da.
Kimo da ne yaptığını bilmiyor gibi birşey..
Sizden istediğim biraz empati.
Bu ikisini de samimi şekilde tanıyorum, konuşuyorum. Ne olmalı bunların hayatında, nanaya akıl veren bir ben varım, kimonun da kararlarında etkim var.
Sizce bu yolda nasıl doğruluk bulunur?
nana ve kimo ayrılsın. nana bir iş bulsun. oturma izni ve calıma izni alsın.cocuguna da baksın. adamdan da nafaka alsın.Merhabalar;
Başınızı ağrıtmak değil derdim, fakat ufak bir konuda "farklı bakış açılarına" ihtiyaç duyduk.
Sizlere şöyle özetmelek gerekirse durumu;
Benim bir kız arkadaşım var. Nana diyelim. Nana Rus bir bayan, 3 sene önce Antalya'da tanışmıştık, bu hayatta sadece annesi var. Nana Türkiye'ye yerleşmek istediğini söylerdi, biraz biraz Türkçe öğrendi, tabi şuan gayet konuşabiliyor. Nana burada sağlıklı bir şekilde kalabilmek için evlenmeyi uygun bulduğunu söyledi, aslında Türkiye'ye gelmeden önce de bu fikir aklındaymış. Sonraları benim İstanbul'da bir arkadaşım vardı, pek samimi olmadığım ama tanıdığım biriydi, evlenmek istiyordu, ona da kimo diyelim. Ben kimoyu nanayla tanıştırmak için Antalya'ya davet ettim, geldi. Konuştular görüştüler anlaştılar. Fakat nananın annesi kilodan hoşlanmadı, bir akşammış kafede tartışmışlar anne ve kimo, kimo nanaya "eğer annen varsa ben yokum" demiş ne haddineyse. (Duyunca kızmıştım) işin tuhaf tarafı nananın "anne sen Rusya'ya dön ben kimoyla burada yaşayacağım" demesiydi. İşin boyutu burdan sonra değişiyor. Ben İstanbul'a döndüm, kimo ve nana kısa sürede evlilik kararı aldılar ve İstanbul'a geldiler. Kimo muzhip bir ailenin ortanca çocuğu, kapalı görüşlü, kendi hallerinde diyelim. Fakat kimo tabip. Okumuş-gelişmiş. Nana da farklı değil, o da hukuk mezunu. Nana kimonun ailesiyle tanıştığında yanında ben yoktum, fakat tüm haberlerini aldım. İlk başta bu olmaz gibi söylemler olsa da nana kafayı koymuş evlenicem diyor. Kimo da aynı fikirde olsa ki nanaya "kapan, bir süre burada (ailemle) yaşayalım, daha sonra bizim evimiz olur" demiş. Nana da kabul etmiş, kapandı. Tabi nana Türkiye'de tek. Nananın diğer hayatı bırakıp bu hayata girmesi beni şaşırttı aslında. İçmeyi, eğlenmeyi, gezmeyi, süslenmeyi seven ve uygulan biriydi. Bu hayatta (muzhipliğin ağır bastığı) yaşayabilmesini enteresan karşıladım doğrusu. Nana çok sürmedi hatta muhtemelen gerdekte hamile kaldı. Nanaya "ilk önce alış demiştim. Hemen kendini bağlama." Bendeki de iş, daha ne kadar bağlanacak ki? Ben nanayı tanıyorum, fakat kimoyu nanadan daha iyi ve daha önceden tanıyorum. Tabi nananın yanında oluyorum o ayrı.
Evet, genel hikayeyi anladınız sanıyorum, sorunumuz şurada başlıyor.
(1 yıl öncesinden bahsediyorum)
Nana 4 aylık evliyken, (3 aylık hamile) kimo Türk bir kadınla görüşmeye başladı. Ben bunun çok samimi olacağını düşünmedim. Aradan çok süre geçmedi, kimo bana birinden hoşlandığını söyledi. Saçmalama dememden tutun adam değilsine kadar gitti muhabbetim. Yok anlamadı kas kafalı. Zaman geçti arkadaşlar, kimo nana ile anlaşamaması başladı. Tabi nananın en büyük problemi kimonun annesiyle anlaşamamasıydı.
Nanaya çok üzülmekle birlikte çok kızıyordum. Bir adam için anneni bıraktın, bambaşka bir ülkeye tek başına kime güvenerek??? Tabi kimoya babadan daha çok kızdım, madem aldın bu kızı derdin neydi neden evlendin hadi evlendin neden çocuk???
1 yıl öyle böyle geçti. Nana Doğum yaptı, kimo Türk kadınla birlikteliğini sürdürüyor hatta ona aşık. Kimo şimdilerde nanadan ayrılma planları yapıyor, neymiş Türk kadını alacakmış. Sen gavatsın onu da bırakırsın dedim, acaba tanıştırmakta hata mı ettim ama nerden bilebilirdim ki?
Nana bu arada çok isyankar oldu, haklı da.
Kimo da ne yaptığını bilmiyor gibi birşey..
Sizden istediğim biraz empati.
Bu ikisini de samimi şekilde tanıyorum, konuşuyorum. Ne olmalı bunların hayatında, nanaya akıl veren bir ben varım, kimonun da kararlarında etkim var.
Sizce bu yolda nasıl doğruluk bulunur?
şöyle tam manası ile suc sende denilmez kimo % 40 % nana %40 ana da bir isim bulalım : naki ol %20 de sende hata varİkisini tanıştırdığımda olup olmayacağından emin değildim. Kimoyu çok tanımıyordum en azından ailesini. Hayatlarını mahvedeceğim bilsem o telefonu elime bile almazdım. Nananın İstanbul'da kimo dışında tanıdığı bir ben varım, Antalya'da da genel arkadaşlar işte..
sunu unutmayın ruslar bizden farklı düşünür. onlar severse isterse karılık yapacvagım derse kolayına ayrılmazlar. eşlerine de cok baglılardır. evlerine filan. calışır yemek yapar cocuk dogurur buyutur uzerine evin badanasını yaparlar üzerine kv bakarlar... uhhuu... dunyada baş edemeyecegim 3 ırk var. ruslar-ukrayna-moldovyaŞimdi Nana kimonun türk kadınla görüşmesinı biliyor ve hala boşanmıyorsa sırf maddiyattan zaten onun yaşaması gereken hakettiği hayat buymuş birşey yapamazsınız. Nafaka alabileceginden haberi yok mu kendisinin hem de kocası kendisini aldatırken? Boşansın karşısına ileride düzgün ahlaklı bir insan illaki çıkar. Hani tek çocukla bir başına yaşamak istemiyorsa.
türkiye rusyaya göre daha güzel. her acıdan.Nana da ki bu Türkiye ısrarı neden
O zaman bu kadar fedakar ve iyi niyetli bi insanın üzülmesine izin vermeyin iyi niyetli diye saf yerine konulmasına izin vermeyin gitsin belki de aradığı mutluluk dışarıda karşısına çıkacak onun mutlu olmaya sevilmeye hakkı var her kadın gibi. Ve hangi ırktan olursa olsun hicbir kadın aldatılmayi istemez ve fiilen birşey yapamıyor bile olsa kabullenemez. Ama işte o yapa miyor kısmını kendi kendine yaşatıyor bence Nana hanım kız siz onun gözünü açmalısınızsunu unutmayın ruslar bizden farklı düşünür. onlar severse isterse karılık yapacvagım derse kolayına ayrılmazlar. eşlerine de cok baglılardır. evlerine filan. calışır yemek yapar cocuk dogurur buyutur uzerine evin badanasını yaparlar üzerine kv bakarlar... uhhuu... dunyada baş edemeyecegim 3 ırk var. ruslar-ukrayna-moldovya
Kız sen niye kötüledin ruslari.Kimo otursun nana çalışır onada bakar aldatılsa kabulde eder onlar için aıradışı bişey değil bu.
Tatile gelip bizim yüzüne tükürmeyeceğimiz adamlarla evleniyolar ilk sebep kıskanılmak sahiplenmek bu çok hoşlarına gidiyo.
İkinci sebep ise Rusyada maaşlar çok çok düşük burda asgari ücret bile onlar için çok büyük para öğretmen doktor avukat hertürlü meslekten insan gelip ya çocuk bakıyo ya hasta işte çok burda onlara.
Boşver karışma aldatıldığını bilse boşanmaz o amacı zaten bi türkle evlenip yerleşmekmiş ahmet mehmet kimo farketmezdi ona.
avukatlik korumali meslek mi bilemiyorum. arastirin. bazi meslekleri sadece Turk vatandaslari yapabilir. ogretmenlik gibiYapamaz mı?
Bilmiyordum onu..
başka işe atılmaz nana, kız korkak.
ben konu sahibi degilim. ama konu sahibi bunu okur sanırım... :)
O zaman bu kadar fedakar ve iyi niyetli bi insanın üzülmesine izin vermeyin iyi niyetli diye saf yerine konulmasına izin vermeyin gitsin belki de aradığı mutluluk dışarıda karşısına çıkacak onun mutlu olmaya sevilmeye hakkı var her kadın gibi. Ve hangi ırktan olursa olsun hicbir kadın aldatılmayi istemez ve fiilen birşey yapamıyor bile olsa kabullenemez. Ama işte o yapa miyor kısmını kendi kendine yaşatıyor bence Nana hanım kız siz onun gözünü açmalısınız