• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ağustos transfer günü belli olan kimler var

Aslında görmemek daha iyi insan sürekli araştırıyor tutacak olan tutuyor zaten

Öyle ama eşim biraz pimpirikli şuan da bile doktor tsh için bişey olmaz dedi ama eşim yine mi ertelesek diyo

İlaç kullanmıyor musunuz rahim hazırlığı için zaten

Hadi inşallah Rabbim kucağımızi boş

birakmasin ben de Perşembe günü transfer olacağım yarından itibaren Protestana başlıyorum
Bilmediğim için bir soru sormak istiyorum umarım sizin de bilginiz vardır transfer olacağınız için buna dayanarak da soruyorum şimdi mesela bizim vücudumuzda atıyorum on yumurta var onu da toplanıyor mu yoksa on yumurtanın onu da toplanamıyor mu bunu merak ediyorum

Bilmediğim için bir soru sormak istiyorum umarım sizin de bilginiz vardır transfer olacağınız için buna dayanarak da soruyorum şimdi mesela bizim vücudumuzda atıyorum on yumurta var onu da toplanıyor mu yoksa on yumurtanın onu da toplanamıyor mu bunu merak ediyorum
Yumurtaların hepsi toplanıyor uygun olanlar işlem yapılıyor

Hadi inşallah Rabbim kucağımızi boş

birakmasin ben de Perşembe günü transfer olacağım yarından itibaren Protestana başlıyorum
Bnde cumartesi olacağım pazartesiden itibaren progestan prednol tetra duphaston kullanmam gerekiyor en korktuğumda progestan nasıl kullanacağım zor olur

Back
X