- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi umutsuzmayis
Kimler benim gibi 1 ağustosta transfer bekliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gideyim de belki bana da o tarihi verir ozaman yazarım buraya :)Kimler benim gibi 1 ağustosta transfer bekliyor
Sizin Adetin kaçıncı günü oluyor o günlerBen 30 yada 31 temmuzda transfer olacağım sizin kaç embiryomuz var kaliteleri nasıl
5 tane kaliteleri iyi denildi ama detaylı olarak ne derecede bilmiyoruz yarın embriyolog arayıp söyleyecekBen 30 yada 31 temmuzda transfer olacağım sizin kaç embiryomuz var kaliteleri nasıl
Merakla bekliyorumYarın gideyim de belki bana da o tarihi verir ozaman yazarım buraya :)
İnanın hiç saymıyorum vallaSizin Adetin kaçıncı günü oluyor o günler
Taze transfer o zaman sizin5 tane kaliteleri iyi denildi ama detaylı olarak ne derecede bilmiyoruz yarın embriyolog arayıp söyleyecek
Yok dondurulmuş ama bize sözel iyi denildi transfer öncesi kalitelerini yazılıda görmek istiyoruzTaze transfer o zaman sizin
Pazartesi gününden itibaren başlayacağımİlaç kullanmıyor musunuz rahim hazırlığı için zaten
Tarih belli oldu muYarın gideyim de belki bana da o tarihi verir ozaman yazarım buraya :)
birakmasin ben de Perşembe günü transfer olacağım yarından itibaren Protestana başlıyorumPazartesi gününden itibaren başlayacağım
Bilmediğim için bir soru sormak istiyorum umarım sizin de bilginiz vardır transfer olacağınız için buna dayanarak da soruyorum şimdi mesela bizim vücudumuzda atıyorum on yumurta var onu da toplanıyor mu yoksa on yumurtanın onu da toplanamıyor mu bunu merak ediyorumHadi inşallah Rabbim kucağımızi boş
birakmasin ben de Perşembe günü transfer olacağım yarından itibaren Protestana başlıyorum
Yumurtaların hepsi toplanıyor uygun olanlar işlem yapılıyorBilmediğim için bir soru sormak istiyorum umarım sizin de bilginiz vardır transfer olacağınız için buna dayanarak da soruyorum şimdi mesela bizim vücudumuzda atıyorum on yumurta var onu da toplanıyor mu yoksa on yumurtanın onu da toplanamıyor mu bunu merak ediyorum
Bnde cumartesi olacağım pazartesiden itibaren progestan prednol tetra duphaston kullanmam gerekiyor en korktuğumda progestan nasıl kullanacağım zor olurHadi inşallah Rabbim kucağımızi boş
birakmasin ben de Perşembe günü transfer olacağım yarından itibaren Protestana başlıyorum
Teşekkür ederim ben merak ettiğim için sormuştumYumurtaların hepsi toplanıyor uygun olanlar işlem yapılıyor