- 18 Ağustos 2025
- 48
- 10
- 1
- 27
- Konu Sahibi anneadayi98
-
Merhaba canım ben bugun oldum transferKimse yok mu
Hadi hayırlısı olsun şimdiden, nasil geçti kac embriyo transfer edildi ?Merhaba canım ben bugun oldum transfer
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun . Nasil geçti? Neler yapıyorsunuz?Ben 1 aralikta oldummm 3.gun embriyosu bi tane
Hahah:) ne olacak bu halimiz yaaa , vallahi daha cok vat trst gününe sabirsizlaniyorumHafif ev işleri ve bolca dinlenme ilaclarimi zamaninda alma ve hamile gibi hissetme davranma totemiyle:))
Kocişim evi süpürüyor ben de ayva yiyerek onu seyrediyorum
Ayni yastayiz galibaaaabenim eşimde yıllık izine cikti. Robot süpürge yapıyor ama iştahım tavan saat başı birseyler istiyorum adam mutfaktan çıkamıyor
Evet hayirlisi hakkimizda sagliklisiyla var olsun dogsunlarHahah:) ne olacak bu halimiz yaaa , vallahi daha cok vat trst gününe sabirsizlaniyorum
Evet 27 :)Ayni yastayiz galibaaaa
Ay aminnnn inşallahEvet hayirlisi hakkimizda sagliklisiyla var olsun dogsunlar
Ilk denemen mi benim ilkEvet 27 :)
Estrofem 3×1Ay aminnnn inşallahhangi ilaclari kullanıyorsunuz?
Iyı gectı suanlık uzanıyorum dınlenıyorum benımkı anestezılı oldu cunku tek embrıyo transfer oldum bu ıkımcı denemem sızın kacımcı ve problem neydıHadi hayırlısı olsun şimdiden, nasil geçti kac embriyo transfer edildi ?
Benim 4. Deneme , pikos ve pıhtılaşma sorunu , anestezili neden tercih e ttiniz acaba ?Iyı gectı suanlık uzanıyorum dınlenıyorum benımkı anestezılı oldu cunku tek embrıyo transfer oldum bu ıkımcı denemem sızın kacımcı ve problem neydı
Yaa hıcbırı tutmadımı suan farklı olarak bırsey yapıldımı. Benım rahım agzı bıraz sıkıntılı katater cok zor gecıyor agrılı oluyor onyuzden bu sefer anestezı aldımBenim 4. Deneme , pikos ve pıhtılaşma sorunu , anestezili neden tercih e ttiniz acaba ?
1 tane tuttu ilaclari bırakınca kalbi durdu. Sonrasında test yaptim muhtemelen pıhtılaşma oldu. Ve başka klinikte yapmıştım diğerlerini. Cok düşük progesteron değerleriyle transfer yapmışlar bunu da kendim araştırarak buldum . Hemen embriyolari başka yere taşıdım burda oldum transfer beklemedeyimYaa hıcbırı tutmadımı suan farklı olarak bırsey yapıldımı. Benım rahım agzı bıraz sıkıntılı katater cok zor gecıyor agrılı oluyor onyuzden bu sefer anestezı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?