- 18 Ağustos 2025
- 76
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi anneadayi98
2 güncük var aramızda hayirli güzel haberlerimiz olur inşallahYok 13 Aralık 3. Gün emriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 güncük var aramızda hayirli güzel haberlerimiz olur inşallahYok 13 Aralık 3. Gün emriyosu
Amin sizde nasıl belirtiler var nasıl gidiyor varmı bazı hisler bilmiyorum ya bazıları çok fazla hissediyor ama bende sadece ilaçların etkisi var kramp vs gögüs hassasiyeti gibi bir tık ta yorgunluk var ama ilaçlarda da aynı belirtiler var2 güncük var aramızda hayirli güzel haberlerimiz olur inşallah![]()
benimd e 12 aralık 1 aralıkta oldum 3. Gün embriyosuYok 13 Aralık 3. Gün emriyosu
Tutmadığı transferlerimde o kadar belirtileri vardı ki, tuttuğu zaman da hic olmamıştı. O yüzden belirti bakmayın tamamen ilaçların etkisiyle oluşuyor. Bende de göğüs hassasiyeti şişkinliği var ama ilaçlar işte:)Amin sizde nasıl belirtiler var nasıl gidiyor varmı bazı hisler bilmiyorum ya bazıları çok fazla hissediyor ama bende sadece ilaçların etkisi var kramp vs gögüs hassasiyeti gibi bir tık ta yorgunluk var ama ilaçlarda da aynı belirtiler var
Benim de öyle sadece o ve gün geçtikçe daha normale dünüyorum sanki hiçbir şey yok gibiTutmadığı transferlerimde o kadar belirtileri vardı ki, tuttuğu zaman da hic olmamıştı. O yüzden belirti bakmayın tamamen ilaçların etkisiyle oluşuyor. Bende de göğüs hassasiyeti şişkinliği var ama ilaçlar işte:)
Bence yapmayın psikolojik olarak kendinizi yararsıniz. Kitler ne kadar doğru gösteriyor, fitil kullaniyorsaniz ilacın kalıntıları idrarla karıştığında geçersiz sayılıyor zatenYarın sabah erken gebelik testi yapmak istiyorum ben cesaret edebilirsem t+9da çıkabilirmiş varsa
Etkilemediğini söyledi yapay zeka onun yaBence yapmayın psikolojik olarak kendinizi yararsıniz. Kitler ne kadar doğru gösteriyor, fitil kullaniyorsaniz ilacın kalıntıları idrarla karıştığında geçersiz sayılıyor zaten
Evet evet ben de bu yüzden evhamlara girmiyorum ilaçların etkisi aynı durum inşallah her gönlü isteyen pozitif alır inşaAllah yaTutmadığı transferlerimde o kadar belirtileri vardı ki, tuttuğu zaman da hic olmamıştı. O yüzden belirti bakmayın tamamen ilaçların etkisiyle oluşuyor. Bende de göğüs hassasiyeti şişkinliği var ama ilaçlar işte:)
Çıkmazsa tabi ki üzülürüm ama yine de cuma kan vermeye gidicem o yüzden beklerim biraz daha çıkmama olasılığı da var tabiBence yapmayın psikolojik olarak kendinizi yararsıniz. Kitler ne kadar doğru gösteriyor, fitil kullaniyorsaniz ilacın kalıntıları idrarla karıştığında geçersiz sayılıyor zaten
Ben bizzat denedim kendi adıma ettiğini söylüyorum. Tabi yapıp yapmamak size kalmışEtkilemediğini söyledi yapay zeka onun ya
Sonu güzel olsun da cuma olsun pazartesi olsun fark etmezÇıkmazsa tabi ki üzülürüm ama yine de cuma kan vermeye gidicem o yüzden beklerim biraz daha çıkmama olasılığı da var tabi
Insallah verdiğimiz emekler, çektiğimiz zor acılar güzelliklerle sonuçlansınEvet evet ben de bu yüzden evhamlara girmiyorum ilaçların etkisi aynı durum inşallah her gönlü isteyen pozitif alır inşaAllah ya
E ama fitili pozitif ciksa da devam ediyoruz ya hic test yapamayiz sizin dediginize gore sadece kan testi, insanlar pozitif nasil goruyor herkes fitil kullaniyorBen bizzat denedim kendi adıma ettiğini söylüyorum. Tabi yapıp yapmamak size kalmış![]()
Bilmiyorum onu fitil atip test yapan arkadaşlarımıza sorun. Doktorum da aynısını soylemisti sorduğumda. Ayrıca doktorlar zaten idrar testi yapmamızı istemiyorlar gününde kan testi istiyorlar o yüzden idrarda çıksa da benim icin bir şey ifade etmiyor, pozitif çıkıp kanda negatif çıkan cok kişi okudum burda. Ben garantici :)E ama fitili pozitif ciksa da devam ediyoruz ya hic test yapamayiz sizin dediginize gore sadece kan testi, insanlar pozitif nasil goruyor herkes fitil kullaniyor
Yaa idrarda cikip kanda cikmayan duymamistim hakli olabilirsiniz tabi ki kan daha garanti ustelik once kanda belli olur derler soylediklerinizi dikkare alicam tesekkurlerBilmiyorum onu fitil atip test yapan arkadaşlarımıza sorun. Doktorum da aynısını soylemisti sorduğumda. Ayrıca doktorlar zaten idrar testi yapmamızı istemiyorlar gününde kan testi istiyorlar o yüzden idrarda çıksa da benim icin bir şey ifade etmiyor, pozitif çıkıp kanda negatif çıkan cok kişi okudum burda. Ben garantici :)
Bazı basit ve kötü klinikte teknik sorun olursa çıkmaz ki bunu tip merkezinde bir şikayette okumuştum. Sonucu güzel olsun dua eder dua beklerim. Rica ederimYaa idrarda cikip kanda cikmayan duymamistim hakli olabilirsiniz tabi ki kan daha garanti ustelik once kanda belli olur derler soylediklerinizi dikkare alicam tesekkurler
Gerçekten çok düşükmüş benimki 41 di10 ve altına asla yapılmıyormuş ( dondurulmuş embriyo icin konuşuyorum) benim doktorum 20 ve altına yapmıyoruz dedi. Eski klinikte de aynı işlem aynı ilaclar 7.50 ile yaptılar tabiki kocaman bir negatif oldu .