- Konu Sahibi Rumeysagul
1. aşılamada hamile kalanlar var mı arkadaşlar ? biliyorsunuz aşılamanın tutma oranı çok düşük ama bu siteyi ziyaret edenler arasında bu oran ne kadar merak ettim..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. aşılamada hamile kalanlar var mı arkadaşlar ? biliyorsunuz aşılamanın tutma oranı çok düşük ama bu siteyi ziyaret edenler arasında bu oran ne kadar merak ettim..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..![]()
1. aşılamada hamile kalanlar var mı arkadaşlar ? biliyorsunuz aşılamanın tutma oranı çok düşük ama bu siteyi ziyaret edenler arasında bu oran ne kadar merak ettim..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..![]()
Ben 1. aşılamamda hamile kaldım.2 yaşında çok tatlı bir oğlum var.şimdi 2. aşılamam için tedaviye başladım.bakalım kısmet.
merhabalar.. ben aşılamayla değil ama aşılama sayesinde sonraki ayda hamile kalmıştım. kanalımda bi tıkanıklık varmış meğerse.. aşılama sırasında ortaya çıkmıştı ve doktor Allah razı olsun açmıştı. bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda hamile kalırsın demişti. dediği gibi de oldu.
valla canım ben bıre bır sahıt oldugum kısıler var ılk asılamada tutan bende nısan ayında asılama yapacam bakalım neler olacak
Ben 1. aşılamamda hamile kaldım.2 yaşında çok tatlı bir oğlum var.şimdi 2. aşılamam için tedaviye başladım.bakalım kısmet.
merhabalar.. ben aşılamayla değil ama aşılama sayesinde sonraki ayda hamile kalmıştım. kanalımda bi tıkanıklık varmış meğerse.. aşılama sırasında ortaya çıkmıştı ve doktor Allah razı olsun açmıştı. bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda hamile kalırsın demişti. dediği gibi de oldu.
Yuzde 20 cnm sen ne zmn aşılama yapacaksın
ben bu ay yaptım ama sonuç negatif...nasibse bu ay tekrar deneyecem inşallah hakkımızda hayırlısı olur..üzülmemek elde değil insanız sonuçta...buda bizim imtihanımız hamdolsun
Amin cnm illaki uzuluyoruz ama yapacak bur sey yok ya neden tutmuyor ki acaba sebebi ne bazıları ilkten tutturuyor doktordan mı kaynaklanıyor acaba merak ediyorum
Ne güzel cnm allah bağşlasın allah olmayan herkese nasip etsin