Merhaba ben 3 aydir klomen kullaniyorum ilk 2 sinde kenddiliginden catladi iliski oldu döllenme olmadi . Bu ay yumurtam 19 mm oldu ovitrelle igneyi vuruldum diger gun asılamam oldu. Ilk 5 6 gun kasik ve bel agrisi cektim hafifti .7 8 9 . Günler hic agrim yoktu sadece sariya yakin krem renginde akintim geliyodu oda cok azdi günde 2 3 defa. 10. Günden itibaren suan 13. Günümdeyim adet agrılarım var. Normalde diger 2 klomende adetimden 1 hafta once bana saniyelik yarim saatte bir agri saplanirdi amaa bu sık sık olurdu 1 hafta sonra adet olurdum. Aynı agrı suan da var ama sık sık degil toplasan gunde 5 6 kez fln oluyo aralikli birkac saate bir kasılıyor rahmim 5 10 sn süruyo geri normal hayat. Ve dünde kuyruk sokumunun odaya ve o hizanin yan tarafları yani kalcamın üstünr fln agrı giriyodu . Bunlar dısinda bir belirtim yok bugün suana kadar agrı hic girmedi saat 2 oldu ama saplanma fln yok afedersiniz ishal gibi hissediyorum ama kabızlık var sanki gebelik olunca hissedicekmisim gibi oluyo o duygu veya vucudumda birseyler olacakmis gibi hissediyorum bunlarin hicbiri olmayinca umudum tamamen gidiyi . Bugun 13. Gün yarin kan testi verecegim bunlari yasayan oldu mu