1 ay 12 gunluk burnum,....

profil çok güzel hele burun ucuna bayıldım.önden çok sis olduğu belli...daha öncede yazmıştım tam benim istediğim bi burun

profil çok güzel hele burun ucuna bayıldım.önden çok sis olduğu belli...daha öncede yazmıştım tam benim istediğim bi burun

Evet cnm benim malesef daha cok cok sis patates gibi:(( profilden bende cok begeniyorum:)
Ozlemcim daha daha guzeli senin olur insallah cnm=))

çok beğendimmmmmm çok yakışmış yüzüne. inşallah mutlu olursun güle güle kullan.

önden de şişliğin baya azalmış melidecim. kemiğin cevresi kalmış gibi sadece ödemli. profil bence de çok güzel ve narin olmuş.

sekil süper sirf üstü kemik kismi biraz daha sis...bence daha iner....10 üzerinden 8 simdilik..yakinda on olur insallah..

hahaha ne alemsin Filizcim insallah seninki daha daha guzel olur ve 10 uzerinden 10 vermek bana nasip olur:)) Evet ust kemik kismi ve sagdan da belirgin bir sislik var daha malesef sabirla bekliyorum inmesi icin:) Ama su sicaklar inme surecini sanki dahada uzaltiyor gibi geliyor bana cok pismanim iylesme surecimi yaza getirdigim icin:((

Burdan ameliyat olmak arkadaslara tavsiyem sakin iylesme surecini yaza getirmeyin, sicaklar hem bunaltiyor hemde gunesten korunmaniz gerekiyor.

önden de şişliğin baya azalmış melidecim. kemiğin cevresi kalmış gibi sadece ödemli. profil bence de çok güzel ve narin olmuş.

Nisacim, cnm yuregime su serptin valla cok tsk ederim:)) inmis mi biraz onden?? Oh ohh insallah dedigin gibidir ben fazla fark goremiyorum artik:(( Ama kas arasinda sisligi halen hisediyorum.

Sicaklar beni cok bunaltiyor ya sende ayni problemi yasiyor musun?
Senin tatil nasil gecti bu arada, nasil geciyor iylesme surecin?

melidecim baktım fotolarını. çok beğendim. umarım benim burnumda seninki gibi güzelleşir. Şuan çirkin ördek yavrusu. kaşlarımın arası hala şiş demişsin. benim şiş mi değilmi hissedemiyorum. sadece burnumun alt kısımlarındaki şişlikleri hissedebiliyorum. umarım benimde bir ay sonra seninki kadar güzel olur.

sisler indikce ne kadar guzellesiyor bu burunlar boyle :)) cok dogal ve zarif bir burun olmus gercekten, daha once arkadaslarin dedigi gibi, cok yakismis :nazar:

sisler indikce ne kadar guzellesiyor bu burunlar boyle :)) cok dogal ve zarif bir burun olmus gercekten, daha once arkadaslarin dedigi gibi, cok yakismis :nazar:

Cok cok tsk ederim eluardcim o guzel yorumun icin, beni cok mutlu ediyor boyle guzel yorumlar. Bende cok dogal olmasini istemistim:))opuyorumnanaktan

Allah herkezin gonlune gorur verir insallah:)

Back
X