- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
İnşallah canımİnşallah hamişizdir ya belirtiler hem adet belirtisi hemen gebelik çok zor ayırt ediliyor o yüzden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımİnşallah hamişizdir ya belirtiler hem adet belirtisi hemen gebelik çok zor ayırt ediliyor o yüzden![]()
Dün regl sancısına benzer sancım oldu dizlerime inen bir ağrıydı. Bir de normalde akıntı olur hep bu ay yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı hala yok sıfırBaşka belirtin
Bu ay ikinci ayım geçen ay 15 tane test yaptım![]()
Benim dün regle 1 hafta kala sağ kasıkdan dizime kadar vuran bi sızıltım oldu 1 saat falan devam etdi uyudum şimdi geçmiş yokDün regl sancısına benzer sancım oldu dizlerime inen bir ağrıydı. Bir de normalde akıntı olur hep bu ay yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı hala yok sıfır
Benim regle 3 gün kala başladı, umarım sizinki de hamileliktendirBenim dün regle 1 hafta kala sağ kasıkdan dizime kadar vuran bi sızıltım oldu 1 saat falan devam etdi uyudum şimdi geçmiş yok
Senin günün ne zaman canımBenim regle 3 gün kala başladı, umarım sizinki de hamileliktendir![]()
Benimde öyle senin gibi canım akıntı yokDün regl sancısına benzer sancım oldu dizlerime inen bir ağrıydı. Bir de normalde akıntı olur hep bu ay yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı hala yok sıfır
Kız naptın o kadarBaşka belirtin
Bu ay ikinci ayım geçen ay 15 tane test yaptım![]()
He vallaaa yaptımKız naptın o kadarbenim akşam kasık ağrım oluyor geçiyor yatınca onun haricinde ciddi bi halsizliğim var bayılcak gibi oluyorum
İkimizde inşallah hamileyizdir zaten 25 temmizda öğrenicezKız naptın o kadarbenim akşam kasık ağrım oluyor geçiyor yatınca onun haricinde ciddi bi halsizliğim var bayılcak gibi oluyorum
Bende bunlar yok hafif ağrı girdi dün sadeceHe vallaaa yaptım
Benimde tek belirtimi diyim artık yalnız göğüs ucu ağrısı ve damarlanma
İnşallah canım bekliyelim bakalımİkimizde inşallah hamileyizdir zaten 25 temmizda öğrenicez
Canım ben regl gibi bişi oldum ama kanama yok lekelenme şeklinde oluyorum iki gündür evde gebelik testlerim pozitif çıktı hastanede 1.20 hcg çıktı yok dedi doktor ama üstüne mi gördüm diye bekliyorum pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorumKızlar var mı iyi haberleriniz
İnşallah gönlüne göre olsunCanım ben regl gibi bişi oldum ama kanama yok lekelenme şeklinde oluyorum iki gündür evde gebelik testlerim pozitif çıktı hastanede 1.20 hcg çıktı yok dedi doktor ama üstüne mi gördüm diye bekliyorum pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
Teşekkür ederimİnşallah gönlüne göre olsun![]()
aynı durumu bizde yaşadık kan testi verdiniz mi peki ne cıktı son olarak?Canım ben regl gibi bişi oldum ama kanama yok lekelenme şeklinde oluyorum iki gündür evde gebelik testlerim pozitif çıktı hastanede 1.20 hcg çıktı yok dedi doktor ama üstüne mi gördüm diye bekliyorum pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
Vermedim lekelenmeden sonra bir kaç gün içinde test yaptım negatife dönmüştü bende hastaneye gitmedim tekrardanaynı durumu bizde yaşadık kan testi verdiniz mi peki ne cıktı son olarak?
Anladım hayırlısı olsunVermedim lekelenmeden sonra bir kaç gün içinde test yaptım negatife dönmüştü bende hastaneye gitmedim tekrardan
Sizin son durum ne oldu benim dpo 3 ve kasık ağrısı var aşırı anlamadımYumurtlamam oldu beklenen yumurtlama tarihinde bir gün hissettim sonra geçti 3 gün sonra normal kasık ağrısı başladı hala devam ediyor 1 haftadır sürekli çişim geliyor ek olarak rahmimde de kasılmalar oluyor bugun
Ben geçen ay kimyasal gibi bişi geçirdim sanırım bu ay ovulasyon yaptım benim de bat 4 gün sonra ara ara kasık batmam ve sancım oldu 2 gün önce geçtiSizin son durum ne oldu benim dpo 3 ve kasık ağrısı var aşırı anlamadım