1.ay - 6.ay arasi burnunuzda gozle gorulur degisiklik oldu mu? Tecrübeli arkadaslar neredesiniz

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
Malum burun estetiği konusunda doktorlarin tekerleme gibi soyleyip durduklari sey: en az 6 ayda oturur burun.
Burun ameliyatinin uzerinden aylar yillar gecen arkadaslar;
1- birinci aydan altinci aya kadar burnunuzda bariz degisiklik oldu mu?Olduysa neler?
2- ameliyatin ilk safhalarinda gordugunuz ama aylar geçtikçe duzelen kusurlariniz oldu mu? Asimetri vs.
3- 6 ayi gectiyseniz şayet, 6.aydan sonra burnunuzda neler oldu?:)
Istediginiz sorudan başlayabilir, boş birakabilirsiniz:):)
Saka bi yana yardimci olursaniz cok seviniriz.

Bende bugun 15. Gunumdeyim 1. Ayi 3.ayi 6. Ayi sabirsizlikla bekliyorum... Git gide guzellesicegini umuttt ediyorum birde su sivilceler ve soyulmalar olmasa..

Bende bugun 15. Gunumdeyim 1. Ayi 3.ayi 6. Ayi sabirsizlikla bekliyorum... Git gide guzellesicegini umuttt ediyorum birde su sivilceler ve soyulmalar olmasa..
15.gunumle suanki arasindaki fark (40.gunum) burun icindeki odemler biraz geriledi, kemik ve yanaga yakin kisimlardski odemler indi gibi bisey cok az kaldi, burun ucum daha da toparlak olarak ortaya cikti kemik inceldigi icin. Burun deliklerim hafif asimetrikti onlar duzeldi. Cildimin yaglanmasi duzeldi baya. Burun üstü sivilcelerim de gecti.

15.gunumle suanki arasindaki fark (40.gunum) burun icindeki odemler biraz geriledi, kemik ve yanaga yakin kisimlardski odemler indi gibi bisey cok az kaldi, burun ucum daha da toparlak olarak ortaya cikti kemik inceldigi icin. Burun deliklerim hafif asimetrikti onlar duzeldi. Cildimin yaglanmasi duzeldi baya. Burun üstü sivilcelerim de gecti.
kesinlikle katılıyorum yazdıklarına, ben ameliyattan sonra gün gün fotoğraf çekmiştim 45. güne kadar. Geçen gün tüm fotolarıma şöyle bir bakayım dedim, biz farketmiyoruz ama ciddi değişiklikler olmuş. Eminim 6. aya kadar da çok değişecektir :)

kesinlikle katılıyorum yazdıklarına, ben ameliyattan sonra gün gün fotoğraf çekmiştim 45. güne kadar. Geçen gün tüm fotolarıma şöyle bir bakayım dedim, biz farketmiyoruz ama ciddi değişiklikler olmuş. Eminim 6. aya kadar da çok değişecektir :)
Benimki kotulesiyo canim sanirim pollybeak deformasyonu oldugunu dusunuyorum. Supratip denilen yerde kemer gibi goruntu var. Uc kisminin hemen ustu yani. Doktor kontrolde cok sivi toplanmis demisti ama ozaman belirgin degildi. Yarin aricam doktoru anlaticam durumu muhtemelen kontrole cagiracak tekrar. 6.ayda duzelmezse revizyon talep etcem. Odemlerden de olabilir o kisima bant takinca duzeliyor cunku elle bastirinca falan. Yine de icim icimi yicene arayip konuscam.

Benimki kotulesiyo canim sanirim pollybeak deformasyonu oldugunu dusunuyorum. Supratip denilen yerde kemer gibi goruntu var. Uc kisminin hemen ustu yani. Doktor kontrolde cok sivi toplanmis demisti ama ozaman belirgin degildi. Yarin aricam doktoru anlaticam durumu muhtemelen kontrole cagiracak tekrar. 6.ayda duzelmezse revizyon talep etcem. Odemlerden de olabilir o kisima bant takinca duzeliyor cunku elle bastirinca falan. Yine de icim icimi yicene arayip konuscam.
hayır, lütfen böyle düşünme bence ne revizyonu burnun çok güzel görünüyor. Emin ol ödem onları ve kendiliğinden geçecek. Çünkü burun özelliklerimiz çok benziyor ve bende de aynı durum var. Bak fotoğraf ekliyorum senin için evde değilim bu yüzden kalitesi biraz düşük ama anlaşılıyordır.

Eklentiler

• 2014-08-21 20.13.57.webp
    2014-08-21 20.13.57.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 325
  • 2014-08-21 20.14.30.webp
    2014-08-21 20.14.30.webp
    10 KB · Görüntüleme: 354
hayır, lütfen böyle düşünme bence ne revizyo burnun çok güzel görünüyor. Emin ol ödem onları ve kendiliğinden geçecek. Çünkü burun özelliklerimiz çok benziyor ve bende de aynı durum var. Bak fotoğraf ekliyorum senin için evde değilim bu yüzden kalitesi biraz düşük ama anlaşılıyordır.
Yok canim yaa baya baya kemer olusuyo gibi. Baris cakira mail attim bakalim ne diyecek. Ucu düsüyor sanki halbuki ucuna bi islem yapilmadi kaldirildi sadece biraz. Bilmiyorum yaa moralim cok bozuk. Okullar acilcak ogretmenim ben, okula gidince rezil olcam hic yapilmisa benzemiyor burun. Ucunda ne kadar sivi toplanabilirki hem sivi bu sert olmazki:( suan sadece 6 ayi gecirip revizyon olmayi bekliorum. Nerdeyse 2 ay oldu bu saatten sonra ne degisikligi olacak en fazla bir tik incelir.

hayır, lütfen böyle düşünme bence ne revizyonu burnun çok güzel görünüyor. Emin ol ödem onları ve kendiliğinden geçecek. Çünkü burun özelliklerimiz çok benziyor ve bende de aynı durum var. Bak fotoğraf ekliyorum senin için evde değilim bu yüzden kalitesi biraz düşük ama anlaşılıyordır.
Bak canim seninkinden cok daha farkli yani.

Eklentiler

• C360_2014-08-21-23-37-11-418-1.webp
    C360_2014-08-21-23-37-11-418-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 338
Yok canim yaa baya baya kemer olusuyo gibi. Baris cakira mail attim bakalim ne diyecek. Ucu düsüyor sanki halbuki ucuna bi islem yapilmadi kaldirildi sadece biraz. Bilmiyorum yaa moralim cok bozuk. Okullar acilcak ogretmenim ben, okula gidince rezil olcam hic yapilmisa benzemiyor burun. Ucunda ne kadar sivi toplanabilirki hem sivi bu sert olmazki:KK43: suan sadece 6 ayi gecirip revizyon olmayi bekliorum. Nerdeyse 2 ay oldu bu saatten sonra ne degisikligi olacak en fazla bir tik incelir.
moralini çok bozmuşsun ya ama bence geçecek ben buna inanıyorum. Evet ucu şiş çok ödem var bu fotoğraftan bile belli oluyor, belki doktorun ödemi geçirecek bir şeyler yapar hemen revizyon deme öyle lütfen

moralini çok bozmuşsun ya ama bence geçecek ben buna inanıyorum. Evet ucu şiş çok ödem var bu fotoğraftan bile belli oluyor, belki doktorun ödemi geçirecek bir şeyler yapar hemen revizyon deme öyle lütfen
Bilmiyorumki napicam.. bikac yabanci doktor buldum sordum daha cok erken diyolar yorum yapmak icin kalin deriliyseniz alttaki odem ve yara dokusu derinin kemige yapismasini engeliyo olabilir dediler. Bikac ay daha bekleyin grcmezse burun ucuna igne yapiliomus odemi dagitmak icin onu yapabilirsiniz dediler.
Moralim cok bozuk sanki her gecen hafta dahada kotulesiyo sanirim.

bende de aynı durum var. Revizyon icin aynı doktor yaparsa para alıyormu yine? bıktım artık ya. O kadar para verip eziyet cekiyoruz güveniyoruz yine hüsran. kendi hataları sonucta bozukluğu düzeltmek icin de para ödemek kadar sacma bisey olmaz bence ama alıyolar sanırım :(

bende de aynı durum var. Revizyon icin aynı doktor yaparsa para alıyormu yine? bıktım artık ya. O kadar para verip eziyet cekiyoruz güveniyoruz yine hüsran. kendi hataları sonucta bozukluğu düzeltmek icin de para ödemek kadar sacma bisey olmaz bence ama alıyolar sanırım :KK43:
Bilmiyorum sanirim bir miktar alir canim hastane masrafi falan en azindan. Gerci olursam hastanede yatmayi dusunmuyorum acikcasi.
Senin ne kadar oldu ameliyat olali?

Meraba kızlar, ben burun estetiği olalı 1 seneyi geçiyo. Malesef istediğim sonucu elde edemedim.onumuzdeki ay revizyon olcam. Şunu söyleyebilirim burun şekil olarak aynı kalıyo ucu kalkmiyo vs... ama küçülüyo mu? Evet hemde çok küçülüyo. Bazen istediğimiz sonuçları ilk ameliyatta elde edemeyebiliyoruz kalın derililer olarak :/

Back
X