6. ay ve 1. yil arasindaki fark

Restlessoblivion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
144
25
48
31
Selam herkese, gecmiste ameliyat olan arkadaslar soruma cevap verebilirmi lutfen. 6 ay ve 1 yil arasinda burnunuzda degisiklik gordunuzmu ? 6. ayimi doldurmak uzereyim ve burnum biraz buyuk duruyor. Ödem var hala burun ucumda ama buna bagli oldugunu dusunmuyorum. Ve sizde burun ucundaki ödem ne zaman azalmaya basladi ?

ben daha 3. ayımdayım tecrübem yok fakat bu konuyla ilgili çok şey okudum binlerce okumuşumdur. genel kanı %80 şişlik ilk 3-4 ayda gidiyor geri kalan %10 1 seneye kadar sürebiliyor açık ameliyatta ve burun ucunda çok işlem varsa daha uzun.

kızın biri 3 senede fark gördüm diyor. 2 sene boyunca burnum büyük diye ağlayıp 2 sene sonra küçülen bile okudum yani çok karışık.

ödem olduğunu düşünüyosan ödem vardır canım 1-2mm fark bile burun ucunda farkettirir emin ol çünkü burunun kıkırdakları belli olmadığı için o büyük kaba görüntü var ödemler inince daha şekilli duruyor

ben daha 3. ayımdayım tecrübem yok fakat bu konuyla ilgili çok şey okudum binlerce okumuşumdur. genel kanı %80 şişlik ilk 3-4 ayda gidiyor geri kalan %10 1 seneye kadar sürebiliyor açık ameliyatta ve burun ucunda çok işlem varsa daha uzun.

kızın biri 3 senede fark gördüm diyor. 2 sene boyunca burnum büyük diye ağlayıp 2 sene sonra küçülen bile okudum yani çok karışık.

ödem olduğunu düşünüyosan ödem vardır canım 1-2mm fark bile burun ucunda farkettirir emin ol çünkü burunun kıkırdakları belli olmadığı için o büyük kaba görüntü var ödemler inince daha şekilli duruyor

Tskler paylastigin için :) Içim rahatladi. Deriyle ilgili birazda sanirim, bide burun ucu en geç inen tarafmis. Istedigin sonucu elde edersin sende umarim^^

Back
X