Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar belki eski konumu biliyorsunuzdur,5 yılık sevgilim sevmiyorum dedi gitti,ayrı şehirlerdeyiz, 1 aydır ne mesaj ne arama hiç konuşmadık,sizce bu vakitten sonra geri döner mi? beklemeyeyim diyorum ama elimde değilbir ay geçmiş artık dönme ihtimali yok değil mi?
![]()
arkadaşlar belki eski konumu biliyorsunuzdur,5 yılık sevgilim sevmiyorum dedi gitti,ayrı şehirlerdeyiz, 1 aydır ne mesaj ne arama hiç konuşmadık,sizce bu vakitten sonra geri döner mi? beklemeyeyim diyorum ama elimde değilbir ay geçmiş artık dönme ihtimali yok değil mi?
![]()
Konunuzu bilmiyorum ama dönüyorlar en azından ses veriyorlar...
Gururuna dokunan, onu rencide eden bir durum yaşanmadığı müddetçe her erkek eninde sonunda "eski sevgilisi"ni "yoklar" ...
benmde 3 ay oldu hiç bi umut yok sadece kahve telvelerinde çıkan sekller falcıların dedikleri var umut olarak 1,5 yıl srmstü adam sana olan sevgm nefrete dönstü demsti bende artık akısına bıraktımm bunların hepsi döner hepsi ama zamanı ne zaman onu kmse blmeez ama ben cok gelicek geri döner diye umutlada kendimi yıpratmıyorumm akısına bıraktımm dua ediyorm belli olmaz bu işlerr umt vermek gibi olamsn ama sevmiyorm dyip cekip gden baskasyla olan sonrada köpek gibi olp 6 ay 7 ay sonra dönenleride gördüm.
bu kadar karamsar olmana gerek yok şimdi sevmiyorm demiştir ama eninde sonunda hata yaptını anlıcağı için sana geri dönücek özel değilse nasıl ne olduda sevmiyorm dedi ..
sinirle söylenmiş sevmiyorum kelimesi gibi geldi. bekle zamanı gelince gelicek sana . sende suç yok onda hata war merak etme eninde sonunda gelicek benim eski sevgilim de ozmn 1 -2 ay olmuştu dönmicem sana gururum war benim dediysede döndü hemde kaç kez . o yzden üzülmene canını sıkmana gerek yok gelicek ..
sence döner mi????
Eger aynı şehirlerde olsaydınız belkı derdım .
fakat farklı şekıllerde çok zor görmuyorsunuz bırbırınzı cunku..
Allahtan sabır dılıyorum sızın ıcın..
pardon ama bu kdar cok severken nasıl dönse bile affetmiceksin ki .. hemen affetmezsin ama burnunu sürtünce yaptıklarından iyice pişman olunca zaten affediceksn kendini kandırmana gerk yok . ama zamana ihtycın war..