• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay oldu artık geri dönmez mi?

yavru_kus

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
70
0
16
Ankara
arkadaşlar belki eski konumu biliyorsunuzdur,5 yılık sevgilim sevmiyorum dedi gitti,ayrı şehirlerdeyiz, 1 aydır ne mesaj ne arama hiç konuşmadık,sizce bu vakitten sonra geri döner mi? beklemeyeyim diyorum ama elimde değil:14: bir ay geçmiş artık dönme ihtimali yok değil mi?:43::43::43:

sevmiyorum dediyse bekleme bile bence söylmesi kolay biliyorum ama yapacak bişey yok galiba....bu arada benm açtığım konuma gzel ve rahatlatıcı yorumlar yapmıştın bende seni rahatlatmak isterdim ama pek söylenecek söz yok gbi

arkadaşlar belki eski konumu biliyorsunuzdur,5 yılık sevgilim sevmiyorum dedi gitti,ayrı şehirlerdeyiz, 1 aydır ne mesaj ne arama hiç konuşmadık,sizce bu vakitten sonra geri döner mi? beklemeyeyim diyorum ama elimde değil:14: bir ay geçmiş artık dönme ihtimali yok değil mi?:43::43::43:

benmde 3 ay oldu hiç bi umut yok sadece kahve telvelerinde çıkan sekller falcıların dedikleri var umut olarak 1,5 yıl srmstü adam sana olan sevgm nefrete dönstü demsti bende artık akısına bıraktımm bunların hepsi döner hepsi ama zamanı ne zaman onu kmse blmeez ama ben cok gelicek geri döner diye umutlada kendimi yıpratmıyorumm akısına bıraktımm dua ediyorm belli olmaz bu işlerr umt vermek gibi olamsn ama sevmiyorm dyip cekip gden baskasyla olan sonrada köpek gibi olp 6 ay 7 ay sonra dönenleride gördüm.

Konunuzu bilmiyorum ama dönüyorlar en azından ses veriyorlar...

Gururuna dokunan, onu rencide eden bir durum yaşanmadığı müddetçe her erkek eninde sonunda "eski sevgilisi"ni "yoklar" ...

Konunuzu bilmiyorum ama dönüyorlar en azından ses veriyorlar...

Gururuna dokunan, onu rencide eden bir durum yaşanmadığı müddetçe her erkek eninde sonunda "eski sevgilisi"ni "yoklar" ...

bence umrunda bile değilim,hiç ne haldeyim diye merak edip yoklamicak bile, zaten gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş ööööfff öff:14:

benmde 3 ay oldu hiç bi umut yok sadece kahve telvelerinde çıkan sekller falcıların dedikleri var umut olarak 1,5 yıl srmstü adam sana olan sevgm nefrete dönstü demsti bende artık akısına bıraktımm bunların hepsi döner hepsi ama zamanı ne zaman onu kmse blmeez ama ben cok gelicek geri döner diye umutlada kendimi yıpratmıyorumm akısına bıraktımm dua ediyorm belli olmaz bu işlerr umt vermek gibi olamsn ama sevmiyorm dyip cekip gden baskasyla olan sonrada köpek gibi olp 6 ay 7 ay sonra dönenleride gördüm.

başkası varmış gibi geliyor bana ,öğrensem daha çok yıkılırım :14:,başkasına gidip bana döndükten sonra neyleyim ben onu:14::14:,zaman geçse unutsam bitse gitse keşke

karşına iyi biri çıkınca sen de unutacaksın.
birinin karşına çıkması için sende kendine gelip biraz etrafa bakmalısın.

bu kadar karamsar olmana gerek yok şimdi sevmiyorm demiştir ama eninde sonunda hata yaptını anlıcağı için sana geri dönücek özel değilse nasıl ne olduda sevmiyorm dedi ..

Beklememen lazım ne kadar zor olsada
Çünkü siz ayrıldınız bekleme ki geri döndüğünde affetme!!
Yaşadıklarını nasıl unutucaksın ki geldiğinde ?
Sevmiyorum diyip giden adama nasıl güveniceksin
Bence dönse gelse daha kötü olur senin için çünkü yine kanarsın
En azından dürüst davranmış iyi yönlerini görmeye çalış ayrılığın.

yorum yapan arkadaşlar sağolun iyiki varsınız,şu an öyle karmaşığımki ne düşüneceğimi bile bilmiyorum,artık o kadar acımıyor içim , bin pişman olup geri dönsün diye dua ediyorum sadece ama gelse kabul da edemem :(
inanır mısınız dün rüyamda gördüm ,güya ben yanına gitmişim arkadaşı ona haber veriyor bak yavru kus buraya gelmiş diye ,o da aa ben onu ararım o zaman, işim 7 de bitiyor diyor ama sanki ayıp olmasın da arayayım der gibi diyormuş onu, inanın bugün 7 yi zor ettim arayan yok soran yok,hiç kinim yok beddua etmiyorum ama allaha havale ettim, o bilir ne yapacağını ,o da mutlu mesut gezsin, belki şimdi başkasının peşinde hatta başkasıyla birlikte ama akıttığı gözyaşlarının karşılığını elbet bulacak

bu kadar karamsar olmana gerek yok şimdi sevmiyorm demiştir ama eninde sonunda hata yaptını anlıcağı için sana geri dönücek özel değilse nasıl ne olduda sevmiyorm dedi ..

uzun süredir sık sık kavga ediyorduk,1 gün iyiysek 2 gün kötüydük, nasıl oluyor du anlamıyordum her kavgada ben haksız çıkıyordum hiç beni haklı görmez, ben birşey dediğimde dırdırcı olurum hemen,birazda boğdum şöyle yapma böyle yapma diye,galiba ben haksızım bilemiyorum ki en sonunda sevmediğini söyledi gitti,o sevmemeyi başardı da ben başaramadım işte ,ben nasıl bıkmadım ben nasıl bırakamadım bilmiyorum :(

sinirle söylenmiş sevmiyorum kelimesi gibi geldi. bekle zamanı gelince gelicek sana . sende suç yok onda hata war merak etme eninde sonunda gelicek benim eski sevgilim de ozmn 1 -2 ay olmuştu dönmicem sana gururum war benim dediysede döndü hemde kaç kez . o yzden üzülmene canını sıkmana gerek yok gelicek ..

Eger aynı şehirlerde olsaydınız belkı derdım .
fakat farklı şekıllerde çok zor görmuyorsunuz bırbırınzı cunku..
Allahtan sabır dılıyorum sızın ıcın..

sinirle söylenmiş sevmiyorum kelimesi gibi geldi. bekle zamanı gelince gelicek sana . sende suç yok onda hata war merak etme eninde sonunda gelicek benim eski sevgilim de ozmn 1 -2 ay olmuştu dönmicem sana gururum war benim dediysede döndü hemde kaç kez . o yzden üzülmene canını sıkmana gerek yok gelicek ..

işin kötüsü gelse de affedemem artık ama gene de gelsin...

sence döner mi????

içimden bir his dönücek diyor ama böyle durumlarda hep yanılırım,ne hissetsem ters çıkar :( o yüzdn hiç bilmiyorum

Eger aynı şehirlerde olsaydınız belkı derdım .
fakat farklı şekıllerde çok zor görmuyorsunuz bırbırınzı cunku..
Allahtan sabır dılıyorum sızın ıcın..

aynı şehirde olsaydık da durum değişmezdi bence,hep kendini haklı gören kendini doğru bulan bir insan,şimdi ben onun gözünde çok kötü, çok kavgacı, dırdırcı, sıkan biriyim,biraz laflarımı dinleseydi biraz beni anlasaydı o kadar kavgaya gerek olmazdı

pardon ama bu kdar cok severken nasıl dönse bile affetmiceksin ki .. hemen affetmezsin ama burnunu sürtünce yaptıklarından iyice pişman olunca zaten affediceksn kendini kandırmana gerk yok . ama zamana ihtycın war..

gerçekten seviyorsan eğer
allah yüreğinde ki acıyı azaltır umarım

çünkü dönse bıle değişen bir şey olmayacak
seven insanın tavırları değil bunlar.
yıne terk edecek senı..
bırıncı hakkını kullandı zaten dimi??

pardon ama bu kdar cok severken nasıl dönse bile affetmiceksin ki .. hemen affetmezsin ama burnunu sürtünce yaptıklarından iyice pişman olunca zaten affediceksn kendini kandırmana gerk yok . ama zamana ihtycın war..

daha öncede oldu ordan biliyorumki hiç öyle burun sürttürmecelere falan gelemez ,gelir ankaraya konuşur, özür diler affedersem amenna yok affetmezsem çeker gider, yok uzatıyorsun abartıyorsun der bide beni suçlar, haksız çıkarır ne gerek var uzatmaya diye,barışırsam da arada bu ayrılığın konusunu açarsam daha beter eder,tek kelime ettirmez bu ayrılıkla ilgili sanki hiç yaşanmamış gibi davranılsın ister ama öyle olmuyor ,ben hiçbir yaşadığımı unutamıyorum,olmamış gibi davranamıyorum,yani anlayacağın 2 uçlu değnek bu bizimkisi

Back
X