- 23 Ağustos 2012
- 51.830
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.357
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa yapılarımız benzer.Bak bende su an kiradayim fakat bu surecte gayrimenkuller edindim herhangi bir borcu yok oturdugum ev hayatima cok uygun plan olarak özel durumlari var cikmiyorum inan cikarsam cok uzulurum cok dusunuyorum ama aldigim 2 tane ev ve bir miktar para bu ev benzerine yanasamiyor bile herseyin hayirlisi inan basima gelen cogu seyi dusunmezdim bile.
Bende ani yasiyorum, bosver tadini cikar. Bebegin de keyifli o 1 sene de gececek buyuyecek
Kafa yapılarımız benzer.
Ben de evimi seviyorum, 1+1 evimizi satıp bir şekilde borçlansak alacağımız ev bu evin yanından bile geçmez. O yüzden önce var olan evi satıp daha iyisini alıp, sonra tekrar bi 1+1 daha alsak diye plan yapıyordum. Kendimiz kirada olsak da iki evimiz olur, kiralarını alırız kira ödemiyor gibi oluruz diye.
Ev sahibi bu zamda canımızı sıktı. Aşırı bir zam değil ama beklentinin üstündeydi ve bir kuruş bile inmedi. O yüzden evime yabancılaştım biraz.
Ben de hiç anlamadım. Hatta dolandırıcı mı bu diye bile düşündük.Banka promosyonu neden istiyor anlayamadim, memursun kacmiyorsun ya maasin eninde sonunda yatiyor o hesaba ... konusup bankayla vermezdim.
Konu sahibesi bence ise donmeye pek gonluk yok, biraz diren diyorum, babanin verdigi parayi da kabul et istersen ise donesin yoksa donme.![]()
Ya kuşum konuyla alakasız olacak kusura bakma ama 1+1 evde bebe/çocuk zor olmuyor mu? Ben de 1+1’deyim evde çok küçük değil 90 metrekare , 2 yetişkin 1 kedi anca sığıyoruz, arada aklıma burda hamile kalırsam çocuğu eşyalarını falan nereye sokucam diye fikir geliyoKafa yapılarımız benzer.
Ben de evimi seviyorum, 1+1 evimizi satıp bir şekilde borçlansak alacağımız ev bu evin yanından bile geçmez. O yüzden önce var olan evi satıp daha iyisini alıp, sonra tekrar bi 1+1 daha alsak diye plan yapıyordum. Kendimiz kirada olsak da iki evimiz olur, kiralarını alırız kira ödemiyor gibi oluruz diye.
Ev sahibi bu zamda canımızı sıktı. Aşırı bir zam değil ama beklentinin üstündeydi ve bir kuruş bile inmedi. O yüzden evime yabancılaştım biraz.
Yok o evde yaşamıyoruz biz. 3+1 evdeyiz. O ev yatırım içinYa kuşum konuyla alakasız olacak kusura bakma ama 1+1 evde bebe/çocuk zor olmuyor mu? Ben de 1+1’deyim evde çok küçük değil 90 metrekare , 2 yetişkin 1 kedi anca sığıyoruz, arada aklıma burda hamile kalırsam çocuğu eşyalarını falan nereye sokucam diye fikir geliyosenin durumun böyleyse bi fikir alayım dedim
Yani evet ben mal mülk için çalışmayı severim. Harcamasam bile param olsun isterim. Babama çekmişim biraz. O benden çok daha hırslı ben yine çok iyiyim ona göre. Benim çocuğumla çok hayallerim var ama onlar dert olmadığı için yazmıyorumŞu konuyu okudum kendime de yazıklar olsun dedim cidden. Bizde harcamayı seviyoruz birikimi geçtik eksiye düşmesek seviniyoruz.
Daha bir evi almadan tekrar 1+1 almayı falan hedefliyorsun kedi maşallah da bu kadar da olma bence.
Tamam bizim gibi müsrif olma ama bu kadar para biriktirme kenara istifleme sevdası da iyi değil.
Yani farkında mısın bilmiyorum ama tüm hayallerin para biriktirmek ve mülk almak üzerine. Çocuğunla gideceğin seyahatler, yapacağın şeyler yok sanki.
Sal biraz kendini
evli değil misiniz ?Eşimden istemeyeyim diye
Ben de hiç anlamadım. Hatta dolandırıcı mı bu diye bile düşündük.
Öğretmen grubuna sordum baktım arananlar hep doğum yapmış olanlar. Hiç duymamıştım daha önce böyle bir şey. Yüksek bir meblağ değil ama bu ay her şey üst üste geldiği için kötü oldu
Babam para göndermek istediğinde gerek yok geçiniyoruz dedim geçinmeniz için değil sen kimseden para isteyemezsin hesabına para yatmasına alışkınsın dedi. O babamın jesti. Biz istemedik, o para olmadan da geçinebiliyoruz şükür.Eşiniz de adam olsun da eve baksın
Babanızdan para kabul etmenize gerek bırakmasın
Hey allahım ya
Ben eşimden her şey isteyebiliyorum paramız ortak. O babamın bi jestievli değil misiniz ?
babanızın bu kaygıda olması dahi evliliğiniz için bir soru işareti bence. yine o rakamı verir içinden gelmiş parası da vardır, gider torununa bileklik alır ? ama adam kaygılanıyor kızı parasız kalır sanıyor.Ben eşimden her şey isteyebiliyorum paramız ortak. O babamın bi jesti
Yoo hiç de öyle sanmıyor. Ben daha rahat harcayabileyim diye gönderiyor. Paramızın yettiğini o da biliyorbabanızın bu kaygıda olması dahi evliliğiniz için bir soru işareti bence. yine o rakamı verir içinden gelmiş parası da vardır, gider torununa bileklik alır ? ama adam kaygılanıyor kızı parasız kalır sanıyor.
ben paranız yok demedim ki ? eşinizden isteyemezsiniz diye gönderiyormuş. çok açık değil mi ? para varsa bile kızım eşinden isteyemez, eşi de vermez. yoksa baba kızına güzellik yapar, ama bahsettiğimiz şey başka, neyse sizin düzeniniz.Yoo hiç de öyle sanmıyor. Ben daha rahat harcayabileyim diye gönderiyor. Paramızın yettiğini o da biliyor
Babamın gönderme gerekçesinden dolayı eşim alınmadı. Çünkü ben geçinebildiğimizi söyledim zaten. O da onun için değil daha rahat harcama yapabileyim diye, her ay para yatmasına alışkınım diye göndermek istediğini söyledi.Konudan bağımsız olarak babanızın harçlık göndermesine eşinizin yerinde olsam alınırdım. El adamı değil ki hayat arkadaşınız, çocuğunuzun babası size para vermeyecek de kime verecek? Konunuza dönecek olursam da; öğretmenmişsiniz bir bebeğin gelişimi açısından en doğrusu en az iki yaşına kadar annenin bakmasıdır biliyorsunuzdur zaten. Yerinizde olsam tüm imkanları zorlar biraz daha bakardım bebeğime. Keşke tüm annelerin imkanı buna elverse de bebekler de ilk yıllar ayrı kalmasa annelerinden. Paranın gözü çıksın...