• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay oldu artık geri dönmez mi?

gerçekten seviyorsan eğer
allah yüreğinde ki acıyı azaltır umarım

çünkü dönse bıle değişen bir şey olmayacak
seven insanın tavırları değil bunlar.
yıne terk edecek senı..
bırıncı hakkını kullandı zaten dimi??

evet, bir kere daha böyle deyip gitmişti sonra geri geldi :( gelmese daha iyiymiş

olurmu canım öle şey . o da her seyde seni suçlarsa yürürmüymüşki o ilişki saçmalamış işte . canım 1 kere geldyse bdaha gelicektr gelmese bile pişman olduğunu muhakkak öğreniceksin emin ol buna çnkü onu senin kadar kmse sevmiceni anlıcak er yada geç anlıcak ..

olurmu canım öle şey . o da her seyde seni suçlarsa yürürmüymüşki o ilişki saçmalamış işte . canım 1 kere geldyse bdaha gelicektr gelmese bile pişman olduğunu muhakkak öğreniceksin emin ol buna çnkü onu senin kadar kmse sevmiceni anlıcak er yada geç anlıcak ..

zalimm inşallah anlar,birden umut oldun sen bana ,bari dönsün de içimde kalan o kadar çok şey var ki, o kadar söz var ki, hepsini duysun ya da o da sevilmemek nedir anlasın,bu defa da ben diyeyim sevmiyorum seni ,istemiyorum diye,bir kere de o yaşasın bu duyguları,sabırla bekliyorum şimdi inşallah görücem o günleri

evet, bir kere daha böyle deyip gitmişti sonra geri geldi :( gelmese daha iyiymiş

eğer geri dönerse
bu ilişki bır dargın
bır barısık sürüp gidecek bence...

ve bır gün bır bakmıssın
hayatına bırını almıs
ve evlenmıs..
o zaman hatanı anlayacaksın cnm..

başka tenler
heyecanlar yaşayıp geri döndüğü ortada
onun için yedektesın..

emin ol aynı acıları bende yasadım o kadar gururluydu ki 5- 6 kez bana geri geldi . yani geliorlar canım mrak etme yine gelicek ..

eğer geri dönerse
bu ilişki bır dargın
bır barısık sürüp gidecek bence...

ve bır gün bır bakmıssın
hayatına bırını almıs
ve evlenmıs..
o zaman hatanı anlayacaksın cnm..

başka tenler
heyecanlar yaşayıp geri döndüğü ortada
onun için yedektesın..

eğer birgün gelirse senin bu dediklerini dicem ona,ilk döndüğünde başkası olmadı demişti inanmıştım hala da inanıyorum ama bu defa kesin birileri var ya da birilerini arıyor ve bulamazsa bana gelicek biliyorum :(

eğer birgün gelirse senin bu dediklerini dicem ona,ilk döndüğünde başkası olmadı demişti inanmıştım hala da inanıyorum ama bu defa kesin birileri var ya da birilerini arıyor ve bulamazsa bana gelicek biliyorum :(

ona söyledığın zaman
evet başkaları oldu
diyecegını mı sanıyorsun?

umarım bır gün nasıbin olan insanı bulursun
o gerçek insanı

gelen tekrar gidiyo tatlım gelir mi diye bekleme böyle çok canın yanar heleki sen hala onu düşünürken beklerken bir gün nişan haberini alırsın. önüne bakmaya çalış

önüme bakmaya çalışıyorum da pek yapamıyorum :( bir sakinlik var üstümde , kendimi başkasının varlığına alıştırdım zaten, şimdi dese bir başkası var hiç şaşırmam, beni böyle üzdükten sonra mutlu da olmaz zaten , nasibimdeki her kimse hemen karşıma çıksa bu belirsizlik çok zor,ister istemez hep aklıma geliyor, hep hatırlıyorum dile kolay 5 yıl geçirmişiz beraber

o dile kolayları bende bilirim tatlım tam tamına 5 sene. ayrılıp barısmalar peki ne oldu yıl dönümüzde bırakıp gitti ve çok geçmeden biri ile çıkmaya basladı herkes pişman olup gelir derdi ben ise bunun olmayacağını bildiğim halde bi ümit beklerdim sırf pişman olduğunu görmek için ne oldu NİŞANLANDI. onlar bizi tamamen çıkarıyorlar işte bizimde onu yapmamız lazım. ama merak etme zamanla hersey azalıyo acında sevginde yeri geliyo iyiki bitmiş diyorsun rabbim yardımcın olsun

Canım çok iyi anlıyorum seni benmde 2 hafta oldu ama biliyorum ki dönmeyecek.Belki aylar sonra dönerler ama dönen senin istediğin sevdiğin kişi diildir artık.Kısmet diilmiş falan diyorum ama içim yanıyo gene de insan küçücük bir umuda tutunmadan yapamıyor.Az önce bi söz okudum başlıkların birinde çok hoşuma gitti 'Güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada veremezsin...' kim söylemiş emin diilim ama bizi hiç arayıp sormasalarda bi gün çekicekler bize yaptıklarını...

Back
X