Yaklaşık sekiz aydır ilişkide yaşadığım manipülasyon,şiddet ,hakaret, aldatılma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi rusec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendini yetersiz ve değersiz hissettiğin için bu muamelelere rağmen devam etmişsin gibi hissettim

temelde özgüven sorunu var sanki

umarım ayrılır ve her yerden engeller

bir de üzerine şikayetçi olursun
Yalnız kalma korkum olduğunu anladım aslında anne baba hayatta olmadığı için bir erkeğin himayesinde olmak çoğu işimi onun halletmesi düzeltmek için birşeyleri çabalaması ve ne olursa olsun beni terketmemesini sevgi zannediyordum başlarda büyülenmiş gibiydim resmen ama ayrılmak için de çok kere çabalamıştım.Eğer bir daha kapıma gelip rahatsızlık verirse şikayetçi olacağım zaten🙏🏻Günden güne de daha iyi oluyorum ve kurtulduğuma seviniyorum çok

Konu sahibi sen kendini değiştirmezsen bir cani gider diğeri gelir. Bu kişiyi de seçen sensin. Bu sitede görüyoruz 20 yıllık eşini ilk davranışta dava açanı. Aşağıya makale ve yazılar bıraktım bana göre sebepler ve sonuçlar aşağıda ki gibi .

Bağımlı Kişilik Bozukluğu

Bazı Kadınların Kriminal Erkekleri Çekici Bulmasının Ardındaki Psikolojik Nedenler

"Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş": Milyonlarca çift incelendi ve bir kişinin kendisinde olan psikiyatrik hastalığa sahip biriyle evlenme olasılığının dünyanın her yerinde yüksek olduğu görüldü.

Doğdukları ve yaşadıkları çevrede suç riskini yüksek gören kadınlar hemcinsleri yerine daha çok karşı cinsten agresif-sert erkekler ile arkadaşlık kuruyorlar.

Kadın cinayetlerinin temelinde psikiyatrik hastalıklar mı bulunuyor?Türkiye’deki eşlerini öldüren erkeklerin incelendiği bir çalışmada bu kişilerde kadınlara karşı şiddet uygulamayanlara göre psikopatolojik olarak ayırt edici bir farklılık olmadığı görüldü. Ayrıca bu kişilerin çocukluk travmaları da diğer insanlardan farklı değil. Bu kişilerin toplumun diğer kesiminden ayırt edici iki özellikleri bulunuyor: göç geçmişlerinin olması ve katı cinsiyetçiliğe sahip olmaları. Bu kişiler erkeğin dominant bir konumda olmasını, kadının ise eve bağlı, itaatkâr ve sessiz bir yapıda olması gerektiğini düşünüyorlar. Bu düşünceleri erkeğin ailesi üzerinde hakimiyet kuramadığı zaman “zayıf” konuma düşerek erkeklik onurunun zedeleneceği inancıyla besleniyor. Göçün ailenin ekonomisi ve kadın-erkek cinsiyet rolleri üzerinde yarattığı baskı erkeğin bu cinsiyetçi yapıdan beslenen sosyal kimliğini taşınamaz bir hale getiriyor. Alternatif bir dünya düşünemeyen bu katı düşünce yapısı çareyi başta karısı olmak üzere bütün dünyasını yok etmekte buluyor.

Kadın cinayeti işleyen erkeklerin en önemli ayırt edici özelliklerinden biri "sert erkek" olmaları...

Kaynak:

Manipülasyon manipülasyon manipülasyon…Artık bu kelimenin de içi boşaltıldı. Biz şiddet gören kadınları manipüle edemiyoruz ama dayakçı sevgilileri ve kocaları çok güzel ediyor maşallah. İradesiz birisiniz umarım geriye dönüp bakmazsınız..

olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken
Allah'tan daha ne gibi işaret bekledin acaba 7 parçaya seni bölmesini mi? Töbee. Şükür namazı kıl bir daha kanma. Kendine saygını kazan. Uzaklaştirma aldın mı? İzİni kaybettir bildiğin narsist psikopatla karşı karşıyasın.

Yalnız kalma korkum olduğunu anladım aslında anne baba hayatta olmadığı için bir erkeğin himayesinde olmak çoğu işimi onun halletmesi düzeltmek için birşeyleri çabalaması ve ne olursa olsun beni terketmemesini sevgi zannediyordum başlarda büyülenmiş gibiydim resmen ama ayrılmak için de çok kere çabalamıştım.Eğer bir daha kapıma gelip rahatsızlık verirse şikayetçi olacağım zaten🙏🏻Günden güne de daha iyi oluyorum ve kurtulduğuma seviniyorum çok
Sana iyi gelmeyen bedenine ruhuna zarar veren bir insanı kurtarıcı ya da Kahraman olarak göremezsin. Amaç zaten seni bağımlı yapmak kendine babanın hayrına yapmıyor o işleri vs.
Bu tip kendinden başka kimseyi sevmez bak barış yine aynı durumları yaşayarak zaten olmayan kendine güvenin daha dibe batacak.
Soğukta uyumak gibi düşün işte ölüyorsun ama uyku tatlı geliyor. Silkele kendini.
Kendi işlerini kendin halle.Ben en değerliyim diyeceksin.
Kapına gelmesini bekleme enerji olarak çağırma şimdiden uzaklaştırma al ciddi olduğunu anlasın.

nasıl hala devam ediyorlar
Nasıl sorusu olumsuz durumlarda kullanılmaz.

Sistem hemen cevap verir.

“Böyle” der.

Geçmiş olsun.

Pişmanlık ve suçlulukla ilgili destek alabilirsiniz.

Ders çıkarıp kendi değerinizi bilmeniz de, bu konunun sınavı olmuş.

Ve geri şuurlu varlıklardan lütfen uzak durun.

Yazacak çok şey varda benim artık size anlatacak gücüm yok Daha ilk tokatta adamı şutlamak gerekirken manipüle manipüle diye diye tokat manyağı yapmış adam sizi Çok üzgün ve kızgınım genç kızlarımızın gurursuz yaşamaya aşk demelerine , kendi katillerine olan bağımlılıklarına. offf 8 ay şiddet hakaret ve adam aldatıyor diye ayrılmak......

Şiddete şiddetle karşıyız kimden ve ne sebeple olursa olsun ama şu hareketleri annesi babası yapsa kıyameti koparır. Erkek yapınca manüpile edildim oluyor.

Çadırı da bırakması iyi olmuş. İletişime geçmenize sebep olur. Kaç adet tokat o kadar sevgi. Özlemiştir erkek.

Gece okudum, yazasım gelmedi.
Uyumadan önce düşündüm.
Şu hayatta bana kim tokat atabilir? diye.
Sabah uyandım, yine konuyu gördüm. Yine kendime sordum.

Cevap : Hiç kimse .
Ne benim babam, ne çocuğumun babası.

Kusura bakmayın sevgiliden tokatı, yumruğu yiyip sonra manipüle edildim diyemezsiniz. Bu öyle bir şey değil. Siz kendinize saygı duymuyorsunuz.
Bir insan bunları kendisine nasıl yedirir ?

Öz saygı, öz şefkat üzerine çalışmanızı tavsiye ederim. YouTube da Psikiyatrist Gülcan Özer in videoları ile başlayabilirsiniz.

Vurup vurup sonra gelip sarılıp öpüp koklayıp bırakmıyordu ben onu affedene kadar gitmiyordu yani kovsam da gitmiyordu
Polis çağırsaydınız o zaman da çok üzüldüm ya 35 yaş az da değil :(
Hala daha iletişime geçecek gibi bir haliniz var ne çadırı Allah aşkına

Bunca zaman onun çabalarıyla devam ediyordu zaten.Polisler devreye girince artık korktu ve peşimden yine gelirse uzaklaştırma alacağımı tahmin edebiliyor artık.O yüzden artık yakınıma gelemeyeceği için bu ilişki tamamen bitti.Ben zaten bütün resimlerimizi mesajlarımızı ona ait ne varsa silmiştim öncesinde hazırlamıştım kendimi ilk tokatta algılayamıyorsunuz maalesef daha gerçek kişiliğini tam öğrenemediğiniz için.Bir de inanın ben de eski ilişkilerimde en küçük şeyde arkamı dönüp giden bir insandım ama bu durumun içine düşmeyen anlayamaz maalesef nasıl bir girdaba girdiğini ve orada kurtulmak için çırpındığını
üzgünüm ama başına gelmeyen bilemez güzellemesiyle yaşadığın durumu hafifletemezsin. bu hayatta büyük konuşması asla sevmem ama şu dünyada kendisinden tokat yiyip de sonra bir hatadır oldu beni seviyordur diyeceğim bir allahın kulu yok. babam ve kocam da dahil elbette. ilk tokatta kişiliğinin ne olduğunu belli etmiş aslında ama nasıl bir psikolojideysen bunu görememiş veya görmek istememişsin. o çabaladıkça senin hoşuna gitmiş, kendince bahaneler bulmuşsun şiddetine. ama şiddet şiddettir, nokta. seven adam vurmaz, aklı başında adam vurmaz. bunun tutkulu ilişkiyle alakası yoktur. tokatla başlar, cinayete kadar gider. kontrolsüz öfkenin nereye gideceğini asla bilemezsin. en iyisi uzaklaşmaktır. bunları benzer şeyler yaşayan başkaları da varsa diye yazıyorum.

Şiddete şiddetle karşıyız kimden ve ne sebeple olursa olsun ama şu hareketleri annesi babası yapsa kıyameti koparır. Erkek yapınca manüpile edildim oluyor.

Çadırı da bırakması iyi olmuş. İletişime geçmenize sebep olur. Kaç adet tokat o kadar sevgi. Özlemiştir erkek.
Burada okudukça çıldırıyorum zaten, anası babası şuradan kalk şuraya otur dese kıyameti koparacak olanlar,şiddeti ,küfrü, namusunu ayaklar altında ezdirmeyi ,kıskançlık adı altında kısıtlamayı normal görüp ( pardon aşk sanıp) erkkkekkkim diye diye bir hâl oluyorlar.....

Yemeseydiniz iyi olurmuş dayaklarini polise gidebilir ayrılabilir Ya Allah diye bir tanede siz carpabilirdiniz suratına .Yada vazo falan yokmuydu kafasına Yaptığım yoruma bak yani ne diyeyim.Manipule olup dayak yedim ne demek .Yiyecek ekmeği eve getiriyor sokaklara dusecektinizde ondanmi katlandiniz yada ne yani nasıl dayak yediği canını yakan adamı sevmeyi anlamıyor benim kafam.Nasil bir sevgi açlığı bu.İyi olmak istiyorsanız kendim ettim kendim buldum afiyet olsun bana der hicbirseye siginmaxz hatamı kabul eder aklımı başıma alırdım.Ben böyle yapardım.

Sana iyi gelmeyen bedenine ruhuna zarar veren bir insanı kurtarıcı ya da Kahraman olarak göremezsin. Amaç zaten seni bağımlı yapmak kendine babanın hayrına yapmıyor o işleri vs.
Bu tip kendinden başka kimseyi sevmez bak barış yine aynı durumları yaşayarak zaten olmayan kendine güvenin daha dibe batacak.
Soğukta uyumak gibi düşün işte ölüyorsun ama uyku tatlı geliyor. Silkele kendini.
Kendi işlerini kendin halle.Ben en değerliyim diyeceksin.
Kapına gelmesini bekleme enerji olarak çağırma şimdiden uzaklaştırma al ciddi olduğunu anlasın.
Bir gün yine ayrıldım ondan yaklaşık 2 gün falan ayrı kalmıştım evden gitmiştim bulmasın beni diye daha sonra tekrar gelince instagramında medyumlara mesaj attığını yakaladım.Kız arkadaşımla kavga ediyoruz sürekli onun unutmasını istiyorum geri dönmesini istiyorum gibi mesaj atmış.Ben neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda 2 gün daha dönmesen 4000 liram gidecekti demişti😐Yani böyle takıntılı biri hatta bana buyu yaptığından bile şüpheleniyorum o süreçte çünkü ben ben değildim

Bir gün yine ayrıldım ondan yaklaşık 2 gün falan ayrı kalmıştım evden gitmiştim bulmasın beni diye daha sonra tekrar gelince instagramında medyumlara mesaj attığını yakaladım.Kız arkadaşımla kavga ediyoruz sürekli onun unutmasını istiyorum geri dönmesini istiyorum gibi mesaj atmış.Ben neden böyle bir şey yaptığını sorduğumda 2 gün daha dönmesen 4000 liram gidecekti demişti😐Yani böyle takıntılı biri hatta bana buyu yaptığından bile şüpheleniyorum o süreçte çünkü ben ben değildim
İnanıyormusunuz gerçekten bu safsata şeylere yok medyum bilmemne. Ne oldu da şimdi anladınız peki?

İnanıyormusunuz gerçekten bu safsata şeylere yok medyum bilmemne. Ne oldu da şimdi anladınız peki?
Büyü durumlarına inanıyorum.Kur’anda bile geçiyor ve bizzat duyduğum şahit olduğum şeylerde olmuştu daha önceleri.Ben sadece erkeklerin böyle şeylerle uğraşabileceğini düşünmezdim onun mesaj attığına şahit olana kadar..Su an sanki o farklı etki benden gitmiş gibi hissediyorum daha önce ne yaparsa yapsın kaçsam da tekrar onda buluyordum kendimi son 2 aydır özellikle sürekli uyku hali mutsuzluk herseye karşı isteksizlik vardı ben depresyona girdiğimi düşünüyordum ama şuan ondan bağım kopunca daha iyi hissetmeye başladım

Back
X