1 ay öncesine donebilsem

Dinlemiyor bizi hiç bir konuda. Kafasının dikine gidiyor. Hic dinlemezken, bunun için dinleyecegini hic sanmıyorum. Keşke gelsede, anlatsa derdini. Belki bir çözüm bulunur, hiç değilse rahatlar.
Allah kolaylık versin, ne desem bilemedim .

Sevdiği saydığı biri yok mudur konuşsa belki anlatır dedini ?

Dinlemiyor bizi hiç bir konuda. Kafasının dikine gidiyor. Hic dinlemezken, bunun için dinleyecegini hic sanmıyorum. Keşke gelsede, anlatsa derdini. Belki bir çözüm bulunur, hiç değilse rahatlar.

Sevdiği saydığı biri yok mudur konuşsa belki anlatır dedini ?

Sevdiği saydığı biri yok mudur konuşsa belki anlatır derdini ?

Sevdiği saydığı biri yok mudur konuşsa belki anlatır derdini ?
Yok canim. Sevdiği saydığı kişiler arkadaşları. Onun dışında kimseyi ne dinler, ne de önemser.. arkadaşlarından da mantıklı bir bakış açısı hiç beklemiyorum.

Ben sizi ailecek anlamadım sanırım...
Gelse derdini anlatsa dedigini dert belli değil mi?
Borç yapmış altından kalkmaya çalışacaksınız...
Som 1 aydır kötüymüş.
İşten çıkarıldı mı?
Kotu hissetti de kendi çalışamadı çıktı mı?
O zaman kötü hissetme sebebi çalışmıyor oluşu değil?
Ortadaki dert borçsa el birliği ile kapamanız gerekirken, kardeşiniz işten çıkmış/çıkarılmış her neyse, siz de çalışmıyorsunuz.
Peki neyi bekliyorsunuz?
Yaklaşık ne kadarlık bir borç bahsedilen?
Boş oturmaktan iyidir yahu.

Back
X