1 ay sonra ameliyat ama korkuyorum...

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Merhabalar,

Kizlar ben o kadar korkuyorum ki yuzumun ifadesi degisecek diye... Benim kotu bir burnum yok, hatta insanlar estetik olcam diyince resmen sok oluyorlar ve sacmalama diyorlar. Ama mukemmeliyetciyim biraz malesef, taktim kafaya olucam. Benim sorum su: deger mi? Bir cok sey okudum pismanim diye... Insanin ifadesi gercekten cok mu degisiyor?

Doktor'a da karar veremedim ama profesor olmasi gerekiyor diye dusunuyorum, sayili isimler onlar da. Ama hicbiri dogru duzgun resim gostermiyor ve yardimci olmuyor o yuzden de tedirginim. Bilgisayarda simultasyon gostermiyor Turkiye'nin profesor estetik cerrahlari.

Album'e resimlerimi ekledim, arkadas olarak ekleyip bakabilirsiniz. Lutfen bu konuda tavsiye verin...

merhabalar. arkadaşlık isteği gönderdim merak ettim açıkçası. estetik kararını vermek pek kolay değil ama benim takıldığım nokta senin mükemmeliyetçi biri olman. muhtemelen kafanda görsel olarak düşündüğün bir şey vardır. yapılacak olan burun birçoğumuza göre harika olsa bile senin hayalindekiyle eşleşmezse ruhsal yıkımın diğerlerine göre daha fazla olacaktır. istersen tekrar bir düşün. fotoğraflarına baktıktan sonra kendi fikrimi de söylemek isterim :) benim kemerli bir burnum var biraz da uzun. 27 yaşına kadar sorun yapmadım elbette canımın sıkıldığı oldu ve 1 ay önce ben de ameliyat kararımı verdim. vermemde etken olan ise nefes problemim. 18 yaşında olmam gerekiyordu ama salladım açıkçası . şimdi ciddi sıkıntı yaratınca eh yatmışken şunu da düzelttireyim diye düşünerek bu kararı verdim. 15 mayısta görüşmem var bakalım neler olacak. hayırlısı olsun

Merhabalar,

Kizlar ben o kadar korkuyorum ki yuzumun ifadesi degisecek diye... Benim kotu bir burnum yok, hatta insanlar estetik olcam diyince resmen sok oluyorlar ve sacmalama diyorlar. Ama mukemmeliyetciyim biraz malesef, taktim kafaya olucam. Benim sorum su: deger mi? Bir cok sey okudum pismanim diye... Insanin ifadesi gercekten cok mu degisiyor?

Doktor'a da karar veremedim ama profesor olmasi gerekiyor diye dusunuyorum, sayili isimler onlar da. Ama hicbiri dogru duzgun resim gostermiyor ve yardimci olmuyor o yuzden de tedirginim. Bilgisayarda simultasyon gostermiyor Turkiye'nin profesor estetik cerrahlari.

Album'e resimlerimi ekledim, arkadas olarak ekleyip bakabilirsiniz. Lutfen bu konuda tavsiye verin...

Ben de arkadaşlık isteği gönderdim. 5 hafta önce ameliyat oldum. benim kemerli ve uzundu burnum. şu anda kemer gitti biraz da kalkık. önden ifadem baya değişti henüz alışamadım. sanırım bu ifade değişiklikleri uzun ve düşük burunlularda daha fazla oluyor. eğer sende fazla değişiklik yapılmıycaksa ifaden de fazla değişmez.

ben takinti yaptim bir de gulunce asagiya iniyor alt kismi fazla dusuk ve yamuk... kalkik olmasin ama az dusuk olsun istiyorum onu da doktorlar yapabilir mi bilemem... ah ahhhh :(

dogal yapan doktor yok mu? sanki izmir'dekiler daha dogal yapiyor gibi... istanbulda mandal takmis gibi oyuk hokka burunlar oluyor hepsi. o mandal'in cok belirgin olmasi neyden kaynaklanior?

dogal yapan doktor yok mu? sanki izmir'dekiler daha dogal yapiyor gibi... istanbulda mandal takmis gibi oyuk hokka burunlar oluyor hepsi. o mandal'in cok belirgin olmasi neyden kaynaklanior?

:)) o mandalın nedenini ben de çözebilmiş değilim henüz.

:)) o mandalın nedenini ben de çözebilmiş değilim henüz.

haha :) burun deliklerini kucultuyo, cunku kalkinca burun delikler buyuyo, o yuzden kaldirip kistiiryolar :D ama mandal gibi gozukmesini anlamiyorum yurt disinda unlulerin burunlari o kadar dogal ki, turkiyeye gelince boyle kisik kisik ortadan boyle sismis bir uc sanki burun 3 kisimmis gibi :D yontem mi farkli acaba nedir..

haha :) burun deliklerini kucultuyo, cunku kalkinca burun delikler buyuyo, o yuzden kaldirip kistiiryolar :D ama mandal gibi gozukmesini anlamiyorum yurt disinda unlulerin burunlari o kadar dogal ki, turkiyeye gelince boyle kisik kisik ortadan boyle sismis bir uc sanki burun 3 kisimmis gibi :D yontem mi farkli acaba nedir..

Burnun her tarafı doğal olsa bile eğer mandal taktıysa işte ordan anlaşılıyo estetik olduğu :) halbuki türkiyede bol bol pratik imkanı var. Nden çoğunlukla yapılamıyor o kısım anlamıyorum.

http://www.plastic-surgery-implants...13/01/Megan-Fox-before-and-after-nose-job.jpg

bu kizin burnu estetik, iste budur. kalkmis hafif, delikler ayni tarz, herseyi ayni yani bakinca hemen anlasilmiyor ama estetik. turkiye'de hic boyle estetik gormedim arkadaslar tamamen degistiriyorlar burunlari... :(

Aynı pozu nasıl vermiş ya çok güldüm :))) sadece kemeri almışlar diğer kusurlarına dokunmamışlar. Bizdekiler mükemmel burun yapmak için kasıyo o nedenle doğal durmuyo bence.

Burun kanatlarindaki kikirdaklar var ya, o kikirdiklarin burun sirtina dogru olan kismini, yani tam da o mandalla sikilmis dedigin kismini cikartiyorlarmis. Ornegin Baris Cakir o kisimdaki kikirdiklari artik hic bi ameliyatindan cikarmiyormus. Abdulkadir Goksel vs de toplantilarda "Anti Pinching Trick" falan gibi konusmalar yapiyor. Onun engellenmesinin yollari var yani. Ben bu durumu kafama takmiyorum, artik doktorlar yeterince iyiler bunun ustesinden gelmek icin.

Merhabalar,

Bence ameliyat olmamalısınız bir ressam yaptığı resmi bozdurmak istemez o yüzde .seninle dalga geçenler ise ALLAH ından bul de ve kafana takma:)

kızlar sözüm meclisten dışarı af buyrun ama burun estetiği başlığında ameliyat olma arefesinde olan bir insana,yok allah vergisi yok seni beğenen böyle beğensin minvalinde cümleler kurmak çok ama çok saçma geliyor bana,destek olup moral vermek yerine bunları neden söylüyorsunuz burun estetiği forumuna giren herkes ameliyat olmak için fikir almak için gelip okuyor,zaman geçiriyor burada,bizler zaten karar vermişiz ameliyata sadece ufak tefek kaygılarımız sorunlarımız var o kadar.kişinin sosyal yaşamını etkiliyorsa burun yapısı özgüvenini kaybetmesine sebep oluyorsa kesinlikle bu ameliyata başvurup kendini daha iyi hissetmesi çok normal bir durum,ne derseniz diyin ben burnum yüzünden 1-2 aydır doğru dürüst dışarı çıkmıyorum,çıkamıyorum okula gidip derse giriyorum o kadar,bir cafeye gidip oturmaya bile çekinir oldum bu bir takıntı oldu bende özgüvenim yerlerde,umarım herkesin istediği olur

kızlar sözüm meclisten dışarı af buyrun ama burun estetiği başlığında ameliyat olma arefesinde olan bir insana,yok allah vergisi yok seni beğenen böyle beğensin minvalinde cümleler kurmak çok ama çok saçma geliyor bana,destek olup moral vermek yerine bunları neden söylüyorsunuz burun estetiği forumuna giren herkes ameliyat olmak için fikir almak için gelip okuyor,zaman geçiriyor burada,bizler zaten karar vermişiz ameliyata sadece ufak tefek kaygılarımız sorunlarımız var o kadar.kişinin sosyal yaşamını etkiliyorsa burun yapısı özgüvenini kaybetmesine sebep oluyorsa kesinlikle bu ameliyata başvurup kendini daha iyi hissetmesi çok normal bir durum,ne derseniz diyin ben burnum yüzünden 1-2 aydır doğru dürüst dışarı çıkmıyorum,çıkamıyorum okula gidip derse giriyorum o kadar,bir cafeye gidip oturmaya bile çekinir oldum bu bir takıntı oldu bende özgüvenim yerlerde,umarım herkesin istediği olur

Soylediklerine kesinlikle katiliyorum. Cok haklisin. Sen neden son 1-2 aydir daha cok takiyorsun kafana? Estetik oldun da sismelerden dolayi mi, yoksa kotu bi donem mi geciriyorsun? Birden kafana daha cok takman normal degil ondan soruyorum.

canıım yok yanlış anladın galiba ya da ben ifade edemedim :=))

burnumu çok kafaya taktım aslında lise yıllarım iyi kötü bir şekilde geçti ama yaş ilerledikçe yüz iyice oturunca burnum daha çok ön plana çıktı,birden bire burnum ile çok ilgilenmeye büyüklüğüne çok takılmaya başladım,keşke ameliyat olsaydım da şişliklerin sıkıntısını çekseydim 1-2 hafta inan hiç sorun etmezdim :)

üniversite ortamı,insanı etkiliyor her ne kadar olgun insanlar da olsak benim özgüvenim burnumdan dolayı maalesef bitmiş durumda,saç dökülmelerim bile arttı bu aralar,bir şekilde estetik yaptıracağım bakalım zaman ne göstericek

Back
X