- Konu Sahibi dizboyumavi
merhaba arkadaşlar benimde sizinle paylaşmak istediğim bi derdim var dert demeye bile dilim varmıyor aslında görünürde olan bi problemde yok ama sorun bende sanırım. Yaklaşık 2 yıldır görüştüğüm insanla 1 aya kadar hayatımı birleştireceğim fakat sebebini bilmediğim bi mutluzluk var içimde. Nişanlım çok anlayışlı ve beni çok seven birisi fakat ben mi yetinmeyi bilmiyorum nedir hep bi mutsuzluk var içimde. düğün yaklaştıkça içimde sanki pişmanlık duygusu büyüyor. bulunduğum yerden çok uzak bir yere gelin gidicem. arkamda işimi ailemi arkadaşlarımı herşeyimi bırakıp gideceğim.hiç bişeyim eskisi gibi olmayacak bu mu beni korkutan yoksa nedir. bazende düşünüyorum eşimden sıkılırmıyım diye çok büyük bi korku bu bendeki emin mi değilim bişilerden. aşkla dolu 2 yılı tükettik ama bu evlilik mi beni korkutan nedir bilmiyorum yoksa alışkanlıklarımdan mı vazgeçemem evlenenen arkadaşlara soruyorum sizdede olmuşmuydu düğün öncesi pişmanlık duygusu.İçimde anlam veremediğim bi korku ve üzüntü var benneyaptımki