• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ay ve

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Nisanlima karsi bazen cok asik oluyorum sevgi dolu, mesala dun aksam oyleydim. Bugun kalktim icimde bi bosluk..
Onada yansitiyorum hata bende mi hic anlamiyorum.

Icimde oturmayan seyler var sanki, hersey cok iyi gitmisken. Gecen ev esyalarina bakindik mutlu mutlu.
Bugunde mutsuzum, mesala birbirmizi hala eklemedik facebooka, hic arkadas olmadik. Ne o adim atti ne de ben atamadim. Bisey mi var diyorum kendi kendime, neyden cekiniyor, benden mi bekliyor adimi yoksa?
Gecen yansitmaya calistim hala tik yok..

Bazen boyle icime skintilar gelio acaba vaz gecsem ne olur ki? Seviyorum ama bazen olmuyor diyorum, sebeb? Bilmiyorum.

Korku var mesala, ya elimi birakirsa ? Ailemle de pek samimi dglm. Ama aile yuzunden bi kacis olarak aramadim onu asla.
Hep korku var iste icimden.. Bazende skinti.. Normalmi benmi normal dglm yardim etmek istermisiniz?

( kendimi insAllah biraz anlatabildim, turkcem sizin kadar iyi dgl k bakmayin)

Evlilik oncesi sendrom falan mi yasiyosun acba? Facebooktan eklemek gibi bi zorunlulugun yok. Ama henuz eklememis olmaniz da biraz degisik. Bilemedim sorunu?

Birbirinizi yeterince sevmiyorsunuz galiba insan evleneceği insandan nasıl çekinir,sanki yabancı gibi,

pek normal gelmedi ilişkiniz

Sevmeyen taraf ben degilsem nisanlim mi? Sevmiyorsa peki ndn evlilige adim atmak istedi ki? Her hafta uzak yoldan beni gormek icin gelir.. Sevdigini nsl anliyabilirim ki

Belkide evlilige yaklastiniz diye , karmasik duygular icindesiniz...

Facebook olayini anlamadim ama.:)

Sevmeyen taraf ben degilsem nisanlim mi? Sevmiyorsa peki ndn evlilige adim atmak istedi ki? Her hafta uzak yoldan beni gormek icin gelir.. Sevdigini nsl anliyabilirim ki

Nişana bu Facebook yakınlığından sonra mı adım atıldı?
Hiç normal görüşen sevgili olmadan mı nişanlandınız?

faceden ekleyince:KK53::KK45:

sen nişanlını daha iyi tanırsın,hem sen kendi duygularından da pek emin değilsin gibi.

Başa dönüp nasıl bir araya geldiğinizi anlatsanız biraz?

Anlatim..

Facebooktan tanistik. Aslinda arkadasimin esinin arkadasi oluyor. Ortak arkadaslarimizda vardi.
2 gun msjlaStik ve nummaramizi verdik ve tlfna gectik. Arkadas ekleme durumu hic olmadi.

Tanistik sonra bulustuk, hersey positief gecmisti.
3 cu bulusmada piknik cantasiyla icini yemeklerle doldurup yanima geldi, oyle sevmeye baSladim onu.
Her hafta gorusmeye basladik o 40 dkk bir yoldan geliyor yasadigim yerde yasamiyor.
5 ay gecti, bu bana gel bi adim atalim aileler tanisin dedi, ben daha erken dedim, aradan 7 ay gecti evlenme teklifi etti. Suanda nisanliyiz iste

Yine facebooktan, o yazdi ilk..
Sonra ben oyle devam ettik, ortak arkadaSlarimiz vardi birde.
Msjla nummaralarimizi verdik buraya kadar geldik iste ama facebookte arkadas olmadan..

ne tuhaf bu durum bu böyle faceden tanış evlenmeye karar ver ama hala ekleşme:KK57:

Bende facebooktan tanisip eklememis olmaniza cok sasrdm bde 7 ay yani cok ani degil.nisanlilik donemnde gelgitler olabilir ama surekli emin degil miyim acaba diye dusunuluyor o zamanlar

Back
X