• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ay ve

Kimse yanlis anlamasin..yazini okudugumda aklima kucuklugumde gozlemledigim nisanlilar geldi.. Mesafeli.. sakalasmayan, resmi bir sekilde gorusen..vsvsvsvs bu ne cnm ya facebook olayina bile cekiniyorsun okadar mesafelisiniz demekki.. Bir de erkeklik tasliyo gibi geldi ne o havalar.. sizin is karisik bence ya cok iyi düsün

Bilmem sence birşeyden rahatsız olmuşsun ki açmışsın bu konuyu,

birşeylerden şüpheleniyorson iyi gözlemle öyle süslü laflara da pek kanma.

Sevgisinden eminim.. Aslinda biseyden suphelenmiyorum..
Sevgisini gozlerinden okuyorum bana bakinca..
Belkide gereksiz buluyor facebooku..
Ben galiba ondan fazla takintiliyim..
Belki sorun o..

Az once patladim.. Facebookunu silmeni istiyorum deDim ,Oda ortak acalm diye sordu. Bende bunu daha once dusunmen lzmdi dedim. Baska kizlar var listende sen beni eklemeyi dusunmedin hic. Bisey mi sakliosun dedim.

Ve dedigime pisman oldum..
Soguyorum senden boyle yaparak dedi..

Bir yerden hata mi yaptim ya ben??
Kiskanmam dogal dglmi..

Hata bende mi kimde anliyamiyorum?!! Moralim felaket bozuk..

Az once patladim.. Facebookunu silmeni istiyorum deDim ,Oda ortak acalm diye sordu. Bende bunu daha once dusunmen lzmdi dedim. Baska kizlar var listende sen beni eklemeyi dusunmedin hic. Bisey mi sakliosun dedim.

Ve dedigime pisman oldum..
Soguyorum senden boyle yaparak dedi..

Bir yerden hata mi yaptim ya ben??
Kiskanmam dogal dglmi..

Hata bende mi kimde anliyamiyorum?!! Moralim felaket bozuk..
Soguyor muymus?
E ben buz oldun onu ne yapacagiz deseydin..
Sen neden face'i kapatmasini istedin ki kut diye.

- Bi bakabilir miyim senn face'ine cok merak ettim
- Seni ekliyorum kabul et
- Nisan fotolarimizi ekleyelim hadi senin face'e gel otur yamacima
vs vs pek cok bahaneyle
meragini giderebilirdin aslinda.

Soguyor muymus?
E ben buz oldun onu ne yapacagiz deseydin..
Sen neden face'i kapatmasini istedin ki kut diye.
Bi bakabilir miyim cok merak ettim
Seni ekliyorum kabul et
Nisan fotolarimizi ekleyelim hadi senin face'e gel otur yamacima
vs vs pek cok bahaneyle
meragini giderebilirdin aslinda.

Eklim seni dedi iste.. Ben sinir oldum birden daha yeni aklina mi geldi eklemeye fln dedim. Merak bile etmedi beni..

Hata bende mi cok mu fazla cikistim iftira atmisim ona..

Face okadar önemlimi niye bu kadar sorun teskil ediyor. Bence macera arıyorsunuz. Melonkolik bi hal sezdim sizde..
Duygulerınızdan emin değilsiniz galiba..
Cayarsan ask olur kavusursan ask biter:))

Eklim seni dedi iste.. Ben sinir oldum birden daha yeni aklina mi geldi eklemeye fln dedim. Merak bile etmedi beni..

Hata bende mi cok mu fazla cikistim iftira atmisim ona..
Bu face olaylarindan anlamam pek. Face'm yok empati yapamayacagim o konuda.
Ama adam ekleyeyim demis. Bu iyi birsey.
Netice o bu zamana kadar eklemediyse
sen de eklememissin : )
o sucluysa sen de suclusun.
Madem kafana takmistin o kadar ekleseydin keske bu kadar beklemek yerine.
Hem yukarda hic eklemek de aklina gelmiyor demssin
adam simdi ekliyim demis
bu sefer de yeni mi dustu jeton diyorsun :)
Hesabi kapatmamayi istemekte hakli goruyorum nisanlini.
Neticede ortada bir olay yokken kapat demissin.
Madem aklina dustu bu kadar
guzellikle hallet.
Bi gun bulustugunuzda pat diye yaninda face'i acip seni eklemesini iste,
hem de goz atarsin : )
Ama mezuyu hemen sogumaya cevirmesinin yanlis oldugunu da hissettir bence.

Sizde hata olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sizin ona nasıl tepki gösterdiğinizde de biraz alakalı bu. Çok fazla sıkıntı etmeyin kendinize. Sakince konuşabilirsiniz. Neden şimdiye kadar sizi merak etmediğini sorabilirsiniz hele ki böyle bir ortam aracılığıyla tanışmışken. Kaygılarınızı, neden üzüldüğünüzü sakince anlatın. Bu mesafenin sebebini öğrenmeye çalışabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi en iyi tartışırken tanıyabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

face kısmını geçtim canım ama konuşamıyorsunuz siz.. konuşmaya kalkmışsın "erkek gibi kafa tutma" demiş.. evlerden ırak o nasıl söz.. 8 ayı bulmanız sustuğunuzdan olabilir mi? bence kendiniz gibi olamıyorsunuz onunla.. en basit face olayı bile muamma.. evlenince hiç bişey düzelmez.. varolan sorunlar büyür.. bunu unutma canım.. şimdiden çok daha fazla soru işaretin olur.. iyi düşün.. evlilik geç olsun varsın ama sen emin ol.. seviyor diyorsun seviyordur da ama sevmekle olsa.. seni seven sana uygun mu? seni sevenden iyi eş olur mu? seni seven seni anlıyor mu? vs vs vs iyi düşün.. ben seni hiç iyi görmedim yazdıklarından..

Bilmem cnm sadece konuyu okudum sonraki gelişmeleri bilmiyorm. Biz daha aileler tanısırken nisan arifesinde sildik. Yani esim istedi kendide bende. Olmasa daha iyi... kolay kolay muatap olamaz kimse.can sıkıntısı zaman kaybı. Tabi hemen eklememesi de saçma geldi.ya umursamıyor ya çekindiği bi şey var...

Bunu demeden uyuyamicagim.
Senden sadece ozur diliyorum. Cok fazla cikistim soz agzimdan ciktiginda hemen anladim zaten firenledim kendimi hemen, cok fazlaya gittim kabul ediyorum. Sen haklisin. Dusunmeden konustum. Neden boyle oldum anlamadim. Boyle degilim. Guvsizlik yok ortada, sana guveniyorum bundan cok eminim. Sen degil, Fb olayi beni gerdi sadece. Hem kendimi uzdum hemde seni. Ozur dilerim

Bunu yazdimm cvp vermedi

face kısmını geçtim canım ama konuşamıyorsunuz siz.. konuşmaya kalkmışsın "erkek gibi kafa tutma" demiş.. evlerden ırak o nasıl söz.. 8 ayı bulmanız sustuğunuzdan olabilir mi? bence kendiniz gibi olamıyorsunuz onunla.. en basit face olayı bile muamma.. evlenince hiç bişey düzelmez.. varolan sorunlar büyür.. bunu unutma canım.. şimdiden çok daha fazla soru işaretin olur.. iyi düşün.. evlilik geç olsun varsın ama sen emin ol.. seviyor diyorsun seviyordur da ama sevmekle olsa.. seni seven sana uygun mu? seni sevenden iyi eş olur mu? seni seven seni anlıyor mu? vs vs vs iyi düşün.. ben seni hiç iyi görmedim yazdıklarından..

Nerden basladim ki bu iliskiye neden cikti ki karsima.. Neden sevdim ki..
Cok buyuk adim attim ki. Evet kendim olamiyorum boyle bazi seyleri icimde tutuyorum gordugunuz gibi. Bunu bende farkindayim..

Bi adim attim tum ailem bilio. Nsl geri attim adimi? Ailemle aramda kotu.

Kafam karisik.. Kendimden nefret ediyorum. Ailemden nefret ediyorum..
Mutlu olmaya calisiyorum sadece.. Dogru kisi oldugunu inaniyorum ama olmuyor bazen

Nerden basladim ki bu iliskiye neden cikti ki karsima.. Neden sevdim ki..
Cok buyuk adim attim ki. Evet kendim olamiyorum boyle bazi seyleri icimde tutuyorum gordugunuz gibi. Bunu bende farkindayim..

Bi adim attim tum ailem bilio. Nsl geri attim adimi? Ailemle aramda kotu.

Kafam karisik.. Kendimden nefret ediyorum. Ailemden nefret ediyorum..
Mutlu olmaya calisiyorum sadece.. Dogru kisi oldugunu inaniyorum ama olmuyor bazen

canım ailenle sorunlar olduğundan çabuk karar vermişsin falan demeyeceğim.. ama şu var aile yanında mutlu olunmadığında bi sevgi açlığı oluyor.. bu da karşındaki kişiyi daha "doğru" görmene sebep oluyor.. çünkü öyle olmasını istiyorsun öyle umuyorsun.. bir sevgisiz aile daha olmasın hayatında diye hep olumlu taraflarını seçiyor zihnin.. ailenle olan durumunu bi tarafa koy düşün desem mümkün değil ki.. geri adım atmak değil ama düğünü ertelemek şart gibi.. nefret etme kendinden canım ya.. hayat bu.. kimse mükemmel değil.. tabiki emin değilsen aklın karışacak.. robot değilsin.. sanki herşey mükemmel de sen baltalamıyorsun birşeyi.. yanlış giden bişey var ki huzursuzsun.. en doğal hakkın.. evlenmek tüm hayatını değiştirecek.. sakin olmaya çalış.. konuşmaya çalış onunla.. daha iyi tanı..

Nisanima sordum niye diye.

Oda ben pirlantami orta yere koymak istemiyorum, seni sakiniyorum o yuzden dedi istersen eklim cok istiosan dedi.

Bisey saklamiyor oyle hisediyorum, gizliden girmistim onun tlnfundan face, gecmisine baktim kimlere bakinmis diye hic bir kiza bakmamis , oyle iste

Canim kusuruma bakma lütfen asla kötü bi niyetim yok bunu söylerken ama bence sen cok asiri saf bi insansin.

canım ailenle sorunlar olduğundan çabuk karar vermişsin falan demeyeceğim.. ama şu var aile yanında mutlu olunmadığında bi sevgi açlığı oluyor.. bu da karşındaki kişiyi daha "doğru" görmene sebep oluyor.. çünkü öyle olmasını istiyorsun öyle umuyorsun.. bir sevgisiz aile daha olmasın hayatında diye hep olumlu taraflarını seçiyor zihnin.. ailenle olan durumunu bi tarafa koy düşün desem mümkün değil ki.. geri adım atmak değil ama düğünü ertelemek şart gibi.. nefret etme kendinden canım ya.. hayat bu.. kimse mükemmel değil.. tabiki emin değilsen aklın karışacak.. robot değilsin.. sanki herşey mükemmel de sen baltalamıyorsun birşeyi.. yanlış giden bişey var ki huzursuzsun.. en doğal hakkın.. evlenmek tüm hayatını değiştirecek.. sakin olmaya çalış.. konuşmaya çalış onunla.. daha iyi tanı..
D

Dugunu nsl ertelemek istedigimi soyliyebilirim ki ona..
Hep yanlis insan tanidim ki, farkindayim hep..
Dogru kisi ile karsilastim diye zannettim bu sefer. Yanildim belki, cunku kendim olamiyorum..

Back
X