Sen gel dediler ben gelmek istemediğimi söyledim yeni taşındığım için evle uğraşıyorum dedim onlar da biz seni yalnız koymayız dediler çok hevesliler ben gerek yok korkmam ben dediğim haldeAçık bir şekilde istemediğinizi söylediniz mi? Ona rağmen mi geliyorlar?
Evet bende eşim yokken gelmelerini istemiyorum eşimde 1 hafta dururlar diyor ama ben onun gelmesini bekleyeceklerini düşünüyorumOğulları yokken ne alaka gelmeleri ki? Hadi destek için gelseler desem 1 hafta kafi
Kocana tek kalmak istediğini söylemelisin.Sen gel dediler ben gelmek istemediğimi söyledim yeni taşındığım için evle uğraşıyorum dedim onlar da biz seni yalnız koymayız dediler çok hevesliler ben gerek yok korkmam ben dediğim halde
Söyledim biliyor zaten.. ama annesi Ankara’da tek başına ne yapacak diyip çıkıyor işin içindenKocana tek kalmak istediğini söylemelisin.
Gelsinler bir kaç gün kaldiktan sonra ben anneme gideceğim sizin gitmenizi bekliyorum deSen gel dediler ben gelmek istemediğimi söyledim yeni taşındığım için evle uğraşıyorum dedim onlar da biz seni yalnız koymayız dediler çok hevesliler ben gerek yok korkmam ben dediğim halde
Hamile değilim 20 haziranda kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum maalesefHamile olduğunuz için yanlız bırakmak istememiş olabilirler..
Kendi ailenden birini çağırsan süper olur. Annen kız kardeşin…Söyledim biliyor zaten.. ama annesi Ankara’da tek başına ne yapacak diyip çıkıyor işin içinden
Ya ben gitmek istemiyorum ama ablam ve annem geleceklerdi bana şimdi de onlar gelecekse gelmeyelim diyorlarGelsinler bir kaç gün kaldiktan sonra ben anneme gideceğim sizin gitmenizi bekliyorum de
Düşünüyorum ama iki aile zaten eskiden beri tanıştığı için sevinirler bile onlar geldiği içinKendi ailenden birini çağırsan süper olur. Annen kız kardeşin…
O kadar kolay değil maalesef hiç ikna olmuyorlar mesela şimdi de Mersin’e eltime gidecekler oğlu ile küs oldukları halde… hemde söyleme sürpriz olsun diyorlarmış yani böyle sürpriz çatkapı gelen tipler bahane bulsam da bi kaç gün sonra gelirlerBahane bulun geçiştirin arkadaşım atandı ben de kalacak bi ay diyin.
Kız çözüm üretiyoruz hepsi yandı bitti kül olduDüşünüyorum ama iki aile zaten eskiden beri tanıştığı için sevinirler bile onlar geldiği için
Eşiniz ailesini daha iyi tanır. Ama size öyle diyip sonradan emri vaki yaptırır mı bilmem onlar benim ailem kalsın ne var vs diye onuda siz bilicekseniz eşinizin huyunu tavrını falanEvet bende eşim yokken gelmelerini istemiyorum eşimde 1 hafta dururlar diyor ama ben onun gelmesini bekleyeceklerini düşünüyorum
Kayinvalidene 'ablam ve annem gelecek zahmet etmeyin siz' deYa ben gitmek istemiyorum ama ablam ve annem geleceklerdi bana şimdi de onlar gelecekse gelmeyelim diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?