• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 17 kilo verdim...

bi yaşıma daha girdim anketmi yaptın sen şimdiiiişakkıdı

Son düzenleme:
Sert çıkmak için, sebep aramayın arkadaşlar... Arkadaş sadece tepkileri merak etmiş hepsi o kdr.Dalga geçmek istese daha da uzatırdı.Ya da çok daha yaratıcı konularla eğlenirdi.Bunun neresiyle dalga geçilsin. İlk yorumumda da demiştim ztn 53 kilo biri o kdr kiloyu bir ayda veremez yeme bizi diye:) Hem o dalga geçmek istese bile ben şahsen hiiiiç dalga geçilecek biri oolduğumu sanmam.O yüzden kızmadım.Siz de öyle düşünün:)

peeeeh.ben de buraya yazmamıştım ama üzülmüştüm.hatta eşime de bahsetmiştim yazık böyle böyle biri varmış diye.

neyse hasta değilmişsiniz bari buna sevineyim.

ama böle anket yapılmaz . :olmaz:

çok yazık yaaa :umursamaz: hala böyle boş işlerle uğraşan insanlarımız var demekki.cahilliğine veriyorum.burdaki insanlar orda bahsettiğin kiloyu 4-5 ayda ancak veriyo.arkadaşlarında dediği gibi araştırma yapıyo olsaydın bikaç sayfa yorum beklerdin.kızım kafan güzelmiydi senin onları yazarken.yada çatlaklık falanmı var.sanane milletin tepkisinden.şaklabanmı ettin bizi aklınca.bırak yaa sen kendin şaklaban olmuşun şu hale bak ne adamlarla uğraşıyoruz yaa allahım sen sanır ver ya :kızgın:

Back
X