1 ayda 2 defa yumurtlama ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhaba.. 1 ayda 2 defa yumurtlayan kişiler icin aklima takilan bir soru var... eger yumurtanin 1 döllenip digeri dollenmez ise o adet kanamasiyla atiliyomu ? Yani 1 tanesi döllenmiş olursa 2.si noluyo oylesine kendiliginden adet gormedenmi kayboluyo yoksa adetle birliktemi kaybolu oyle olursa döllenen yumurta saglikla devam edermi ?

ayda 2 kere yumurtlama çok çok nadir olan bir durumdur anca. doktor kontrolünde doktor söylemediği sürece böyle bir şey olacağını da sanmıyorum. bakın doktorun cevabına. lh testleri vs pik olduğunda her zaman yumurtlama oluyor demek değildir.

Eklentiler

• FB81EF39-DAA4-4DEC-A6A2-A30D09FA271D.webp
    50 KB · Görüntüleme: 728
Az önce doktordan geldim. Benim kendi ikizim var, daha önce de ikiz gebelik geçirdim ancak kaybettim. Şuan bir tane çatlamış yumurtam bir tane de çatlamak üzere olan toplamda iki yumurtam var. İkisi de döllenebilir, ki daha önce böyle olduğu için ikiz hamilelik yaşadım. Biri döllenirse öteki rahim içinde emilip kayboluyor adet olamadığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…