- 19 Aralık 2020
- 223
- 58
- 28
- Konu Sahibi lataknatuminrahmetillah
-
Cogu kadin hastaliklarinda gerek burda okuduklarin herekse kendi yasadiklaeimdan az cok bilgi sahibiyim ama inan bunu duymadim da yasamadim da ki bence bunu yasayan bile yasadigini bilemez.en guzeli bunu bi kadin dogum uzmanina danismanizDiğer forumda acmistim ama yazan olmadi ondan burdan tekrar acim konuyu dusundum.. 1 ayda 2 defa yumurtlayan kişiler icin aklima takilan bir soru var... eger yumurtanin 1 döllenip digeri dollenmez ise o adet kanamasiyla atiliyomu ? Yani 1 tanesi döllenmiş olursa 2.si noluyo oylesine kendiliginden adet gormedenmi kayboluyo yoksa adetle birliktemi kaybolu oyle olursa döllenen yumurta saglikla devam edermi ?
Bende cok baktim okudum 2 defa yumurtlama konusunu açan cok oldu ama iste sonuc noldu ikisinden biri döllenip hamile kalan kişi diger dollenmeyen yumurta sebebiyle adet oldumu acaba onu merak ediyorumCogu kadin hastaliklarinda gerek burda okuduklarin herekse kendi yasadiklaeimdan az cok bilgi sahibiyim ama inan bunu duymadim da yasamadim da ki bence bunu yasayan bile yasadigini bilemez.en guzeli bunu bi kadin dogum uzmanina danismaniz
Hamileyken adet olup leke leke olanlarimi kastediyosunuz?Bilemedim ki olabilir hic bu sekilde dusunmemistim.Ama sizde çok ince şeyleri dusunuyosunuz akisina birakin kafaniz rahat oldugu surece hamile kalma sansiniz da daha cok olur.bos verin kac yumurta dollenmis kaci dollenmemis bunlar bile sizi strese sokarBende cok baktim okudum 2 defa yumurtlama konusunu açan cok oldu ama iste sonuc noldu ikisinden biri döllenip hamile kalan kişi diger dollenmeyen yumurta sebebiyle adet oldumu acaba onu merak ediyorumokuduklarimdan şu hamile kalipta adet gorenler acaba diyorum bu sepebtenmi hem dollenen yumurtayla hamile kalip hemde dollenmeyen yumurta sebebiyle adet olmuş oluyolar
Ince dusunmemin sebepleri ne bilim en son igne kullanmistim emin degilimde 2 defa yumurtlamiş olabilirim ve iste adet oldugum halde acaba 1 yumurta dollenmistir belki diger dollenmeyen yuzunden adet olmus olabilirmiyim diye dusunmeden edemiyorum kendime bi umut aramaktan kaynaklaniyo yaniHamileyken adet olup leke leke olanlarimi kastediyosunuz?Bilemedim ki olabilir hic bu sekilde dusunmemistim.Ama sizde çok ince şeyleri dusunuyosunuz akisina birakin kafaniz rahat oldugu surece hamile kalma sansiniz da daha cok olur.bos verin kac yumurta dollenmis kaci dollenmemis bunlar bile sizi strese sokar
Üstüne görme dedikleri oluyor. Yani ayni ay iki kere yumurtlama oluyor, biri tutuyor ancak diğeri için adet oluyorsunuz, aslında adet olduğunuzda döllenmiş yumurtaniz var. Diger ay gelince ve ultrasonda yada beta da hafta olarak fazla çıkınca adet olmuştum ama nasil oluyor deniyor. Cevap üstüne görme.Diğer forumda acmistim ama yazan olmadi ondan burdan tekrar acim konuyu dusundum.. 1 ayda 2 defa yumurtlayan kişiler icin aklima takilan bir soru var... eger yumurtanin 1 döllenip digeri dollenmez ise o adet kanamasiyla atiliyomu ? Yani 1 tanesi döllenmiş olursa 2.si noluyo oylesine kendiliginden adet gormedenmi kayboluyo yoksa adetle birliktemi kaybolu oyle olursa döllenen yumurta saglikla devam edermi ?
Cevabiniz icin saolun ❤ Ayy keske bendede oyle olmuş olsaa merak ettigim soru buydu ozaman adet oldugum halde ihtimalim varmidir cunku bu ay igne tedavisini yapmisti galiba 2 defa yumurtlamam oldu ondan bende acaba birisi dollenip hamile kalmis olabilirmiyim adetimde acaba o diger dollenmeyen yumurta yuzunden olmuş olabilirmi diye kendimce umit etmeye devam ediyordum test yapmak istemiyodum negatifi gorurum diyeÜstüne görme dedikleri oluyor. Yani ayni ay iki kere yumurtlama oluyor, biri tutuyor ancak diğeri için adet oluyorsunuz, aslında adet olduğunuzda döllenmiş yumurtaniz var. Diger ay gelince ve ultrasonda yada beta da hafta olarak fazla çıkınca adet olmuştum ama nasil oluyor deniyor. Cevap üstüne görme.
Peki ustune görme nasil oluyor lekelenme seklindemi yoksa gercekten bildiginiz adetmi oluyolar biliyomusunuz ?Üstüne görme dedikleri oluyor. Yani ayni ay iki kere yumurtlama oluyor, biri tutuyor ancak diğeri için adet oluyorsunuz, aslında adet olduğunuzda döllenmiş yumurtaniz var. Diger ay gelince ve ultrasonda yada beta da hafta olarak fazla çıkınca adet olmuştum ama nasil oluyor deniyor. Cevap üstüne görme.
Olabilir mi evet olabilir ama yüzdesel olarak düşük bir ihtimal. En azından imkansiz degilCevabiniz icin saolun ❤ Ayy keske bendede oyle olmuş olsaa merak ettigim soru buydu ozaman adet oldugum halde ihtimalim varmidir cunku bu ay igne tedavisini yapmisti galiba 2 defa yumurtlamam oldu ondan bende acaba birisi dollenip hamile kalmis olabilirmiyim adetimde acaba o diger dollenmeyen yumurta yuzunden olmuş olabilirmi diye kendimce umit etmeye devam ediyordum test yapmak istemiyodum negatifi gorurum diye
Leke olarak değil adet/ adete daha yakin bir koyuluk diye biliyorum, yaşamadım ne lekelenmeyi ne üstüne görmeyi. Ancak bilgim bu şekildePeki ustune görme nasil oluyor lekelenme seklindemi yoksa gercekten bildiginiz adetmi oluyolar biliyomusunuz ?
HmmmOlabilir mi evet olabilir ama yüzdesel olarak düşük bir ihtimal. En azından imkansiz degil
Hmm saolun cevapladiginiz icin ❤ Amin insAllah Allah razi olsun, Rabbim sizede sag saglim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insAllahLeke olarak değil adet/ adete daha yakin bir koyuluk diye biliyorum, yaşamadım ne lekelenmeyi ne üstüne görmeyi. Ancak bilgim bu şekildeinşallah en hayırlı zamanda nasip olur gönlünüzden geçen
Ben birden çok yumurtluyorum çünkü Dr adetime yakın yumurtlamissin dedi üç hamilelik yaşadım hiç aklıma o sorular gelmedi kayboluyordur muhtemelen ve ikisi üstüne görme şeklinde oldu cocuklarimin onuda biri sormuş aşağılarda sanırımDiğer forumda acmistim ama yazan olmadi ondan burdan tekrar acim konuyu dusundum.. 1 ayda 2 defa yumurtlayan kişiler icin aklima takilan bir soru var... eger yumurtanin 1 döllenip digeri dollenmez ise o adet kanamasiyla atiliyomu ? Yani 1 tanesi döllenmiş olursa 2.si noluyo oylesine kendiliginden adet gormedenmi kayboluyo yoksa adetle birliktemi kaybolu oyle olursa döllenen yumurta saglikla devam edermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?