Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallahhhhh 10 ay sonra bebeğini kucağına alırsın insallahhh sıkma canını herşey olacağına varır bu dünyada nasibi olan hiç bişe gecikmez emin ol günü gelmişse kavuşursun bebeğine rabbim yakın etsin o günü
Merhaba kizlar. Bende pko hastasiydim adetlerim sürekli düzensizdi ve çocuğumda olmuyordu. Doktora gittim sen pko hastasisin dedi tüp Bebek dahi yaptirsan çocuğun olmaz dedi ve aynı zamanda yumurtaliklarimda kistler varmış normal bı insandan çok fazlaymış çünkü. Sonra ben annem sayesinde 10 gün boyunca lahana, maydonoz, soğan, kırmızı pancar hepsini karıştırıp aç karnına içtim ve aynı zamanda süte oturdum 20 gün sonra doktora gittim ilaç kullanmak için bı baktım hamileyim :)
Merhaba kizlar. Bende pko hastasiydim adetlerim sürekli düzensizdi ve çocuğumda olmuyordu. Doktora gittim sen pko hastasisin dedi tüp Bebek dahi yaptirsan çocuğun olmaz dedi normal bı insandan çok fazlaymış çünkü. Sonra ben annem sayesinde 10 gün boyunca lahana, maydonoz, soğan, kırmızı pancar hepsini karıştırıp aç karnına içtim ve aynı zamanda süte oturdum 20 gün sonra doktora gittim ilaç kullanmak için bı baktım hamileyim :)