1 ayda 2 kez adet görmek ??

shed

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
251
1
16
Diğer
merhaba kızlar ben bu ağustos ayı içinde 2 kez adet gördüm ilk adetim ayın 3ündeydi şimdi de 25inde yani bugün şaşkın bir haldeyim neden olur içinizde yaşayan bilgisi olan var mı acaba ?

merhaba kızlar ben bu ağustos ayı içinde 2 kez adet gördüm ilk adetim ayın 3ündeydi şimdi de 25inde yani bugün şaşkın bir haldeyim neden olur içinizde yaşayan bilgisi olan var mı acaba ?

bana da oluyor dönem dönem, çok stresli, üzgün, sinirli olduğum zamanlarda oluyor. adetten 16 gün geçtikten sonra bi sakıncası olmadığını biliyorum aksine sağlıklı bir durum diye biliyorum ama 16 günün altında oluyorsa sorun olabilir doktora gitmeni öneririm

Mrb cnm.bir ayda 3 defa adet gormus biriyim.ilk defa mart ayinda oldu.ilki 10 gun sonra ikincisi 1 hafta sonra ve 3. 3 gun sonra olmak üzere. Panik yaptim mahfoldum kendimi hasta ettim doktora gittgimde birsey cikmadi.takip edelim dedi ve ondan sonra hoc olmadi cok şükür. Kendini uzme bekle tekrarlarsa mutlaka doktora git

teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı yine kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım sandım çarşamba günü doktora gözükeceğim bakalım hayırlısı

Dün gördüğünüz kanama adet kanaması gibi mi?gebelik düşünüyorsanız ve kanama farklı gibiyse, implantasyon kanaması da olabilir. .günleriniz tam uyuyor çünkü

Dün gördüğünüz kanama adet kanaması gibi mi?gebelik düşünüyorsanız ve kanama farklı gibiyse, implantasyon kanaması da olabilir. .günleriniz tam uyuyor çünkü

evet adet kanaması gibi oldu bende üzerine gördüğümü düşündüm ama sanırım yanıldım henüz test yaptırmadım yaptırmak da istemiyorum üzülüyorum sonra negatif çıkınca kendi kendime kafama takıyorum

Back
X