Kese de hala bebek gözükmüyor

eylul1218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
364
250
53
Kızlar herkese merhaba ben adet gecikmemden 12 gün sonra 24 değer ile hamile olduğumu öğrendim 19 ağustosta
29 ağustosta keseyi gördüm. 8 gün sonra yani bugun hala bebek gözükmüyor kese büyümüş yolk kesesi oluşmuş 6+3 üm kese boyu 19 mm haftaya göre mi kese boyuna göre mi baz alıyoruz kimisi 25 mm sınır diyor kimisi 9. Hafta fa gördüm diyor. İlk kese gözüktüğünde 9 mm çıkmıştı hergün 1 mm büyümüş şuanda 19 çok korkuyorum lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız kese boyunuz kaç iken bebişleri gördünüz

25 mm kadar görünmemesi normal canım bende 6+4 gitmiştim yolk vardi bebek yoktu bir hafta sonra gittiğimde bebeği gördük yolk varsa sorun etme dua et inşallah sıkıntısız haftaya bebeğini görürsün

25 mm kadar görünmemesi normal canım bende 6+4 gitmiştim yolk vardi bebek yoktu bir hafta sonra gittiğimde bebeği gördük yolk varsa sorun etme dua et inşallah sıkıntısız haftaya bebeğini görürsün
İnşallah çok teşekkür ederim 6+4 de sizin kese boyunuz kaçtı hatırlıyor musunuz. Bende dün 6+3 düm cuma günü tekrar gideceğim ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum

İnşallah çok teşekkür ederim 6+4 de sizin kese boyunuz kaçtı hatırlıyor musunuz. Bende dün 6+3 düm cuma günü tekrar gideceğim ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Tam hatırlamıyorum ama küçük değildi 17 18 gibi biseydi yolk saç varsa korkma benim bu hamilelik öncesinde böyle boş gebelik geçirmiştim onda 25mm olmuştu hala kese boştu 9 haftaya kadar beklemişti doktor sonra olusmayinca kürtaj olmak zorunda kaldım ama onda yolk saç ta yoktu sende yolk varmış bol dua et sabırla bekle herşey gönlünüzce olsun

Back
X