ilk kez ovulasyon testi kullanmak istedim ve enteresan birşey oldu. 28 günde bir adet olurum ve adetten 2 gün sonra sırf bu testi merak ettiğim için yaptım aslında 14. gün yumurtlama günümdür. baktım çift çizgi testin bozuk olduğunu düşüdüm ertesi gün aynı saatte yaptım gene çift çizgi ama biraz daha silik.diğer gün yaptığımda tek çizgi çıktı. şimdi 14. günü bekliyorum gene çift çıkarsa diye merak içindeyim. adetten hemen sonra yumurtlama olur mu ve bu ayda 2 kez yumurtladığım anlamına gelebilir mi? bu durumu yaşayan var mı varsa lütfen yardımcı olsun?
ilk yaptığımda evet aynıydı koyulukları ama ikinci yaptığım silikleşmişti .3. tek çizgi çıktı.ya şimdi iki kez yumurtlamak demek çoğul gebelik anlamına gelirmi. eger döllenirse
ilk yaptığımda evet aynıydı koyulukları ama ikinci yaptığım silikleşmişti .3. tek çizgi çıktı.ya şimdi iki kez yumurtlamak demek çoğul gebelik anlamına gelirmi. eger döllenirse
Çoğul gebelik değil erken döllenme olur yumurta çatlamış demekki ilişki olduysa inşallah hamile kalırsın testlere devam et belki yumurtlaman erken oluyor dur
Test siliklestiyse yumurtan çatlamış demektir ilişkiye devam yumurta hücresi en fazla 24 saat canlı kalır koyuyken ilişki olduysa hazırda bekler sperm bugün siliklestiyse ilişkiye bugün de devam edin. Allah gönlüne göre versin
inş. çok teşekkür ederim. sende bir haftalık hamilesin bunu nasıl anladın erken testmi yaptırdın? ve ovulasyon testini denedin mi? ayrıca tebrik ederim. inş. sağlıkla doğsun gelsin kollarına.
inş. çok teşekkür ederim. sende bir haftalık hamilesin bunu nasıl anladın erken testmi yaptırdın? ve ovulasyon testini denedin mi? ayrıca tebrik ederim. inş. sağlıkla doğsun gelsin kollarına.
ay inş. bakalım senin nasıl çıkıcak ovulasyon testtin. şimdi yeniden yapsammı bi test daha acaba saat ne kadar etkiler bilmiyorum?benim totemimde 29 ekim eğer tutarsa bu ay :)
ay inş. bakalım senin nasıl çıkıcak ovulasyon testtin. şimdi yeniden yapsammı bi test daha acaba saat ne kadar etkiler bilmiyorum?benim totemimde 29 ekim eğer tutarsa bu ay :)
Her gün aynı saatte yapman ve yapmadan önce çok fazla sıvı tuketmemeye calis.. geçen ay 13. Gün yumurtladim bu ay nasıl olur bilmem :) hakkımızda hayırlısı artık