• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 5 kilo!

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Merhaba arkadaslar artik beni taniyo pek cogunuz. Kilolarimla basim surekli dertte.

Bir ara 56'ya kadar dusmustum ama sonra saldim. Bu sabah 58.8'dim. Regl durumu da var, belki ondan boyle cikmistir. Ama ben kendimi biliyorum, baya yiyorum uzun zamandir.

Simdi yilbasina kadar 5 kilo verip 54 olmak istiyorum. Bi diyetisyene gitmistim, '54 senin saglikli olabilecegin en dusuk kilo, daha asagisinda sagligin bozulur' demisti o yuzden hedefimi 54 koydum.

Bugun neler mi yedim?

500 ml sut + corn flakes
Sekersiz sutsuz kremasiz espresso (metabolizmayi hizlandiriyormus)

Simdilik bu kadar. Ara ogun olayina karsiyim, ne zaman ara ogunlu azar azar beslensem kilo aldim. Spor olayini da haftada 2-3 kere sabahlari 15-20 dk yurumek olarak dusundum.

Hadi hayirlisi.......

Edit: Bugun 1 Ocak 2012 ve ben 57.4 kiloyum. Hedefimden 3.4 kg uzagim yani ama Aralik ayinda hicbi sekilde diyet yapmadim. Surekli yedim. Insallah 15 Ocak'ta 54 kilo olacagim ve bu diyet furyasi bitecek artik!!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar artik beni taniyo pek cogunuz. Kilolarimla basim surekli dertte.

Bir ara 56'ya kadar dusmustum ama sonra saldim. Bu sabah 58.8'dim. Regl durumu da var, belki ondan boyle cikmistir. Ama ben kendimi biliyorum, baya yiyorum uzun zamandir.

Simdi yilbasina kadar 5 kilo verip 54 olmak istiyorum. Bi diyetisyene gitmistim, '54 senin saglikli olabilecegin en dusuk kilo, daha asagisinda sagligin bozulur' demisti o yuzden hedefimi 54 koydum.

Bugun neler mi yedim?

500 ml sut + corn flakes

Simdilik bu kadar. Ara ogun olayina karsiyim, ne zaman ara ogunlu azar azar beslensem kilo aldim. Spor olayini da haftada 2-3 kere sabahlari 15-20 dk yurumek olarak dusundum.

Hadi hayirlisi.......

1 ayda 5 kilo çok rahat verilir. ama sporu her gün yaparsan daha kalıcı verirsin ve giden kilo yağlardan gitmiş olur.

Bugun neler mi yedim?

500 ml sut + corn flakes

Hadi hayirlisi.......
kız hoşgeldin:3: özledik seni yaaaaaa:38:
bir ayda 5 kg cok ideal bir plan ve inşallah bu hedefe ulaşacagına inanıyorum
tavsiyem kendini aç bırakma
bir de sporu haftada 3-4 defa yapacaksan bunun ölçüsü en az 30-40dk olmalı o zaman kilo vermede cok faydasını görürsün
espresso gibi değişik şeylere de cok inanma
metabolizmayı en canlı tutan şey bol su ve hareket tabii sağlıklı beslenme, yeterli, dengeli ve ihtiyacın olan besin gruplarını almak...
yeni topiğin hayırlı olsun
ben sana inanıyorum inşallah başaracaksın
sevgiler şekercimmmmm:16::16::16:

randomlife ve lily86 cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin :))

haklisiniz aslinda sporu attirmaliyim. 10 kilo verdigim zaman sporla vermistim ve bu son 3-4 kiloda birakmistim sporu tak diye geri aldim iste. Allahtan su hep bol iciyorum, gunde en az 2, 2.5 litre iciyorum cok susuyorum.

Simdi cay demledim cay icicem sekersiz tabii ki. Sizler neler yapiyosunuz :)

haklisiniz aslinda sporu attirmaliyim. 10 kilo verdigim zaman sporla vermistim ve bu son 3-4 kiloda birakmistim sporu tak diye geri aldim iste. Allahtan su hep bol iciyorum, gunde en az 2, 2.5 litre iciyorum cok susuyorum.

tatlım gel topiğime de gör bakalım neler yapıyorum:1:

ben yaklaşık bir haftadır ara verdiğim diyet maratonuma geri döndüm :) şu saate kadar gayet başarılı gidiyorum :) şimdi kefir içicem ben de, midem kazınmaya başladı sankiii :))

Mide kazinmasi olmazsa olmaz zaten random :))) Bende de cok oluyor :)

Bu arada bu sabah 57.9 geldim. Nedenini bilmiyorum halbuki dun baklava bile yemistim.

Bugun cok abarttim :((

Sabah: 1 kase cornflakes + sut

Oglen: Mcdonalds'ta menu

Aksamustu: Borek, keskek :(

Aksam: Katikli ekmek (3 tane)

Ustune de 3 koca top dondurmaaaaaa :(((((

Yarin kac cikicam bilmiyorum :((((

kızlar ben işten 6dacıkıyorum eve gelmem 7 oluyor havada soguk olunca yürüyüs koşu yapamıyorum ama 1saat oynuyorum sporun yerini tutarmı:))??

evde leslie yapın kızlar bir ssatinizi ayırın çok güzel haraketler var hemde süper terletiyor 5 mili tavsiye ederim

1 ayda 5 kilo dedim ama...

bugun berbat bi gundu.

kahvaltilik misir gevregi, doner, lahmacun, baklava, patlamis misir, kofte, pilav, patates kizartmasi.

gecen forumun birinde gormustum, 'bazen dusunuyorum da cok sey yiyorum, hic gormedigim mideme ne kadar iskence ediyorum kimbilir' diye, o zaman cidden cok uzulmustum ben de mideme. ama dayanamadim bugun.

kendimden nefret ediyorum.

insallah adet olacagimdir da bu sabah 57.9 cikmamin aciklamasi odur. yarin sabah ne cikicam merak ediyorum!

ayyy bende 58 kiloyum.
doğumdan sonra 10 kilo fazlam kaldı üstümde veremıyorum şimdide..
5 kilo vermek istiyorum...
ama bir türlü başaramıyorum
millet 15-20 kilo veriyor.
ben 5 kiloyu veremıyorum.
çok imrenıyorum valla..
tüysorunu hadi bakalım inşallah verecez bu 5 kiloyuda...

sorma Su-Perisi, ben aslinda 10 kilo falan verdim ama su son 4 kiloyu veremiyorum. Cevremdekilerin 'cok zayiflamissin' laflari, motivasyonumu epey dusurdu. Mango'da 36 beden pantalonlar da oluyor, ki istegim oydu :) Ama asil hedefim 54. Insallah olucaz

sorma Su-Perisi, ben aslinda 10 kilo falan verdim ama su son 4 kiloyu veremiyorum. Cevremdekilerin 'cok zayiflamissin' laflari, motivasyonumu epey dusurdu. Mango'da 36 beden pantalonlar da oluyor, ki istegim oydu :) Ama asil hedefim 54. Insallah olucaz

nasıl verdin peki 10 kiloyu...

Back
X