1 ayda 5 kilo!

Dun de 56.7 geldim. O yuzden cok uzgundum dun. Dunun menusu:

Sabah: 5 dilim kepek ekmegi, lor peyniri, yumurta, 3 dilim salam, 1 bardak sut

Oglen: peynirli sandvic

Aksam: 1 kasik lahana yemegi + 2 kasik yogurt

Bu sabahsa 59.5'tum. Az kaldi hedefimeee :) Bugun yediklerim:

Sabah: 4 dilim kepek ekmek, lor peyniri, yumurta, 1 bardak sut

Aksamustu: 4 kasik lahana yemegi + 3 kasik yogurt + pul biber, yarim portakal, yarim muz.

Sizce bugun yediklerim az mi yeter mi

bence biraz az olmu$ canim ke$ke öglede bir$eyler yeseydin
yanli$ yazmi$sin canim 59.5 kilo :) sanirim 56.5 sin :72:

kızlar biz eve x box kinect die bi oyun aldık.vücut ısınızı algılayıp elinizde her hangi bi konsol olmadan spor yaptırıyo.yani mesela fitness oyununda hoca ve siz yan yana görünüyosunuz.hocanın yaptıklarını yapıp süreyi tamamlıyosunuz.sol köşede harcadığınız kaloriyi filan gösteriyo.onun haricinde süper atletizm oyunları da var.cirit,disk vs. yada golf gibi oyunlar.kesinlikle tavsiye ederim acayip hareket ettiriyo. isterseniz bi inceleyin

Your Shape: Fitness Evolved Core Trailer - YouTube

oo 56.2 oldugum gunler epey geride kaldi :)) yemin etmek iyi hos yontem de ama cok sikintiya sokuyor insani, bi yere gidiyosun insanlarin icinde 'ay yok ben yemicem' ve bunun aciklamasini yapmak zor oluyor..

bu sabah yine 58 kusurdum. spora yazildim, aklima esince de pilates yapiyorum.

ama 1 aydir falan asiri yiyorum. yarim paket makarnayi tek basima yedim ya. bugunden itibaren normal yemeye caliscam.

bugun yediklerim:

1 kase nesfit
2 tane bimde satilan hollanda wafflei
1 tane ufak patatesli borek
5 kofte, ezme, 3-4 cicek ekmek dilimi, cokokrem :((

biliyorum kotu bi gun. ama diger gunlere kiyasla cok cok iyi. aralarda bol bol sekersiz cay, meyve cayi ve su ictim. gece 12'de de pilates yapicam digiturk 17 nolu kanalda :))

Back
X